Bitcoin Forum
April 27, 2018, 03:20:41 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Can I configure my keyboard to produce "฿"s instead of some other output?  (Read 757 times)
Spekulatius
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1022
Merit: 1000



View Profile
January 19, 2013, 11:56:46 PM
 #1

Yep, thats what I want. For example download some funky software that turns every "B" into a "฿" instead.

Possible?
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1524799241
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1524799241

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1524799241
Reply with quote  #2

1524799241
Report to moderator
1524799241
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1524799241

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1524799241
Reply with quote  #2

1524799241
Report to moderator
deepceleron
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512
Merit: 1000



View Profile WWW
January 20, 2013, 12:17:49 AM
 #2

https://bitcointalk.org/index.php?topic=60152.0
Spekulatius
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1022
Merit: 1000



View Profile
January 20, 2013, 02:17:58 AM
 #3

got a problem with that (see your link, my comment)
Matthew N. Wright
Untrustworthy
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 588
Merit: 500


Hero VIP ultra official trusted super staff puppet


View Profile
January 20, 2013, 02:20:09 AM
 #4

I have grown fond of this proposal due to the simplicity and ability to type it almost anywhere. http://www.ecogex.com/bitcoin/

Spekulatius
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1022
Merit: 1000



View Profile
January 20, 2013, 03:20:46 AM
 #5

Matthew! Good to have you back, was quite boring without your shenannigans and all.

Regarding your post: Huh nope
finway
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 500


View Profile
January 20, 2013, 04:28:50 AM
 #6

alt+ Huh??

grue
Global Moderator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2100
Merit: 1136



View Profile
January 21, 2013, 04:17:40 AM
 #7

alt+ Huh??
i dont think it's in the window code pages, so additional configuration is required so that unicode hex codes can be entered

It is pitch black. You are likely to be eaten by a grue.

Adblock for annoying signature ads | Enhanced Merit UI
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!