Bitcoin Forum
May 28, 2017, 01:14:01 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.14.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33]
  Print  
Author Topic: [ANN][TES] ϟ The Tesla ϟ Decentralize the Energy System ϟ Bittrex - Cryptopia  (Read 27865 times)
Rw13enlib88
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092



View Profile
May 26, 2017, 09:39:35 AM
 #641

My wallet has been open for 72 hours straight and there is no update.

Current # of blocks: 1257523
Estimated # of blocks: 1263441
Last block time: Wed May 17 20:18:57 2017

I do have the updated conf file, bootstrap, etc...

When I did everything, it seemed to work and updated quite a bit... now nothing.

It says the blockchain download is in progress and I have 3 active connections.

Now what?

Please use this conf file.

https://ufile.io/8pqq7

Yes, that is the exact one that I have been using. Doesn't work.

I don't understand how having 3 connections is not downloading the blockchain...
makes no sense
Have you tried to restart everything? I mean computer too? Cos it makes no sense...

You're just one month behind...  Huh

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1495934041
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1495934041

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1495934041
Reply with quote  #2

1495934041
Report to moderator
1495934041
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1495934041

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1495934041
Reply with quote  #2

1495934041
Report to moderator
1495934041
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1495934041

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1495934041
Reply with quote  #2

1495934041
Report to moderator
zerocom
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 602


ARABIANCHAIN *DBIX*


View Profile
May 26, 2017, 10:48:56 AM
 #642

dev pos work or not? "No suitable inputs were found"


              ▄▄▄█████████▄▄
           ▄█▀               ▀█▄▄
          █                     ▀▀█
                                   ▀▄
                                     █
   ▄████████▄▄                       ▐█
  █████████████▄                      █
  ████▀     ▀▀███▄                    █
  ▀██▌         ▀███▄                  ▐
    ▀█           ▐▀███▄               █
      ▀  ▄▄▄        ▀███▄
        █▀            ▀▀███▄▄            ▄▄▄
       ▐           ▄▄▄▄▄▄ ▀▀▀███▄▄▄▄▄▄▄ ▐██▀
    ▄  █           ▐████▀██▄             █
   ██▌               ▀██▄  ▀██▄█  █
  ▐██▌                 ▀▀███▀▀█ █▀
  ▐███▌                         ▐
   █████
   ▐█████▄           ▄▄      ▄
    ▀██████▄           ██
     ▐████████▄          ▀██
       ▐▀████████▄
          ▀██████████▄
            ▀██████████▄
            ▐▀█████████▄
                ▀████████
                   ▀██████▄
                     ▐▀████▄
?
?
?
?
?
?
?
?

                 ▄████▄▄    ▄
██             ████████████▀
████▄         █████████████▀
▀████████▄▄   █████████████
▄▄█████████████████████████
██████████████████████████
  ▀██████████████████████
   █████████████████████
    ▀█████████████████▀
      ▄█████████████▀
▄▄███████████████▀
   ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

           ▄█████▄
         ▄█████████▄
       ▄█████████████▄
      █████████████████
    ▄██ ▀███▀▄█▄▀███▀ ██▄
  ███████▄▄███████▄▄███████
  ▐███████████████████████
     ▀█████████████████▀
       ▀█████████████▀
         ▀█████████▀
           ▀█████▀



Good luck!
groggin
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1246



View Profile
May 26, 2017, 05:19:54 PM
 #643

   Yo! (bit) pumping now

                

dev pos work or not? "No suitable inputs were found"

 it has always worked for me - are your coins mature? (minimum 12 hrs old)

loose the sword that is your pen or tongue [or bittorrent enabled computer] and help fight the so-called new world order   it is the enemy of humanity  |  Sign-up @ Aurovine to get FREE HD music ... and coins!
 |  *TIPs*  | VNL  Vkpn45TSLR1jBa34pyrTwWDzADTEyviz4E   | BCC   CXvZkT13CNjn3ScizW1oEHWNVEAduJuKCJ   |   BTC   18wWrEfcA62D5Xmza1rRAw5cgcqwCa2YFH   |    ELP   e7rPHqbczFnUdyBk2XEdm9tj4fqjGnCqK4   
            Buy - Sell on          Cryptopia  |  Bleutrade   |    Poswallet     |  an experiment in trust and control - FLYcoin   |   FATiB27UfQyySJCyM1dEQTaxMdZgqxHZ4y
Tara11
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140


View Profile
May 26, 2017, 05:55:44 PM
 #644

My wallet has been open for 72 hours straight and there is no update.

Current # of blocks: 1257523
Estimated # of blocks: 1263441
Last block time: Wed May 17 20:18:57 2017

I do have the updated conf file, bootstrap, etc...

When I did everything, it seemed to work and updated quite a bit... now nothing.

It says the blockchain download is in progress and I have 3 active connections.

Now what?

This is what I did after downloading new wallet qt.

1. Back up your wallet. Copy paste your current wallet.dat somewhere.
2. Run new Teslacoin QT and close it.
3. Unzip bootstrap and replace the file on Teslacoin folder.
4. Copy paste your old wallet.dat in Teslacoin folder.
5. Run Teslacoin qt again and do this

How to recover your TES
from an old wallet

First, welcome back to TES Wink

Second, in your wallet, get into the console
(Help > Debug window)

2) Type in:

a) checkwallet
(identifies misspent coins)

then

b) repairwallet
(rectifies the error)

 And it should be ok now! Smiley

6. If there's no connection use conf file I uploaded.


7. Wait for few hours to sync.

8. Be patient Smiley
Daddy123
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11


View Profile
May 27, 2017, 09:13:20 AM
 #645

  Yo! (bit) pumping now

                 http://i.imgur.com/f9pvlx3.png

dev pos work or not? "No suitable inputs were found"

 it has always worked for me - are your coins mature? (minimum 12 hrs old)

Is it the same TES? Coinmarket didnt show yobit only novaexchange and cryptopia...
renbit
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 206


[insert trending meme] 人


View Profile WWW
May 27, 2017, 11:39:57 AM
 #646

  Yo! (bit) pumping now

                

dev pos work or not? "No suitable inputs were found"

 it has always worked for me - are your coins mature? (minimum 12 hrs old)

Is it the same TES? Coinmarket didnt show yobit only novaexchange and cryptopia...
I think YOBIT are on there own fork , there's not much hope of your coins arriving there if you send them.
There support is non existent also, they will leave you dangling.
I would avoid them until they rectify these issues.

Rw13enlib88
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092



View Profile
May 27, 2017, 02:44:50 PM
 #647

  Yo! (bit) pumping now

                

dev pos work or not? "No suitable inputs were found"

 it has always worked for me - are your coins mature? (minimum 12 hrs old)

Is it the same TES? Coinmarket didnt show yobit only novaexchange and cryptopia...
I think YOBIT are on there own fork , there's not much hope of your coins arriving there if you send them.
There support is non existent also, they will leave you dangling.
I would avoid them until they rectify these issues.

As renbit said, Yobit is in their own fork.
we have tried thousands of times to move them to the right chain, but without answer...

 

DO NOT TRADE IN YOBIT

jjonny1111
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
May 27, 2017, 08:12:42 PM
 #648

YoBit wallet not work
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!