Bitcoin Forum
March 25, 2017, 01:45:42 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.14.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Client failing to find connections  (Read 794 times)
carbonpenguin
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 157



View Profile
May 29, 2011, 02:23:33 PM
 #1

I'm running the 3.20.2 Beta version of the client (In Ubuntu), and it seems that on Friday it ceased finding any connections. The last successful transaction I did was on Thursday, which is showing 24 confirmations, and I tried to send a payment for services to someone on Friday, but it is showing "0/unconfirmed." Help?!?
1490449542
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1490449542

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1490449542
Reply with quote  #2

1490449542
Report to moderator
1490449542
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1490449542

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1490449542
Reply with quote  #2

1490449542
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1490449542
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1490449542

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1490449542
Reply with quote  #2

1490449542
Report to moderator
1490449542
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1490449542

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1490449542
Reply with quote  #2

1490449542
Report to moderator
1490449542
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1490449542

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1490449542
Reply with quote  #2

1490449542
Report to moderator
mewantsbitcoins
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126


View Profile
May 29, 2011, 02:26:50 PM
 #2

Come on man, do a search
http://forum.bitcoin.org/index.php?topic=9821.0
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!