Bitcoin Forum
February 19, 2018, 12:51:59 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 »
  Print  
Author Topic: [ANN] [BOD] Bloodcoin|End the Bloodshed|0.11.2.29| POW|Quark|NO ICO|Masternodes  (Read 49876 times)
bakra
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 73
Merit: 5


View Profile
September 10, 2017, 06:57:33 PM
 #721

Is there a pool to mine?
1519044719
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519044719

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519044719
Reply with quote  #2

1519044719
Report to moderator
1519044719
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519044719

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519044719
Reply with quote  #2

1519044719
Report to moderator
Automated Bitcoin Fork Extraction Tool WE DO TOUGH WALLETS: BCH | BTG | BCD | SBTC | UBTC | B2X | BCX | BTF Electrum 2FA, Trezor, Ledger, SegWit, Bech32
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Taltos777
Member
**
Offline Offline

Activity: 105
Merit: 10


View Profile
September 10, 2017, 11:18:14 PM
 #722

no pools yet.  the difficulty is very low.  you can solo mine it.  either with CPU or GPU  (GPU better of course)
redditarco
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 100


View Profile
September 11, 2017, 12:27:42 AM
 #723

no pools yet.  the difficulty is very low.  you can solo mine it.  either with CPU or GPU  (GPU better of course)

need high end gpu card for best results ?
Taltos777
Member
**
Offline Offline

Activity: 105
Merit: 10


View Profile
September 11, 2017, 01:33:15 AM
 #724

nah,  you don't not need a high end miner.    I DO run one NVDA 1080 TI on it, as i'm one of the Seed PoW Miners for BOD.  therefore i get about 1,200 BOD an hour.   . . . but you can do much less.  like i mentioned, i'm here to keep the network up and running.  - as i'm a network operator. (and all i have are 1080 TI's. - so can't test with lesser stuff for you either, but try it.)
redditarco
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 100


View Profile
September 11, 2017, 03:11:45 AM
 #725

nah,  you don't not need a high end miner.    I DO run one NVDA 1080 TI on it, as i'm one of the Seed PoW Miners for BOD.  therefore i get about 1,200 BOD an hour.   . . . but you can do much less.  like i mentioned, i'm here to keep the network up and running.  - as i'm a network operator. (and all i have are 1080 TI's. - so can't test with lesser stuff for you either, but try it.)


do u know the original dev can u get in touch with him?
redditarco
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 100


View Profile
September 11, 2017, 05:40:25 PM
 #726


folks yobit is holding the withdrawal of blood coin in their cold storage, its been days. next time someone is on yobit before you buy bod there is a live chat on the right side, see if u can get an admin ask them about the delay on bod coins withdrawals, and to please release. btw u need btc in the account to use their chat.
Taltos777
Member
**
Offline Offline

Activity: 105
Merit: 10


View Profile
September 11, 2017, 06:28:46 PM
 #727

CPU Mining is super-easy:   

put this in your config file:
rpcallowip=127.0.0.1
server=1
daemon=1
listen=1
rpcuser=enterstrongusername
rpcpassword=enterstrongpassword
rpcport=5009
port=5011
maxconnections=99
gen=1
genproclimit=-1
mnconflock=0
setgenerate=1


. .. . that's it!  your mining.  (you'll see CPU spiking = in Task manager)
-T
redditarco
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 100


View Profile
September 11, 2017, 06:37:36 PM
 #728

CPU Mining is super-easy:   

put this in your config file:
rpcallowip=127.0.0.1
server=1
daemon=1
listen=1
rpcuser=enterstrongusername
rpcpassword=enterstrongpassword
rpcport=5009
port=5011
maxconnections=99
gen=1
genproclimit=-1
mnconflock=0
setgenerate=1


. .. . that's it!  your mining.  (you'll see CPU spiking = in Task manager)
-T


the bloodcoin.conf
already has the node addresses in there
u are saying just add that info in their also to cpu min?

how many coins do u have?
and how many are you getting on average per day?



Taltos777
Member
**
Offline Offline

Activity: 105
Merit: 10


View Profile
September 11, 2017, 07:08:55 PM
 #729

i mentioned all this above.  duplicity drives me crazy, as i value 'time' as the most expensive commodity in the world!   Grin
redditarco
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 100


View Profile
September 11, 2017, 07:21:46 PM
 #730

i mentioned all this above.  duplicity drives me crazy, as i value 'time' as the most expensive commodity in the world!   Grin

lol the person that is looking to save time, would have simply given a yes or no answer  Grin
and speaking of "value" and "commodity" they would have taken time to be as detailed as possible knowing detailed information
is  "valuable" because one wrong character or wrong instructions might corrupt files or cause major issues. And a person should
know a masternode is a "valuable" or can become valuable "commodity" not something to not be specific when giving instructions
and not be open to a confirmation question! just a thought!
desynct
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 505


View Profile
September 11, 2017, 07:23:05 PM
 #731


the bloodcoin.conf
already has the node addresses in there
u are saying just add that info in their also to cpu min?

how many coins do u have?
and how many are you getting on average per day?

google awaits you pal, as well as all docs and readme's of cpu/gpu miners which you tend to skip i guess,
+
never ask a lady "how many coins do u have"
Taltos777
Member
**
Offline Offline

Activity: 105
Merit: 10


View Profile
September 11, 2017, 07:23:57 PM
 #732

!!
redditarco
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126
Merit: 100


View Profile
September 11, 2017, 07:54:36 PM
 #733


the bloodcoin.conf
already has the node addresses in there
u are saying just add that info in their also to cpu min?

how many coins do u have?
and how many are you getting on average per day?

google awaits you pal, as well as all docs and readme's of cpu/gpu miners which you tend to skip i guess,
+
never ask a lady "how many coins do u have"

buddy, I love google  Grin u made a big assumption on an inquiry question!?  Grin which is what posting is all about, questions and answers. I on the other hand freely help others who may know more or less than me with out all the drama! lol with the focus being on just help, (the good spirit is in helping) and if u! dont want to dont. and if the "lady" does not want to reveal how many coins she has etc, again don't. simple.

the focus should be to get the coin and the wallet up to optimal performance, spread the word on all the good things it can do, support those coming in, continue that loop then the rewards will be beyond anyone's imagination.  Grin  peace out!
n0mad82
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 39
Merit: 0


View Profile
September 13, 2017, 05:50:49 AM
 #734

After not being able to access my account for 3 days as 2FA wouldnt let me in, it finally worked only to find out Yobit has disabled withdrawals for BOD  Shocked Angry
Ravenclaw
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100



View Profile
September 13, 2017, 08:46:10 PM
 #735

After not being able to access my account for 3 days as 2FA wouldnt let me in, it finally worked only to find out Yobit has disabled withdrawals for BOD  Shocked Angry

Unfortunately, a lot of wallets in Yobit are in "maintenance" or withdrawals or deposits are disabled. That's a downside of this exchange. However, having said this one can make regular profit there.
turtlebtc
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
September 14, 2017, 03:21:02 PM
 #736

anyone here know how to get a hold of Yobit support. Seems like they are not answering support tickets. Can't withdraw any BOD from their site. Already made a ticket and tweeted them about it, to no avail. Are there more people with the same issue?
shiN9r
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
September 14, 2017, 07:41:59 PM
 #737

you can send BOD to yobit but u cant withdraw atm  Undecided
Daniko7
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 170
Merit: 100


View Profile
September 15, 2017, 10:55:31 AM
 #738

Dev still alive? Or has he left the project?
masterd85
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
September 15, 2017, 01:23:28 PM
 #739

anyone here know how to get a hold of Yobit support. Seems like they are not answering support tickets. Can't withdraw any BOD from their site. Already made a ticket and tweeted them about it, to no avail. Are there more people with the same issue?
Seems like they aren't allowing any withdrawals, yet they allow trading. Thats just crazy, time to increase  the pressure on Yobit. I got a reaction stating that they cancelled withdrawals.
If they don't allow withdrawals it should't be possible to trade BOD.
Drags007
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 39
Merit: 0


View Profile
September 15, 2017, 04:13:59 PM
 #740

3 days still cannot withdraw from yobit.

Response from yobit.

2017-09-13 00:18:17 matveevka
Wallet  is on maintenance.
The solution to this cryptocurrency will take some time, need to update the wallet.
We apologize for any inconvenience
**Please  check wallet status before deposit or withdrawal



The wallet shows online Just withdraw is turned off.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 [37] 38 39 40 41 42 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!