frank0929
|
|
April 11, 2016, 10:41:07 AM |
|
Vodafone Arena'da ilk golü Mario Gomez atar. Beşiktaş Bursaspor'u farklı yener. Zemin tam Beşiktaş'ın oyun tarzına uygun, taraftar desteği 3 yıl sonra ilk kez bu kadar büyük. Maç 42 bin kişiye kapalı gişe oynanacak. Rakip futbolcuların üstünde çok büyük baskı olacaktır. Zaten ligde iyi gitmeyen Bursaspor'un buna direnebileceğini sanmıyorum.
|
|
|
|
mmmtr
|
|
April 11, 2016, 11:31:26 AM |
|
Vodafone Arena'da ilk golü Mario Gomez atar. Beşiktaş Bursaspor'u farklı yener. Zemin tam Beşiktaş'ın oyun tarzına uygun, taraftar desteği 3 yıl sonra ilk kez bu kadar büyük. Maç 42 bin kişiye kapalı gişe oynanacak. Rakip futbolcuların üstünde çok büyük baskı olacaktır. Zaten ligde iyi gitmeyen Bursaspor'un buna direnebileceğini sanmıyorum.
Ben farka gider diyorum açıkcası iki yarı da da 1,5 gol üstü olur düşüncesindeyim
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
April 11, 2016, 11:33:28 AM |
|
Ben farka gider diyorum açıkcası iki yarı da da 1,5 gol üstü olur düşüncesindeyim konu beşiktaş olunca , büyük konuşmamayı öğrendim. totem yaptım susuyorum
|
|
|
|
mmmtr
|
|
April 11, 2016, 11:41:30 AM |
|
Ben farka gider diyorum açıkcası iki yarı da da 1,5 gol üstü olur düşüncesindeyim konu beşiktaş olunca , büyük konuşmamayı öğrendim. totem yaptım susuyorum Ama gerçektende öyle olucak gibime geliyor hocam 2.5 senedir böyle bir atmosferde oynamıyorlar bizim uşaklar o gazla Adana maçının rekorunu kırmalarını bile bekleyebilirim
|
|
|
|
designerusa
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
|
|
April 11, 2016, 02:03:25 PM |
|
Ben farka gider diyorum açıkcası iki yarı da da 1,5 gol üstü olur düşüncesindeyim Yeni stad ilk maçında Bursa'nın sürpriz yapıp Beşiktaş'a kötü bir şaka yapacağını düşünüyorum daha doğrusu temennim bu umarım olur, çokta güzel olur
|
|
|
|
mmmtr
|
|
April 11, 2016, 03:03:16 PM |
|
Ben farka gider diyorum açıkcası iki yarı da da 1,5 gol üstü olur düşüncesindeyim Yeni stad ilk maçında Bursa'nın sürpriz yapıp Beşiktaş'a kötü bir şaka yapacağını düşünüyorum daha doğrusu temennim bu umarım olur, çokta güzel olur O sizin bakış açınızdan öyle hocam ama dediğim gibi bu maçı beşiktaş rahatlıkla alıcak görüşündeyim
|
|
|
|
mmmtr
|
|
April 11, 2016, 05:31:48 PM |
|
cha cha cha mario gomez efsane artık ilk golü attı
|
|
|
|
simplelife888
|
|
April 11, 2016, 05:37:05 PM |
|
Beşiktaş ilk golü buldu fakat bursa da dakika 29 golu buldu durum 1 -1 bu maç çok çekişmeli geçeceğe benziyor
|
|
|
|
Suskunadam
|
|
April 11, 2016, 06:03:30 PM |
|
Beşiktaş ilk golü buldu fakat bursa da dakika 29 golu buldu durum 1 -1 bu maç çok çekişmeli geçeceğe benziyor
Beşiktaş bariz üstün oynuyor. Cok güzel paslasıyor golü yemesi büyük şansızlık oldu. Bursasporun ilk tehlikeli atağı gol oldu. İlk yarıdaki oyununu oynasın handikap yapar
|
|
|
|
andromeda876
|
|
April 11, 2016, 06:06:35 PM |
|
Besiktas bugün puan kaybederse yıkım olur ilk yarı 1 1 ama Besiktas puan kaybetmez gibi bugün ikinci yarı başlamak üzere heyacanla maçı takip ediyoruz
|
|
|
|
mmmtr
|
|
April 11, 2016, 06:16:16 PM |
|
Besiktas bugün puan kaybederse yıkım olur ilk yarı 1 1 ama Besiktas puan kaybetmez gibi bugün ikinci yarı başlamak üzere heyacanla maçı takip ediyoruz
en az iki gol daha gelicek hocam merak etme Edit : Gol olacak dedim saniyeler sonra geldi gol müneccim gibi adamım
|
|
|
|
andromeda876
|
|
April 11, 2016, 06:17:42 PM |
|
en az iki gol daha gelicek hocam merak etme Beşiktaş golü buldu şuan durum 2 -1
|
|
|
|
mmmtr
|
|
April 11, 2016, 06:23:36 PM |
|
en az iki gol daha gelicek hocam merak etme Beşiktaş golü buldu şuan durum 2 -1 3.golü de attı iki yarıda 1,5 üstü dedim ve geldii OYnasam tutmaz anasını sattığımın maçları
|
|
|
|
olcaytu2005
Legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
|
|
April 11, 2016, 07:01:59 PM |
|
Haha çirkef beşiktaş
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
April 11, 2016, 07:30:50 PM |
|
Olmayan penaltıyla zor kazandı beşiktaş
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
n3o111
|
|
April 11, 2016, 09:15:28 PM |
|
Olmayan penaltıyla zor kazandı beşiktaş Maç izlemeyen Trabzonlunun dramı. Bursanın 2 pozisyonu var ikisi de gol oldu. Beşiktaş yine gol kaçırma rekoru kırdı. 6-1'e gidecek maç 3-2 bitti. Son dakika olayları çok gereksizdi, Hasogai ilk yarıdan ikinci sarı karttan atılmalıydı. Bursa ve hakem kötü, Beşiktaş iyiydi. Çarşamba Fenerbahçe puan kaybederse şampiyon ilan edilir.
|
|
|
|
FENERBAHCE SK
Newbie
Activity: 20
Merit: 0
|
|
April 12, 2016, 08:33:37 AM |
|
Olmayan penaltıyla zor kazandı beşiktaş Beşiktaş, RTE ve Federasyondan torpilli !
|
|
|
|
mmmtr
|
|
April 12, 2016, 08:40:01 AM |
|
Olmayan penaltıyla zor kazandı beşiktaş Cakır baskan oradaki oyuncunun ayağı değilmi ? Yoksa maradonadaki gibi buda tanrının ayağı mı
|
|
|
|
BlackJack21
Newbie
Activity: 10
Merit: 0
|
|
April 12, 2016, 08:43:19 AM |
|
Bu kareden alırsan bırak ayağı tüm cisimleri yapıştırırsın o ayağa! O nedenle bu ayakları geçiceksin. Tayyip yalakası olduğunuz iyice anlaşıldı açılış töreninde! Ama sırtınız yere gelmez güzel taktik
|
|
|
|
mmmtr
|
|
April 12, 2016, 08:46:25 AM |
|
Olmayan penaltıyla zor kazandı beşiktaş Cakır baskan oradaki oyuncunun ayağı değilmi ? Yoksa maradonadaki gibi buda tanrının ayağı mı Bu kareden alırsan bırak ayağı tüm cisimleri yapıştırırsın o ayağa! O nedenle bu ayakları geçiceksin. Tayyip yalakası olduğunuz iyice anlaşıldı açılış töreninde! Ama sırtınız yere gelmez güzel taktik Valla arkadaşım istediğinizi deyin umrumda olmaz Tayyip yalakalığıymış falan ben sahadaki oyuna bakarım Beşiktaş öpe öpe aldı mı maçı aldı .O japon sığırı her fırsatta kendini yere atarak oyuncu eksiltmeye çalışması güzel taktik sizlere de yakışır öyle taktikler .
|
|
|
|
|