Hocam elinize sağlık. Bir şey soracağım, bu platformu hazırladıktan sonra ref kazançlarınızda bir artış oldu mu? Bazen bakıyorum bu faucet istatistiklerine, bazı elamanlar kaç yıl önceden başlamışlar bilmiyorum ama sadece ref kazançları aylık 1 btc civarı görünce dudaklarım uçukluyor. Hele ki bazılarının 20bin 30 bin ref.leri var.
Yaklasik 3 ay oldu ben bu blogu hazirlayali. Ufak capli bir artis oldu. Fakat senin soyledigin rakamlar benim hayallerimi bile asiyor. Benim gunluk kazancim yaklasi 100k. Bu miktara kendi yaptigim "claim" ler de dahil. Gunde 1-2 saat ayiriyorum bu ise.
Çok ama çok az..
Blogunuzu güncel tutmaya devam ediniz..
Zamanla google aramalarında üst sıralarda da görünmeye başlayınca ref geliriniz artacaktır..
Benim 2 senelik bir blogum var ve ref kazanç oranım devamlı artış gösteriyor..
Sadece geçen hafta bitfactory'ye üye olan iki refimden 0,01 btc kazandım..
Burada anahtar blogunuzu sık sık güncellemek..
Kolay gelsin..
Benimde iştahımı kabartıyorsunuz. Bende bir blog hazırlayacağım yakında. Hiç faucet kullanmıyorum ne zamandır ama bu ref kazanç muhabbeti iyice iştahımı kabartıyor. Hatta bu olayları anlatan ingilizce video yapıp youtube a bile koyasım var. Adamlar youtube a beginner seviyesinden başlayıp çeşitli bitcoinle tanışanlara göre video çekip altlarına da ref linklerini koymuşlar. 20 bin 30 bin görüntülenme olmuş. Hem youtube den parayı kırarsın hemde burdan çekeceğin müşterilerle ref kazancı. Gayet mantıklı.
O kadar iyi düzeyde yabancı diliniz varsa zaten çok daha avantajlısınız..
Öyle çok siteyi tanıtmanıza da gerek yok
En güncel, en kazançlı 5-6 faucet, 3-4 oyun, 3-4 sanal mining sitesi tanıtımı yapın yeterli..
Ama bu iş sabır gerektiriyor belirteyim....