morfeas
Member
Activity: 97
Merit: 10
|
|
June 03, 2017, 06:16:34 PM |
|
γιατι τεστ? εχουμε δρομο ακομα για το trillion and beyond! ναι αμε, αλλα εχουμε κατι ψυχολογικα νουμερα στο μεταξυ ετσι για να αποκτα περισσοτερο ενδιαφερον ο πηγεμος για την Ιθακη
|
|
|
|
VC George
Sr. Member
Activity: 325
Merit: 250
Carpe noctem
|
|
June 04, 2017, 05:33:46 PM Last edit: June 05, 2017, 07:30:39 AM by VC George |
|
πάντως τα 2500 τα ξαναέπιασε σχετικά εύκολα.
Kαι απο οτι φαινεται εχει κατσει στα 2500$, λετε να βρηκαμε το sweet spot μεχρι τον αυγουστο? Η να κανει κανα πεσιμο μιας και ο ογκος των trades πεφτει αποτομα στα μεσα Ιουλιου μεχρι τα τελη Αυγουστου.
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
|
|
June 05, 2017, 10:00:51 PM |
|
Japan πριν από κανά δίωρο. 2000 bitcoin buy order
|
|
|
|
|
morfeas
Member
Activity: 97
Merit: 10
|
|
June 06, 2017, 04:30:34 AM |
|
$100,001,107,265 total mkt cap! Παμε για αλλα
|
|
|
|
picorino
Newbie
Activity: 90
Merit: 0
|
|
June 07, 2017, 06:07:57 PM |
|
Πιστεύετε θα συνεχίσει αυτή η ανοδική πορεία ή θα φτάσει σε ενα τέλμα ; Εγώ νομίζω είναι πάλι μέχρι να κλείσει κάποιο σαιτ απο νταρκνετ να κατασχεθουν χιλιάδες βιτκοινσ και να πεσει η αξία και πάλι απο την αρχή .. Απο την άλλη κα που διάβασα ότι ο ιδιοκτήτης του xapo πιστεύει ότι το btc θα φτασει το 1 εκ !
|
|
|
|
theoulis
Legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
|
|
June 07, 2017, 06:22:33 PM |
|
η παγκοσμια αγορα ειναι περιπου στα 300 Τρις $ ποσο ποσοστο πιστευετε οτι μπορουν να φτασουν τα κρυπτος? τωρα ειναι στα 100 Δις $ καντε τους υπολογισμους σας και δειτε το Btc να φτανει τα εκατομμυρια!!!! (συγνωμη για τα φουρφιωτικα ελληνικα μου αλλα ειναι κολητικο :p
|
|
|
|
|
picorino
Newbie
Activity: 90
Merit: 0
|
|
June 07, 2017, 06:59:09 PM |
|
Το πότε είναι πιστεύω όταν κλείσει κάποιο μεγάλο σαιτ
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
June 08, 2017, 12:32:28 AM |
|
αν και έχουμε πλέον διόρθωση μόνο αυτά εδώ τα πρωτοσέλιδα σήμερα είναι ένα ιστορικό γεγονός και κάτι άλλο. Θα ήθελα να μου απαντήσουν όλοι εδώ οι shitcoin pumpers πως σε κάθε μεγάλη διόρθωση του bitcoin χάνουν όχι μόνο αξία αλλά και συνολικά το cypto coin οικοσύστημα?
|
|
|
|
dj_andreasgr
|
|
June 08, 2017, 09:33:29 PM |
|
η παγκοσμια αγορα ειναι περιπου στα 300 Τρις $ ποσο ποσοστο πιστευετε οτι μπορουν να φτασουν τα κρυπτος? τωρα ειναι στα 100 Δις $ καντε τους υπολογισμους σας και δειτε το Btc να φτανει τα εκατομμυρια!!!! (συγνωμη για τα φουρφιωτικα ελληνικα μου αλλα ειναι κολητικο :p βασικά η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει τόσο ως προς τις αποτιμήσεις όσο και ως προς τα νομίσματα. δηλαδή το θεωρώ δύσκολο σε 1-2 χρόνια να υπάρχουν όλα αυτά τα νομίσματα που καθημερινά ξεπηδούν στις μέρες μας. Η συνολική αποτίμηση όλων θα ανέβει και άλλο (λόγω ανήκεστου βλάβης του χρηματοπιστωτικού συστήματος εκτός αν το σώσουν με καν πλανητικό πόλεμο), λόγω επικείμενου regulation που θα επιτρέψει και σε πιο παραδοσιακά κεφάλαια να έρθουν σε αυτή τη νέα αγορά (των κρύπτο) αλλά και λόγω της πραγματικής χρήσης του κάθε νομίσματος. τώρα αν το btc φτάσει το εκατομμύριο δεν ξέρω! αν βέβαια το εκατομμύριο έχει αγοραστική αξία την μίση την σημερινή π.χ δεν λέει και κάτι..προσπαθώ να πω ότι σημασία εχέι τι χρήση θα έχει το κάθε νόμισμα (π.χ. το btc φαίνεται να είναι για διατήρηση αξίας) και όχι η τιμή του. γιατί όσο και ψηλά να φτάσει η τιμή του με τέτοιο volatility που ακόμα έχει δεν βλέπω να ξεφευγει από τα "νύχια" των απανταχού speculator.
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
June 09, 2017, 12:45:02 AM |
|
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
June 10, 2017, 01:03:47 AM |
|
και άλλο πρωτοσέλιδο σε εφημερίδα νομίζω Σουηδία ενώ και το ρώσικο περιοδικό Moscow Times έχει ένα από τα ποιο όμορφα cover που έχουν βγει για το bitcoin
|
|
|
|
theoulis
Legendary
|
|
June 10, 2017, 08:21:45 AM |
|
για να δούμε θα τα ξεπεράσουμε τα 300 σήμερα?
καποιες μνημες απο το παρελθον κοντευουμε τα x10 απο τοτε! στο μελλον καλα ναμαστε να γιoρτασουμε ενα ακομα x10
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
June 10, 2017, 10:58:35 AM |
|
νομίζω πάντως ότι τα 3000 είναι πλεον εύκολο να σπάσουν.
|
|
|
|
chek2fire (OP)
Legendary
|
|
June 10, 2017, 12:07:56 PM |
|
και άλλο ένθετο σήμερα από Γερμανική εφημερίδα. Και εγώ που δεν ξέρω Γερμανικά μπορώ να διαβάσω το Digital Anarchy με μεγάλα γράμματα
|
|
|
|
VC George
Sr. Member
Activity: 325
Merit: 250
Carpe noctem
|
|
June 11, 2017, 05:00:19 PM |
|
Touς χαλασε που το Bitcoin εχει σταθερα μεγαλυτερη αξια απο το ευρω! Για να δουμε κατα ποσο θα προσπαθησουν να βαλουν εμποδια στην αναπτυξη της αλυσιδας.
|
|
|
|
Doomer
Sr. Member
Activity: 336
Merit: 251
Rider of comets, and brother to the nebulae
|
|
June 12, 2017, 09:34:03 AM |
|
3000, απίστευτο, και υπάρχει μέλλον!... Το ερώτημα δεν είναι μήπως πρόκειται για «φούσκα». Φαίνεται πως όχι. Το ερώτημα είναι: Έχουμε πάρει χαμπάρι ότι σύντομα το Bitcoin (ναι, το τριχίλιαρο Bitcoin που γ...ει και δέρνει) θα είναι το #2 crypto;!; (και τώρα δέχομαι ευχαρίστως το flamewar σας! ) (Σημ.: Δεν έχω ούτε ένα Ether, από την εποχή που πήδαγα πανικόβλητος από το καράβι ξεπουλώντας όσο-όσο τα DAO και τα Ether μου. Ποιός να τό 'λεγε...)
|
|
|
|
theoulis
Legendary
|
|
June 12, 2017, 09:51:46 AM |
|
πριν μιλησουμε για "φουσκες" θα πρεπει να εχουμε στο νου εκεινες τις περιφημες δημοπρασιες που ακουγονται κατα καιρους με κατι πινακες, αγαλματιδια, διαμαντοχρυσαφενια κοσμηματα, φορεματα της μερηλυν κλπ κλπ κλπ που κοστολογουνται εκατομμυρια των εκατομμυριων!!!! βεβαια, το πως και που ο καθε "παραφρων" συλλεκτης σκορπαει τα λεφτουδακια του ειναι δικη του δουλεια! εδω στα κρυπτος ελπιζω και ευχομαι να μη φτιαχνουμε συλλεκτικα ψηφιακα στολιδια αλλα κατι που πραγματικα θα βοηθησει την κοινωνια οσο για το ΕΤΗ, και να περασει μπροστα τι εγινε? καποτε ειχε παρει πρωταθλημα και η λαρισα!!!!
|
|
|
|
vapapgr
|
|
June 12, 2017, 09:57:15 AM |
|
πριν μιλησουμε για "φουσκες" θα πρεπει να εχουμε στο νου εκεινες τις περιφημες δημοπρασιες που ακουγονται κατα καιρους με κατι πινακες, αγαλματιδια, διαμαντοχρυσαφενια κοσμηματα, φορεματα της μερηλυν κλπ κλπ κλπ που κοστολογουνται εκατομμυρια των εκατομμυριων!!!! βεβαια, το πως και που ο καθε "παραφρων" συλλεκτης σκορπαει τα λεφτουδακια του ειναι δικη του δουλεια! εδω στα κρυπτος ελπιζω και ευχομαι να μη φτιαχνουμε συλλεκτικα ψηφιακα στολιδια αλλα κατι που πραγματικα θα βοηθησει την κοινωνια οσο για το ΕΤΗ, και να περασει μπροστα τι εγινε? καποτε ειχε παρει πρωταθλημα και η λαρισα!!!!
|
Liberland.org To live and let live
|
|
|
|