Bitcoin Forum
August 11, 2022, 05:25:39 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 23.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 [115] 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 ... 1426 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v15.0 (Windows/Linux)  (Read 6586769 times)
gross
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 236
Merit: 100



View Profile
May 24, 2016, 05:06:56 AM
 #2281

Hello, i get a bug
Quote
no new job were received for 5 mins - something wrong with the pool, disconnect
only shares found and  accept, GPU temp and % fan but NO new job (...) from pool, NO total speed, NO total share, No GPU hashrate like another rigs
1660238739
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1660238739

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1660238739
Reply with quote  #2

1660238739
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1660238739
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1660238739

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1660238739
Reply with quote  #2

1660238739
Report to moderator
citronick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1834
Merit: 1080


---- winter*juvia -----


View Profile
May 24, 2016, 06:35:25 AM
 #2282

Hello, i get a bug
Quote
no new job were received for 5 mins - something wrong with the pool, disconnect
only shares found and  accept, GPU temp and % fan but NO new job (...) from pool, NO total speed, NO total share, No GPU hashrate like another rigs

which ETH pool are you mining from?

If I provided you good and useful info or just a smile to your day, consider sending me merit points to further validate this Bitcointalk account ~ useful for future account recovery...
citronick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1834
Merit: 1080


---- winter*juvia -----


View Profile
May 24, 2016, 06:38:16 AM
 #2283

I was trying to switch to ethermine.org but having issues with my command line ... can someone let me know if this is correct?

EthDcrMiner64.exe -epool us1.ethermine.org:4444 -esm 1 -ewal <myetheraddress> -epsw x

Thanks in advance.

try adding a worker name along with your ETH address.

<eth address>.<workername>

If I provided you good and useful info or just a smile to your day, consider sending me merit points to further validate this Bitcointalk account ~ useful for future account recovery...
zorvalth
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 223
Merit: 100


View Profile
May 24, 2016, 07:41:29 AM
 #2284

@Claymore instead of pushing config is it possible to edit config through the remote app? This will be way easier to change settings when there are many rigs. Also it will be helpful if we can execute reboot.bat throughthe remote manager.
merc84
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 799
Merit: 1000


View Profile
May 24, 2016, 08:06:05 AM
 #2285

anybody tried R9-Nanos on ETH and DCR?
whats the best you could squeeze out of them for performance?
Need to know the baseline best settings at stock, before I apply some mod....  Roll Eyes

Have 3x 6 card R9 nano rigs, v15 drivers *seem* to be best, you should get 150 mh/s without much trouble.

Am interested to see what you can squeeze out of these babys!

edit: ETH 150 mh/s + DCR 2.5 gh/s per rig

You sir have too much money, who can afford that many nanos for a mining rig.
citronick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1834
Merit: 1080


---- winter*juvia -----


View Profile
May 24, 2016, 10:19:53 AM
 #2286

anybody tried R9-Nanos on ETH and DCR?
whats the best you could squeeze out of them for performance?
Need to know the baseline best settings at stock, before I apply some mod....  Roll Eyes

Have 3x 6 card R9 nano rigs, v15 drivers *seem* to be best, you should get 150 mh/s without much trouble.

Am interested to see what you can squeeze out of these babys!

edit: ETH 150 mh/s + DCR 2.5 gh/s per rig

You sir have too much money, who can afford that many nanos for a mining rig.

actually Nanos are a good buy in the long run, because it has higher resale value avoiding being stuck with legacy cards that suck in too much power, and also fantastic undervolting capabilities. With special ROM mod, 6 x Nanos can deliver 185MH/s with only 4.8amp @ 1050w! https://bitcointalk.org/index.php?topic=1424132.msg14404213#msg14404213

If I provided you good and useful info or just a smile to your day, consider sending me merit points to further validate this Bitcointalk account ~ useful for future account recovery...
frostminer
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742
Merit: 505


View Profile WWW
May 24, 2016, 10:23:41 AM
 #2287

anybody tried R9-Nanos on ETH and DCR?
whats the best you could squeeze out of them for performance?
Need to know the baseline best settings at stock, before I apply some mod....  Roll Eyes

Have 3x 6 card R9 nano rigs, v15 drivers *seem* to be best, you should get 150 mh/s without much trouble.

Am interested to see what you can squeeze out of these babys!

edit: ETH 150 mh/s + DCR 2.5 gh/s per rig

You sir have too much money, who can afford that many nanos for a mining rig.

actually Nanos are a good buy in the long run, because it has higher resale value avoiding being stuck with legacy cards that suck in too much power, and also fantastic undervolting capabilities. With special ROM mod, 6 x Nanos can deliver 185MH/s with only 4.8amp @ 1050w! https://bitcointalk.org/index.php?topic=1424132.msg14404213#msg14404213



Nanos looks like great cards.. but so costly.

What prices do you get on:

R9 Nano (48mh)
R9 390    (31mh)
R9 380ITX (22mh)


Would be interesting to see calcs on $/mh

merc84
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 799
Merit: 1000


View Profile
May 24, 2016, 10:32:14 AM
 #2288

Afaik r9 380 (non x) is best $/mh especially the 2GB models, however the point about Nano resale value is very relevant especially with 14nm just around the corner. Still 18 Nano's are insanely expensive  Cool
Alehandros
Member
**
Offline Offline

Activity: 72
Merit: 10


View Profile
May 24, 2016, 11:21:54 AM
 #2289

anybody tried R9-Nanos on ETH and DCR?
whats the best you could squeeze out of them for performance?
Need to know the baseline best settings at stock, before I apply some mod....  Roll Eyes

Have 3x 6 card R9 nano rigs, v15 drivers *seem* to be best, you should get 150 mh/s without much trouble.

Am interested to see what you can squeeze out of these babys!

edit: ETH 150 mh/s + DCR 2.5 gh/s per rig

You sir have too much money, who can afford that many nanos for a mining rig.

actually Nanos are a good buy in the long run, because it has higher resale value avoiding being stuck with legacy cards that suck in too much power, and also fantastic undervolting capabilities. With special ROM mod, 6 x Nanos can deliver 185MH/s with only 4.8amp @ 1050w! https://bitcointalk.org/index.php?topic=1424132.msg14404213#msg14404213


I'm not sure those kind of power savings are capable using Claymore's dual mode, owing to the extra load on the cards?
pehoko
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 232
Merit: 100


View Profile
May 24, 2016, 11:44:08 AM
 #2290

Is this miner working on coinotron?
el_rlee
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1595
Merit: 1014



View Profile
May 24, 2016, 12:12:12 PM
 #2291

Afaik r9 380 (non x) is best $/mh especially the 2GB models, however the point about Nano resale value is very relevant especially with 14nm just around the corner. Still 18 Nano's are insanely expensive  Cool

Are the 2GB a limitation in any way on the claymore miner, as it isn't using a DAG anyways?
markoz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18
Merit: 0


View Profile
May 24, 2016, 12:36:04 PM
Last edit: May 24, 2016, 03:37:30 PM by markoz
 #2292

few questions/suggestions

1. Is it possible for remote manager to access from outside ip. Its working fine in my private network but i want to access it from outside to chek on rigs, like in my browser when i type 127.0.0.1:8000 is it possible to be myoutside(publicstatic)ip:8000 to get the same result? found solution Smiley

2. It would be great to add option for remote manager to send alert email when miner stops or hangs or when -tstop is reached, like now when it says warning in titlebar when something is wrong option to send email or any other kind of alert so we dont have to check every few minutes for status.

3.it would be good to have option to save manager config, if we change manager to another computer to avoid typing again. i see now, when you exit manager a new file is created which is basicly config for manager Smiley
zyzzyva
Member
**
Offline Offline

Activity: 82
Merit: 10


View Profile
May 24, 2016, 12:47:36 PM
 #2293

Afaik r9 380 (non x) is best $/mh especially the 2GB models, however the point about Nano resale value is very relevant especially with 14nm just around the corner. Still 18 Nano's are insanely expensive  Cool

Are the 2GB a limitation in any way on the claymore miner, as it isn't using a DAG anyways?

Claymore's miner still uses a DAG. It just creates it directly on the GPU, instead of creating it on disk and then uploading it from disk to the GPU. So yes, the 2GB limitation still applies (though it sounds from posts here like 2GB cards are still working for the time being).
frostminer
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 742
Merit: 505


View Profile WWW
May 24, 2016, 12:52:35 PM
 #2294

Afaik r9 380 (non x) is best $/mh especially the 2GB models, however the point about Nano resale value is very relevant especially with 14nm just around the corner. Still 18 Nano's are insanely expensive  Cool

Are the 2GB a limitation in any way on the claymore miner, as it isn't using a DAG anyways?

Claymore's miner still uses a DAG. It just creates it directly on the GPU, instead of creating it on disk and then uploading it from disk to the GPU. So yes, the 2GB limitation still applies (though it sounds from posts here like 2GB cards are still working for the time being).

Seems like the DAG is around 1,45GB. Thats what my cards use of memory.

citronick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1834
Merit: 1080


---- winter*juvia -----


View Profile
May 24, 2016, 01:10:00 PM
 #2295

anybody tried R9-Nanos on ETH and DCR?
whats the best you could squeeze out of them for performance?
Need to know the baseline best settings at stock, before I apply some mod....  Roll Eyes

Have 3x 6 card R9 nano rigs, v15 drivers *seem* to be best, you should get 150 mh/s without much trouble.

Am interested to see what you can squeeze out of these babys!

edit: ETH 150 mh/s + DCR 2.5 gh/s per rig

You sir have too much money, who can afford that many nanos for a mining rig.

actually Nanos are a good buy in the long run, because it has higher resale value avoiding being stuck with legacy cards that suck in too much power, and also fantastic undervolting capabilities. With special ROM mod, 6 x Nanos can deliver 185MH/s with only 4.8amp @ 1050w! https://bitcointalk.org/index.php?topic=1424132.msg14404213#msg14404213



Nanos looks like great cards.. but so costly.

What prices do you get on:

R9 Nano (48mh)
R9 390    (31mh)
R9 380ITX (22mh)


Would be interesting to see calcs on $/mh

R9-Nano can do 48MHs??? How do you get 48MHs per GPU?

My 390s with slight undervolting and overclocking can do max 29.9MHs per GPU with CDM 4.4 (with dual mining ethi 16 and no dcri settings)... impressive actually this CDM being able to push the 390.

If I provided you good and useful info or just a smile to your day, consider sending me merit points to further validate this Bitcointalk account ~ useful for future account recovery...
Alehandros
Member
**
Offline Offline

Activity: 72
Merit: 10


View Profile
May 24, 2016, 01:44:37 PM
 #2296

anybody tried R9-Nanos on ETH and DCR?
whats the best you could squeeze out of them for performance?
Need to know the baseline best settings at stock, before I apply some mod....  Roll Eyes

Have 3x 6 card R9 nano rigs, v15 drivers *seem* to be best, you should get 150 mh/s without much trouble.

Am interested to see what you can squeeze out of these babys!

edit: ETH 150 mh/s + DCR 2.5 gh/s per rig

You sir have too much money, who can afford that many nanos for a mining rig.

actually Nanos are a good buy in the long run, because it has higher resale value avoiding being stuck with legacy cards that suck in too much power, and also fantastic undervolting capabilities. With special ROM mod, 6 x Nanos can deliver 185MH/s with only 4.8amp @ 1050w! https://bitcointalk.org/index.php?topic=1424132.msg14404213#msg14404213



Nanos looks like great cards.. but so costly.

What prices do you get on:

R9 Nano (48mh)
R9 390    (31mh)
R9 380ITX (22mh)


Would be interesting to see calcs on $/mh

R9-Nano can do 48MHs??? How do you get 48MHs per GPU?

My 390s with slight undervolting and overclocking can do max 29.9MHs per GPU with CDM 4.4 (with dual mining ethi 16 and no dcri settings)... impressive actually this CDM being able to push the 390.

me too! I'd love to know if 48MHs per GPU is possible!
Balbec
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 45
Merit: 0


View Profile
May 24, 2016, 01:47:54 PM
 #2297

Just read carefully. 2 Sapphire Nanos - means 24 MH/s per card)
citronick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1834
Merit: 1080


---- winter*juvia -----


View Profile
May 24, 2016, 02:08:00 PM
 #2298

Just read carefully. 2 Sapphire Nanos - means 24 MH/s per card)

ok got it.

you should be able to get them to about 26-27MHs with slight undervolting and overclocking; more MHs with the Nano ROM mod.
5 x Nano = up to 128Mhs, and slightly under 1000watts total; even more watts savings with the Nano ROM mod.
I guess for multi GPU farms, the savings from electricity alone will be worth the $499 per GPU.

If I provided you good and useful info or just a smile to your day, consider sending me merit points to further validate this Bitcointalk account ~ useful for future account recovery...
sapientidiot
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
May 24, 2016, 03:01:48 PM
 #2299

When i try to run on my ArchLinux system i get an error:
Code:
./ethdcrminer64: /usr/lib/libcurl.so.4: version `CURL_OPENSSL_3' not found (required by ./ethdcrminer64)

Is there any way to fix this? I do have libcurl installed already, and i tried an older version as well. Do i need a very specific version of libcurl?
osnwt
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 353
Merit: 251


View Profile
May 24, 2016, 03:06:02 PM
 #2300

When i try to run on my ArchLinux system i get an error:
Code:
./ethdcrminer64: /usr/lib/libcurl.so.4: version `CURL_OPENSSL_3' not found (required by ./ethdcrminer64)

Is there any way to fix this? I do have libcurl installed already, and i tried an older version as well. Do i need a very specific version of libcurl?

https://github.com/Vector35/binaryninja-api/issues/155
https://aur.archlinux.org/packages/libcurl-compat/

Maybe this?
Pages: « 1 ... 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 [115] 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 ... 1426 »
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!