Bitcoin Forum
November 19, 2017, 03:07:21 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... 166 »
  Print  
Author Topic: [ANN][CRB] Creditbit - ERC20 token  (Read 345362 times)
This is a self-moderated topic. If you do not want to be moderated by the person who started this topic, create a new topic.
CosaNostra
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 771



View Profile
November 09, 2015, 05:52:58 PM
 #21

Dev, it's certainly good to have a cool site from the start, but could you also add some relevant information to the OP?

1511104041
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511104041

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511104041
Reply with quote  #2

1511104041
Report to moderator
1511104041
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511104041

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511104041
Reply with quote  #2

1511104041
Report to moderator
Join ICO Now A blockchain platform for effective freelancing
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511104041
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511104041

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511104041
Reply with quote  #2

1511104041
Report to moderator
1511104041
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511104041

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511104041
Reply with quote  #2

1511104041
Report to moderator
1511104041
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511104041

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511104041
Reply with quote  #2

1511104041
Report to moderator
rphillips1217
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10


View Profile
November 09, 2015, 08:07:44 PM
 #22

Dev, it's certainly good to have a cool site from the start, but could you also add some relevant information to the OP?
He's got a point, some people on these forums don't even bother with the coin unless the information is in the thread itself.
creditbit
Member
**
Offline Offline

Activity: 80

The Future of money


View Profile WWW
November 10, 2015, 07:37:02 AM
 #23

Dev, it's certainly good to have a cool site from the start, but could you also add some relevant information to the OP?

All relevant information is found in the launch blog.
creditbit
Member
**
Offline Offline

Activity: 80

The Future of money


View Profile WWW
November 10, 2015, 08:18:13 AM
 #24

Dev, it's certainly good to have a cool site from the start, but could you also add some relevant information to the OP?
He's got a point, some people on these forums don't even bother with the coin unless the information is in the thread itself.

Well, we are heavily working on projects and features, people will certainly start bothering when the coin is a bit more mature and has more value... no rush till then.
soloasi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 471



View Profile
November 10, 2015, 04:24:44 PM
 #25

Well, we are heavily working on projects and features, people will certainly start bothering when the coin is a bit more mature and has more value... no rush till then.

hi!, i i got a problem with the "mining" i do all the steps till here:

"You then need to change "-u Weblogin.Worker -p Worker password" to reflect your own account. Eg, "-u Steve.StevesWorker -p StevesWorkerPassword" then go to "File > Save as" and save the file as "RunMe.bat" in the same folder containing your miners application files. You are now ready to mine, double click on "RunMe.bat" to start mining. If you want, you can create additional workers with usernames and passwords of your choice here"

but it doenst work, when it says " save the file as "RunMe.bat" in the same folder containing your miners application files" it means on the same folder i unzip right? because i save a new folder runmebat and i says "replaced the existing fiel", so i say yes, execute the RunMe.bat and nothing happens, it show a cdm window and it close itself in les than a second... then nothing.. Huh Huh

Im doing something wrog so i wonder if anyone could help me telling me where is my mistake.. Thanks in advanced. Smiley

MINIAPPS.PRO▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
WHITEPAPER    ▓▓▓▓    ANN THREAD
FACEBOOK  TWITTER   TELEGRAM   BOUNTY
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
jahras
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 431



View Profile
November 10, 2015, 06:56:10 PM
 #26

You can add a "pause" at the end of your script to see the error output. You need to give more details.

What miner?

Card?

Where are you mining?

soloasi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 471



View Profile
November 10, 2015, 08:37:29 PM
 #27

You can add a "pause" at the end of your script to see the error output. You need to give more details.

What miner?

Card?

Where are you mining?

SGMiner for windows
im trying to mine on the official pool of this coin.

MINIAPPS.PRO▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
WHITEPAPER    ▓▓▓▓    ANN THREAD
FACEBOOK  TWITTER   TELEGRAM   BOUNTY
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
jahras
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 431



View Profile
November 11, 2015, 02:50:41 AM
 #28

You can add a "pause" at the end of your script to see the error output. You need to give more details.

What miner?

Card?

Where are you mining?

SGMiner for windows
im trying to mine on the official pool of this coin.

Can you post your .bat

soloasi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 471



View Profile
November 12, 2015, 11:59:50 PM
 #29

You can add a "pause" at the end of your script to see the error output. You need to give more details.

What miner?

Card?

Where are you mining?

SGMiner for windows
im trying to mine on the official pool of this coin.

Can you post your .bat

hi, sorry, after breaking my head on the floor, i coulnd made it work. Reason: i tried to mine a x11 with the sgminer which mines srypt and sha.. so here is my new question, does anyone has CPUminer for x32 windows to mine x11 algo coins?

MINIAPPS.PRO▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
WHITEPAPER    ▓▓▓▓    ANN THREAD
FACEBOOK  TWITTER   TELEGRAM   BOUNTY
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
▒▒  █  █  ▒▒
▓██  █  █  ██▓
logistika
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 38


View Profile
November 14, 2015, 04:02:05 PM
 #30

is there any updates? Someone works on this or not ? Whats that difficult to make a short ANN ?
loutchano
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 476



View Profile WWW
November 15, 2015, 03:31:27 AM
 #31

LOutCh@nO MultiPool

New Creditbit Pool  0.1% fee

Pool : http://multipool.no-ip.org:2627/pool/CREDIT/

Facebook : https://www.facebook.com/loutchanomultipool/

Twitter : https://twitter.com/LOutChanoPool

Contact : loutchano@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬Creativechain.org▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬BITCOINTALK THREADGITHUBWALLETSGOOGLE PLAYBLOGMEDIUMTWITTER ║  FACEBOOKINSTAGRAMTELEGRAM
creditbit
Member
**
Offline Offline

Activity: 80

The Future of money


View Profile WWW
November 15, 2015, 07:29:48 AM
 #32

is there any updates? Someone works on this or not ? Whats that difficult to make a short ANN ?

We are always working on development, updates will be announced when it is time to do so, and if you didn't notice this is the announcement thread...
creditbit
Member
**
Offline Offline

Activity: 80

The Future of money


View Profile WWW
November 15, 2015, 11:34:42 AM
 #33

Algo x11 i will mine, one question dev did you do a primine?

We didn't premine... you can check the block chain for that reason.
What was the 2300 blocks mined before you launch.Im pretty sure thats called a premine.LoL

https://www.altcoincalendar.info/coins/1887-CREDIT

https://twitter.com/creditbit/status/661524027685658625

https://www.facebook.com/creditbitofficial/posts/1682002918678196

you can troll somewhere else...
anderson705
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 185


View Profile
November 17, 2015, 03:10:13 AM
 #34

You can add a "pause" at the end of your script to see the error output. You need to give more details.

What miner?

Card?

Where are you mining?

SGMiner for windows
im trying to mine on the official pool of this coin.

Can you post your .bat

hi, sorry, after breaking my head on the floor, i coulnd made it work. Reason: i tried to mine a x11 with the sgminer which mines srypt and sha.. so here is my new question, does anyone has CPUminer for x32 windows to mine x11 algo coins?
download the miner for X11 right in the offical pool to see if it work.
creditbit
Member
**
Offline Offline

Activity: 80

The Future of money


View Profile WWW
November 18, 2015, 07:36:28 AM
 #35

Dev, it's certainly good to have a cool site from the start, but could you also add some relevant information to the OP?
I wont post wallet links as you should really be getting them from the op anyway Wink hopefully dev, you can add them to op.


All Information is available in our official website and blog, that is the main source of information and not this forum, wallets should be downloaded only from our site as well.
ariliz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 215


View Profile
November 20, 2015, 09:05:47 PM
 #36

most mysterious coin! developers are silent and miners extract quiet !!
Stiy
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7


View Profile
November 22, 2015, 02:10:51 PM
 #37

Exchange?
LadangGalau
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 378

EthBits


View Profile
November 22, 2015, 04:37:16 PM
 #38

Exchange?
yet there seems
logocreator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 994


www.cryptodesign.co


View Profile WWW
November 22, 2015, 04:51:44 PM
 #39

don't know what to say , someone is constantly raping this coin for days, and not on suprnova, but on official pool and i dont get it why, but who knows.
https://pool.creditbit.org/index.php?page=statistics&action=pool


ariliz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 215


View Profile
November 22, 2015, 05:21:07 PM
 #40

I stopped mine. until I hear something from developer
Pages: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... 166 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!