Bitcoin Forum
November 20, 2019, 06:18:22 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 ... 487 »
  Print  
Author Topic: [ANN] Sia - Decentralized Storage  (Read 1345536 times)
onewiseguy
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 728
Merit: 500



View Profile
June 15, 2015, 12:00:00 AM
 #1001

any one having any luck with mac wallet?

luck in which way?

copy paste is a known bug. announce is still crippled.

meaning I installed and does not want to open up.
1574230702
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1574230702

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1574230702
Reply with quote  #2

1574230702
Report to moderator
1574230702
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1574230702

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1574230702
Reply with quote  #2

1574230702
Report to moderator
1574230702
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1574230702

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1574230702
Reply with quote  #2

1574230702
Report to moderator
The Bitcoin Forum is turning 10 years old! Join the community in sharing and exploring the notable posts made over the years.
1574230702
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1574230702

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1574230702
Reply with quote  #2

1574230702
Report to moderator
1574230702
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1574230702

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1574230702
Reply with quote  #2

1574230702
Report to moderator
1574230702
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1574230702

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1574230702
Reply with quote  #2

1574230702
Report to moderator
mmmaybe
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462
Merit: 250



View Profile WWW
June 15, 2015, 02:40:05 AM
 #1002

ATM There is no pool nor exchanges just solo mining I believe is the only way to get Siacoin besides buying of course.

andyatcrux
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 938
Merit: 1000



View Profile
June 15, 2015, 03:49:16 AM
 #1003

 I would like to give humble my opinion on something.

I think it would be good to have the wallet by its single denomination of SIA rather than KS. Or both options would be fine too.

 It just would feel more marketable to offer a GB of storage for 13 Sia rather than 0.01317 KS. I am sure that development has more important things to do right now but these details can matter.
mishax1
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2072
Merit: 1002


View Profile
June 15, 2015, 05:35:36 AM
 #1004

Yesterday my miner said there were 2 blocks mined (at 110mhs)  but I didnt get any reward, is that normal ? (144 blocks have passed since then) ,  also another block found a few hours ago but I don't expect it's reward since this is probably the 3rd time this is happening..
So WTF is going on ?
andyatcrux
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 938
Merit: 1000



View Profile
June 15, 2015, 06:47:34 AM
 #1005

Yesterday my miner said there were 2 blocks mined (at 110mhs)  but I didnt get any reward, is that normal ? (144 blocks have passed since then) ,  also another block found a few hours ago but I don't expect it's reward since this is probably the 3rd time this is happening..
So WTF is going on ?

Mining 3 blocks in a little over a day with 110 MH/s would be a miracle. What does the http://localhost:9980/miner/status report? Thinking you got some orphans or your miner is falsely reporting.
boomboom
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1025
Merit: 513



View Profile
June 15, 2015, 06:53:34 AM
 #1006

where is the wallet file actually located on windows?

also, can sia run through TOT?

thanks

onewiseguy
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 728
Merit: 500



View Profile
June 15, 2015, 06:55:48 AM
 #1007

any one have success running it on mac?
Roozy
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 43
Merit: 0


View Profile
June 15, 2015, 07:00:30 AM
 #1008

Yesterday my miner said there were 2 blocks mined (at 110mhs)  but I didnt get any reward, is that normal ? (144 blocks have passed since then) ,  also another block found a few hours ago but I don't expect it's reward since this is probably the 3rd time this is happening..
So WTF is going on ?

Mining 3 blocks in a little over a day with 110 MH/s would be a miracle. What does the http://localhost:9980/miner/status report? Thinking you got some orphans or your miner is falsely reporting.

wait so if I go to
http://localhost:9980/miner/status

and it says mining is off then I'm not mining?... I'm mining on my GPU at the moment... I thought that http://localhost:9980/miner/status was only for back when CPU mining was implemented.

Someone please confirm this? I hope I haven't been mining wrong this whole time.
andyatcrux
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 938
Merit: 1000



View Profile
June 15, 2015, 07:18:47 AM
 #1009

Yesterday my miner said there were 2 blocks mined (at 110mhs)  but I didnt get any reward, is that normal ? (144 blocks have passed since then) ,  also another block found a few hours ago but I don't expect it's reward since this is probably the 3rd time this is happening..
So WTF is going on ?

Mining 3 blocks in a little over a day with 110 MH/s would be a miracle. What does the http://localhost:9980/miner/status report? Thinking you got some orphans or your miner is falsely reporting.

wait so if I go to
http://localhost:9980/miner/status

and it says mining is off then I'm not mining?... I'm mining on my GPU at the moment... I thought that http://localhost:9980/miner/status was only for back when CPU mining was implemented.

Someone please confirm this? I hope I haven't been mining wrong this whole time.

Yes, "Off","Mining":false means your are not CPU mining and that is normal if you are using a GPU miner.  But it should still report back mined blocks. At least it was for me when I could actually find blocks on my GPU.
andyatcrux
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 938
Merit: 1000



View Profile
June 15, 2015, 07:32:49 AM
 #1010

where is the wallet file actually located on windows?

also, can sia run through TOT?

thanks

In the application folder: win64\resources\app\Sia\wallet\wallet.dat

Uh, TOT ....

Totally of topic??

Tower of terror???

The Kerbal trajectory optimization tool?

Train of thought, lost it. No clue.

boomboom
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1025
Merit: 513



View Profile
June 15, 2015, 07:57:36 AM
 #1011

where is the wallet file actually located on windows?

also, can sia run through TOT?

thanks

In the application folder: win64\resources\app\Sia\wallet\wallet.dat

Uh, TOT ....

Totally of topic??

Tower of terror???

The Kerbal trajectory optimization tool?

Train of thought, lost it. No clue.


thanks Smiley

haha, typo (doh) - I meant TOR (train of reason ...)

mishax1
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2072
Merit: 1002


View Profile
June 15, 2015, 08:01:02 AM
 #1012

Yesterday my miner said there were 2 blocks mined (at 110mhs)  but I didnt get any reward, is that normal ? (144 blocks have passed since then) ,  also another block found a few hours ago but I don't expect it's reward since this is probably the 3rd time this is happening..
So WTF is going on ?

Mining 3 blocks in a little over a day with 110 MH/s would be a miracle. What does the http://localhost:9980/miner/status report? Thinking you got some orphans or your miner is falsely reporting.

The miner crashed when I connected to the PC with teamviewer   Sad

Mined 4 more blocks in the last 2 hours ?!   I'll run the miner and will check it again later..
ol92
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 433
Merit: 250


View Profile
June 15, 2015, 08:33:23 AM
 #1013

Hi,

No CPU miner available ?

I won't do it.
Unless you are extremely lucky, you're not going to mine a single block for days, with the current difficultly levels.

If you are getting 300GH/s, you should be mining ~1 block per week. If you are mining with a CPU, you should be getting ~1 block per year. It's not worth mining on a cpu.

Where/how can we check the network hashrate ? I can't access to the block explorer.
With a normal GTX 980, I can mine at about 650mh/s : I know there are some private miners with a R9 280X mining at 800mh/s, but I can't believe hashrate is so high than you need 300GH/s which correspond to a good gpu farm (375 280x) to mine a block per week.
 
andyatcrux
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 938
Merit: 1000



View Profile
June 15, 2015, 08:40:26 AM
 #1014

Hi,

No CPU miner available ?

I won't do it.
Unless you are extremely lucky, you're not going to mine a single block for days, with the current difficultly levels.

If you are getting 300GH/s, you should be mining ~1 block per week. If you are mining with a CPU, you should be getting ~1 block per year. It's not worth mining on a cpu.

Where/how can we check the network hashrate ? I can't access to the block explorer.
With a normal GTX 980, I can mine at about 650mh/s : I know there are some private miners with a R9 280X mining at 800mh/s, but I can't believe hashrate is so high than you need 300GH/s which correspond to a good gpu farm (375 280x) to mine a block per week.
 

Pretty sure he meant MH/s.

 The current network rate is 417 GH :  siacoin.com:9983

Us poor AMD folk are getting much less. I just stopped mining. My measly 55 MH/s just does not cut it.

Edit: By poor AMD folk, I mean just me.  Cheesy   
cwrmyy888
Member
**
Offline Offline

Activity: 81
Merit: 10


View Profile
June 15, 2015, 08:48:37 AM
 #1015

Hi,

No CPU miner available ?

I won't do it.
Unless you are extremely lucky, you're not going to mine a single block for days, with the current difficultly levels.

If you are getting 300GH/s, you should be mining ~1 block per week. If you are mining with a CPU, you should be getting ~1 block per year. It's not worth mining on a cpu.

Where/how can we check the network hashrate ? I can't access to the block explorer.
With a normal GTX 980, I can mine at about 650mh/s : I know there are some private miners with a R9 280X mining at 800mh/s, but I can't believe hashrate is so high than you need 300GH/s which correspond to a good gpu farm (375 280x) to mine a block per week.
 

HI guy.

It was the version of the GPU miner, and how it was set up.

GTX 980 runs to 650MH/S

My 290X R9 just got to 120MH/S
marek3ball-orig
Member
**
Offline Offline

Activity: 80
Merit: 10


View Profile
June 15, 2015, 01:12:08 PM
 #1016

I would like to give humble my opinion on something.

I think it would be good to have the wallet by its single denomination of SIA rather than KS. Or both options would be fine too.

 It just would feel more marketable to offer a GB of storage for 13 Sia rather than 0.01317 KS. I am sure that development has more important things to do right now but these details can matter.

I see it this way too. Much more complicated to think in KS than simple in SIA. This way every new user would have to ask about KS to be sure.
Tobo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 763
Merit: 500


View Profile
June 15, 2015, 01:16:44 PM
Last edit: June 15, 2015, 01:48:23 PM by Tobo
 #1017

I'm trying to understand value propositions for exactly what Sia is, at this point.
Does anyone have any ideas of what we have here?
What makes this have value?

imo, Sia is valuable because it provides a more efficient and democratized marketplace with almost zero entry barriers for the cloud storage industry, just like ebay for the auction industry, uber for the cab industry, and airbnb for the hotel industry.

But Sia is event better and more than them because Sia is also an esay and unified payment system with the fast and hassle free transactions and built in Siacoins, which makes Sia like a more efficient and advanced paypal too. The future smart contracts will also make Sia more intelligent and automated.
Tobo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 763
Merit: 500


View Profile
June 15, 2015, 01:23:36 PM
 #1018

I would like to give humble my opinion on something.
I think it would be good to have the wallet by its single denomination of SIA rather than KS. Or both options would be fine too.
It just would feel more marketable to offer a GB of storage for 13 Sia rather than 0.01317 KS. I am sure that development has more important things to do right now but these details can matter.
I see it this way too. Much more complicated to think in KS than simple in SIA. This way every new user would have to ask about KS to be sure.

This makes sense now. Siacoin' price now is about 20 satoshi/siacoin which will be going up with the growth of Sia platform. It means that the exchange between btc and sicoins will have no problem.
TerraMaster
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 250



View Profile
June 15, 2015, 02:49:40 PM
 #1019

Yesterday my miner said there were 2 blocks mined (at 110mhs)  but I didnt get any reward, is that normal ? (144 blocks have passed since then) ,  also another block found a few hours ago but I don't expect it's reward since this is probably the 3rd time this is happening..
So WTF is going on ?

Mining 3 blocks in a little over a day with 110 MH/s would be a miracle. What does the http://localhost:9980/miner/status report? Thinking you got some orphans or your miner is falsely reporting.
If I had a payout from every block found with these miners I would be a millionaire lol, definitely false blocks found. Its bugs in the mining software.

BTC:1DiR25SPo84sThzTATr27EZEQZLt6hv6tG
TerraMaster
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 250



View Profile
June 15, 2015, 02:59:02 PM
 #1020

Hi,

No CPU miner available ?

I won't do it.
Unless you are extremely lucky, you're not going to mine a single block for days, with the current difficultly levels.

If you are getting 300GH/s, you should be mining ~1 block per week. If you are mining with a CPU, you should be getting ~1 block per year. It's not worth mining on a cpu.

Where/how can we check the network hashrate ? I can't access to the block explorer.
With a normal GTX 980, I can mine at about 650mh/s : I know there are some private miners with a R9 280X mining at 800mh/s, but I can't believe hashrate is so high than you need 300GH/s which correspond to a good gpu farm (375 280x) to mine a block per week.
 

Pretty sure he meant MH/s.

 The current network rate is 417 GH :  siacoin.com:9983

Us poor AMD folk are getting much less. I just stopped mining. My measly 55 MH/s just does not cut it.

Edit: By poor AMD folk, I mean just me.  Cheesy  
Ya I have cut my amd miners off. Even the Nvidia guys with maybe 1 or 2 gpu's will struggle as well to hit a block with the network hash so high now. Better off almost mining for a bitcoin lol

Either have a decent farm or ya got lucky in the first 24 hours of mining. Even with my AMD's I did find many blocks right out of the gate once I figured out the miner software, after a 3 hours and almost giving up, glad I didn't. but by the next day I was finding maybe 1 block each 24 hrs with 400 MH total.

BTC:1DiR25SPo84sThzTATr27EZEQZLt6hv6tG
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 ... 487 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!