Bitcoin Forum
May 23, 2019, 08:33:04 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 [707] 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 ... 1305 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v14.5 (Windows/Linux)  (Read 6322713 times)
TechPark
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100


View Profile
July 28, 2017, 11:37:24 PM
 #14121



If you suspect the POOL have you tried to ask this question to them?
Do you see a "Dev Fee" during the time of those "hacks" ?
Please provide screenshots.

Sorry, I have got mistake, I downloaded Claymore v9.7 from this web:

http://worldvision.vn/U1/huong-dan-su-dung-tool-cay-coins_c93/huong-dan-va-dowload-tool-cay-coin-claymore-ethereum-9-7--eth--all-phien-ban_c215.htm

And unfortunately, they already modified dpool.txt and epool.txt to lead the pool to their wallet without any announcement to user.

I've replaced that one with pool which downloaded from bitcointalk.org. I think everything will be fine.

[/quote]

correction: fortunately!!!
you and other brilliant minds who decided to download claymore not from claymore made them fortune Smiley
1558600384
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558600384

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558600384
Reply with quote  #2

1558600384
Report to moderator
1558600384
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558600384

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558600384
Reply with quote  #2

1558600384
Report to moderator
1558600384
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558600384

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558600384
Reply with quote  #2

1558600384
Report to moderator
GET 25 FREE SPINS AT REGISTRATION
GET 100% BONUS ON FIRST DEPOSIT
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1558600384
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558600384

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558600384
Reply with quote  #2

1558600384
Report to moderator
Yohow
Member
**
Offline Offline

Activity: 66
Merit: 10


View Profile
July 28, 2017, 11:58:32 PM
 #14122

correction: fortunately!!!
you and other brilliant minds who decided to download claymore not from claymore made them fortune Smiley
[/quote]

Why? Could you explain this afirmation or is simple irony?
TechPark
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100


View Profile
July 29, 2017, 12:05:22 AM
 #14123

Hey guys! Anyone tried this new AMD driver that has been released a few days ago.
Claymore said AMD will release a new driver that solves DAG hashrate drop. This might be it?

Is it THAT hard to read previous max 10 posts?

Or even just first one on this page?

This is an amazing phenomena. Obviously the person DID READ the thread thoroughly before to find what claymore said, BUT then suddenly decided STOP reading and firing SAME question again and again.
Msobh
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 51
Merit: 2


View Profile
July 29, 2017, 12:27:14 AM
 #14124

Hey guys! Anyone tried this new AMD driver that has been released a few days ago.
Claymore said AMD will release a new driver that solves DAG hashrate drop. This might be it?

Is it THAT hard to read previous max 10 posts?

Or even just first one on this page?

This is an amazing phenomena. Obviously the person DID READ the thread thoroughly before to find what claymore said, BUT then suddenly decided STOP reading and firing SAME question again and again.

the mining bushiness starts to attract very special ppl
noobminer100
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
July 29, 2017, 12:46:04 AM
 #14125

Hi guys,

I have been trying to build my first rig, i am having troubles running claymore with 5 gpus, everytime i try one random gpu fails and the miner restarts....
windows 10 recognizes the 5 cards
with 4 gpus it works fine ,
any idea of what it could be?
i am running 4 rx570 BIOS mod  with windows 10 and  asrock h81 pro btcr2.0

Any idea of what it could be?
NavyCuda
Member
**
Offline Offline

Activity: 107
Merit: 10


View Profile
July 29, 2017, 12:47:12 AM
 #14126

the mining bushiness starts to attract very special ppl

I must point out that is true of every industry.  I'm a machinist and do CAD work on the side.  You would not believe the kinds of things people bring to have made and what's acceptable to them.  The frightening thing is some of the work we've done for aerospace...
npittas
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 29
Merit: 0


View Profile
July 29, 2017, 12:53:00 AM
 #14127

Hi guys,

I have been trying to build my first rig, i am having troubles running claymore with 5 gpus, everytime i try one random gpu fails and the miner restarts....
windows 10 recognizes the 5 cards
with 4 gpus it works fine ,
any idea of what it could be?
i am running 4 rx570 BIOS mod  with windows 10 and  asrock h81 pro btcr2.0

Any idea of what it could be?

Probably PSU issue. Not related to Claymore so open another thread and give us some details on what kind of Bios Mod, if you're Dual mining, what kind of PSU, what cards etc.
TechPark
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100


View Profile
July 29, 2017, 01:01:27 AM
 #14128

Hi guys,

I have been trying to build my first rig, i am having troubles running claymore with 5 gpus, everytime i try one random gpu fails and the miner restarts....
windows 10 recognizes the 5 cards
with 4 gpus it works fine ,
any idea of what it could be?
i am running 4 rx570 BIOS mod  with windows 10 and  asrock h81 pro btcr2.0

Any idea of what it could be?

Run cards one by one with stock settings. If you do it applying common sense you find find your culprit easily. Without specific details about your configuration no one will figure it out for you.
botinok
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
July 29, 2017, 07:44:22 AM
 #14129

hi
I have problem
GpuMiner cu_k00 failed 4, unspecified launch failure.
rig is working without rejects and stales (eth+dcr) about 2-5 hours and then this error.
3x1070 in rig.
can you halp me?
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1498
Merit: 1295

Miners developer


View Profile
July 29, 2017, 09:54:23 AM
 #14130

New version with Vega support is close, currently I see 35-36 MH/s ETH at stock clocks and huge speed for second coins. But it's too hot even at 1.0v for core and 0.9v for memory.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
TechPark
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 100


View Profile
July 29, 2017, 10:29:20 AM
 #14131

Hi all,

If I mine ETH only all works fine with a hashrate of 181MHs.
When I try to dual mine ETH+DCR (-dcri 30) I get 180MHs (ETH) + 5000MHs (DCR).

The problem is that while dual mining I got almost 1% of incorrect shares and looking the hashrate at poolsize I got under 170MHs (-6%).

Could someone help me to figure out where is the problem?

Thanks!!

Config?

EthDcrMiner64.exe -mport 3333 -epool eu2.ethermine.org:4444 -ewal myethwallet -epsw x -dpool dcr.coinmine.pl:2222 -dwal mydcrwallet -dpsw x

All the GPUs are RX580 8GB Hynix and are running at 1200/2250 with a custom strap and -125mv offset.

Some GPUs have a little amount of memmory errors but they aren't correlated with the incorrect shares (I got incorrect shares on GPUs with 0 errors).

The total power at the wall is 1150w dual mining and 900w mining ETH only.

This does not add up. In BIOS you have to set an exact value for voltage, but you say you use MSI AB style.
could you please share PBE screenshot.

False - edits with PBE trash are absolute, and work on few OSs, while offsets work globally.

I appologize but I did not understand your comment. Let me re-phrase my query.
I have RX 580.
I want to downvolt.
How do I do that?
Wattool does not work for RX580.
MSI Afterburner does work. But the maximum I can do is -96mv. Which gives me 0.931 For GPU core.
How do I apply -125mv. I can use PBE and apply voltage there but i have to use an exact value eg 900.

My question to "fjriosp" was to show how does he apply -125 with PBE?
neega
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
July 29, 2017, 11:11:07 AM
 #14132

As I said before, AMD is going to fix the DAG issue for both Vega and Polaris, and new drivers will be available soon.

Hi, Claymore!

Please, don't think that i'm trying to say you are lieer. But all this more looks like a rumor. No any other signs of AMD activity, only your posts. Can you, please, tell us on what is your confidence based? Maybe you can show some screenshots of your communications with AMD and where we could see words of AMD workers telling that they are going to fix this issue?

Thanks!
mrthejodster
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile WWW
July 29, 2017, 11:51:04 AM
 #14133

I just started decred mining on at the same time as Ethereum on my 1070 and I get 25-26MH/s for Ethereum which is around normal for base clocked but for decred I get 250MH/s which according to other people online with 1070s is 1/10th of what I should be getting. How can I fix this for decred? I'm mining decred on the Supernova pool.
scryptr
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1604
Merit: 1006



View Profile WWW
July 29, 2017, 12:12:51 PM
 #14134

I just started decred mining on at the same time as Ethereum on my 1070 and I get 25-26MH/s for Ethereum which is around normal for base clocked but for decred I get 250MH/s which according to other people online with 1070s is 1/10th of what I should be getting. How can I fix this for decred? I'm mining decred on the Supernova pool.

USE A HIGH "-dcri" VALUE--

Start with a value of "-dcri 75" and adjust.  It will at least double your secondary coin hashrate, with little effect on your ETH hashrate.   CUDA cards are wired that way.

I just answered this same question a page or so  back.       --scryptr

TIPS:  BTC - 1Fs4uZ6a9ABYBTaHGUfqcwCQmeBRxkKRQT    DASH - XrK81tW31SLsVvZ2WX9VhTjpT6GXJPLdbQ
          ETH - 0x8a42dfAE53612E98daf8614bFA402f3DcD0546Fa    LTC - MKUHfUmRrJUQvELxzajhVaLE5uTPxU2bRK
          SCRYPTR'S NOTEBOOK: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5035515.msg46035530#msg46035530  MERIT is appreciated, also.  Thanks!
Claymore
Donator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1498
Merit: 1295

Miners developer


View Profile
July 29, 2017, 12:40:51 PM
 #14135

As I said before, AMD is going to fix the DAG issue for both Vega and Polaris, and new drivers will be available soon.

Hi, Claymore!
Please, don't think that i'm trying to say you are lieer. But all this more looks like a rumor. No any other signs of AMD activity, only your posts. Can you, please, tell us on what is your confidence based? Maybe you can show some screenshots of your communications with AMD and where we could see words of AMD workers telling that they are going to fix this issue?
Thanks!

I tell you what I know from AMD engineers, I'm not going to prove anything, it's up to you believe me or not.

Please read Readme and FAQ in the first post of this thread before asking any questions, probably the answer is already there.
List of my miners: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3019607
mrthejodster
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile WWW
July 29, 2017, 12:58:40 PM
 #14136

I just started decred mining on at the same time as Ethereum on my 1070 and I get 25-26MH/s for Ethereum which is around normal for base clocked but for decred I get 250MH/s which according to other people online with 1070s is 1/10th of what I should be getting. How can I fix this for decred? I'm mining decred on the Supernova pool.

USE A HIGH "-dcri" VALUE--

Start with a value of "-dcri 75" and adjust.  It will at least double your secondary coin hashrate, with little effect on your ETH hashrate.   CUDA cards are wired that way.

I just answered this same question a page or so  back.       --scryptr

That did it thanks
NavyCuda
Member
**
Offline Offline

Activity: 107
Merit: 10


View Profile
July 29, 2017, 01:36:27 PM
 #14137

New version with Vega support is close, currently I see 35-36 MH/s ETH at stock clocks and huge speed for second coins. But it's too hot even at 1.0v for core and 0.9v for memory.

Is there a secondary coin that Vega is best at?  I might start dual mining with your next release.  Up until now I've only been mining ETH.
fr4nkthetank
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1666
Merit: 1016


Now the money is free, and so the people will be


View Profile WWW
July 29, 2017, 01:43:25 PM
 #14138

New version with Vega support is close, currently I see 35-36 MH/s ETH at stock clocks and huge speed for second coins. But it's too hot even at 1.0v for core and 0.9v for memory.

Hey Claymore, have you lowered core clock massively ?  Should be as or more efficient than an 580, it is possible.
ziploc+
Member
**
Offline Offline

Activity: 70
Merit: 10


View Profile WWW
July 29, 2017, 01:52:20 PM
 #14139

have question..

I have a 2*  r9 290x GPU rig on a old Windows AM2 4GB of RAM rig mining eth

I have a weird behavior which starter few days ago....


1st GPU mines at full speed but the second takes longer to load DAG and mines only at 3 MH/s

and if I mine with only 1 GPU it goes full speed for some time and then it goes down to 8MH/s....


anyone seen a similar behavior and what can cause that ?

Thx in advance

I'm not a noob..Just got my acc. hacked and stolen here's the proof:

https://bitcointalk.org/index.php?topic=1996358.msg19877515#
.
neega
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
July 29, 2017, 02:32:59 PM
 #14140

As I said before, AMD is going to fix the DAG issue for both Vega and Polaris, and new drivers will be available soon.

Hi, Claymore!
Please, don't think that i'm trying to say you are lieer. But all this more looks like a rumor. No any other signs of AMD activity, only your posts. Can you, please, tell us on what is your confidence based? Maybe you can show some screenshots of your communications with AMD and where we could see words of AMD workers telling that they are going to fix this issue?
Thanks!

I tell you what I know from AMD engineers, I'm not going to prove anything, it's up to you believe me or not.

Thank you anyway!

I believe in good)

Sorry if I touched your feelings. Didn't mean to do that.

Good luck to us all!
Pages: « 1 ... 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 [707] 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 ... 1305 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!