Bitcoin Forum
August 20, 2018, 11:21:40 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Creating new altcoin. Sync problem  (Read 670 times)
supercanada1
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 630
Merit: 250



View Profile
May 26, 2015, 02:45:04 PM
 #1

in debug.log:
ThreadStakeMiner started
Flushed 1 addresses to peers.dat  62ms
trying connection 174.44.63.128:19667 lastseen=27.5hrs
connected 174.44.63.128:19667
send version message: version 60013, blocks=0, us=[2001:0:5ef5:79fd:2809:1243:3f57:fef8]:19667, them=174.44.63.128:19667, peer=174.44.63.128:19667
GetMyExternalIP() received [105.219.203.169] 105.219.203.169:0
GetMyExternalIP() returned 105.219.203.169
AddLocal(105.219.203.169:19667,5)
Added time data, samples 2, offset +2 (+0 minutes)
receive version message: version 60013, blocks=0, us=105.219.203.169:48651, them=174.44.63.128:19667, peer=174.44.63.128:19667
getblocks -1 to 00000000000000000000 limit 500
No valid UPnP IGDs found

Thanks

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Everything that makes you vital
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

████████████  █████  WHITEPAPER  █████  ████████████
███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███
▄▄███████████▄
▄███▀▀▀▀▀▀▀▀▀████
███           ▀███
███            ███
███   ▄█████▄  ███
███  ███▀▀▀████▄▀
███  ██     ▄▀███▄
███  ███▄▄▄███ ▀███▄
███   ▀█████▀    ▀███
███               ███
███              ▄███
▀███▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄████
 ▀▀██████████████▀▀
BitVit███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███
███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███
1534764100
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534764100

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534764100
Reply with quote  #2

1534764100
Report to moderator
1534764100
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534764100

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534764100
Reply with quote  #2

1534764100
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
cr1776
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1974
Merit: 1005


View Profile
May 26, 2015, 02:55:11 PM
 #2

in debug.log:
ThreadStakeMiner started
Flushed 1 addresses to peers.dat  62ms
trying connection 174.44.63.128:19667 lastseen=27.5hrs
connected 174.44.63.128:19667
send version message: version 60013, blocks=0, us=[2001:0:5ef5:79fd:2809:1243:3f57:fef8]:19667, them=174.44.63.128:19667, peer=174.44.63.128:19667
GetMyExternalIP() received [105.219.203.169] 105.219.203.169:0
GetMyExternalIP() returned 105.219.203.169
AddLocal(105.219.203.169:19667,5)
Added time data, samples 2, offset +2 (+0 minutes)
receive version message: version 60013, blocks=0, us=105.219.203.169:48651, them=174.44.63.128:19667, peer=174.44.63.128:19667
getblocks -1 to 00000000000000000000 limit 500
No valid UPnP IGDs found

Thanks


This is cross-posted here and is off-topic as it is an alt-coin:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1070676.0

You should move it to the appropriate section.
BarryBatsBak
Member
**
Offline Offline

Activity: 71
Merit: 10


View Profile
May 26, 2015, 02:59:03 PM
 #3

Nice shitcoin creation here. You forgot to make the genesis block, dumbass.
supercanada1
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 630
Merit: 250



View Profile
May 26, 2015, 04:02:11 PM
 #4

Thanks. Actually I put the hash of the genesis block in the code,with hash of merkleroot, is that enough? Or I should also mine the genesis block and true my genesis piece of code from false to true? Thanks

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Everything that makes you vital
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

████████████  █████  WHITEPAPER  █████  ████████████
███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███
▄▄███████████▄
▄███▀▀▀▀▀▀▀▀▀████
███           ▀███
███            ███
███   ▄█████▄  ███
███  ███▀▀▀████▄▀
███  ██     ▄▀███▄
███  ███▄▄▄███ ▀███▄
███   ▀█████▀    ▀███
███               ███
███              ▄███
▀███▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄████
 ▀▀██████████████▀▀
BitVit███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███
███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███
StealthCoin1
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 439
Merit: 250



View Profile
May 26, 2015, 05:47:20 PM
 #5

you have created a new altcoin and you don't know what is wrong or going on? after you creating this coin and know/familiar of the copy/paste then soon you will creating coinless coin, good job.
supercanada1
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 630
Merit: 250



View Profile
May 26, 2015, 06:03:08 PM
 #6

How to make the PC version sync with the vps version? It shows connected. But for the genesis block. How to get it

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Everything that makes you vital
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

████████████  █████  WHITEPAPER  █████  ████████████
███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███
▄▄███████████▄
▄███▀▀▀▀▀▀▀▀▀████
███           ▀███
███            ███
███   ▄█████▄  ███
███  ███▀▀▀████▄▀
███  ██     ▄▀███▄
███  ███▄▄▄███ ▀███▄
███   ▀█████▀    ▀███
███               ███
███              ▄███
▀███▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄████
 ▀▀██████████████▀▀
BitVit███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███
███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███

███  ███  ███
muddafudda
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 980
Merit: 1000



View Profile
June 06, 2015, 02:50:34 PM
 #7

How to make the PC version sync with the vps version? It shows connected. But for the genesis block. How to get it

They wont sync until you mine blocks. If you have made the client correctly, the first time it starts it will mine the genesis block and post the hash in the debug file.


            █ █ █ █ █
         ██           ██
       ██     █ █ █ █   ██
     ██    ██        ██
   ██   ██               
  ██   ██     ████████                  ██████████
            ███          ██   █████████     ██      ██████  ██   ███████  ██    ███   ███████
 ██   ██    ███              ██      ███    ██      ██          ███       ██   ███  ██
 ██   ██    ███  ██████  ██  ██      ███    ██      ██      ██  ███       ██  ███   ██
            ███      ██  ██  ██      ███    ██      ██      ██  ███       ██████     ███████
 ██   ██    ███      ██  ██  ██      ███    ██      ██      ██  ███       ██  ██           ██
             ██      ██  ██  ██      ███    ██      ██      ██  ███       ██   ███         ██
 ██   ██      ███████    ██   █████████     ██      ██      ██   ███████  ██    ███  ███████
  ██   ██                           ███
   ██    ██          ██            ███
     ██    ██ █ █ █ █   ██
       ██             ██
          █ █ █ █ █ █
























Telegram     Facebook     Twitter     Medium
-------------------------------------------------------------------
.WEBSITE. |█| .WHITEPAPER.












......BOUNTY......
-----------------------------------
..ANN THREAD..
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!