lorylore
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1002
|
|
April 10, 2015, 06:17:38 AM |
|
403 Forbidden hatası veriyor girince, bir bende mi var acaba bu sorun
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
April 10, 2015, 06:27:03 AM |
|
aynı hata bendede verdi
|
|
|
|
aliser (OP)
|
|
April 10, 2015, 06:47:22 AM |
|
aynı hata bendede verdi Hala giremiyor musunuz ? Bu adresten giriyorsunuz eğil mi com değil http://satoshicity.org/
|
|
|
|
lorylore
Legendary
Merit: 1002
|
|
April 10, 2015, 06:56:57 AM |
|
aynı hata bendede verdi Hala giremiyor musunuz ? Bu adresten giriyorsunuz eğil mi com değil http://satoshicity.org/Evet o adresten giriyorum. Verdiğiniz linke tıklayınca da aynı hatayı verdi
|
|
|
|
belgo
|
|
April 10, 2015, 06:59:14 AM |
|
aynı hata bendede verdi Hala giremiyor musunuz ? Bu adresten giriyorsunuz eğil mi com değil http://satoshicity.org/Evet o adresten giriyorum. Verdiğiniz linke tıklayınca da aynı hatayı verdi ben girebiliyorum sorun yok
|
|
|
|
aliser (OP)
|
|
April 10, 2015, 07:00:32 AM |
|
aynı hata bendede verdi Hala giremiyor musunuz ? Bu adresten giriyorsunuz eğil mi com değil http://satoshicity.org/Evet o adresten giriyorum. Verdiğiniz linke tıklayınca da aynı hatayı verdi Proxy vs kullanıyor musunuz ?
|
|
|
|
bisom
Member
Activity: 84
Merit: 10
|
|
April 10, 2015, 07:16:36 AM |
|
proxy kullananlar giremiyordur. dünden beri işyerimden girilmiyor. mobilden ve evden girebildim.
|
|
|
|
|
Schizoprenia
Member
Activity: 107
|
|
April 10, 2015, 07:27:18 AM |
|
@aliser herkeze 400 400 bana neden 250 veriyor bu sürekli yoksa bana kastın mı var : )
|
|
|
|
aliser (OP)
|
|
April 10, 2015, 07:28:35 AM |
|
@aliser herkeze 400 400 bana neden 250 veriyor bu sürekli yoksa bana kastın mı var : )
Yapay zeka çok gelişti artık adam seçiyor sistem
|
|
|
|
Schizoprenia
Member
Activity: 107
|
|
April 10, 2015, 07:52:28 AM |
|
Hangi kriterlere göre adam seçtiriyorsun @aliser abi : ) Ona göre kriter uygulayayım ki biliyorsun ben fenayım bu konular da : ) sanırım kriterde bi düşme oldu ödülümüz 150 oldu : )
|
|
|
|
aliser (OP)
|
|
April 10, 2015, 07:59:56 AM |
|
|
|
|
|
belgo
|
|
April 10, 2015, 08:01:38 AM |
|
bende ingilizce konuya bişeyler yazdım maksat konu aşağılarda kalmasın
|
|
|
|
political1907
|
|
April 10, 2015, 09:57:50 AM |
|
Referral kazançları anında işliyor sanırsam ama kaç ref var göremiyoz. Bununla ilgili bir çalışma yapsanız fena olmaz gibi.
|
|
|
|
aliser (OP)
|
|
April 10, 2015, 10:00:57 AM |
|
Referral kazançları anında işliyor sanırsam ama kaç ref var göremiyoz. Bununla ilgili bir çalışma yapsanız fena olmaz gibi.
Görebiliyorsunuz, Ref menüsünü tıklayın orada kaç tane referansınızla kayıt geldiğini referanslarınızdan ne kadar kazandığınızı görebilirsiniz.
|
|
|
|
political1907
|
|
April 10, 2015, 11:40:08 AM |
|
Görebiliyorsunuz, Ref menüsünü tıklayın orada kaç tane referansınızla kayıt geldiğini referanslarınızdan ne kadar kazandığınızı görebilirsiniz. Dün gözükmüyordu eklediniz sanırım iyi olmuş. Bu arada site çok yavaş şuanda. Yüklenme mi var yoksa hosting kaynaklı mı ?
|
|
|
|
aliser (OP)
|
|
April 10, 2015, 11:41:08 AM |
|
Görebiliyorsunuz, Ref menüsünü tıklayın orada kaç tane referansınızla kayıt geldiğini referanslarınızdan ne kadar kazandığınızı görebilirsiniz. Dün gözükmüyordu eklediniz sanırım iyi olmuş. Bu arada site çok yavaş şuanda. Yüklenme mi var yoksa hosting kaynaklı mı ? DDOS saldırısı alıyoruz o yüzden yavaş, cloudflare'in basic koruması ancak bu kadar koruyabiliyor
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Merit: 1024
|
|
April 10, 2015, 11:44:38 AM |
|
@Aliser, sitede ki 10 dakikalık bekleme süresinde insanların eğlenebileceği bir şeyler yapsan ve sürekli sitede kalmalarını sağlasan nasıl olur? Videolar, müzikler, ufak hikayeler, flash oyunlar, çeşitli ilgi çekebilecek yazılar vs. çok mu uçuk ya da faydasız bir öneri oldu
|
|
|
|
political1907
|
|
April 10, 2015, 11:47:04 AM |
|
Görebiliyorsunuz, Ref menüsünü tıklayın orada kaç tane referansınızla kayıt geldiğini referanslarınızdan ne kadar kazandığınızı görebilirsiniz. Dün gözükmüyordu eklediniz sanırım iyi olmuş. Bu arada site çok yavaş şuanda. Yüklenme mi var yoksa hosting kaynaklı mı ? DDOS saldırısı alıyoruz o yüzden yavaş, cloudflare'in basic koruması ancak bu kadar koruyabiliyor Millet baya hızlı ya Bu siteye DDOS saldırısı yaparak ne ele geçirecekler acaba
|
|
|
|
aliser (OP)
|
|
April 10, 2015, 11:55:13 AM |
|
@Aliser, sitede ki 10 dakikalık bekleme süresinde insanların eğlenebileceği bir şeyler yapsan ve sürekli sitede kalmalarını sağlasan nasıl olur? Videolar, müzikler, ufak hikayeler, flash oyunlar, çeşitli ilgi çekebilecek yazılar vs. çok mu uçuk ya da faydasız bir öneri oldu Evet başka biri daha benzer bir öneride bulundu bunu değerlendirmeye alabiliriz belki.
|
|
|
|
|