simplelife888
|
|
March 10, 2016, 08:05:15 PM |
|
Fenerbahçe 1 Braga 0 Mehmet Topal çok güzel bir golle turun kapılarını aradı tebrikler Fenerbahçe
Topalın golü resmen Fenere umut verdi braga basit bir takım değil ikinci maç çok zorlu olacak
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2324
Merit: 1028
|
|
March 10, 2016, 08:52:04 PM |
|
Fenerbahçe 1 Braga 0 Mehmet Topal çok güzel bir golle turun kapılarını aradı tebrikler Fenerbahçe
Topalın golü resmen Fenere umut verdi braga basit bir takım değil ikinci maç çok zorlu olacak Soğuk terler döktürdü bu gece Fener bana. Neyse ki mutlu sonla bitti de , Portekiz de baya zorlanacak gibiyiz. Diğer rakiplere baktığımda aslında Fenerbahçe en şanslı eşleşmede. Umarım çeyrek final biletini alırız..
|
|
|
|
kenanzz
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
|
|
March 10, 2016, 08:54:29 PM |
|
Braga gerçektende küçümsenecek bir takım değil bu akşam bunu gösterdi sistemli ve disiplinli oynuyor öldüm öldüm dirildim maçı izlerken güzel bir spiker olsa kalp krizi bile geçirebilirdik
|
|
|
|
adverbelly
|
|
March 11, 2016, 09:53:52 AM |
|
Helal olsun Fenere. Böyle giderse yarı finale bile çıkar bu takım...
|
|
|
|
bitcoinuserx
Newbie
Activity: 20
Merit: 0
|
|
March 11, 2016, 09:59:50 AM |
|
Helal olsun Fenere. Böyle giderse yarı finale bile çıkar bu takım...
hayaller güzeldir. Braga size portekizde 3 tane takarsa görürüm
|
|
|
|
pandacoin
Legendary
Activity: 1554
|
|
March 11, 2016, 10:34:24 AM |
|
Helal olsun Fenere. Böyle giderse yarı finale bile çıkar bu takım... hayaller güzeldir. Braga size portekizde 3 tane takarsa görürüm Fenerbahçe'nin Avrupa'da devam etmesi daha iyi, yoğun maç temposundan dolayı ligde tökezleyebilirler. Çeyrek finale çıkarlarsa gelecek olası rakipler çok güçlü.
|
|
|
|
kenanzz
Legendary
|
|
March 11, 2016, 12:58:53 PM |
|
Helal olsun Fenere. Böyle giderse yarı finale bile çıkar bu takım... hayaller güzeldir. Braga size portekizde 3 tane takarsa görürüm Fenerbahçe'nin Avrupa'da devam etmesi daha iyi, yoğun maç temposundan dolayı ligde tökezleyebilirler. Çeyrek finale çıkarlarsa gelecek olası rakipler çok güçlü. Onlar konuşur fenerbahçe yapar Ard arda sakatlıklar olmazsa fener için yoğun maç temposu daha iyi futbolcular hedeflere yaklaştıkça daha istekli daha arzulu oynuyorlar 7 den 70 e futbolcusunda taraftarında o ruhu görebiliyorum.
|
|
|
|
Ankara
Legendary
Activity: 952
|
|
March 15, 2016, 12:13:37 PM |
|
Bugünün Şampiyonlar Ligi maçları pek heyecan verici değil. Esas maçlar yarın oynanacak.
Salı Atletico Madrid vs. PSV Manchester City vs. Dynamo Kiev
Çarşamba Barcelona vs. Arsenal Bayern Münih vs. Juventus
|
|
|
|
andromeda876
|
|
March 15, 2016, 07:13:10 PM |
|
Atletico Madrid vs. PSV macı kolay gibi görünsede zor geçecek gibi idda oranlarına baktım bu maç için bence çok düşük vermişler
|
|
|
|
kenanzz
Legendary
|
|
March 15, 2016, 10:46:07 PM |
|
Atletico Madrid vs. PSV macı kolay gibi görünsede zor geçecek gibi idda oranlarına baktım bu maç için bence çok düşük vermişler
Tebrikler dediğiniz çıktı atletico bile karşısına bu kadar dişli bir psv çıkacağını tahmin etmemişti deyim yerindeyse afalladılar turu geçmenin bu kadar zor olduğunu kimse düşünemezdi. PSV bugun bir kez daha kağıt üstünde zayıf takım ibaresinin çöp olduğunu kanıtladı.
|
|
|
|
frank0929 (OP)
|
|
March 16, 2016, 08:31:33 PM |
|
Şampiyonlar Ligi'nde bu gece ilginç şeyler oluyor. Bayern Münih evinde 2-0 geriye düştü. İlk maç 2-2 bitmişti, gol yemeden 2 gol atarlarsa uzatmaya gider ama bir gol daha yerlerse 4 tane atmaları gerekecek.
|
|
|
|
andromeda876
|
|
March 16, 2016, 10:21:25 PM |
|
Şampiyonlar Ligi'nde bu gece ilginç şeyler oluyor. Bayern Münih evinde 2-0 geriye düştü. İlk maç 2-2 bitmişti, gol yemeden 2 gol atarlarsa uzatmaya gider ama bir gol daha yerlerse 4 tane atmaları gerekecek.
Maç bitti 4-2 bayern kazandı çok güzel bir maç izledik bayern inanılmazı başardı
|
|
|
|
Nomad88
Legendary
Activity: 1582
Merit: 1268
|
|
March 16, 2016, 10:25:09 PM |
|
Bir hatirlatma yapmak istedim. Olurda Fenerbahce UEFA kupasini kaldirirsa, seneye Turkiye Sampiyonlar ligine 3 takimla katilacak. Umarim Fenerbahce zoru basarir ve kupayi kaldirir. Bu zor gunlerde, boyle kucuk sevinclere hepimizin ihtiyaci var diye dusunuyorum. Yarin aksam butun ictenlikle Fenerbahce`yi destekliyor olacagim.
|
|
|
|
simplelife888
|
|
March 16, 2016, 10:38:29 PM |
|
Bu gece süper bir maç izledik gerçekten final havasındaydı bayen munchen inanılmazı gerçekleştirdi ve 2 -0 geriye düştüğü maçı uzatmalara taşıdı ve juventus 4 -2 kaybederek kupaya veda etti her iki takımada teşekkür ediyorum bize böyle gollü heyecanlı bir maç izlettikleri için .
|
|
|
|
kenanzz
Legendary
|
|
March 16, 2016, 11:48:02 PM |
|
Yarınki maç için toteme başlayalım arkadaşlar benim içimde 1-1 yada 2-1 fener alır gibime geliyor sizde durum ne olur?
|
|
|
|
mmmtr
|
|
March 17, 2016, 10:40:40 AM |
|
Bir hatirlatma yapmak istedim. Olurda Fenerbahce UEFA kupasini kaldirirsa, seneye Turkiye Sampiyonlar ligine 3 takimla katilacak. Umarim Fenerbahce zoru basarir ve kupayi kaldirir. Bu zor gunlerde, boyle kucuk sevinclere hepimizin ihtiyaci var diye dusunuyorum. Yarin aksam butun ictenlikle Fenerbahce`yi destekliyor olacagim.
Kazansın abi koyu bir beşiktaşlı olarak tamam ülke içinde rekabetimiz olabilir ama avrupada desteklemeyipde naapıcaz
|
|
|
|
pandacoin
Legendary
|
|
March 17, 2016, 11:57:38 AM |
|
Bir hatirlatma yapmak istedim. Olurda Fenerbahce UEFA kupasini kaldirirsa, seneye Turkiye Sampiyonlar ligine 3 takimla katilacak. Umarim Fenerbahce zoru basarir ve kupayi kaldirir. Bu zor gunlerde, boyle kucuk sevinclere hepimizin ihtiyaci var diye dusunuyorum. Yarin aksam butun ictenlikle Fenerbahce`yi destekliyor olacagim. UEFA'yı almak özellikle bu sene çok zor. Kalan takımların her biri şimdiden kupa kaldırabilecek büyüklükte. Fenerbahçe önce bu turu geçsin de sonra ilerleyebiliyorsa ilerlemesini herkes ister.
|
|
|
|
kenanzz
Legendary
|
|
March 17, 2016, 12:20:16 PM |
|
Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden takımlar
Şampiyonlar Ligi Galatasaray
Fenerbahçe elendi
Avrupa Ligi Beşiktaş Fenerbahçe
Trabzonspor elendi
Başakşehir elendi
Avrupa kupaları muhabbetini burada sürdürelim.
hocam online olduğunuzda şu tabloyu güncelleyin fener elenmeden
|
|
|
|
pandacoin
Legendary
|
|
March 17, 2016, 05:12:44 PM |
|
Braga v Fenerbahce - Braga @ 2.14 Anderlecht v Shakhtar - Over 2.5 Goals @ 1.76 Man Utd v Liverpool - Under 2.5 Goals @ 1.77
|
|
|
|
mmmtr
|
|
March 17, 2016, 08:59:29 PM |
|
haydi fenerbahce al şu maçıda bir sevinelim pir sevinelim maçı komşulardan naklen dinliyorum gözlerim cs de
|
|
|
|
|