Bitcoin Forum
August 15, 2018, 09:21:11 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 [741] 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 ... 1248 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v11.9 (Windows/Linux)  (Read 6223092 times)
Yohow
Member
**
Offline Offline

Activity: 66
Merit: 10


View Profile
August 10, 2017, 06:12:52 AM
 #14801

anyone else had issues with lost connection on ethermine pool since updating to 9.8 or in general?

Yes, may be ethman error(its ok in cmd). But I'm back to 9.7.

Yes, now so many times I see how the miner lose the connection and is unable to reconnect to the main pool, as well as the alternative pools that I specified in epools.txt
1534368071
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534368071

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534368071
Reply with quote  #2

1534368071
Report to moderator
1534368071
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534368071

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534368071
Reply with quote  #2

1534368071
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1534368071
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534368071

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534368071
Reply with quote  #2

1534368071
Report to moderator
KORUN
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0

Wanna play a game?


View Profile
August 10, 2017, 06:25:07 AM
 #14802

What is your clock on GTX1060 Micron Memory?

I am using:
Claymore Miner 9.8
Driver 385.12 - BETA
Windows 10 Pro

Power Limit +80
Core Clock +100
Memory + 700

I get 22.3 - 23 MH/s but the miner is not very stable, often restarts and I get Error CUDA mining: an illegal memory access was encountered.

Any help? Appreciate it.
TechPark
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100


View Profile
August 10, 2017, 08:17:06 AM
 #14803

What is your clock on GTX1060 Micron Memory?

I am using:
Claymore Miner 9.8
Driver 385.12 - BETA
Windows 10 Pro

Power Limit +80
Core Clock +100
Memory + 700

I get 22.3 - 23 MH/s but the miner is not very stable, often restarts and I get Error CUDA mining: an illegal memory access was encountered.

Any help? Appreciate it.

Use the driver which is recommended by Claymore. Check the first page of this thread.
TechPark
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100


View Profile
August 10, 2017, 08:19:13 AM
 #14804

What is your clock on GTX1060 Micron Memory?

I am using:
Claymore Miner 9.8
Driver 385.12 - BETA
Windows 10 Pro

Power Limit +80
Core Clock +100
Memory + 700

I get 22.3 - 23 MH/s but the miner is not very stable, often restarts and I get Error CUDA mining: an illegal memory access was encountered.

Any help? Appreciate it.

Reduce overclocking as it is recommended by Claymore on the first page of this thread.
21-22 is normal for 1060 as per Whattomine.
cryptocointrading
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 32
Merit: 0


View Profile
August 10, 2017, 08:38:23 AM
 #14805

How can I tell claymore miner to ignore one gpu?
and alternativly to mine something else on one gpu.

so far I have been disabling the gpu in device manager when launching claymore but that is kinda silly


In your start up bat put the -di command followed by the gpu's you want active. ie: -di 01234 would activate the first 5 GPU' for mining.

thank you but it still tries to write the DAG buffer on all the gpu's first, while not mining on it. The harm for me is then already done
KORUN
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0

Wanna play a game?


View Profile
August 10, 2017, 09:44:17 AM
 #14806

What is your clock on GTX1060 Micron Memory?

I am using:
Claymore Miner 9.8
Driver 385.12 - BETA
Windows 10 Pro

Power Limit +80
Core Clock +100
Memory + 700

I get 22.3 - 23 MH/s but the miner is not very stable, often restarts and I get Error CUDA mining: an illegal memory access was encountered.

Any help? Appreciate it.

Reduce overclocking as it is recommended by Claymore on the first page of this thread.
21-22 is normal for 1060 as per Whattomine.

I have 30 x RX480, this is my first 1060 rig, that's why I missed this Smiley

From yesterday, my cards run on the same BETA driver with +80 power limit, 0 core and +700 memory, dual mining with 22.9 - 23.2 and are stable (for now at least).
If I encounter any problem, will try this solution. Thank you.
TechPark
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100


View Profile
August 10, 2017, 10:33:43 AM
 #14807

What is your clock on GTX1060 Micron Memory?

I am using:
Claymore Miner 9.8
Driver 385.12 - BETA
Windows 10 Pro

Power Limit +80
Core Clock +100
Memory + 700

I get 22.3 - 23 MH/s but the miner is not very stable, often restarts and I get Error CUDA mining: an illegal memory access was encountered.

Any help? Appreciate it.

Reduce overclocking as it is recommended by Claymore on the first page of this thread.
21-22 is normal for 1060 as per Whattomine.

I have 30 x RX480, this is my first 1060 rig, that's why I missed this Smiley

From yesterday, my cards run on the same BETA driver with +80 power limit, 0 core and +700 memory, dual mining with 22.9 - 23.2 and are stable (for now at least).
If I encounter any problem, will try this solution. Thank you.

Could you please share the link to BETA driver?
JustCauseBIH
Member
**
Offline Offline

Activity: 90
Merit: 10


View Profile
August 10, 2017, 10:57:12 AM
 #14808

It was posted, but here it is https://bitcointalk.org/index.php?topic=2068446.0;topicseen
KORUN
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0

Wanna play a game?


View Profile
August 10, 2017, 11:52:41 AM
 #14809

What is your clock on GTX1060 Micron Memory?

I am using:
Claymore Miner 9.8
Driver 385.12 - BETA
Windows 10 Pro

Power Limit +80
Core Clock +100
Memory + 700

I get 22.3 - 23 MH/s but the miner is not very stable, often restarts and I get Error CUDA mining: an illegal memory access was encountered.

Any help? Appreciate it.

Reduce overclocking as it is recommended by Claymore on the first page of this thread.
21-22 is normal for 1060 as per Whattomine.

I have 30 x RX480, this is my first 1060 rig, that's why I missed this Smiley

From yesterday, my cards run on the same BETA driver with +80 power limit, 0 core and +700 memory, dual mining with 22.9 - 23.2 and are stable (for now at least).
If I encounter any problem, will try this solution. Thank you.

Could you please share the link to BETA driver?


I was referring to Nvidia 385.12 BETA driver.

The user-configured beta driver for AMD is a little suspicious to me, I'll wait for the official driver from AMD.
sir_blacks
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 105
Merit: 1


View Profile
August 10, 2017, 12:04:41 PM
 #14810

@KORUN IF miner is not very stable, often restarts and get Error CUDA mining: an illegal memory then is first sing you need to lower Memory OC aka try this:

Power Limit: 80 (this is can be lower to 65-70-75 depend if you use dual or solo eth)
Core Clock:  default
Memory:      600 / 650 (lower this till you will see your miner it will be stable)

p.s. you not need to stop miner when you modifie value in MSI Afterburner let it run ... & very important monitor your temperature do not let get more that 70 ... more MH/s it not help you if miner is not stable Wink

your problem came from fact VRam are made by micron Sad sadly ... samsung can be push to 900 with out problem ....

cheers
Temporel
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224
Merit: 100


View Profile
August 10, 2017, 12:23:21 PM
 #14811

- Why Ethereum hashrate in Dual mode is higher than in Single mode?
  Hardware feature, accept it as an extra bonus.


Magic hardware!   Roll Eyes

I've dual mined ETH with both Siacoin and Decred at several settings (from 20 to 80%), and at all settings my ETH takes a hit. In a 7 card GTX 1070 rig the ETH hashrate drops from ~220 MH/s to 210, 200, 180, even 155.

Anyone here able to mine ETH (with another coin) and NOT take a hit --- let alone have the rate increase?

THANKS

no hit here but Im using 6 GTX-1080Ti and 6 RX-580
jonfrakes
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 26
Merit: 0


View Profile
August 10, 2017, 02:36:24 PM
 #14812

Not sure if this issue is caused by the miner or it's because of Ethermine, but when the miner does a FAILOVER and switches to the next available mining pool in your epools.txt list, the miner seems not to be reporting submitted shares to the pool. Hence in Ethermine's Dashboard, the worker/rig doesn't appear. Although the actual hashrates are still accurate, the reported hashrates are not.
peteris-apse
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 57
Merit: 0


View Profile
August 10, 2017, 02:36:35 PM
 #14813

Is there option for mining secondary coin only? Just for tests and lolz.
NavyCuda
Member
**
Offline Offline

Activity: 107
Merit: 10


View Profile
August 10, 2017, 03:13:16 PM
 #14814

Did someone actually post an amd beta driver, or a modded driver that's being called a beta?
R3dPh03n1x
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
August 10, 2017, 04:55:39 PM
 #14815

Hi guys,

if the network is down for a longer time (f.e. 2 minutes), is there any solution for the watchdog of Claymore to detect it? In my case USB WLAN lost connection and a restart of the rig solved the problem.

Thanks for your advice!

--RP--
vapourminer
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1839
Merit: 1057


what is this "brake pedal" you speak of?


View Profile
August 10, 2017, 05:31:19 PM
 #14816

if the network is down for a longer time (f.e. 2 minutes), is there any solution for the watchdog of Claymore to detect it? In my case USB WLAN lost connection and a restart of the rig solved the problem.

ive had my router go down on occasion, once for hours. claymore just starts mining again once its back up. no need to do anything.

it tries to reconnect on lost connections on its own every so often.. every 20 seconds IIRC?

unless you mean that your usb wifi adapter needs rebooting to come up?
R3dPh03n1x
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
August 10, 2017, 06:05:34 PM
 #14817

if the network is down for a longer time (f.e. 2 minutes), is there any solution for the watchdog of Claymore to detect it? In my case USB WLAN lost connection and a restart of the rig solved the problem.

unless you mean that your usb wifi adapter needs rebooting to come up?

Exactly! Claymore tries to reconnect every 20 seconds but WIFI adapter can't connect to router again.

--RP--
yany
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0


View Profile WWW
August 10, 2017, 06:32:22 PM
 #14818

New version with Vega support is close, currently I see 35-36 MH/s ETH at stock clocks and huge speed for second coins. But it's too hot even at 1.0v for core and 0.9v for memory.

Claymore, would you please share some updates regarding the Vega Eth hashrates? Could you improve it by changing some clock settings/adding specific code, anything? Thanks.

Build a Mining Rig: https://jukesays.wordpress.com
NavyCuda
Member
**
Offline Offline

Activity: 107
Merit: 10


View Profile
August 10, 2017, 06:47:38 PM
 #14819

New version with Vega support is close, currently I see 35-36 MH/s ETH at stock clocks and huge speed for second coins. But it's too hot even at 1.0v for core and 0.9v for memory.

Claymore, would you please share some updates regarding the Vega Eth hashrates? Could you improve it by changing some clock settings/adding specific code, anything? Thanks.

I'm currently running my Vega FE's (air cooled) at 1137Mhz core clock, 1100MHz HBM2.  70-80% fan, 55C core temp, 30-40c ambient.  Claymore's miner 9.8 reports 37.6MH/s.
gammagreen
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
August 10, 2017, 07:10:51 PM
 #14820

hey guys.Supports new "dual mining" mode: mining both Ethereum and Decred/Siacoin/Lbry/Pascal at the same time, with no impact on Ethereum mining speed. Ethereum-only mining mode is supported as well.
what it means? we could set -dcri100 anytime and no impact on eth-speed? i did it but nothing special.
Pages: « 1 ... 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 [741] 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 ... 1248 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!