Bitcoin Forum
September 18, 2018, 10:23:56 PM *
News: ♦♦ Bitcoin Core users must update to 0.16.3 [Torrent]. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Can I configure my keyboard to produce "฿"s instead of some other output?  (Read 766 times)
Spekulatius
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1022
Merit: 1000



View Profile
January 19, 2013, 11:56:46 PM
 #1

Yep, thats what I want. For example download some funky software that turns every "B" into a "฿" instead.

Possible?
1537309436
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537309436

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537309436
Reply with quote  #2

1537309436
Report to moderator
1537309436
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537309436

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537309436
Reply with quote  #2

1537309436
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
deepceleron
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512
Merit: 1000



View Profile WWW
January 20, 2013, 12:17:49 AM
 #2

https://bitcointalk.org/index.php?topic=60152.0
Spekulatius
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1022
Merit: 1000



View Profile
January 20, 2013, 02:17:58 AM
 #3

got a problem with that (see your link, my comment)
Matthew N. Wright
Untrustworthy
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 500


Hero VIP ultra official trusted super staff puppet


View Profile
January 20, 2013, 02:20:09 AM
 #4

I have grown fond of this proposal due to the simplicity and ability to type it almost anywhere. http://www.ecogex.com/bitcoin/

Spekulatius
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1022
Merit: 1000



View Profile
January 20, 2013, 03:20:46 AM
 #5

Matthew! Good to have you back, was quite boring without your shenannigans and all.

Regarding your post: Huh nope
finway
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 500


View Profile
January 20, 2013, 04:28:50 AM
 #6

alt+ Huh??

grue
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2100
Merit: 1140



View Profile
January 21, 2013, 04:17:40 AM
 #7

alt+ Huh??
i dont think it's in the window code pages, so additional configuration is required so that unicode hex codes can be entered

It is pitch black. You are likely to be eaten by a grue.

Adblock for annoying signature ads | Enhanced Merit UI
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!