Bitcoin Forum
December 02, 2016, 10:36:10 PM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: 2 VGA in one mother in WinXP without using dummys?  (Read 947 times)
PabloW
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 229


View Profile
May 26, 2011, 03:52:59 PM
 #1

If I put 2 VGAs in a motherboard that has two PCIe x16 slot (so I dont have to user risers or anything strange) and I put them in corssfire.

Can I disable the crossfire so I can mine with each VGA individually, so I get to mine with 2 VGA's without using any dummy?

Is this possible?
1480718170
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480718170

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480718170
Reply with quote  #2

1480718170
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480718170
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480718170

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480718170
Reply with quote  #2

1480718170
Report to moderator
1480718170
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480718170

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480718170
Reply with quote  #2

1480718170
Report to moderator
grue
Global Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1932



View Profile
May 26, 2011, 04:02:39 PM
 #2

If I put 2 VGAs in a mother that has two PCIe x16 slot
that is one weird mom that you have.

It is pitch black. You are likely to be eaten by a grue.

Tired of annoying signature ads? Ad block for signatures
chungenhung
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1134


View Profile
May 26, 2011, 04:04:20 PM
 #3

it would be very hard to put two VGAs in a mother.

Trading MtGox USD for Dwolla/ACH deposit/Chase cash deposit
https://bitcointalk.org/index.php?topic=90115.0
Buy/Sell Call/Put Bitcoin options https://bitcointalk.org/index.php?topic=99853.0
PabloW
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 229


View Profile
May 27, 2011, 02:56:00 AM
 #4

Very funny :p now the real answer plz? lol
Freakin
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140


View Profile
May 27, 2011, 04:22:11 AM
 #5

no crossfire.  switch monitor plug to enable one after you start mining on the other if you don't have dummy plug

HudsonStan
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 34


View Profile
May 27, 2011, 08:22:02 AM
 #6

Why do you not recomend CF? I have 2x HD5870 in CF and fair performance 2x 380MH/s without dummyplugs. I can mine with each card separately.

1Bgii2mFTks2xbtF7RBk6ZzSTP5rvyQEKB
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!