techman
Legendary
Activity: 1020
Merit: 1027
|
|
November 25, 2015, 03:01:19 PM |
|
S7 marketinde birisi 0.00122'den 25 BTC'lik satış koydu.
|
|
|
|
dr1980m
|
|
November 25, 2015, 03:35:44 PM |
|
düşüş devam edecek gibi az önce 53k'den s5 satışı gördüm ben mi yanış bakıyorum bilmiyorum ama bu fiyatlarla çok karlı bir yatırım değil mi?
|
|
|
|
techman
Legendary
|
|
November 25, 2015, 03:38:31 PM |
|
düşüş devam edecek gibi az önce 53k'den s5 satışı gördüm ben mi yanış bakıyorum bilmiyorum ama bu fiyatlarla çok karlı bir yatırım değil mi? Bir sonraki zorluk seviyesi %10 artarsa tekrar işler iyice değişir. https://bitcoinwisdom.com/bitcoin/difficulty
|
|
|
|
dr1980m
|
|
November 25, 2015, 03:42:06 PM |
|
düşüş devam edecek gibi az önce 53k'den s5 satışı gördüm ben mi yanış bakıyorum bilmiyorum ama bu fiyatlarla çok karlı bir yatırım değil mi? Bir sonraki zorluk seviyesi %10 artarsa tekrar işler iyice değişir. https://bitcoinwisdom.com/bitcoin/difficultyYaklaşık 10 gün sonra diye biliyorum yine de s5'leri 50 k civarı maliyetini çıkaracağını düşünüyorum.. Çıkarmasa bile düşse düşse fiyatı ne kadar düşer ki? 25-30 k'ya düşşe bile 2-3 ayda %60'lık bi RIO ile kara geçmek mümkün.. yani sanırım
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
|
November 25, 2015, 03:42:30 PM |
|
Bu dönem %10 diff artışı olsa gene iyi. Hashnest şimdi bildirim yollamış. 1000 tane daha s7 koyacaklarmış satışa. 4.8 PHs + demek bu da. Şu an tahmin +11% görünüyor, bu S7'lerle birlikte %12'nin üzerine çıkıyor bu oran. Eğer btc fiyatı flash crash yaşamazsa S2'ler çalışmaya devam edecek. Umalım da %15+ olmasın bu seferki diff.
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
dr1980m
|
|
November 25, 2015, 03:47:47 PM |
|
Düşüş devam ediyor, az önce 52 k seviyesinden satış yapıldı Sabah 58 k'den aldığım için çok mutlu olmuştum dipden aldığımı düşünmüştüm ama dibin de dibi varmış neysa sağlık olsun
|
|
|
|
bileq
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
|
|
November 26, 2015, 01:17:14 AM |
|
maintaince % neden yukseldi? s4~ 72% s5~ 52% kur 330$ maintaince fee yukselseydi bildirim yapilirdi herhalde dun baktigimda s4 icin 64% du diye hatirliyorum
|
|
|
|
CoinTürk (OP)
|
|
November 26, 2015, 05:51:39 AM |
|
maintaince % neden yukseldi? s4~ 72% s5~ 52% kur 330$ maintaince fee yukselseydi bildirim yapilirdi herhalde dun baktigimda s4 icin 64% du diye hatirliyorum
Maintaince fee yükselmez, dolar bazında cihazlar ilk çıktığından beri aynı kesintiler uygulanır ve her zaman sabittir. Burada 1ghs başına kazanç hashrate ve diff gibi sebeplerle sürekli düştüğü için maintaince ile gelir arasındaki makas da giderek daralıyor. Bu nedenle bitcoin fiyatı yükselmediği müddetçe söylediğiniz yüzdeler, %100 e doğru giderek yaklaşıyor. %100 olduğunda cihazların ömrü de bitecek. Sırayla ölecek olan s3 ve s4 gibi Cihazları kurtaracak tek şey bitcoin fiyatının yükselmesi, btc fiyatı yükseldiğinde dolar bazında sabit olan bakım ücreti btc bazında düşer ve gelirinizden daha az kesinti olur. Buda cihazın ömrünü uzatır, yüzdeyi düşürür. Bahsettiğiniz yüzdeler zaten yukarıdaki nedenlerden dolayı sürekli değişiyordu.
|
|
|
|
techman
Legendary
|
|
November 26, 2015, 10:38:56 AM |
|
S7 marketinde alış 0.00115 seviyesine kadar düştü :O
|
|
|
|
dr1980m
|
|
November 26, 2015, 10:49:49 AM |
|
S5 piyasası 51 k seviyesini gördü şu dönemde alım sonrası, olası bir btc fiyatının tekrar 400 dolar üstüne çıkması çok güzel kazanç birakır.. ama btc düşerse tabi elde patlama ihtimali de var
|
|
|
|
lewentkurt
|
|
November 26, 2015, 11:33:04 AM |
|
Ben S5 in kesinlikle tekrar 59-60 seviyesini göreceğini düşünüyorum, bu yarın da olabilir 15 gün sonra da, o zamana kadar elimde tutup 59 60 dan çıkarmayı düşünüyorum. Tabi 45'lere düşme riski de var, çünkü 1gh/s başına düşen pay her gün azalıyor; ama bu riski almayı düşünüyorum. Yatırım tavsiyesi değil, çünkü şu an bu piyasa bir hayli oynak, herkes kendi hesabını yapmalı.
|
|
|
|
lewentkurt
|
|
November 26, 2015, 12:49:26 PM |
|
S5 bu kez 50 nin üstünde sağlam durur mu acaba? 50-51 arası 100 btc alım emri var, görücez bakalım.
|
|
|
|
bileq
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
|
|
November 26, 2015, 01:19:26 PM |
|
dususun daha da devam edebilecegini dusunuyorum. mail adresime gelen cesitli cloud mining maillerinde black friday indirimlerinden bahsediliyor. 2 olasilik var kafamda, hashnest black friday icin bir etkinlik duzenler mi? -dusuk bir ihtimal kullanicilar black friday icin elindeki hash gucunu satip btclerini ceker mi? - ilkine nazaran daha yuksek bir ihtimal 2 durumda da fiyatlarin dusecegi asikar. nacizane bir tahmin
|
|
|
|
lewentkurt
|
|
November 26, 2015, 01:31:21 PM |
|
Hashnest'in hash gücü son 24 saatte toplam ağın %31'ine kadar yükseldi, block bulma hızı da bu nedenle çok arttı. Son 3 günün ortalaması 40 block un üzerinde. Bu yükseliş yeni eklenen S7'lerden kaynaklanıyor tabi. Madalyonun diğer tarafında hashnest in toplam gücü artarken ve daha fazla block bulurken, bu kez de daha fazla cihaz oyuna girdiği için 1 gh/s başına kazanç düşüyor. Özetle sağlam hesap yapmak lazım.
|
|
|
|
dr1980m
|
|
November 26, 2015, 03:28:25 PM |
|
Ben S5 in kesinlikle tekrar 59-60 seviyesini göreceğini düşünüyorum, bu yarın da olabilir 15 gün sonra da, o zamana kadar elimde tutup 59 60 dan çıkarmayı düşünüyorum. Tabi 45'lere düşme riski de var, çünkü 1gh/s başına düşen pay her gün azalıyor; ama bu riski almayı düşünüyorum. Yatırım tavsiyesi değil, çünkü şu an bu piyasa bir hayli oynak, herkes kendi hesabını yapmalı.
Ben de sizin gibi düşünüyorum ve elimde bekliyorum hatta mining gelirlerimle gh almaya da devam ediyorum hem az da olsa maliyetimi düşürmüş oluyorum hem de yükselirse diye yatırım yapmış oluyorum umarım hata yapmıyorumdur
|
|
|
|
CoinTürk (OP)
|
|
November 26, 2015, 06:47:44 PM |
|
Ben de sizin gibi düşünüyorum ve elimde bekliyorum hatta mining gelirlerimle gh almaya da devam ediyorum hem az da olsa maliyetimi düşürmüş oluyorum hem de yükselirse diye yatırım yapmış oluyorum umarım hata yapmıyorumdur Hocam yatırım risk işi, ama her şeyden önce panik yapmadan mantıklı hareket etmek lazım. Benim için 53-54 ort ile alıp 58 60 ları beklemek alınacak bir risk. Hele btc fiyatı yavaş yavaş 400 e yaklaşırsa çok daha kazandırır. Btc fiyatı hızlı çıktığında insanlar fiat a dönmek için ellerinde ne var ne yok satıp ghs den çıkıyorlar ve fiyat bir anda geçen ayki gibi çakılıyor, buna da dikkat etmek lazım. Levent
|
|
|
|
dr1980m
|
|
November 27, 2015, 10:54:44 AM |
|
Ben de sizin gibi düşünüyorum ve elimde bekliyorum hatta mining gelirlerimle gh almaya da devam ediyorum hem az da olsa maliyetimi düşürmüş oluyorum hem de yükselirse diye yatırım yapmış oluyorum umarım hata yapmıyorumdur Hocam yatırım risk işi, ama her şeyden önce panik yapmadan mantıklı hareket etmek lazım. Benim için 53-54 ort ile alıp 58 60 ları beklemek alınacak bir risk. Hele btc fiyatı yavaş yavaş 400 e yaklaşırsa çok daha kazandırır. Btc fiyatı hızlı çıktığında insanlar fiat a dönmek için ellerinde ne var ne yok satıp ghs den çıkıyorlar ve fiyat bir anda geçen ayki gibi çakılıyor, buna da dikkat etmek lazım. Levent Kesinlike katılıyorum size ve dediğim gibi aynı strateji izliyorum 58 den aldığım içim maliyetim yüksek sayılmaz Zaten 55'den alıp 67'den elden çıkarıp 58'den tekrar almıştım.. Şimdi yine topluyorum elimden geldiğince 60 seviyesini görürsek bir kısmını elden çıkartırım yine
|
|
|
|
thinkinger
|
|
December 10, 2015, 08:11:55 PM |
|
Hashnest'in hash gücü son 24 saatte toplam ağın %31'ine kadar yükseldi, block bulma hızı da bu nedenle çok arttı. Son 3 günün ortalaması 40 block un üzerinde. Bu yükseliş yeni eklenen S7'lerden kaynaklanıyor tabi. Madalyonun diğer tarafında hashnest in toplam gücü artarken ve daha fazla block bulurken, bu kez de daha fazla cihaz oyuna girdiği için 1 gh/s başına kazanç düşüyor. Özetle sağlam hesap yapmak lazım.
Katılıyorum ama 15*0.0002 yerine 20*0.00015 o da olumlu aslında hemen hemen aynı kapıya çıkıyor.hesaplamadım ama hash artışı belki de daha karlı oluyordur.ama işin kötü yanı fiyatların da düşmesi bunu ben yapıyorum.ben aldıkça gelir ve ve hash fiyatı düşüyor.şöyle ağız tadıyla bir ay, iki ay paramızı koyup biraz karla çıkalım diyemedik.Kaç aydır daha yatırdığım miktara ulaşamadım.yanlış zamanda girmişim.1 yıl önce olsaymış güzel kar edebilirdim.
|
|
|
|
salinizm
|
|
December 10, 2015, 10:37:08 PM |
|
Katılıyorum ama 15*0.0002 yerine 20*0.00015 o da olumlu aslında hemen hemen aynı kapıya çıkıyor.hesaplamadım ama hash artışı belki de daha karlı oluyordur.ama işin kötü yanı fiyatların da düşmesi bunu ben yapıyorum.ben aldıkça gelir ve ve hash fiyatı düşüyor.şöyle ağız tadıyla bir ay, iki ay paramızı koyup biraz karla çıkalım diyemedik.Kaç aydır daha yatırdığım miktara ulaşamadım.yanlış zamanda girmişim.1 yıl önce olsaymış güzel kar edebilirdim. Bu saatten sonra hashnest e girilir mi? could mining ile uğraşanlarıgörünce hala bir tarafım dürtüyor.
|
|
|
|
dr1980m
|
|
December 11, 2015, 12:29:19 PM |
|
Katılıyorum ama 15*0.0002 yerine 20*0.00015 o da olumlu aslında hemen hemen aynı kapıya çıkıyor.hesaplamadım ama hash artışı belki de daha karlı oluyordur.ama işin kötü yanı fiyatların da düşmesi bunu ben yapıyorum.ben aldıkça gelir ve ve hash fiyatı düşüyor.şöyle ağız tadıyla bir ay, iki ay paramızı koyup biraz karla çıkalım diyemedik.Kaç aydır daha yatırdığım miktara ulaşamadım.yanlış zamanda girmişim.1 yıl önce olsaymış güzel kar edebilirdim. Bu saatten sonra hashnest e girilir mi? could mining ile uğraşanlarıgörünce hala bir tarafım dürtüyor. Bu soruya kesin bir cevap olduğunu sanmıyorum Ben kendi yatırımımı hala çekmedim, mevcut s5'lerim duruyor ama yeni yatırım ve s5 alımını durdurdum Artık kazılan satoshilerimi cüzdanıma çekiyorum..
|
|
|
|
|