Bitcoin Forum
May 24, 2018, 04:19:23 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 [952] 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 ... 1203 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v11.7 (Windows/Linux)  (Read 6157271 times)
muzuca
Member
**
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 13


View Profile
January 13, 2018, 04:41:10 PM
 #19021

hello..i tried to mine ethereum i get 60.9 mhs wit 2 rx580 armor...but whn i start dual mining wit eth+dcr the eth hashpower decreaes to 55mhs..
can anybody suggest a good dcri setup so tht my etg hashpower s not effected...

Try the option -dcri 24, this was the best config for my RX 580 armor dual mining (ETH+DCR).

To test use the +/- keys of your keyboard to adjust the dcri option.

▌▌   Anonymous and Untraceable     ›› ››   DeepOnion  ‹‹ ‹‹     TOR INTEGRATED & SECURED    ▌▌
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬     ANN  Whitepaper  FACEBOOK  Twitter  Youtube  Forum     ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▌▌   ••  JOIN AIRDROP 🚀  ••  |||   Download DeepOnion   |||   ✅ Verified with DeepVault    ▌▌
1527178763
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1527178763

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1527178763
Reply with quote  #2

1527178763
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
muzuca
Member
**
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 13


View Profile
January 13, 2018, 04:44:25 PM
 #19022

Does voltage control work with v10 in blockchain drivers or any of the 17.10.x drivers?


I'm using voltage control mvddc and cvddc since v10 with Blockchain drivers Aug 23... now I'm using v10.3 and everything is perfect.


▌▌   Anonymous and Untraceable     ›› ››   DeepOnion  ‹‹ ‹‹     TOR INTEGRATED & SECURED    ▌▌
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬     ANN  Whitepaper  FACEBOOK  Twitter  Youtube  Forum     ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▌▌   ••  JOIN AIRDROP 🚀  ••  |||   Download DeepOnion   |||   ✅ Verified with DeepVault    ▌▌
Toughit
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196
Merit: 157


View Profile
January 13, 2018, 05:10:04 PM
 #19023

Does voltage control work with v10 in blockchain drivers or any of the 17.10.x drivers?


I'm using voltage control mvddc and cvddc since v10 with Blockchain drivers Aug 23... now I'm using v10.3 and everything is perfect.



what version of windows do you have?

, mine got slammed with fall creation  1609.

Cant change voltage with Afterburner 4.4 beta 16 either


I'm in nicehash 1.8.6  which uses claymore 10.3, but cant control with claymore 9.7 on Nicehash 1.8.0 either


muzuca
Member
**
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 13


View Profile
January 13, 2018, 05:18:56 PM
 #19024

Does voltage control work with v10 in blockchain drivers or any of the 17.10.x drivers?


I'm using voltage control mvddc and cvddc since v10 with Blockchain drivers Aug 23... now I'm using v10.3 and everything is perfect.



what version of windows do you have?

, mine got slammed with fall creation  1609.

Cant change voltage with Afterburner 4.4 beta 16 either


I'm in nicehash 1.8.6  which uses claymore 10.3, but cant control with claymore 9.7 on Nicehash 1.8.0 either




My windows is 10 with fall creation installed.

I'm not using Afterburner, just claymore and mining direct to ethermine pool.

Follow my claymore config, just to you see how I setup each card:

Code:
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

EthDcrMiner64.exe -epool us1.ethermine.org:4444 -ewal YourWallet -epsw x -mode 0 -esm 0 -asm 1 -r 0 -allpools 1 -ftime 10 -tstop 85 -tt 65 -fanmin 45 -fanmax 100 -cclock 1250,1150,1150,1150,1150,1150,1150,1150 -mclock 2250,2150,2150,2150,2150,2150,2150,2150 -cvddc 900,850,850,850,850,850,850,850 -mvddc 900,850,850,850,850,850,850,850 -ttdcr 80



▌▌   Anonymous and Untraceable     ›› ››   DeepOnion  ‹‹ ‹‹     TOR INTEGRATED & SECURED    ▌▌
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬     ANN  Whitepaper  FACEBOOK  Twitter  Youtube  Forum     ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▌▌   ••  JOIN AIRDROP 🚀  ••  |||   Download DeepOnion   |||   ✅ Verified with DeepVault    ▌▌
cryptoillusion1
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 82
Merit: 0


View Profile
January 13, 2018, 08:06:16 PM
 #19025

PCIE bus number is not showing in Claymore miner though release notes state that this feature has been added in 10.3

Claymore 10.3 , Blockchain drivers ,Windows 10 FCU (1709) Mining ETH only
Vann
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 602
Merit: 572


View Profile
January 13, 2018, 08:08:30 PM
 #19026

It should show up when you hit the 's' key.
marius85
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20
Merit: 0


View Profile
January 13, 2018, 08:49:20 PM
 #19027

Is there a way to configure it to mining for two wallets?
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1288
Merit: 1179

Miners developer


View Profile
January 13, 2018, 08:57:07 PM
 #19028

PCIE bus number is not showing in Claymore miner though release notes state that this feature has been added in 10.3

Claymore 10.3 , Blockchain drivers ,Windows 10 FCU (1709) Mining ETH only

Check this: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.msg27584620#msg27584620
If it does not help, PM the log file.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
hardworker27
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 59
Merit: 0


View Profile WWW
January 13, 2018, 09:14:13 PM
 #19029

Hi Claymore, thanks for your 10.3. I'm using ethos and they haven't updated yet. Is there anyway to update it myself or could you please announce that the linux version is now available so that they can update it in their OS?
Thanks!

Best Crypto Gambling and ICO ever!
LetBet!
https://ico.let.bet/register?affiliate=236070
Vecnu247
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
January 13, 2018, 10:38:51 PM
 #19030

A question for you guys.
I have a GTX 1080 TI,
Claymore version i downloaded: Claymore's Dual Ethereum+Decred_Siacoin_Lbry_Pascal AMD+NVIDIA GPU Miner v10.3 - Catalyst 15.12-17.x - CUDA 8.0_7.5_6.5
I have gforce experience nvidia driver: 390.65
CUDA 8.0 With the latest patch cuda_8.0.61.2_windows
Operating system is Win10 x64.

The problem I'm having, is that after setting up the Claymore start.bat file to:
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethermine.org:4444 -ewal <mymineradressobvsly>.<mymachine> -epsw x

After I try to run it I get this:
https://ibb.co/cKtCWm

Any insight ? Should I downgrade my Nvidia driver from 390.65 Lower and it would solve the problem ? ;<
Halp...
leonix007
Sr. Member
****
Online Online

Activity: 560
Merit: 276


Say Thanks Hit the +Merit, Grow with community


View Profile
January 14, 2018, 12:31:54 AM
 #19031

A question for you guys.
I have a GTX 1080 TI,
Claymore version i downloaded: Claymore's Dual Ethereum+Decred_Siacoin_Lbry_Pascal AMD+NVIDIA GPU Miner v10.3 - Catalyst 15.12-17.x - CUDA 8.0_7.5_6.5
I have gforce experience nvidia driver: 390.65
CUDA 8.0 With the latest patch cuda_8.0.61.2_windows
Operating system is Win10 x64.

The problem I'm having, is that after setting up the Claymore start.bat file to:
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethermine.org:4444 -ewal <mymineradressobvsly>.<mymachine> -epsw x

After I try to run it I get this:


Any insight ? Should I downgrade my Nvidia driver from 390.65 Lower and it would solve the problem ? ;<
Halp...


its a driver issue, probably replacing the driver might solve it. check if you can do clock adjustments in MSI after burner. the miner don't detect your GPU card properly.

       ▀
   ▄▄▄   ▄▀
   ███ ▄▄▄▄  ██
       ████
    ▄  ▀▀▀▀
▄▄
      ██    ▀▀
██▄█▄▄▄████████
▄▄▄▄▄▄▄▄▀▀███▀▀▀
██████████████████
████▄▀▄▀▄▀███▀▀▀▀▀
████▄▀▄▀▄▀███ ▀
████▄▀▄▀▄▀████████
▀█████████████████
]
CoinPayments
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
█████
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████ ██
█████
valev1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24
Merit: 0


View Profile
January 14, 2018, 01:00:07 AM
 #19032

Hi Claymore,

I've received a few reports from users running Awesome Miner to monitor Claymore Ethereum miner about issues with larger number of GPU's. In some systems when you have a large number of GPU's, you get a timeout on the Claymore monitoring API - it simply doesn't respond within a reasonable time. If the user is starting the mining process with a few GPU's less, then it works fine again. So when you go above a certain number of GPUs, the monitoring API isn't working even if the mining itself is running fine.

Is this a know issue? Are there any workarounds?

Thanks!

Please send me some logs so I can check the reason.

I have the same problem with eth manager too, all rigs up to 6 cards work perfect, all ( 6 rigs ) with 12 cards timeout constantly and reconnect after 10sec to 10 min for couple of secconds before it timeouts again
panamaatx
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
January 14, 2018, 01:01:36 AM
 #19033

After windows Fall update my ETH mining speeds dropped off dramatically.
I upgraded to 10.3 and tried to reinstall the 17.2.1 AMD drivers.  Still no help on speed.
Any suggestions?
muzuca
Member
**
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 13


View Profile
January 14, 2018, 01:39:12 AM
 #19034

After windows Fall update my ETH mining speeds dropped off dramatically.
I upgraded to 10.3 and tried to reinstall the 17.2.1 AMD drivers.  Still no help on speed.
Any suggestions?

Do you enabled the GPU Worload config to compute on AMD Radeon Settings?

Probably Is this.

▌▌   Anonymous and Untraceable     ›› ››   DeepOnion  ‹‹ ‹‹     TOR INTEGRATED & SECURED    ▌▌
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬     ANN  Whitepaper  FACEBOOK  Twitter  Youtube  Forum     ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▌▌   ••  JOIN AIRDROP 🚀  ••  |||   Download DeepOnion   |||   ✅ Verified with DeepVault    ▌▌
jackbox
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 924
Merit: 1011



View Profile
January 14, 2018, 01:45:33 AM
 #19035

After windows Fall update my ETH mining speeds dropped off dramatically.
I upgraded to 10.3 and tried to reinstall the 17.2.1 AMD drivers.  Still no help on speed.
Any suggestions?

Do you enabled the GPU Worload config to compute on AMD Radeon Settings?

Probably Is this.

On my computer at home I have a Sapphire RX 580 Limited Edition and it was only mining at 14 Mh/s. I changed the driver to blockchain compute mode and it was mining over 20 Mh/s. Since it is on my regular, daily use computer I have not modded the bios.

Buy a Trezor and Protect your BTC, BCH, BTG, DASH, LTC, DGB, ZEC, ETH and ETC from hackers.
If I was helpful please buy me a coffee BTC: 1DWK7vBaxcTC5Wd2nQwLGEoy8xdFVzGKLK  BTG: AWvN1iBqCUqG2tEh3XoVvRbdcGrAzfBBpW
If I was helpful please buy me a burger XVG: DGYWTLtcGh4mvoG6B2yifakeP2W24P4cco  DGB: DLASV6CUQpGtGSyaVz5FYuu5YxZ17MoGQz
muzuca
Member
**
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 13


View Profile
January 14, 2018, 01:56:14 AM
 #19036

After windows Fall update my ETH mining speeds dropped off dramatically.
I upgraded to 10.3 and tried to reinstall the 17.2.1 AMD drivers.  Still no help on speed.
Any suggestions?

Do you enabled the GPU Worload config to compute on AMD Radeon Settings?

Probably Is this.

On my computer at home I have a Sapphire RX 580 Limited Edition and it was only mining at 14 Mh/s. I changed the driver to blockchain compute mode and it was mining over 20 Mh/s. Since it is on my regular, daily use computer I have not modded the bios.

Try to set cclock, mclock, cvddc and mvddc .. in this gpu you may use the silent bios to mod a better bios, otherwise will be difficult get more than 20-24 mh/s

I have one of this card, and I use the config: cclock 1250 mclock 2250 mvddc/cvddc 850

▌▌   Anonymous and Untraceable     ›› ››   DeepOnion  ‹‹ ‹‹     TOR INTEGRATED & SECURED    ▌▌
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬     ANN  Whitepaper  FACEBOOK  Twitter  Youtube  Forum     ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▌▌   ••  JOIN AIRDROP 🚀  ••  |||   Download DeepOnion   |||   ✅ Verified with DeepVault    ▌▌
Valgard19
Member
**
Offline Offline

Activity: 63
Merit: 10


View Profile
January 14, 2018, 02:17:53 AM
 #19037

Hello my mining rig sometimes switch for few seconds on epoch 169 on musiccoin and it show huge drop hash rate that mean it will happen? Or its nothing just some bug?
panamaatx
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
January 14, 2018, 02:37:39 AM
 #19038

After windows Fall update my ETH mining speeds dropped off dramatically.
I upgraded to 10.3 and tried to reinstall the 17.2.1 AMD drivers.  Still no help on speed.
Any suggestions?

Do you enabled the GPU Worload config to compute on AMD Radeon Settings?

Probably Is this.

On my computer at home I have a Sapphire RX 580 Limited Edition and it was only mining at 14 Mh/s. I changed the driver to [Suspicious link removed]pute mode and it was mining over 20 Mh/s. Since it is on my regular, daily use computer I have not modded the bios.

Excellent, this worked. Didn't know about the option in the newest drivers Smiley
Jarrow
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
January 14, 2018, 04:24:24 AM
 #19039

Hi,  where can I find the latest Claymore mining software, I am running windows 10 (x64).  Also where can I find out all the info about it, like what are the policies of using it (comms etc..) where and how it works.. is there a website?
hardworker27
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 59
Merit: 0


View Profile WWW
January 14, 2018, 04:43:22 AM
 #19040

Hi,  where can I find the latest Claymore mining software, I am running windows 10 (x64).  Also where can I find out all the info about it, like what are the policies of using it (comms etc..) where and how it works.. is there a website?

Go to the first page of this thread.

Best Crypto Gambling and ICO ever!
LetBet!
https://ico.let.bet/register?affiliate=236070
Pages: « 1 ... 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 [952] 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 989 990 991 992 993 994 995 996 997 998 999 1000 1001 1002 ... 1203 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!