Bitcoin Forum
October 25, 2020, 08:15:47 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.20.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: placing a pause in a .bat file  (Read 1229 times)
max in montreal
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 500


View Profile
October 01, 2012, 04:43:00 PM
 #1

I created a batch file in windows to start mining when the pc is rebooted, how to i create a pause before it starts the commands. I want to pause the batch file 2 minutes before starting the miners.
1603656947
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1603656947

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1603656947
Reply with quote  #2

1603656947
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1603656947
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1603656947

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1603656947
Reply with quote  #2

1603656947
Report to moderator
gusti
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1100
Merit: 1000


View Profile
October 01, 2012, 04:54:46 PM
 #2

You need to call an external program which will supply the pause :

e.g.  ping 123.45.67.89 -n 1 -w 10000 > nul

or : choice /c a /d a /t 10 /n


If you don't own the private keys, you don't own the coins.
hamdi
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 812
Merit: 500



View Profile
October 01, 2012, 05:01:08 PM
 #3

vista upwards:
timeout /T 123  > nul


better use, works all windows
ping -n 123 127.0.0.1 > NUL



replace 123 with your seconds...

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!