Bitcoin Forum
February 01, 2023, 04:23:48 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 24.0.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Startcoin-qt crashes  (Read 483 times)
plasma1010 (OP)
Member
**
Offline Offline

Activity: 65
Merit: 10


View Profile
July 16, 2015, 01:44:34 AM
 #1

For no explainable reason Startcoin-qt keeps crashing. It tells me "windows encountered an error" and doesn't tell me what or why. It used to work and I don't understand why it does not now, I tried uninstalling and reinstalling multiple times. Anyone got a clue what to do ? I'm using Windows Vista.

Send me BTC if you enjoyed this post | 1LtTpCqbaXj548Pxvdy2VrE8JNa3zkcL3A
1675268628
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1675268628

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1675268628
Reply with quote  #2

1675268628
Report to moderator
1675268628
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1675268628

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1675268628
Reply with quote  #2

1675268628
Report to moderator
Be very wary of relying on JavaScript for security on crypto sites. The site can change the JavaScript at any time unless you take unusual precautions, and browsers are not generally known for their airtight security.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
1675268628
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1675268628

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1675268628
Reply with quote  #2

1675268628
Report to moderator
1675268628
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1675268628

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1675268628
Reply with quote  #2

1675268628
Report to moderator
1675268628
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1675268628

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1675268628
Reply with quote  #2

1675268628
Report to moderator
Guido
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1061
Merit: 1001


View Profile
July 16, 2015, 04:44:06 PM
 #2

hmm. never heard of this happening to anyone with startcoin or being a prob. go to your apps data folder, save, wallet.dat
copy it
then doesnt matter and coins are okay, can always drop into a new qt client on another lappie or same one

I would simply restart computer and try again

I know sounds like it guys advising turn it off and on again  Grin

I am Bonkers BTW
Crypto OG
        +
Digital Artist
plasma1010 (OP)
Member
**
Offline Offline

Activity: 65
Merit: 10


View Profile
July 19, 2015, 05:09:42 PM
 #3

I fixed it, same problem for Bitcoin-qt and Startcoin-qt its an issue with the /user/appdata/roaming file being corrupt, even after uninstall it stays and you need to delete the entire folder after backing up wallet file then re-sinstalling.

Send me BTC if you enjoyed this post | 1LtTpCqbaXj548Pxvdy2VrE8JNa3zkcL3A
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!