Bitcoin Forum
March 21, 2019, 10:55:43 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 [1239] 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 1262 1263 1264 1265 1266 1267 1268 1269 1270 1271 1272 1273 1274 1275 1276 1277 1278 1279 1280 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v12.0 (Windows/Linux)  (Read 6299148 times)
KGV
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 53
Merit: 0


View Profile
August 06, 2018, 03:49:55 PM
 #24761

XDNA changed to HEX algo. What about Claymore update?
1553165743
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553165743

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553165743
Reply with quote  #2

1553165743
Report to moderator
1553165743
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553165743

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553165743
Reply with quote  #2

1553165743
Report to moderator
1553165743
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1553165743

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1553165743
Reply with quote  #2

1553165743
Report to moderator
Your Bitcoin transactions
The Ultimate Bitcoin mixer
made truly anonymous.
with an advanced technology.
Mix coins
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
bojan_s
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
August 06, 2018, 07:44:29 PM
 #24762

Any plans to add new XDNA algo to Claymore dual minig?
Great coin for dual
ro-ma-rio
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13
Merit: 0


View Profile
August 07, 2018, 07:16:13 AM
 #24763

I'm going crazy because I can not configure the r9 390x to have 30mh. give 27-29. what's wrong? Tell me please
RaulCM
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
August 07, 2018, 07:30:40 AM
 #24764

Hello,

I have a problem with the claymore script.
It only starts if I have a monitor connected to the rig, this happens to someone else?

Thanks.
crypper
Member
**
Offline Offline

Activity: 248
Merit: 12


View Profile
August 07, 2018, 08:25:41 AM
 #24765

Hello,

I have a problem with the claymore script.
It only starts if I have a monitor connected to the rig, this happens to someone else?

Thanks.

Your solution: https://www.amazon.co.uk/s/?ie=UTF8&keywords=hdmi+dummy+plug&tag=mh0a9-21&index=aps&hvadid=80058222484922&hvqmt=e&hvbmt=be&hvdev=c&ref=pd_sl_b565aa5dn_e

Also helps with remote control of the rig.
Call_Me_Bambi
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 259


View Profile
August 07, 2018, 03:11:56 PM
 #24766

I'm going crazy because I can not configure the r9 390x to have 30mh. give 27-29. what's wrong? Tell me please

I would help if you could give us some more information about your setup, like what OS you are using, what video drivers, vBIOS setting, Claymore config setting, etc.
kostepanych2
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 560
Merit: 103



View Profile
August 07, 2018, 07:00:41 PM
 #24767

Miner v11.9 not work with old AMD 7950 GPU.
I get this message:
Code:
You did not specify -dcri values directly, so they will be detected automatically
Automatic detection of best -dcri values started, please wait...
And nothing happened...
After some time miner restarts...

Some info from the OP that may point you in the right direction:

"For all 2GB cards and 3GB cards in Windows10 (they cannot mine ETH/ETC anymore) devfee is 0%, so on these cards you can mine all ETH forks without devfee, this miner is completely free in this case."

"-oldkernels (AMD cards only) specify "-oldkernels 1" to use old-style GPU kernels from v10, they can be more stable for hard OC and custom BIOSes."
I tried to set "-oldkernels 1" but it not helped... Miner v11.9 not work with my AMD 7950 GPU.
v11.0 work perfect...

Leading-Edge Ecosystem & Technology    ▌   R E P U B L I A   ▐     P R E - S A L E   :   August 23rd - September 23rd
▬   ▬▬   ▬▬▬   ▬▬▬▬   ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬   ▬▬▬▬   ▬▬▬   ▬▬   ▬
|      [ WHITEPAPER ]  [ BOUNTY ]  [ ANN THREAD ]       |         Facebook        Telegram        Twitter        Instagram          |
Tharbo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
August 08, 2018, 08:28:02 PM
 #24768

Could someone help me with a problem? I switched 2 RX 460 for 2 RX 570 and I gained per GPU ONLY 4 MH/s.

The two XFX RX 460 were 4GB only and the new two MSI RX 570 have 8gb and more bit-rate on the top of it. One RX 460 4gb was giving 10mh/s~ with a variation of 100h ( like 10.1mh/s and 9.9mh/s) and now one RX 570 8GB gives 14 MH/s with the same variation.
All GPUs in the rig: 2 R9 380x 8gb ( each gives 28mh/s, 40 computing units detected ) and 2 RX 570 8gb (each gives 14mh/s, 32 computing units detected). So the problem or so I believe is that the RX 570 is under performing for some reason and my commands doesn't have anything restraining performance, because RX 570 has far more computing units AND 4GB extra than one of the old gpu. Could the mix of old and new gpu affect the performance of RX series?

In short:
- switched 2 RX 460 4gb for 2 RX 570 8gb, gained only 8mh/s with that exchange meanwhile an old gpu like R9 380x gives way more mh/s.
jeremyismer
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 47
Merit: 0


View Profile
August 08, 2018, 08:30:25 PM
 #24769

Could someone help me with a problem? I switched 2 RX 460 for 2 RX 570 and I gained per GPU ONLY 4 MH/s.

The two XFX RX 460 were 4GB only and the new two MSI RX 570 have 8gb and more bit-rate on the top of it. One RX 460 4gb was giving 10mh/s~ with a variation of 100h ( like 10.1mh/s and 9.9mh/s) and now one RX 570 8GB gives 14 MH/s with the same variation.
All GPUs in the rig: 2 R9 380x 8gb ( each gives 28mh/s, 40 computing units detected ) and 2 RX 570 8gb (each gives 14mh/s, 32 computing units detected). So the problem or so I believe is that the RX 570 is under performing for some reason and my commands doesn't have anything restraining performance, because RX 570 has far more computing units AND 4GB extra than one of the old gpu. Could the mix of old and new gpu affect the performance of RX series?

In short:
- switched 2 RX 460 4gb for 2 RX 570 8gb, gained only 8mh/s with that exchange meanwhile an old gpu like R9 380x gives way more mh/s.

What driver are you using? Did windows install a new driver for you?
Tharbo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
August 08, 2018, 08:40:18 PM
 #24770

What driver are you using? Did windows install a new driver for you?
I was using an older one that worked fine, I tried installing the most recent and it didn't change anything in performance at all. It's a Windows 7 64 bit, I have updated it to a good point but I have automatic update disabled. So in like 7 months it didn't update at all
tg88
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 574
Merit: 170


View Profile
August 08, 2018, 08:46:21 PM
 #24771

What driver are you using? Did windows install a new driver for you?
I was using an older one that worked fine, I tried installing the most recent and it didn't change anything in performance at all. It's a Windows 7 64 bit, I have updated it to a good point but I have automatic update disabled. So in like 7 months it didn't update at all

Take a test with this driver:
https://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/Radeon-Software-Crimson-ReLive-Edition-Beta-for-Blockchain-Compute-Release-Notes.aspx

jeremyismer
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 47
Merit: 0


View Profile
August 08, 2018, 08:46:35 PM
 #24772

What driver are you using? Did windows install a new driver for you?
I was using an older one that worked fine, I tried installing the most recent and it didn't change anything in performance at all. It's a Windows 7 64 bit, I have updated it to a good point but I have automatic update disabled. So in like 7 months it didn't update at all

Have you done any bios mods on either set of cards?
Tharbo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
August 08, 2018, 09:08:23 PM
Last edit: August 08, 2018, 10:02:24 PM by Tharbo
 #24773

I will give it a try with that driver, thanks. Also I didn't do any bios mod because I was afraid of making performance worst instead of getting it better.

Edit:
Finally finished installing the drivers with a clear installation. Claymore now "stop working" as soon it detect all 4 GPUs, I guess it might not work because of the R9 series .... I think I will try just the RX 570 alone to see if the driver would make a difference to the mh/s or work.
Raja_MBZ
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1148
Merit: 794



View Profile
August 08, 2018, 10:06:39 PM
 #24774

I will give it a try with that driver, thanks. Also I didn't do any bios mod because I was afraid of making performance worst instead of getting it better.

Edit:
Finally finished installing the drivers with a clear installation. Claymore now "stop working" as soon it detect all 4 GPUs, I guess it might not work because of the R9 series .... I think I will try just the RX 570 alone to see if the driver would make a difference to the mh/s or work.

Have you checked the quality/performance of your RX 570 with any stress test software (like FurMark) yet? If no, I'd suggest you to do that. If your GPU passes the test, it'll confirm that the problem is with software (like Windows/drivers), not your hardware (GPU).

.FORTUNE.JACK.
      ▄▄███████▄▄
   ▄████▀▀ ▄ ██████▄
  ████ ▄▄███ ████████
 █████▌▐███▌ ▀▄ ▀█████
███████▄██▀▀▀▀▄████████
█████▀▄▄▄▄█████████████
████▄▄▄▄ █████████████
 ██████▌ ███▀████████
  ███████▄▀▄████████
   ▀█████▀▀███████▀
      ▀▀██████▀▀
         
         █
...FortuneJack.com                                             
...THE BIGGEST BITCOIN GAMBLING SITE
       ▄▄█████████▄▄
    ▄█████████████████▄
  ▄█████████████████████▄
 ▄██
█████████▀███████████▄
██████████▀   ▀██████████
█████████▀       ▀█████████
████████           ████████
████████▄   ▄ ▄   ▄████████
██████████▀   ▀██████████
 ▀██
█████████████████████▀
  ▀██
███████████████████▀
    ▀█████████████████▀
       ▀▀█████████▀▀
#JACKMATE
WIN 1 BTC
▄█████████████████████████▄
███████████████████████████
███████████████████████████
██████████▀█████▀██████████
███████▀░░▀░░░░░▀░░▀███████
██████▌░░░░░░░░░░░░░▐██████
██████░░░░██░░░██░░░░██████
█████▌░░░░▀▀░░░▀▀░░░░▐█████
██████▄░░▄▄▄░░░▄▄▄░░▄██████
████████▄▄███████▄▄████████

███████████████████████████
███████████████████████████
▀█████████████████████████▀
Tharbo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
August 08, 2018, 10:15:18 PM
 #24775

Have you checked the quality/performance of your RX 570 with any stress test software (like FurMark) yet? If no, I'd suggest you to do that. If your GPU passes the test, it'll confirm that the problem is with software (like Windows/drivers), not your hardware (GPU).
I guess I will try that. Restarting computer worked with that blockchain driver I was suggested to try but no difference in mh/s at all.
Biodom
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1890
Merit: 1181



View Profile
August 09, 2018, 02:38:51 AM
 #24776

Tried moving some RX 580 8gb cards back to eth (on Ubuntu 16.04 Linux), but they absolutely suck now.
They used to do above 25 Mh/s a year or so ago, but now only 14 mhs/s.
What happened?

Is there some new driver on Linux that gives better rates or I have to move them to windoze?
I am on amdgpu-pro-17.40 (I thought that it had the blockchain component).
MaxMidnite
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 137
Merit: 0


View Profile
August 09, 2018, 02:00:58 PM
 #24777

No signs of claymore has he stopped development? he not replied for long time, sad sad @claymore
Biodom
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1890
Merit: 1181



View Profile
August 09, 2018, 05:45:38 PM
 #24778

Tried moving some RX 580 8gb cards back to eth (on Ubuntu 16.04 Linux), but they absolutely suck now.
They used to do above 25 Mh/s a year or so ago, but now only 14 mhs/s.
What happened?

Is there some new driver on Linux that gives better rates or I have to move them to windoze?
I am on amdgpu-pro-17.40 (I thought that it had the blockchain component).

Never mind.
Re-installed the same driver, updated kernel and it seems OK now.
Bael
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 55
Merit: 0


View Profile
August 09, 2018, 11:58:04 PM
 #24779

Tried moving some RX 580 8gb cards back to eth (on Ubuntu 16.04 Linux), but they absolutely suck now.
They used to do above 25 Mh/s a year or so ago, but now only 14 mhs/s.
What happened?

Is there some new driver on Linux that gives better rates or I have to move them to windoze?
I am on amdgpu-pro-17.40 (I thought that it had the blockchain component).

Never mind.
Re-installed the same driver, updated kernel and it seems OK now.

The 580/570 in win 10 reach 29,30,31 some 32, if you do not reach those numbers with linux it does not make much sense to use it to mine.
Raja_MBZ
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1148
Merit: 794



View Profile
August 10, 2018, 01:13:54 AM
 #24780

No signs of claymore has he stopped development? he not replied for long time, sad sad @claymore

Version 11.9 came out last month; he hasn't stopped developing the miner. Moreover, he hasn't guaranteed a reply after every few days like you want, so it'd be better if you stop complaining.

.FORTUNE.JACK.
      ▄▄███████▄▄
   ▄████▀▀ ▄ ██████▄
  ████ ▄▄███ ████████
 █████▌▐███▌ ▀▄ ▀█████
███████▄██▀▀▀▀▄████████
█████▀▄▄▄▄█████████████
████▄▄▄▄ █████████████
 ██████▌ ███▀████████
  ███████▄▀▄████████
   ▀█████▀▀███████▀
      ▀▀██████▀▀
         
         █
...FortuneJack.com                                             
...THE BIGGEST BITCOIN GAMBLING SITE
       ▄▄█████████▄▄
    ▄█████████████████▄
  ▄█████████████████████▄
 ▄██
█████████▀███████████▄
██████████▀   ▀██████████
█████████▀       ▀█████████
████████           ████████
████████▄   ▄ ▄   ▄████████
██████████▀   ▀██████████
 ▀██
█████████████████████▀
  ▀██
███████████████████▀
    ▀█████████████████▀
       ▀▀█████████▀▀
#JACKMATE
WIN 1 BTC
▄█████████████████████████▄
███████████████████████████
███████████████████████████
██████████▀█████▀██████████
███████▀░░▀░░░░░▀░░▀███████
██████▌░░░░░░░░░░░░░▐██████
██████░░░░██░░░██░░░░██████
█████▌░░░░▀▀░░░▀▀░░░░▐█████
██████▄░░▄▄▄░░░▄▄▄░░▄██████
████████▄▄███████▄▄████████

███████████████████████████
███████████████████████████
▀█████████████████████████▀
Pages: « 1 ... 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 [1239] 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 1262 1263 1264 1265 1266 1267 1268 1269 1270 1271 1272 1273 1274 1275 1276 1277 1278 1279 1280 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!