Bitcoin Forum
January 22, 2018, 06:41:44 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 ... 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 [952] 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v10.5 (Windows/Linux)  (Read 5974777 times)
osnwt
Sr. Member
****
Online Online

Activity: 293


View Profile
January 13, 2018, 11:26:19 AM
 #19021

Hi, I'm new to mine
and I have no knowledge of how to start ...
I already have my gpu to mine but I do not know where to start, someone could help me please.
Thank you
It depends on what you are going to mine and what for. Also coin selection depends on your hardware (GPU) and total hash power (number of GPUs).

If mine and dump, then:

1) Register on some exchange like Poloniex, Bittrex, Bitfinex or any other of your choice.
2) Go to deposits for the coin you want to mine (say, ETH) and write down your personal deposit address.
3) Read the README for the miner (1st message of this thread or download Claymore's miner and read the README).
4) Start it to see if it mines on your system. If not, fix hardware/driver problems.
5) Choose a mining pool to mine at (again, many examples are in the README).
6) Write a command line with your pool and your deposit address (update example).
7) Run miner and check if it mines and if coins are credited to the pool.
8 ) Wait for minimum payout amount and see how coins are transferred from the pool to the exchange you have address from.
9) After coins are deposited, you may sell/buy them and/or withdraw to somewhere to get real cash.

It's all is easy, isn't it?

The most interesting part just start here: optimising the system to get maximum performance and lowest power consumption, still being stable and not overheated. Then you may play with clock frequencies and voltage levels. Next step is to alter your GPU BIOS and change timings and something else to squeeze even more juice from your rig.

              ███████░
             ░███████
             ▓████▓▒▒▓▓▓▓▒░
          ░▓█░      ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░
       ░▓██▓▓      ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░
     ░███▓▓▓░      ▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░░░░▒▒░░
    ▓██▓▓▓▓▓       ▓▓▓▓▓░   ▒    ▒   ░████░
   ███▓▓▓▓▓▓      ░▓▓▓░   ▓    ▒       ███
  ███▓▓▓▓▓▓░      ▓▓▓   ▒    ▓          █░
 ████▓▓▓▓▓▓       ▓▓░░▓   ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
░███▓▓▓▓▓▓▒      ░▓▓▓    ▓░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
░███▓▓▓▓▓▓░      ▓▓░  ░▓░ ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░
▒███▓▓▓▓▓▓     ░▓▓▓░░▓░   ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
░███▓▓▓▓▓▒   ░▓░░▓▓▓░    ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒
 ████▓▓▓▓░ ░▓░  ▓▓░      ▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░
 ▒███▓▓▓▓░▓░  ░▓▓▓       ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒
  ▓███▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒      ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
   ▓███▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░      ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
    ░████▓▓▓▓▓▓▓▓░       ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░
      ▓████▓▓▓▓▓▓░                 ▓█░
        ░█████▓▓▓▓░             ░████░
           ░▒█████▓▓▒░     ░░████████░
.

     ░▓▓▓▓                   ▓▓▓▓░
     ▓▓▓▓░                  ░▓▓▓▓
     ▓▓▓▓░  ░▓▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓  ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓  ░▓▓▓▓▓▓▓▓░  ░▓▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓░  ░▓▓▓▓▓▓▓▓░  ░▓▓▓▓▓▓▓▓░
    ░▓▓▓▓   ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓  ▒▒▓▓▓▓▒▒▒░ ▒▓▓▓▒░░▓▓▓▓  ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░  ▓▓▓▓░░░░▒  ░▓▓▓▓░░▓▓▓▓
    ▓▓▓▓░   ▓▓▓▓░  ░▓▓▓▓   ░▓▓▓▓    ░▓▓▓▓░▒▓▓▓▓░  ▒▓▒▒░  ░░░░░   ▒▓▓▓▓░     ▓▓▓▓░▒▓▓▓▓░
   ░▓▓▒▒   ░░░░░   ░       ░░░░░    ▒▓▓▓▓▓▓▓▓░   ░▓▓▓▓   ░▓▓▓▓   ░▓▓▓▓▓▓▓░ ░▓▓▓▓▓▓▓▓░░
   ▒▓▓▓▓   ▓▓▓▓░   ▓▓▓▓░   ▓▓▓▓░    ▓▓▓▓░    ░   ▒▓▓▓▒   ▓▓▓▓░       ▒▓▓▓░ ▓▓▓▓░    ░░
   ▓▓▓▓░  ░▓▓▓▓   ░▓▓▓▓   ░▓▓▓▓▓▓▓  ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒  ▓▓▓▓░  ░▓▓▓▓   ▓▓▓▓▓▓▓▓▓  ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
  ░▓▓▓▓   ▒▓▓▓▒   ▓▓▓▓░    ▒▓▓▓▓▓░   ▒▓▓▓▓▓▓░░  ░▓▓▓▓   ▒▓▓▓▒  ░▓▓▓▓▓▓▓▒    ░▓▓▓▓▓▓▒░

    ░▓▓▓▓▓▓▓▓▒░                ▒▓▓▓▓
  ▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓                 ▓▓▓▓░
 ▒▓▓▓▓░            ░░░░░          ░     ░░   ░░░
 ▓▓▓▓░          ▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓░   ▒▓▓▓░  ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░
░▓▓▓▓          ▒▓▓▓▓░░░▓▓▓▓   ▓▓▓▓░  ░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░
░▓▓▓▓         ░▒▒▒░    ░░░░  ░░▒▒▒   ▓███░   ████
▓▓██░         ▓███░   ░████  ▓███░  ░████   ░███▓
████▓    ░░░  ████░  ░████░  ████░  ▒███▒   ▓███░
▓██████████░  ░██████████░  ░███▓   ████░  ░████
  ░▒▓▓▓▓▒░░     ░▒▓▓▓▒░░    ░▒▒▒░   ▒▒▒▒   ░▒▒▒░
.
GET INTENSE COIN!

1516603304
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1516603304

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1516603304
Reply with quote  #2

1516603304
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1516603304
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1516603304

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1516603304
Reply with quote  #2

1516603304
Report to moderator
NikWing
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18


View Profile
January 13, 2018, 12:03:09 PM
 #19022

Hey guys,

how do you manage to mine using the new 17.12.2 AMD drivers?
I currently use the driver from July (if I'm not wrong), the one someone published on this or another forum with the tag "dag_fix_beta" and which you have to install via device manager.

I was looking for informations about new AMD drivers and how they perform with mining.
Here I read that people have 30+ MH/s using the new release and that you need Claymore 10.3, so I got both, installed 17.12.2 and applied the atikmdag-patcher 1.4.6.
I've edited the BIOS of each of my mining RX580 cards, which probably many miners here did.

After rebooting and starting Clay 10.3 (downloaded it on Thursday), the 1st thing I noticed: the video card numbering is different to Clay 10.0 and 10.2.
I have 4 cards in the mining PC and use 3 of them for mining. Using the same batch file to start Claymore, it suddenly wants to mine with the 4th card, so I guess the clock and voltage values are applied to the wrong cards, too.
With older Claymore releases it works as it should and uses the correct cards.

the 2nd thing I saw: the temperature and fan information is still missing, though Claymore 10.3 was said to be updated to fix this Smiley
I mine using Win7 x64.

But the main problem I have is: The cards only mine with about 18 MH/s and with too much power, core temperature also is too high. Wattman shows options for voltage and core frequency settings which don't appear using the older Claymore versions, so I guess 10.3 does not apply the correct values to the cards? I think it doesn't apply ANY values to the cards because the clock/voltage values I use don't differ that much from card to card.

Having 17.12.2 installed I can't use older Claymore releases and 18 MH/s are no option for me, so I went back to the manually installed mentioned dag_fix_beta driver above. I cannot start Wattman anymore because it crashes with this driver installed, but I can mine again at 30+ MH/s and older Claymore miner.

How did you manage to use the new AMD driver and mine at 30+ with undervolting (and edited BIOS)?

BTW: I also see no option to set the cards to compute/mining mode in the AMD Radeon settings, so I added the KMD_EnableInternalLargePage(2) line to every card in the registry which had no effect at all.
doorcollider
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
January 13, 2018, 12:03:27 PM
 #19023

Hello,

how can i stop claymore disconnecting me from pascal nanopool when to many shares rejected? i use dual miner eth+pasc.
crypper
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
January 13, 2018, 12:06:48 PM
 #19024

Hi, I'm new to mine
and I have no knowledge of how to start ...
I already have my gpu to mine but I do not know where to start, someone could help me please.
Thank you

Hi, I'm new to coding and computing and I want to write a miner
and I have no knowledge of how to start ...
I already have my PC for coding but I do not know where to start, someone could help me please.
Thank you
patrike
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1050


View Profile WWW
January 13, 2018, 12:13:44 PM
 #19025

Hi Claymore,

I've received a few reports from users running Awesome Miner to monitor Claymore Ethereum miner about issues with larger number of GPU's. In some systems when you have a large number of GPU's, you get a timeout on the Claymore monitoring API - it simply doesn't respond within a reasonable time. If the user is starting the mining process with a few GPU's less, then it works fine again. So when you go above a certain number of GPUs, the monitoring API isn't working even if the mining itself is running fine.

Is this a know issue? Are there any workarounds?

Thanks!

Awesome Miner - The most powerful Windows GUI software to manage and monitor Cgminer, Bfgminer, Sgminer, ccMiner and Claymore's Ethereum miner
Centralized management for up to 5000 miners, notifications, recovery, scripting, mobile web and next generation profitability switching [Web site]
hafizhasan
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18


View Profile
January 13, 2018, 12:39:06 PM
 #19026

hello..i tried to mine ethereum i get 60.9 mhs wit 2 rx580 armor...but whn i start dual mining wit eth+dcr the eth hashpower decreaes to 55mhs..
can anybody suggest a good dcri setup so tht my etg hashpower s not effected...
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1162

Miners developer


View Profile
January 13, 2018, 12:47:15 PM
 #19027

Hi Claymore,

I've received a few reports from users running Awesome Miner to monitor Claymore Ethereum miner about issues with larger number of GPU's. In some systems when you have a large number of GPU's, you get a timeout on the Claymore monitoring API - it simply doesn't respond within a reasonable time. If the user is starting the mining process with a few GPU's less, then it works fine again. So when you go above a certain number of GPUs, the monitoring API isn't working even if the mining itself is running fine.

Is this a know issue? Are there any workarounds?

Thanks!

Please send me some logs so I can check the reason.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
Toughit
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140


View Profile
January 13, 2018, 02:57:39 PM
 #19028

Does voltage control work with v10 in blockchain drivers or any of the 17.10.x drivers?
stuninslave
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17


View Profile
January 13, 2018, 03:19:19 PM
 #19029

Hi guys,
i have i noob question.
Whats the usd/per h can gtx1070 asus performance?

0x8405FA88286B7ec99e25e99F6C9500871fEf61F8
muzuca
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
January 13, 2018, 04:23:10 PM
 #19030

Hi guys,
i have i noob question.
Whats the usd/per h can gtx1070 asus performance?

Try this eth calculator, I put 30 mh/s that is an average speed for this kind of card:

https://www.cryptocompare.com/mining/calculator/eth?HashingPower=30&HashingUnit=MH%2Fs&PowerConsumption=110&CostPerkWh=0.6&MiningPoolFee=1

Mining ETH, today is almost US$ 3.00 per day or US$ 0.125 per hour.

▌▌   Anonymous and Untraceable     ›› ››   DeepOnion  ‹‹ ‹‹     TOR INTEGRATED & SECURED    ▌▌
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬     ANN  Whitepaper  FACEBOOK  Twitter  Youtube  Forum     ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▌▌   ••  JOIN AIRDROP 🚀  ••  |||   Download DeepOnion   |||   ✅ Verified with DeepVault    ▌▌
rdluffy
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 142


View Profile
January 13, 2018, 04:29:23 PM
 #19031

Hello,

how can i stop claymore disconnecting me from pascal nanopool when to many shares rejected? i use dual miner eth+pasc.

Adjust your overclock to eliminate bad shares
muzuca
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
January 13, 2018, 04:41:10 PM
 #19032

hello..i tried to mine ethereum i get 60.9 mhs wit 2 rx580 armor...but whn i start dual mining wit eth+dcr the eth hashpower decreaes to 55mhs..
can anybody suggest a good dcri setup so tht my etg hashpower s not effected...

Try the option -dcri 24, this was the best config for my RX 580 armor dual mining (ETH+DCR).

To test use the +/- keys of your keyboard to adjust the dcri option.

▌▌   Anonymous and Untraceable     ›› ››   DeepOnion  ‹‹ ‹‹     TOR INTEGRATED & SECURED    ▌▌
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬     ANN  Whitepaper  FACEBOOK  Twitter  Youtube  Forum     ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▌▌   ••  JOIN AIRDROP 🚀  ••  |||   Download DeepOnion   |||   ✅ Verified with DeepVault    ▌▌
muzuca
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
January 13, 2018, 04:44:25 PM
 #19033

Does voltage control work with v10 in blockchain drivers or any of the 17.10.x drivers?


I'm using voltage control mvddc and cvddc since v10 with Blockchain drivers Aug 23... now I'm using v10.3 and everything is perfect.


▌▌   Anonymous and Untraceable     ›› ››   DeepOnion  ‹‹ ‹‹     TOR INTEGRATED & SECURED    ▌▌
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬     ANN  Whitepaper  FACEBOOK  Twitter  Youtube  Forum     ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▌▌   ••  JOIN AIRDROP 🚀  ••  |||   Download DeepOnion   |||   ✅ Verified with DeepVault    ▌▌
Toughit
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140


View Profile
January 13, 2018, 05:10:04 PM
 #19034

Does voltage control work with v10 in blockchain drivers or any of the 17.10.x drivers?


I'm using voltage control mvddc and cvddc since v10 with Blockchain drivers Aug 23... now I'm using v10.3 and everything is perfect.



what version of windows do you have?

, mine got slammed with fall creation  1609.

Cant change voltage with Afterburner 4.4 beta 16 either


I'm in nicehash 1.8.6  which uses claymore 10.3, but cant control with claymore 9.7 on Nicehash 1.8.0 either

muzuca
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
January 13, 2018, 05:18:56 PM
 #19035

Does voltage control work with v10 in blockchain drivers or any of the 17.10.x drivers?


I'm using voltage control mvddc and cvddc since v10 with Blockchain drivers Aug 23... now I'm using v10.3 and everything is perfect.



what version of windows do you have?

, mine got slammed with fall creation  1609.

Cant change voltage with Afterburner 4.4 beta 16 either


I'm in nicehash 1.8.6  which uses claymore 10.3, but cant control with claymore 9.7 on Nicehash 1.8.0 either




My windows is 10 with fall creation installed.

I'm not using Afterburner, just claymore and mining direct to ethermine pool.

Follow my claymore config, just to you see how I setup each card:

Code:
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

EthDcrMiner64.exe -epool us1.ethermine.org:4444 -ewal YourWallet -epsw x -mode 0 -esm 0 -asm 1 -r 0 -allpools 1 -ftime 10 -tstop 85 -tt 65 -fanmin 45 -fanmax 100 -cclock 1250,1150,1150,1150,1150,1150,1150,1150 -mclock 2250,2150,2150,2150,2150,2150,2150,2150 -cvddc 900,850,850,850,850,850,850,850 -mvddc 900,850,850,850,850,850,850,850 -ttdcr 80



▌▌   Anonymous and Untraceable     ›› ››   DeepOnion  ‹‹ ‹‹     TOR INTEGRATED & SECURED    ▌▌
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬     ANN  Whitepaper  FACEBOOK  Twitter  Youtube  Forum     ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▌▌   ••  JOIN AIRDROP 🚀  ••  |||   Download DeepOnion   |||   ✅ Verified with DeepVault    ▌▌
cryptoillusion1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
January 13, 2018, 08:06:16 PM
 #19036

PCIE bus number is not showing in Claymore miner though release notes state that this feature has been added in 10.3

Claymore 10.3 , Blockchain drivers ,Windows 10 FCU (1709) Mining ETH only
Vann
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 490


View Profile
January 13, 2018, 08:08:30 PM
 #19037

It should show up when you hit the 's' key.
marius85
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19


View Profile
January 13, 2018, 08:49:20 PM
 #19038

Is there a way to configure it to mining for two wallets?
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1162

Miners developer


View Profile
January 13, 2018, 08:57:07 PM
 #19039

PCIE bus number is not showing in Claymore miner though release notes state that this feature has been added in 10.3

Claymore 10.3 , Blockchain drivers ,Windows 10 FCU (1709) Mining ETH only

Check this: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.msg27584620#msg27584620
If it does not help, PM the log file.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
hardworker27
Jr. Member
*
Online Online

Activity: 58


View Profile WWW
January 13, 2018, 09:14:13 PM
 #19040

Hi Claymore, thanks for your 10.3. I'm using ethos and they haven't updated yet. Is there anyway to update it myself or could you please announce that the linux version is now available so that they can update it in their OS?
Thanks!

Best Crypto Gambling and ICO ever!
LetBet!
https://ico.let.bet/register?affiliate=236070
Pages: « 1 ... 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 [952] 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!