Bitcoin Forum
December 13, 2017, 02:14:54 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Faucet kurulumu yardım.  (Read 917 times)
thinkinger
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686


View Profile WWW
November 04, 2015, 12:33:29 PM
 #1

Arkadaşlar bir faucet sitesi kurmak istiyorum.konuyla ilgili hiçbir bilgim yok.sadece hazır scriptler olduğunu biliyorum. Bu konuyla ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum.Anonim-ads e abone oldum.simple site tan sayfa aldım.scripti indirdim.ama bilmesem de tahminim daha bunlar la hala sıfırda olduğum. sunucu-barındırma vs. vs. konular hakkında bilgili arkadaşların yardım ve tavsiyelerini bekliyorum.

.██████████   bitfons.in- Cryptocurrency Exchange - 10 coins███████.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513131294
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513131294

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513131294
Reply with quote  #2

1513131294
Report to moderator
1513131294
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513131294

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513131294
Reply with quote  #2

1513131294
Report to moderator
1513131294
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513131294

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513131294
Reply with quote  #2

1513131294
Report to moderator
rikudou
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 644


Alenktrik Teknikeri


View Profile
November 04, 2015, 12:48:23 PM
 #2

http://btcfaucet.6te.net/

Ben Bunu Kurmuştum Bi Getirisi Olmayınca Kendi Haline Bıraktım.
Elimden Geldiğince Yardımcı Olurum, FaucetBox Script'i Bu.

Birde Şu Recaptcha Bunu Kurmak İçinde Ücretsiz Üyelik Almanız Gerekiyor.
thinkinger
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686


View Profile WWW
November 04, 2015, 01:12:01 PM
 #3

http://btcfaucet.6te.net/

Ben Bunu Kurmuştum Bi Getirisi Olmayınca Kendi Haline Bıraktım.
Elimden Geldiğince Yardımcı Olurum, FaucetBox Script'i Bu.

Birde Şu Recaptcha Bunu Kurmak İçinde Ücretsiz Üyelik Almanız Gerekiyor.
getirisi neden olmadı dostum. bir de server sunucu işini nasıl hallettiniz.

.██████████   bitfons.in- Cryptocurrency Exchange - 10 coins███████.
rikudou
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 644


Alenktrik Teknikeri


View Profile
November 04, 2015, 01:24:33 PM
 #4

http://btcfaucet.6te.net/

Ben Bunu Kurmuştum Bi Getirisi Olmayınca Kendi Haline Bıraktım.
Elimden Geldiğince Yardımcı Olurum, FaucetBox Script'i Bu.

Birde Şu Recaptcha Bunu Kurmak İçinde Ücretsiz Üyelik Almanız Gerekiyor.
getirisi neden olmadı dostum. bir de server sunucu işini nasıl hallettiniz.

Free Hosting Altdomain Kullandım, Reklam Koyayım Dedim, Benim Adsensem 2007 Yılından Beri Duruyor. 3-5 Kuruş İçin Adsensemi Banlatmak İstedim. Siteye Giren de Olmayınca Attığım Bakiyeyi Kendime Çektim Bozdum.
yussuf89
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1498



View Profile
November 04, 2015, 05:15:49 PM
 #5

Domain ve hostingi namecheap'ten alabilirsin. Reklam olarak bitmedia.io ve adbit.co tavsiyemdir. Site içeriği olarak özgün tutarsan site daha iyi yerlere gelebilir. Bazı reklamverenler, özellikle adbit.co'daki reklamverenler ziyaretçi sayısına, reklama tıklama sayısına, sonra da alexa rankına bakar.

.▄███████████████████████▄
███████████████████████████
██████▌       ▀▀▀█████████
█████████▄          ▀██████
██████████▄          ▀█████
██████████           █████
██████████           █████
███████████    ▄██▄   █████
███████████▄▄▄▄████ ▄█████
███████████████████████████
███████████████████████████
███████████████████████████
 ▀███████████████████████▀
.digilira.||||
mjpo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 720



View Profile
November 06, 2015, 09:22:07 AM
 #6

Adsense kullanabileceksen iyi olur, aksi halde oyun oynamaktan pek öteye gitmez..

thinkinger
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 686


View Profile WWW
November 08, 2015, 09:46:11 AM
 #7

kuran arkadaşlar bir sorununm var.scripti siteye yüklüyorum.database oluşturup config dosyasında tanımlamaları yapıyorum.faucetin adını yazıyorum , kuruldu devam edebilmek için
Quote
public. html
nin içindeki
Quote
default.php
yi silmemi istiyor.onu siliyorum bu sefer ekranda sadece
Quote
index/
yazısı çıkıyor.belki 20 defadır deniyorum aynı şey. çözümü var mıdır. Tavsiyelerinizi için teşekkürler.

.██████████   bitfons.in- Cryptocurrency Exchange - 10 coins███████.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!