Bitcoin Forum
December 13, 2018, 05:21:27 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: 8GPU on windows anyone?  (Read 1301 times)
Mathsinstrument
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
October 03, 2012, 07:29:09 PM
 #1

Has anyone gotten 8GPUs to work on windows? Kind enough to share about how you did to make it work? Win versions, drivers, miners etc....

I am getting fustrated with linuxcoin for a simple fact that during my installation, the screen go out of range and I do not have enough knowledge to fix it. Sad
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1544678487
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544678487

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544678487
Reply with quote  #2

1544678487
Report to moderator
1544678487
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1544678487

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1544678487
Reply with quote  #2

1544678487
Report to moderator
tnkflx
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 347
Merit: 250


View Profile
October 03, 2012, 08:41:23 PM
 #2

Hello Wink

Some points to check:

1. Make sure you have enough power. I've used 2 1200 Watts PSUs in parallel (see this page for an example: http://cablesaurus.com/index.php?route=product/product&product_id=22).
2. I also used powered PCIe extenders (Example: http://cablesaurus.com/index.php?route=product/product&product_id=12)
3. I'm using WIndows 7 64bit.
4. Also make sure that your BIOS can map enough memory for your GPUs. I had to disable various (unneeded) internal things in the BIOS before it would boot with all 8 GPUs. Things I disabled: USB3 controller, eSATA, something else (don't remember exactly Smiley)

What problems do you currently have in your setup?

-Tnkflx

| Operating electrum.be & us.electrum.be |
ssateneth
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1330
Merit: 1004



View Profile
October 08, 2012, 08:47:17 AM
 #3

got 4 5970 on windows 7 64 bit working fine.

NLA
Member
**
Offline Offline

Activity: 88
Merit: 10


How does I shot web?


View Profile
October 13, 2012, 03:01:44 PM
 #4

I tried to do 7 with Windows, and it turns out that you need a motherboard with some PCI latency setting to get it working right (and that the motherboard I had did not support said setting). Expect to do 5 unless you're lucky and have a motherboard with a BIOS that supports it.

If my post helped you in some way, please donate to 1NP2HfabXzq1BB288ymbgnLcGoeBsF7ahP. Smiley
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!