Superonline Süper bişi yakalsık 6 yıldır kullanıyorum ilk günden suanki turkcell TV ye kadar. Evet biraz fatura vs orda sıkıntı cıkaran bi sirket ama hız ve hizmette bence suan hicbir internet saglayıcısınn yapamadıklarını yapıyor.. Bence senin altyapı ile alakali birsikintin olsa gerek veya birdönemler teknikte çalisan arkadasımdan ögrendiğm üzere senin bagli oldugun trafo yani merkez makinaya çok yükleniliyordur yada modem değişikliği yapman lazım yeni sıfır bişi oda çözüm odakli olabilir..
Ya bırak hocam alla sen akk dolmadan 3 ü zor görüyorlar konyada kampüsün orada orada böyleyse ben süperonline hiçbirşey demem
Ama şimdi benim kullandıgım alan ile sennkisi biraz farklı olsa gerek istanbulun gözde mekanlarında bu işi tertemiz yapıyorlar ve gerçekten 100 mbit/s kadar kullanmıslıgım war . projesi hala tamamlanmamiş yerlerden boyle sorunlar cıkması normal. AKK dolduguna bile ben gayet mutuyum max hızda takılma yok sikinti yok. onuda gectim 5tl karsılıgında JOKER satın aldıgımda tekrar 24 saat 100 mbit/s'e cıkarak ayın geride kalan yavas günleri için stok yapabiliyorum.. Adamlar aşmış hocam.