Bitcoin Forum
February 01, 2023, 10:09:05 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 24.0.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Warning: One or more bitcointalk.org users have reported that they strongly believe that the creator of this topic is a scammer. (Login to see the detailed trust ratings.) While the bitcointalk.org administration does not verify such claims, you should proceed with extreme caution.
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: How import some addressees ?  (Read 367 times)
Monopoly (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 500



View Profile
August 03, 2015, 11:37:44 PM
 #1

Hello
How can i import Thousands of addressees to my wallet Simultaneous by privekey ? without rescan per addressees ?
1675289345
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1675289345

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1675289345
Reply with quote  #2

1675289345
Report to moderator
1675289345
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1675289345

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1675289345
Reply with quote  #2

1675289345
Report to moderator
I HATE TABLES I HATE TABLES I HA(╯°□°)╯︵ ┻━┻ TABLES I HATE TABLES I HATE TABLES
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
1675289345
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1675289345

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1675289345
Reply with quote  #2

1675289345
Report to moderator
DannyHamilton
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 3010
Merit: 3688



View Profile
August 03, 2015, 11:41:02 PM
 #2

That depends on what wallet you are using.

If you are using Bitcoin Core, then you can use the importprivkey command with the rescan=false parameter.

However, why would you need to import thousands of addresses?  That sounds like a bad idea.
Monopoly (OP)
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546
Merit: 500



View Profile
August 03, 2015, 11:47:42 PM
 #3

That depends on what wallet you are using.

If you are using Bitcoin Core, then you can use the importprivkey command with the rescan=false parameter.

However, why would you need to import thousands of addresses?  That sounds like a bad idea.

Actually , i want to import thousands of addresses to clams wallet .
Although i want to import some of my multibit and blockchain addressees to bitcoin-qt wallet , too .
Amph
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 3094
Merit: 1057



View Profile
August 04, 2015, 06:26:25 AM
 #4

google is your friend the first result http://bitcoin.stackexchange.com/questions/24040/how-to-import-say-1million-bitcoin-privkeys-in-bitcoind-bitcoin-qt

or look at this discussion https://bitcointalk.org/index.php?topic=169513.0

i don't think there is the easy 1 click way this time...
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!