|
theoulis
Legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
|
|
December 02, 2016, 07:23:05 AM |
|
τα ματια μου πλεον εχουν γινει $ $ οπως τους σκρουτζ μακ ντακ
|
|
|
|
k0stas
|
|
December 02, 2016, 09:45:44 AM |
|
Ευτυχώς που υπάρχουν τα altcoin και λειτουργούν ως σωσίβιο για το bitcoin, δίχως αλεξίπτωτο πάλι όλα στο poloniex.
|
|
|
|
HmmMAA
|
|
December 02, 2016, 10:14:36 AM |
|
Ευτυχώς που υπάρχουν τα altcoin και λειτουργούν ως σωσίβιο για το bitcoin, δίχως αλεξίπτωτο πάλι όλα στο poloniex.
Ευκαιρια για γιορτη που ελεγε και η παλια διαφημιση . Γλυκοκοιταζω SIA απο 22 ως 15 και LISK αν πεσει κατω απο τιμες ICO .
|
"It is hard to imagine a more stupid or more dangerous way of making decisions than by putting those decisions in the hands of people who pay no price for being wrong." Thomas Sowell
|
|
|
power789
Newbie
Activity: 17
Merit: 0
|
|
December 02, 2016, 10:37:26 AM |
|
να κανω μια ερωτηση.... τα αλλα τα νομισματα τι ειναι? σαν το btc ?
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
|
|
December 02, 2016, 10:44:20 AM |
|
αν ρωτήσεις εμένα θα σου πω ότι τα άλλα νομίσματα κατά 98% είναι scam και μόνο για να κάνεις trading αεροπλανάκι σε κάποιο ανταλλακτήριο όπως το poloniex. Η δε τεχνολογία τους είναι ως συνήθως τελείως σπασμένη και είναι 99.9% ότι στην πορεία θα βγάλουν κάποιο σοβαρό trade. Απλά επειδή το bitcoin είναι πλέον για μεγάλα πορτοφόλια τα altcoin έχει πέρασει στο trading για μικροποσά. Ομως να φανταστείς ότι ο όγκος συναλλαγών που γίνετε σε αυτά τα ανταλλακτήρια όπως το poloniex δεν αντιπροσωπεύει ούτε το 1% του συνολικού όγκου συναλλαγών. Με λίγα λόγια το trading των altcoin σπάνια επηρεάζει την ισοτιμία του Bitcoin
|
|
|
|
k0stas
|
|
December 02, 2016, 11:10:05 AM |
|
Το μόνο αεροπλανάκι αυτή την στιγμή είναι το bitcoin κι αυτο χάρη στα altcoin.
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
December 02, 2016, 01:05:51 PM |
|
yeah whatever
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
December 03, 2016, 02:08:30 AM |
|
Πλέον είμαστε κοντά στην υψηλότερη ισοτιμία από τον Φεβρουάριο του 2014 όταν και ανακοινώθηκε επίσημα η κατάρρευση του mtgox. Για να δούμε. Για να σπάσει το ρεκόρ θα πρέπει να πάμε στα 777 δολάρια. Τώρα κάνει κάποιες σταθεροποιητικές. Να δούμε το ΣΚ αν έχουμε spike.
|
|
|
|
k0stas
|
|
December 03, 2016, 04:02:17 AM |
|
|
|
|
|
theoulis
Legendary
|
|
December 03, 2016, 09:14:15 AM |
|
εδω ειναι και η δυναμη του btc Και ολων των ψηφιακων νομισματων. οτι μπορει ο καθενας να συναλλαγει εστω και με 1 δολαριο ας πουμε επι εκατομυρια ή δις κοσμου παγκοσμιως. δεν χρειαζονται οι δισεκατομυριουχοι να ασχοληθουν. και εξαλλου αυτοι ειναι που εχουν και ελεγχουν το τραπεζικο συστημα και το fiat! ειναι σαν οταν παιζαμε μικροι ενα παιχνιδι (fiat) και τα αλλα παιδακια καταλαβαινουν τελικα οτι τους κλεβεις και σε αφηνουν να παιζεις μονος σου ενω αυτα μαζευονται και παιζουν ενα νεο παιχνιδι (brc) χωρις εσενα
|
|
|
|
k0stas
|
|
December 03, 2016, 09:30:43 AM |
|
εδω ειναι και η δυναμη του btc Και ολων των ψηφιακων νομισματων. οτι μπορει ο καθενας να συναλλαγει εστω και με 1 δολαριο ας πουμε επι εκατομυρια ή δις κοσμου παγκοσμιως. δεν χρειαζονται οι δισεκατομυριουχοι να ασχοληθουν. και εξαλλου αυτοι ειναι που εχουν και ελεγχουν το τραπεζικο συστημα και το fiat! ειναι σαν οταν παιζαμε μικροι ενα παιχνιδι (fiat) και τα αλλα παιδακια καταλαβαινουν τελικα οτι τους κλεβεις και σε αφηνουν να παιζεις μονος σου ενω αυτα μαζευονται και παιζουν ενα νεο παιχνιδι (brc) χωρις εσενα Τώρα με μπέρδεψες δηλαδή δεν είναι τα χοντρά πορτοφόλια οι δισεκατομμυριούχοι που προσπαθούν να ελέγχουν το btc αλλά εγώ με το 1 δολάριο.
|
|
|
|
theoulis
Legendary
|
|
December 03, 2016, 09:53:26 AM |
|
αμ δεν το ελεγχει κανεις, ουτε να το "κουρεψει" μπορει ουτε να το "τυπωσει". η χρηση απλα του δινει αξια. χρηση απο δισεκατομυρια "φτωχους"!!!!
|
|
|
|
k0stas
|
|
December 03, 2016, 10:07:31 AM |
|
Απλά επειδή το bitcoin είναι πλέον για μεγάλα πορτοφόλια
Από αυτό εδώ βγάζω το συμπέρασμα ότι δεν είναι για φτωχούς. Ποιος φτωχός θ' αγοράσει στα 800$ δυο μηνιάτικα δηλαδή για ένα btc.
|
|
|
|
theoulis
Legendary
|
|
December 03, 2016, 10:18:57 AM |
|
θα αγορασei για να κανει χρηση, οχι για τζογο! εγω πλεον το βλεπω ως νομισμα και οχι ως μετοχη. βοηθαει να κινεισαι εκτος τραπεζων και συστηματος σχεδον ανωνυμα με το αντιστοιχο ρισκο φυσικα
|
|
|
|
k0stas
|
|
December 03, 2016, 10:25:44 AM |
|
Εγώ πάντως πέρα του τζόγου δεν βρίσκω άλλη χρήση. Όσο για ανωνυμία καμιά όλα φόρα παρτίδα ο καθένας βλέπει όποια συναλλαγή θέλει.
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
December 03, 2016, 11:50:26 AM |
|
Εγώ πάντως πέρα του τζόγου δεν βρίσκω άλλη χρήση. Όσο για ανωνυμία καμιά όλα φόρα παρτίδα ο καθένας βλέπει όποια συναλλαγή θέλει.
εσύ δεν βρίσκεις άλλη χρήση αλλά από τι φαίνεται δυστηχώς για σένα το bitcoin χρησιμοποιείτε από όλο τον κόσμο γιαυτό που μπορεί να κάνει. Δλδ για μεταφορά κεφαλαίων εκτός τραπεζικού συστήματος και για ανώνυμες συναλλαγές. Τώρα αν σου χαλάει εσένα το όλο πράγμα την μανέστρα σε σχέση με τα shitcoin αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.
|
|
|
|
k0stas
|
|
December 03, 2016, 12:02:59 PM |
|
εσύ δεν βρίσκεις άλλη χρήση αλλά από τι φαίνεται δυστηχώς για σένα το bitcoin χρησιμοποιείτε από όλο τον κόσμο γιαυτό που μπορεί να κάνει. Δλδ για μεταφορά κεφαλαίων εκτός τραπεζικού συστήματος και για ανώνυμες συναλλαγές. Τώρα αν σου χαλάει εσένα το όλο πράγμα την μανέστρα σε σχέση με τα shitcoin αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Μάλλον εσείς τραβάτε τα ζόρια για του που θα βρείτε κορόιδα να ξεφορτώσετε τα btc εγώ τα έδωσα αλλά εντάξει και αύριο θα έχω κι άλλα για πώληση οπότε δεν με χαλάει να πάει και 800$.
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
December 03, 2016, 12:04:06 PM |
|
εσύ δεν βρίσκεις άλλη χρήση αλλά από τι φαίνεται δυστηχώς για σένα το bitcoin χρησιμοποιείτε από όλο τον κόσμο γιαυτό που μπορεί να κάνει. Δλδ για μεταφορά κεφαλαίων εκτός τραπεζικού συστήματος και για ανώνυμες συναλλαγές. Τώρα αν σου χαλάει εσένα το όλο πράγμα την μανέστρα σε σχέση με τα shitcoin αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Μάλλον εσείς τραβάτε τα ζόρια για του που θα βρείτε κορόιδα να ξεφορτώσετε τα btc εγώ τα έδωσα αλλά εντάξει και αύριο θα έχω κι άλλα για πώληση οπότε δεν με χαλάει να πάει και 800$. αν θεωρείς τα ψηφιακά νομίσματα για τα κορόιδα και ότι δεν έχουν καμία πραγματική χρήση γιατί ασχολείσαι και γράφεις σε αυτό το forum? Εγώ θεωρώ ότι για κάτι τύπους σας εσένα ταιριάζει απόλυτα το ευρώ δλδ ένα νόμισμα αποκλειστικά για τα κορόιδα και τα θύματα που δεν ξέρουν τι τους γίνετε.
|
|
|
|
k0stas
|
|
December 03, 2016, 12:13:55 PM |
|
εσύ δεν βρίσκεις άλλη χρήση αλλά από τι φαίνεται δυστηχώς για σένα το bitcoin χρησιμοποιείτε από όλο τον κόσμο γιαυτό που μπορεί να κάνει. Δλδ για μεταφορά κεφαλαίων εκτός τραπεζικού συστήματος και για ανώνυμες συναλλαγές. Τώρα αν σου χαλάει εσένα το όλο πράγμα την μανέστρα σε σχέση με τα shitcoin αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Μάλλον εσείς τραβάτε τα ζόρια για του που θα βρείτε κορόιδα να ξεφορτώσετε τα btc εγώ τα έδωσα αλλά εντάξει και αύριο θα έχω κι άλλα για πώληση οπότε δεν με χαλάει να πάει και 800$. αν θεωρείς τα ψηφιακά νομίσματα για τα κορόιδα και ότι δεν έχουν καμία πραγματική χρήση γιατί ασχολείσαι και γράφεις σε αυτό το forum? Εγώ θεωρώ ότι για κάτι τύπους σας εσένα ταιριάζει απόλυτα το ευρώ δλδ ένα νόμισμα αποκλειστικά για τα κορόιδα και τα θύματα που δεν ξέρουν τι τους γίνετε. Έχω μια προσφορά στα 799$ στο Btc-e μπορείς να τα πάρεις αν θες.
|
|
|
|
|