Bitcoin Forum
September 27, 2022, 02:53:08 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 23.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Looking for an S4 Power Supply  (Read 412 times)
kae1078 (OP)
Member
**
Offline Offline

Activity: 78
Merit: 10

Kupla Kudos Coming Ur Way!


View Profile
June 05, 2015, 03:55:46 AM
 #1

Hi everyone,

I'm looking for an S4 psu, blade type.
1664247188
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1664247188

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1664247188
Reply with quote  #2

1664247188
Report to moderator
1664247188
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1664247188

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1664247188
Reply with quote  #2

1664247188
Report to moderator
1664247188
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1664247188

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1664247188
Reply with quote  #2

1664247188
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1664247188
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1664247188

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1664247188
Reply with quote  #2

1664247188
Report to moderator
buckrogers
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2589
Merit: 1169



View Profile
June 05, 2015, 05:16:28 AM
 #2

sent PM

Well I'm dr. spock I'm here to rock y'all
Tupsu
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1218
Merit: 1003



View Profile
June 07, 2015, 04:05:26 PM
 #3

Buy APW3-12-1600-B2

https://bitmaintech.com/productDetail.htm?pid=000201505040743496917U7kGsCm0694

defcon23
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1120
Merit: 1001


View Profile
June 07, 2015, 05:23:43 PM
 #4

got a seasonic 1000w platinum. ( several units..)

shipped from EU ( France)

PM me for details if interested ( or just have a look on my old posts, you should be able to find the detailed post concerning these psu's..)
Meech
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 924
Merit: 1000



View Profile
June 09, 2015, 05:05:47 AM
 #5

That would be a good option but not exactly the same since it requires 220-240 volts to run.  I too am looking for options.
quakefiend420
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 784
Merit: 1000


View Profile
June 09, 2015, 05:13:39 AM
 #6

That would be a good option but not exactly the same since it requires 220-240 volts to run.  I too am looking for options.

PSUs in my sig might work.  Send me pics/specs and can confirm.
buckrogers
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2589
Merit: 1169



View Profile
June 10, 2015, 02:25:15 AM
 #7

I have one unused still in the original box.
Sent you a PM but never heard on the final answer, so if anyone else wants it, let me know.


thanks!

Well I'm dr. spock I'm here to rock y'all
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!