Bitcoin Forum
November 28, 2022, 03:52:47 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 23.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 »  All
  Print  
Author Topic: luckco.in, the social bitcoin casino [CLOSED]  (Read 11698 times)
abrkn (OP)
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 232
Merit: 150



View Profile WWW
January 09, 2013, 04:05:02 PM
 #101

Also, please congratulate user MrRey3 with winning the Video Poker (Jacks or Better) jackpot with 4449 CREDITS (4.449 BTC)

keybase.io/abrkn/key.asc
1669607567
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1669607567

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1669607567
Reply with quote  #2

1669607567
Report to moderator
1669607567
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1669607567

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1669607567
Reply with quote  #2

1669607567
Report to moderator
"Governments are good at cutting off the heads of a centrally controlled networks like Napster, but pure P2P networks like Gnutella and Tor seem to be holding their own." -- Satoshi
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
abrkn (OP)
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 232
Merit: 150



View Profile WWW
January 12, 2013, 02:22:47 PM
 #102

We are currently testing a new game, blackjack. Please help by going here:
http://dev.luckco.in/#blackjack/bj

Things you need to know:
* You cannot join mid game (doing so gives error messages). Just press F5 until it seems to work
* We are playing for test money. You cannot deposit or withdraw on the development site (dev.luckco.in)
* List of known bugs/missing features
* Report bugs to help@luckco.in or on github (better)

keybase.io/abrkn/key.asc
Jakers
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10



View Profile
January 12, 2013, 02:27:45 PM
 #103

I had problems registering, and in the end ended up not registering. Every time I clicked a link, it would take me to a google sign -page, and ask me to release details to you. I eventually did agree, but even when I did, I tried clicking a link and it took me through the same process. Each page was taking about 45 seconds to load as well, and the chat box didn't work for me. I just wanted to let you in on these bugs I found.

This SPACE is for RENT☺♥☺♥☺This SPACE is for RENT☺♥☺♥☺This SPACE is for RENT☺♥☺♥☺This SPACE is for RENT☺♥☺♥☺This SPACE is for RENT☺♥☺♥☺This SPACE is for RENT☺♥☺♥☺This SPACE is for RENT☺♥☺♥☺This SPACE is for RENT☺♥☺♥☺This SPACE is for RENT☺♥☺♥☺This SPACE is for RENT☺♥☺♥☺This SPACE is for RENT☺♥☺♥☺This SPACE is for RENT☺♥☺♥☺This SPACE is for RENT☺♥☺♥☺This SPACE is for
dooglus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2940
Merit: 1322



View Profile
January 13, 2013, 12:58:10 AM
 #104

The blackjack works pretty well for me.

The 'double' button has the 'e' on a different line than the 'doubl'.  (See picture at end of post).

It would be good if hands were logged in the chat maybe.  Sometimes I didn't notice what the result of a hand was in time, and there's no way of looking back.

I've not been able to play multi-player.  My colleague tried to play but "you already received your welcome bonus" (presumably because she has the same IP address as me).

It feels kind of slow.  But that may be because of my 700 ms ping times.  (I'm in Canada, not the US).

I'm only allowed to play one seat at a time.  I can't find a way of leaving my seat.


Just-Dice                 ██             
          ██████████         
      ██████████████████     
  ██████████████████████████ 
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
    ██████████████████████   
        ██████████████       
            ██████           
   Play or Invest                 ██             
          ██████████         
      ██████████████████     
  ██████████████████████████ 
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
    ██████████████████████   
        ██████████████       
            ██████           
   1% House Edge
Jakers
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10



View Profile
January 13, 2013, 02:02:50 AM
 #105

I had problems registering, and in the end ended up not registering. Every time I clicked a link, it would take me to a google sign -page, and ask me to release details to you. I eventually did agree, but even when I did, I tried clicking a link and it took me through the same process. Each page was taking about 45 seconds to load as well, and the chat box didn't work for me. I just wanted to let you in on these bugs I found.

Yes, you need to sign in using Google Account. The reason for this is that we don't want to deal with password resetting, which is the target of much social engineering.

It sounds like it failed to sign you in using Google Accounts and you ended in some loop. Which browser and operating system were you using? Do you have javascript disabled, using an ad blocker, using Tor for Firefox or anything else out of the ordinary?

About the load time (45 sec), that's very odd. Are you on a slow connection or located very far from Ireland? Some of our players play on a very slow connection in the sticks in the U.S, but never reported more than 500 ms ping.



I tried restarting browsers, switching to Firefox from Safari (I'm on a Mac), and refreshing the page. Every link I clicked it would automatically take me to the Google page where it asked for permission. The games included, and the chat box wasn't working. I'm running Mac OSX 10.5.8, and my primary internet connection is relatively fast. It seems the only time it's slow is when I'm browsing sites like Wal-Mart, Best Buy, and those kind of sites. I failed to create an account, but I'll try again in a few days to see if I can replicate the errors. It might of just been a busy server or something, I'm willing to try again if you need me to.

This SPACE is for RENT☺♥☺♥☺This SPACE is for RENT☺♥☺♥☺This SPACE is for RENT☺♥☺♥☺This SPACE is for RENT☺♥☺♥☺This SPACE is for RENT☺♥☺♥☺This SPACE is for RENT☺♥☺♥☺This SPACE is for RENT☺♥☺♥☺This SPACE is for RENT☺♥☺♥☺This SPACE is for RENT☺♥☺♥☺This SPACE is for RENT☺♥☺♥☺This SPACE is for RENT☺♥☺♥☺This SPACE is for RENT☺♥☺♥☺This SPACE is for RENT☺♥☺♥☺This SPACE is for
dooglus
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2940
Merit: 1322



View Profile
January 13, 2013, 07:31:41 PM
 #106

I just played a few hands.  An error popped up in the bottom right corner.  I rushed to screenshot it before it disappeared but was too slow.  I didn't even get to read it.

After it had gone, the console showed this:


Just-Dice                 ██             
          ██████████         
      ██████████████████     
  ██████████████████████████ 
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
    ██████████████████████   
        ██████████████       
            ██████           
   Play or Invest                 ██             
          ██████████         
      ██████████████████     
  ██████████████████████████ 
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
██████████████████████████████
    ██████████████████████   
        ██████████████       
            ██████           
   1% House Edge
abrkn (OP)
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 232
Merit: 150



View Profile WWW
January 14, 2013, 07:03:36 PM
 #107

I've added a lot of changes today, including:
- Chip stacks indicate if you win or lose. The positioning is not great yet
- Fixes to win/lose/push settlement on both server and client (display)
- Dealer no longer hits soft 17
- Multiple tables
- Blackjack buttons for the games menu (there are two tables, bj1 and bj2)

keybase.io/abrkn/key.asc
Prospero
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 194
Merit: 100


View Profile
January 14, 2013, 10:14:07 PM
 #108

Looks like the login feature isn't working right now. Tried with different browsers and accounts.

1Ja2AxA8hfFMrPwSTV9nP6kq7bp3f7x734
abrkn (OP)
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 232
Merit: 150



View Profile WWW
January 15, 2013, 07:55:05 AM
 #109

Looks like the login feature isn't working right now. Tried with different browsers and accounts.

Back up! There were some problems with the database ISP while I was sleeping.

keybase.io/abrkn/key.asc
Prospero
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 194
Merit: 100


View Profile
January 15, 2013, 11:24:17 AM
 #110

Back down. Looks like a problem with the webserver this time.

1Ja2AxA8hfFMrPwSTV9nP6kq7bp3f7x734
abrkn (OP)
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 232
Merit: 150



View Profile WWW
January 15, 2013, 12:37:51 PM
 #111

Back down. Looks like a problem with the webserver this time.

Quote
PingdomAlert UP:
 luckcoin (luckco.in) is UP again at 2013-01-15 13:36:48, after 1h 44m of downtime.

Back up!

keybase.io/abrkn/key.asc
Prospero
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 194
Merit: 100


View Profile
January 24, 2013, 08:33:11 AM
 #112

down again

1Ja2AxA8hfFMrPwSTV9nP6kq7bp3f7x734
abrkn (OP)
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 232
Merit: 150



View Profile WWW
January 24, 2013, 03:05:07 PM
 #113

down again

Thanks for telling! I'm on vacation and will try to find the cause of the downtime once I sober up.

keybase.io/abrkn/key.asc
Prospero
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 194
Merit: 100


View Profile
January 24, 2013, 09:47:33 PM
 #114

thanks, site's back, but can't withdraw. when i try i get ECONNREFUSED error. does bitcoin server need to be restarted?

1Ja2AxA8hfFMrPwSTV9nP6kq7bp3f7x734
abrkn (OP)
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 232
Merit: 150



View Profile WWW
January 25, 2013, 08:40:47 AM
 #115

thanks, site's back, but can't withdraw. when i try i get ECONNREFUSED error. does bitcoin server need to be restarted?

restarted! not sure why it doesn't do that auto, will check it out

keybase.io/abrkn/key.asc
Prospero
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 194
Merit: 100


View Profile
January 26, 2013, 06:28:22 AM
 #116

thanks, site's back, but can't withdraw. when i try i get ECONNREFUSED error. does bitcoin server need to be restarted?

restarted! not sure why it doesn't do that auto, will check it out
needs to be restarted again

1Ja2AxA8hfFMrPwSTV9nP6kq7bp3f7x734
abrkn (OP)
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 232
Merit: 150



View Profile WWW
January 26, 2013, 07:37:45 AM
 #117

I'm finally at a place with wifi now so I can figure this out (non-functional upstart scripts)

keybase.io/abrkn/key.asc
Prospero
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 194
Merit: 100


View Profile
January 26, 2013, 06:25:04 PM
 #118

I'm finally at a place with wifi now so I can figure this out (non-functional upstart scripts)
Doesn't look like it ever got restarted. Still getting ECONNREFUSED.

1Ja2AxA8hfFMrPwSTV9nP6kq7bp3f7x734
Prospero
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 194
Merit: 100


View Profile
January 29, 2013, 07:51:58 PM
 #119

Haven't been able to withdraw for 4 days, and now the website is down, so can't even play.

1Ja2AxA8hfFMrPwSTV9nP6kq7bp3f7x734
abrkn (OP)
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 232
Merit: 150



View Profile WWW
February 03, 2013, 08:02:00 AM
 #120

I've been traveling around Asia (yay) and not had time to look at the cause. The disk is simply full on the Bitcoin server, I'm working on expanding it now.

keybase.io/abrkn/key.asc
Pages: « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!