Bitcoin Forum
November 24, 2017, 04:16:22 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 [90] 91 »
  Print  
Author Topic: [Announcement] Avalon ASIC Batch #1 Ships  (Read 237202 times)
anti76
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 342



View Profile
May 17, 2013, 04:41:24 AM
 #1781

Hi everyone, I'm glad to announce that just received today my ASIC unit =D

http://postimg.org/image/mycbkerab/
http://postimg.org/image/cbp48qp69/

Although I'm concern about the conditions of my received unit. Anyone else had received his unit in poor conditions? mine seems to be used before... even worst it's damaged!.  Angry

http://postimg.org/image/wgyl3jgkp/
http://postimg.org/image/tgl4jdz31/
http://postimg.org/image/tg3fzgz5r/
http://postimg.org/image/a10pffa41/
http://postimg.org/image/4o2o9t7f7/
http://postimg.org/image/dj0cs91ld/
http://postimg.org/image/g62ndnvyn/

Also came with an unexpected buddy:

http://postimg.org/image/quoynpf81/


I already wrote Mr. NG Zhang regarding this unpleasant issue..

I wish that you all was well
had very sorry for what started sending

1511496982
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511496982

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511496982
Reply with quote  #2

1511496982
Report to moderator
1511496982
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511496982

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511496982
Reply with quote  #2

1511496982
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511496982
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511496982

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511496982
Reply with quote  #2

1511496982
Report to moderator
1511496982
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511496982

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511496982
Reply with quote  #2

1511496982
Report to moderator
abracadabra
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 938



View Profile
May 17, 2013, 01:54:35 PM
 #1782

Hi everyone, I'm glad to announce that just received today my ASIC unit =D

http://postimg.org/image/mycbkerab/
http://postimg.org/image/cbp48qp69/

Although I'm concern about the conditions of my received unit. Anyone else had received his unit in poor conditions? mine seems to be used before... even worst it's damaged!.  Angry

http://postimg.org/image/wgyl3jgkp/
http://postimg.org/image/tgl4jdz31/
http://postimg.org/image/tg3fzgz5r/
http://postimg.org/image/a10pffa41/
http://postimg.org/image/4o2o9t7f7/
http://postimg.org/image/dj0cs91ld/
http://postimg.org/image/g62ndnvyn/

Also came with an unexpected buddy:

http://postimg.org/image/quoynpf81/


I already wrote Mr. NG Zhang regarding this unpleasant issue..

Does it power up and hash?

Bogart
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 952


View Profile
May 17, 2013, 02:07:35 PM
 #1783

Had one (or more) of the modules broken loose inside?

"All safe deposit boxes in banks or financial institutions have been sealed... and may only be opened in the presence of an agent of the I.R.S." - President F.D. Roosevelt, 1933
mitak64
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 239


View Profile
May 17, 2013, 02:29:52 PM
 #1784

http://postimg.org/image/wgyl3jgkp/
 Here you can see the leftmost module not aligned with the other two.
AvenG
Member
**
Offline Offline

Activity: 114


Res Et Non Verbum


View Profile
May 18, 2013, 06:32:37 AM
 #1785

Today I turned it on:



It works great but seems one module is broken, the other 2's heats and works flawlessly.. the bad one is colder. I'm not getting the average 65Gh/s of a standard Avalon. This is very frustrating  Cry

I believe my unit was damaged during freight or even at customs, but considering the unusual scratches and dust inside of a the unit.. there is no doubt this is a used before item.
On the other hand, the parcel was amazingly well wrapped and sealed.. thick foam packing bars on every corner + full of airy sheets inside & outside of the containing box.. Really, I can't imagine what kind of scenario it had to go through to end like this.
Some might blame EMS others might accuse Avalon Team, but I'm the true victim here. Receiving a used unit never was part of the pre-order conditions (correct me if I'm wrong).

Does the Avalon warranty applies here? please share your thoughts.

SolarSilver
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1118


View Profile
May 18, 2013, 06:44:42 AM
 #1786

Today I turned it on:



It works great but seems one module is broken, the other 2's heats and works flawlessly.. the bad one is colder. I'm not getting the average 65Gh/s of a standard Avalon. This is very frustrating  Cry

You managed to get all the modules aligned again and no broken parts? Just dents?

Go over all the cables, sometimes due to transport, one gets loose. Should be easy to to unhook each and reseat it.

By the way, can you tell us what the sticker with your serial and model number says? Is it AV1-3 or do you have
a different generation? [oh wait, I just noticed your picture http://postimg.org/image/cbp48qp69/ that lists AV1-3]

I see you have  a Fan1 speed and the first generation of machines does not have this:



Quote
On the other hand, the parcel was amazingly well wrapped and sealed.. thick foam packing bars on every corner + full of airy sheets inside & outside of the containing box.. Really, I can't imagine what kind of scenario it had to go through to end like this.

Actually you need 5 cm or more padding in order to comply to shipping standards, the Avalon boxes should have more padding. UPS will not insure this kind of box, unfortunately. And they know why....

Quote
Does the Avalon warranty applies here? please share your thoughts.

Try checking the connectors first, make a few pictures before and after to spot any damage. If that does not work, you can open a ticket at Avalon

But in the state your machine arrived, you should be able to get replacement modules for those that do not work
loshia
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610


View Profile
May 18, 2013, 06:46:54 AM
 #1787

Today I turned it on:



It works great but seems one module is broken, the other 2's heats and works flawlessly.. the bad one is colder. I'm not getting the average 65Gh/s of a standard Avalon. This is very frustrating  Cry

I believe my unit was damaged during freight or even at customs, but considering the unusual scratches and dust inside of a the unit.. there is no doubt this is a used before item.
On the other hand, the parcel was amazingly well wrapped and sealed.. thick foam packing bars on every corner + full of airy sheets inside & outside of the containing box.. Really, I can't imagine what kind of scenario it had to go through to end like this.
Some might blame EMS others might accuse Avalon Team, but I'm the true victim here. Receiving a used unit never was part of the pre-order conditions (correct me if I'm wrong).

Does the Avalon warranty applies here? please share your thoughts.



Dude,

There are reports that the module could work with some of sub modules removed. If the whole module is cold it probably means that there is a problem with power cable. If i remember the cable was damaged according to your pictures. Take a multimeter and make sure that power power cable is ok. The second thing to check is to disassemble the module and see if hash power PCB is damaged (the board with connectors where asic are plugged). If above two are ok, you can test all 8 modules separately this is presumption.
About the warranty that shall be commented by Avalon but i think it shall be replaced and it will take time for sure.
If all of the above fails we badly need 10 Asics for Klondike project
https://bitcointalk.org/index.php?topic=190731.0
 and we would be more than happy to buy part or whole 8 x 10 Asic chips.

PM me if interested

Please help the Led Boy aka Bicknellski to make us a nice Christmas led tree and pay WASP membership fee here:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=643999.msg7191563#msg7191563
And remember Bicknellski is not collecting money from community;D
tom_o
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 308


View Profile
May 18, 2013, 06:53:25 AM
 #1788


Dude,

There are reports that the module could work with some of sub modules removed. If the whole module is cold it probably means that there is a problem with power cable. If i remember the cable was damaged according to your pictures. Take a multimeter and make sure that power power cable is ok. The second thing to check is to disassemble the module and see if hash power PCB is damaged (the board with connectors where asic are plugged). If above two are ok, you can test all 6 modules separately this is presumption.
About the warranty that shall be commented by Avalon but i think it shall be replaced and it will take time for sure.
If all of the above fails we badly need 10 Asics for Klondike project
https://bitcointalk.org/index.php?topic=190731.0
 and we would be more than happy to buy part or whole 8 x 10 Asic chips.

PM me if interested

Did you see the STATE it arrived in though? You should definitely be offered a replacement, shipping you a used product that is 1/3 DOA. Think about it of course you're eligible for a repair!
Sitarow
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1680



View Profile
May 18, 2013, 09:08:23 AM
 #1789


Dude,

There are reports that the module could work with some of sub modules removed. If the whole module is cold it probably means that there is a problem with power cable. If i remember the cable was damaged according to your pictures. Take a multimeter and make sure that power power cable is ok. The second thing to check is to disassemble the module and see if hash power PCB is damaged (the board with connectors where asic are plugged). If above two are ok, you can test all 6 modules separately this is presumption.
About the warranty that shall be commented by Avalon but i think it shall be replaced and it will take time for sure.
If all of the above fails we badly need 10 Asics for Klondike project
https://bitcointalk.org/index.php?topic=190731.0
 and we would be more than happy to buy part or whole 8 x 10 Asic chips.

PM me if interested

Did you see the STATE it arrived in though? You should definitely be offered a replacement, shipping you a used product that is 1/3 DOA. Think about it of course you're eligible for a repair!

It may be damage to the ribbon cable.

Go to cgminer api log tab and post this info copy paste here and we can tell what module may be down.

This is the log after 12 hours of operation at 300 speed setting.

[STATS0] =>
(
   [STATS] => 0
   [ID] => AVA0
   [Elapsed] => 43984
   [Calls] => 0
   [Wait] => 0.000000
   [Max] => 0.000000
   [Min] => 99999999.000000
   [baud] => 115200
   [miner_count] => 24
   [asic_count] => 10
   [timeout] => 40
   [frequency] => 300
   [fan1] => 0
   [fan2] => 2280
   [fan3] => 2280
   [temp1] => 19
   [temp2] => -1
   [temp3] => 44
   [temp_max] => 49
   [no_matching_work] => 71
   [matching_work_count1] => 30852
   [matching_work_count2] => 30506
   [matching_work_count3] => 30743
   [matching_work_count4] => 30400
   [matching_work_count5] => 30615
   [matching_work_count6] => 30412
   [matching_work_count7] => 30725
   [matching_work_count8] => 30697
   [matching_work_count9] => 30524
   [matching_work_count10] => 30411
   [matching_work_count11] => 30457
   [matching_work_count12] => 30726
   [matching_work_count13] => 30493
   [matching_work_count14] => 30589
   [matching_work_count15] => 30757
   [matching_work_count16] => 30947
   [matching_work_count17] => 30554
   [matching_work_count18] => 30794
   [matching_work_count19] => 30623
   [matching_work_count20] => 30608
   [matching_work_count21] => 30514
   [matching_work_count22] => 30766
   [matching_work_count23] => 30741
   [matching_work_count24] => 30674
WinTame2012
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 315


Official sponsor of Microsoft Corp.


View Profile WWW
May 18, 2013, 01:37:04 PM
 #1790

Some might blame EMS others might accuse Avalon Team, but I'm the true victim here. Receiving a used unit never was part of the pre-order conditions (correct me if I'm wrong).
I think it will be nice if Avalon have used some type of custom, original tape to pack the unit. This way if unit is opened in transit it will be clearly visible to customer. And avoid false accusations to Avalon and maybe even help them to track down vandal.

May the WinTame Power be with you!
http://wintame.com
melmo
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 213


View Profile
May 19, 2013, 04:51:26 AM
 #1791

Is there anyone else who did not received batch #1 unit yet?

I'm still waiting.  I ordered and paid on October 6th...
anti76
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 342



View Profile
May 20, 2013, 07:34:26 AM
 #1792

BitSyncom please answer data the delivery order 200000846

Thanks in advance for your cooperation.

tidus_13
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 232


View Profile
May 20, 2013, 11:56:49 AM
 #1793

Is there anyone else who did not received batch #1 unit yet?

I'm still waiting.  I ordered and paid on October 6th...

keep waiting someone from EMS are hashing your avalon...they will deliver if one module start to fails....
Elokane
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 850


Truth is a consensus among neurons www.synereo.com


View Profile WWW
May 20, 2013, 03:10:53 PM
 #1794

Do the people who haven't received their orders have their details and the details of their orders show on the asic store page?

I'm a batch 2 customer and have no record of my order on their site.

Synereo: liberating the Internet from abusive business models.

Beware of he who would deny you access to information, for in his heart, he dreams himself your master.
<br>
anti76
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 342



View Profile
May 21, 2013, 07:31:43 AM
 #1795

Do the people who haven't received their orders have their details and the details of their orders show on the asic store page?

I'm a batch 2 customer and have no record of my order on their site.

their tech support is not responding.
the post office did not respond.
Officially, it was said that the wait at the end of delivery batch1. and already shipped batch2.

When will I get my

greaterninja
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 896


View Profile
May 23, 2013, 09:43:51 PM
 #1796

Do the people who haven't received their orders have their details and the details of their orders show on the asic store page?

I'm a batch 2 customer and have no record of my order on their site.

their tech support is not responding.
the post office did not respond.
Officially, it was said that the wait at the end of delivery batch1. and already shipped batch2.

When will I get my

Sounds like you pissed Yifu off man.   I have gotten a little impatient lately, but it seems my only course is to stay patient and be grateful I am getting a device or 2 or 3.

Fullsurface
Member
**
Offline Offline

Activity: 65


View Profile
May 23, 2013, 10:06:50 PM
 #1797

Do the people who haven't received their orders have their details and the details of their orders show on the asic store page?

I'm a batch 2 customer and have no record of my order on their site.

their tech support is not responding.
the post office did not respond.
Officially, it was said that the wait at the end of delivery batch1. and already shipped batch2.

When will I get my

Sounds like you pissed Yifu off man.   I have gotten a little impatient lately, but it seems my only course is to stay patient and be grateful I am getting a device or 2 or 3.


explain to me how anti cud piss of yifu . Yifu is making moves and earning money at the same dam time plus he has anti money in the bank or the wallet my money 2  Tongue its not like anti cud say or do something to really upset this man
WinTame2012
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 315


Official sponsor of Microsoft Corp.


View Profile WWW
May 23, 2013, 11:39:11 PM
 #1798

Do the people who haven't received their orders have their details and the details of their orders show on the asic store page?

I'm a batch 2 customer and have no record of my order on their site.

their tech support is not responding.
the post office did not respond.
Officially, it was said that the wait at the end of delivery batch1. and already shipped batch2.

When will I get my

Sounds like you pissed Yifu off man.   I have gotten a little impatient lately, but it seems my only course is to stay patient and be grateful I am getting a device or 2 or 3.


explain to me how anti cud piss of yifu . Yifu is making moves and earning money at the same dam time plus he has anti money in the bank or the wallet my money 2  Tongue its not like anti cud say or do something to really upset this man
It's English forum.

May the WinTame Power be with you!
http://wintame.com
pikeadz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238


View Profile
June 17, 2013, 07:36:07 PM
 #1799

Also came with an unexpected buddy:

http://postimg.org/image/quoynpf81/

I really wish I could change my status from Sr. Member to "Unexpected Buddy".
Hippie Tech
aka Amenstop
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1456


All cryptos are FIAT digital currency. Do not use.


View Profile WWW
June 19, 2013, 03:00:11 PM
 #1800

Also came with an unexpected buddy:

http://postimg.org/image/quoynpf81/

I really wish I could change make my status from Sr. Member to "Unexpected Buddy".

I'm sure you'll come up with a better one after you see this..

https://bitcointalk.org/index.php?topic=236348.0

Pages: « 1 ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 [90] 91 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!