Bitcoin Forum
November 20, 2017, 07:50:46 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Need S5's trade for GTX 980  (Read 382 times)
mrkubanftw
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 377



View Profile WWW
April 07, 2016, 03:45:53 PM
 #1

Hey guys,

Doing a new project and need a few S5's or an S7. Looking to trade my Evga GTX 980 for (3) S5's or (1) S7.

Anyone interested please message me Smiley

I'd probably also be interested in any btc deals on S5's at a good price but mostly preferring a trade for this pilot run.

Thanks,
1511164246
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511164246

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511164246
Reply with quote  #2

1511164246
Report to moderator
1511164246
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511164246

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511164246
Reply with quote  #2

1511164246
Report to moderator
Join ICO Now A blockchain platform for effective freelancing
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511164246
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511164246

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511164246
Reply with quote  #2

1511164246
Report to moderator
1511164246
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511164246

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511164246
Reply with quote  #2

1511164246
Report to moderator
adaseb
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1414



View Profile
April 08, 2016, 01:49:45 AM
 #2

Hey guys,

Doing a new project and need a few S5's or an S7. Looking to trade my Evga GTX 980 for (3) S5's or (1) S7.

Anyone interested please message me Smiley

I'd probably also be interested in any btc deals on S5's at a good price but mostly preferring a trade for this pilot run.

Thanks,

Wow pretty good deal for someone with some S5's. Good luck with trade.

FORTUNEJACK.COM[
                            
9 BTC WELCOME PACK FOR 1ST 5 DEPOSITS
FREE 1,000 mBTC daily for LuckyJack winners
[
          
]
sobe-it
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 458


View Profile
April 08, 2016, 02:15:40 AM
 #3

I have 2 s5s that have been running under clocked for 5+ months and cleaned regularly. I have owned them since may/june 2015

http://solo.ckpool.org/users/1PJ63JUfX6q8CfLUorQwMxzkkXBDXfFq7m
mrkubanftw
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 377



View Profile WWW
April 08, 2016, 11:06:37 AM
 #4

I have 2 s5s that have been running under clocked for 5+ months and cleaned regularly. I have owned them since may/june 2015

http://solo.ckpool.org/users/1PJ63JUfX6q8CfLUorQwMxzkkXBDXfFq7m

Interesting, so you are totaling 1.6- 1.8 ish between the two of them?

Any idea on the power consumption? I planned on undervolting
sobe-it
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 458


View Profile
April 08, 2016, 02:31:39 PM
 #5

Yea, they are clocked at 275 iirc. I can check when I get home from work. They both have 2 fans so I can run them quieter,  one of them I swapped s3+ heatsinks and it made a world of difference in temps. I can get a wattage reading as well when I get home.
mrkubanftw
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 377



View Profile WWW
April 08, 2016, 03:57:56 PM
 #6

Yea, they are clocked at 275 iirc. I can check when I get home from work. They both have 2 fans so I can run them quieter,  one of them I swapped s3+ heatsinks and it made a world of difference in temps. I can get a wattage reading as well when I get home.

Awesome I look forward to it. The only question beyond that would be are you willing to accommodate in any way for the value difference?
Gren
Member
**
Offline Offline

Activity: 92


View Profile
April 08, 2016, 08:40:06 PM
 #7

Where are you located?

How fast does that thing mine ethereum?

Do you have any older AMD GPU's laying around as well?

I have 4 s5's that i would consider parting with, but i am not certain they are all up to your standards.

One works great, not a thing wrong with it. 0.0001% HW @ 350 clock speed 0.0068% HW @ 387.5 clock speed

The other 3 are less than perfect, i bought them pre-abused from a "reputable vendor"
They have their odd quirks, but hash close to where they are supposed to.

I have them underclocked @ the moment, 2 are running on a cheap 900 watt PSU pulling 807 watts @ the wall @ 250 clock speed
3rd one is running on a little EVGA W1 500 watt psu pulling 405 watts @ the wall @ 256.25 clock speed
I'm sure it would be a bit less with a better psu that wasn't close to being maxed out.

1st has  2 xx's  or is missing 2 chips upon startup ( coin toss) 0.0158% HW

2nd does same as above, sometimes shows all asics @ startup and has huge HW errors untill the 2xx's show up,(almost a minute) then no hardware errors

3rd has a chain that is missing upon powering up, but a reboot brings it back 0.0182% HW

sobe-it
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 458


View Profile
April 09, 2016, 12:46:34 AM
 #8

Here is a pic before I restart them to put them on a power meter.



Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!