Bitcoin Forum
September 23, 2018, 09:17:20 PM *
News: ♦♦ New info! Bitcoin Core users absolutely must upgrade to previously-announced 0.16.3 [Torrent]. All Bitcoin users should temporarily trust confirmations slightly less. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Antminer S5 isn't mining anymore  (Read 527 times)
onefastgsr
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
November 19, 2015, 05:46:48 PM
 #1

Antminer been mining for awhile no issues what so ever, The beeping woke me up this morning that usually happens when the internet dies or it disconnects. I tried to fall back asleep figured it'd reconnect in a couple minutes, after like 10 minutes it still hasn't reconnected. I went and unplugged the ethernet cable, replugged it in, nomore beeping but it still isn't hashing, it's doing nothing, So I unplug the power and replug it up, still nothing. not hashing at all... I tried rebooting it through the 192 url. Didn't change anything... Is something wrong with it?


edit: Registered on slush's pool instead of antpool, It works on that pool but not antpool. Going to just mine on slush's pool I guess. I always freak out when something happens and I can't get it to mine, Lol. I got it like 2-3 weeks ago and only mined about $45 worth so far. So I'm like nooo it's broke lost all my money lol
1537737440
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537737440

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537737440
Reply with quote  #2

1537737440
Report to moderator
1537737440
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537737440

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537737440
Reply with quote  #2

1537737440
Report to moderator
Make a difference with your Ether.
Donate Ether for the greater good.
SPRING.WETRUST.IO
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
GriffinHeart
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 182
Merit: 100


Hello there!


View Profile
November 19, 2015, 06:57:01 PM
 #2

Hah, sounds like some sort of alarm going off that you haven't disabled in the "miner configuration" thingymajig.
*change this in your settings somewhere on the webpage, though you might want to leave some of the stock alarms on just to alert you if something IS wrong*
A few people have had this problem before, here is one:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1173065.0
The alarm could be anywhere from high heat, fan RPM too slow, slower than usual hashing, etc.

Hi there, I'm from South Africa.
This means I'm poor, I guess.
SEGMining
Member
**
Offline Offline

Activity: 88
Merit: 10


View Profile WWW
November 20, 2015, 07:49:06 PM
 #3

Antminer been mining for awhile no issues what so ever, The beeping woke me up this morning that usually happens when the internet dies or it disconnects. I tried to fall back asleep figured it'd reconnect in a couple minutes, after like 10 minutes it still hasn't reconnected. I went and unplugged the ethernet cable, replugged it in, nomore beeping but it still isn't hashing, it's doing nothing, So I unplug the power and replug it up, still nothing. not hashing at all... I tried rebooting it through the 192 url. Didn't change anything... Is something wrong with it?


edit: Registered on slush's pool instead of antpool, It works on that pool but not antpool. Going to just mine on slush's pool I guess. I always freak out when something happens and I can't get it to mine, Lol. I got it like 2-3 weeks ago and only mined about $45 worth so far. So I'm like nooo it's broke lost all my money lol

Could be a DNS issue.

Go into the diagnostics page and use those tools to see if you can hit the pool you're trying to connect to. 

If that fails, try setting your DNS to 8.8.8.8 or 8.8.4.4

SEGMINING Miner Co-Location in Vancouver, WA
$75/KW/Month with VPN access to your hardware
http://segmining.com
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!