Bitcoin Forum
May 26, 2018, 02:38:16 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: slush Error in Device monitoring and Offline workers  (Read 930 times)
momenimohammad23
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
September 19, 2015, 12:15:55 PM
 #1

Hi
im start mining with GUIminer and slush pool
My guiminer is running and work , and now 1 accepted , work with 1.7 Mhash
But in slush panel  Error in Device monitoring and Offline workers
is it correct ?!  Huh
http://imgur.com/delete/Z8NQwnTdOx8bkZs
1527302296
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527302296

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527302296
Reply with quote  #2

1527302296
Report to moderator
1527302296
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527302296

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527302296
Reply with quote  #2

1527302296
Report to moderator
1527302296
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527302296

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527302296
Reply with quote  #2

1527302296
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1527302296
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527302296

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527302296
Reply with quote  #2

1527302296
Report to moderator
GriffinHeart
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 100


Hello there!


View Profile
September 19, 2015, 02:02:28 PM
 #2

Yes, it's correct.
1.7 Mh/s is so small that it doesn't even register on the thing.
You won't make money mining bitcoin, you're wasting electricity power.
Buy a block erupter, it's roughly 333 times better than your computer. For the price of $5.

Hi there, I'm from South Africa.
This means I'm poor, I guess.
Nexious
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100

Nexious.com Admin


View Profile WWW
September 20, 2015, 12:56:24 AM
 #3

The days of mining with a GPU are long gone sadly. You will just end up burning money as they are highly inefficient these days.

If you really wish to mine bitcoin you will have to buy something along the lines of an Antminer or similar, then you need to factor your electricity costs etc and even then the ROI is still rather long.

https://nexious.com - Bitcoin Mining Pool - 5BTC Block Finder Bonus!*
-ck
Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2534
Merit: 1072


Ruu \o/


View Profile WWW
September 20, 2015, 10:30:36 PM
 #4

This graphic I found was quite good at explaining it


Primary developer/maintainer for cgminer and ckpool/ckproxy.
ZERO FEE Pooled mining at ckpool.org 1% Fee Solo mining at solo.ckpool.org
-ck
GriffinHeart
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 100


Hello there!


View Profile
September 23, 2015, 01:49:23 PM
 #5

*snip*


Ck nailed it, you just don't mine with a GPU.

Hi there, I'm from South Africa.
This means I'm poor, I guess.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!