Bitcoin Forum
May 27, 2019, 07:06:29 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 [844] 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 ... 1311 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v14.5 (Windows/Linux)  (Read 6326244 times)
tf2addict
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 616
Merit: 100


View Profile
September 30, 2017, 06:17:42 PM
Last edit: September 30, 2017, 06:34:16 PM by tf2addict
 #16861

deleted
1558940789
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558940789

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558940789
Reply with quote  #2

1558940789
Report to moderator
1558940789
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558940789

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558940789
Reply with quote  #2

1558940789
Report to moderator
PLAY OVER 3000 GAMES
LIGHTNING FAST WITHDRAWALS
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1558940789
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1558940789

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1558940789
Reply with quote  #2

1558940789
Report to moderator
vezpit
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 100



View Profile WWW
September 30, 2017, 08:06:01 PM
 #16862

AMD cards ---

Maybe you hit a temperature target & the SW didn't know what to do. Odd but the watchdog timer should have picked it up.  Sounds more like a glitch in the OS.
thevictimofuktyranny
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092
Merit: 1004


View Profile
October 01, 2017, 12:15:54 AM
 #16863

The RX Vega 64 is outperforming the GTX 1080 TI in Forza 7!

Yes, that is right the $800 GPU is being outperformed by the $500 GPU!

It's going to be an interesting winter on the gaming side, if not on the crypto side!
vezpit
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 100



View Profile WWW
October 01, 2017, 01:00:35 AM
 #16864

The RX Vega 64 is outperforming the GTX 1080 TI in Forza 7!

Yes, that is right the $800 GPU is being outperformed by the $500 GPU!

It's going to be an interesting winter on the gaming side, if not on the crypto side!


Some are suggesting the Vega 56 is the better option for mining.  I do not own a Vega yet, still using RX480 & 580 cards.  Would be great to get an opinion of which is better for mining.
whatomine
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
October 01, 2017, 02:33:33 AM
 #16865

Does anyone know the number of shares/h per Mh/s we should get when mining on Nanopool ? My calculated hash rate is about 382 Mh/s and I get somewhere between 250 and 270 shares/h. With this result I can mine ~1.5 Ether/month and it is about 10% lower than estimated from Whattomine. I wish someone can create a pool so people can share their results. It is annoying to think that somebody is stealing your hard-earned money but you cannot prove  Embarrassed   
thevictimofuktyranny
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1092
Merit: 1004


View Profile
October 01, 2017, 03:30:55 AM
 #16866

The RX Vega 64 is outperforming the GTX 1080 TI in Forza 7!

Yes, that is right the $800 GPU is being outperformed by the $500 GPU!

It's going to be an interesting winter on the gaming side, if not on the crypto side!


Some are suggesting the Vega 56 is the better option for mining.  I do not own a Vega yet, still using RX480 & 580 cards.  Would be great to get an opinion of which is better for mining.

The HBM2 is higher quality on the RX Vega 64.

I bought one RX Vega 56 for gaming over this winter and testing purposes for purchases in spring 2018.

So, I not mining with the Vega card either, but gaming with it at the moment.
Jbodz83
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 125
Merit: 0


View Profile
October 01, 2017, 11:22:05 AM
Last edit: October 01, 2017, 11:32:32 AM by Jbodz83
 #16867

Has anyone experience this? these cards are giving errors and automatically shutdown / freezes my system..


Quote
04:03:45:115   d98   GPU 0: got incorrect temperature 511, ignore
04:03:45:123   d98   GPU 1: got incorrect temperature 511, ignore
04:03:45:130   d98   GPU 2: got incorrect temperature 511, ignore

Update - i tried to switch on mining XMR for the meantime and it seems that i have no issue with this temp error.

all cards are below 45C.

any idea whats wrong?..

Basmic
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 406
Merit: 256


View Profile
October 01, 2017, 11:46:16 AM
 #16868

So out of all my mining cards I have 2 GTX 1060's both are the same brand Gigabyte Mini ITX 3GB with Samsung memory.

I have had them in the same rig now for about 2 months and can never put the memory on them above 825 without them crashing the machine, they are mixed in with AMD Cards. Whether it is claymore 9.7, 9.8, or 10 anything above 825 on memory would crash the machine so the best I could do per card was 23.3mh/s Eth with dual mining. Just the other day I received in another 570 and I pulled one of the two 1060's from that rig and put in the 570. The 1060 I pulled out I put in a spare slot in my day to day PC as it uses less power then the 570. Strange thing is this now that this 1060 is in a spare slot on my main PC I am able to oc the memory right to 1000 so with PM at 65 Clock at +150 and Memory oc'd to 1000 it has been running stable now for the last hour so far hashing at 24.6mhs dual mining. While on my mining rig if I attempt to put the other card ovewr 825 ut will crash within the hour and anything over 850 crashes it right away.

Not sure the reason behind this.

Both my mining rig and my day to day system have windows 7 64bit. I just updated my mining rig to the latest nvidia drivers as they were 2 months behind the new drivers installed on my day to day and no difference.
note: solo mining with the 1060 on my day to day machine yields 25.475mh/s


I have the same equipment as you. RX 580 4GB. I use an old Claymore 9.5 All cards hold the speed 30.1 MH/h for ETH + 874.919 DCR. Cards are not heated above 53 degrees. Error no. Probably not everything new is better than old and proven.

I can fully relate to what you're experiencing right now.

I'm building an 8gpu rig consisting of 8x 580 4gb Gaming X's and to maximize hash potential of each card, I did painstakingly put them in pairs and do the good ol trial and error to see if they ar indeed 30Mh cards. Turns out 6 out of 8 gives me 30.1 Mh/s with zero mem errors dual-mining with dcr.

Now onto the interesting part - when I put them all in one rig, only one of them hashes 30.1 while the rest are only 29.5 up to 29.8 dual-mining. No matter how many times i've reset the clocks via Wattman or I do unlimited number of reboots and miner restarts, I just can't get the 30Mh hashrate that I did got last week during testing each cards.

In someway, I could get them do to 30.1 up to 30.3 but they throw millions of errors per second, so I don't want that.

Anyone who can shed light on these?
vezpit
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 100



View Profile WWW
October 01, 2017, 11:55:20 AM
 #16869

So out of all my mining cards I have 2 GTX 1060's both are the same brand Gigabyte Mini ITX 3GB with Samsung memory.

I have had them in the same rig now for about 2 months and can never put the memory on them above 825 without them crashing the machine, they are mixed in with AMD Cards. Whether it is claymore 9.7, 9.8, or 10 anything above 825 on memory would crash the machine so the best I could do per card was 23.3mh/s Eth with dual mining. Just the other day I received in another 570 and I pulled one of the two 1060's from that rig and put in the 570. The 1060 I pulled out I put in a spare slot in my day to day PC as it uses less power then the 570. Strange thing is this now that this 1060 is in a spare slot on my main PC I am able to oc the memory right to 1000 so with PM at 65 Clock at +150 and Memory oc'd to 1000 it has been running stable now for the last hour so far hashing at 24.6mhs dual mining. While on my mining rig if I attempt to put the other card ovewr 825 ut will crash within the hour and anything over 850 crashes it right away.

Not sure the reason behind this.

Both my mining rig and my day to day system have windows 7 64bit. I just updated my mining rig to the latest nvidia drivers as they were 2 months behind the new drivers installed on my day to day and no difference.
note: solo mining with the 1060 on my day to day machine yields 25.475mh/s


I have the same equipment as you. RX 580 4GB. I use an old Claymore 9.5 All cards hold the speed 30.1 MH/h for ETH + 874.919 DCR. Cards are not heated above 53 degrees. Error no. Probably not everything new is better than old and proven.

I can fully relate to what you're experiencing right now.

I'm building an 8gpu rig consisting of 8x 580 4gb Gaming X's and to maximize hash potential of each card, I did painstakingly put them in pairs and do the good ol trial and error to see if they ar indeed 30Mh cards. Turns out 6 out of 8 gives me 30.1 Mh/s with zero mem errors dual-mining with dcr.

Now onto the interesting part - when I put them all in one rig, only one of them hashes 30.1 while the rest are only 29.5 up to 29.8 dual-mining. No matter how many times i've reset the clocks via Wattman or I do unlimited number of reboots and miner restarts, I just can't get the 30Mh hashrate that I did got last week during testing each cards.

In someway, I could get them do to 30.1 up to 30.3 but they throw millions of errors per second, so I don't want that.

Anyone who can shed light on these?

What is your OS?  Windows 8 & 10 seem to dislike more than 6 GPUs or so operating.  After #7 some rigs have problems, esp. memory issues.
gsi5555
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
October 01, 2017, 03:04:48 PM
 #16870

Asus 470 4GB
ETH 27Mhs
DCR 700Mhs
Is this ok results?
solid.god
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 36
Merit: 0


View Profile
October 01, 2017, 03:50:04 PM
 #16871

Yes, one of the best results.
greatauror28
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 187
Merit: 101

Ethereum Miner


View Profile
October 01, 2017, 05:40:07 PM
 #16872

So out of all my mining cards I have 2 GTX 1060's both are the same brand Gigabyte Mini ITX 3GB with Samsung memory.

I have had them in the same rig now for about 2 months and can never put the memory on them above 825 without them crashing the machine, they are mixed in with AMD Cards. Whether it is claymore 9.7, 9.8, or 10 anything above 825 on memory would crash the machine so the best I could do per card was 23.3mh/s Eth with dual mining. Just the other day I received in another 570 and I pulled one of the two 1060's from that rig and put in the 570. The 1060 I pulled out I put in a spare slot in my day to day PC as it uses less power then the 570. Strange thing is this now that this 1060 is in a spare slot on my main PC I am able to oc the memory right to 1000 so with PM at 65 Clock at +150 and Memory oc'd to 1000 it has been running stable now for the last hour so far hashing at 24.6mhs dual mining. While on my mining rig if I attempt to put the other card ovewr 825 ut will crash within the hour and anything over 850 crashes it right away.

Not sure the reason behind this.

Both my mining rig and my day to day system have windows 7 64bit. I just updated my mining rig to the latest nvidia drivers as they were 2 months behind the new drivers installed on my day to day and no difference.
note: solo mining with the 1060 on my day to day machine yields 25.475mh/s


I have the same equipment as you. RX 580 4GB. I use an old Claymore 9.5 All cards hold the speed 30.1 MH/h for ETH + 874.919 DCR. Cards are not heated above 53 degrees. Error no. Probably not everything new is better than old and proven.

I can fully relate to what you're experiencing right now.

I'm building an 8gpu rig consisting of 8x 580 4gb Gaming X's and to maximize hash potential of each card, I did painstakingly put them in pairs and do the good ol trial and error to see if they ar indeed 30Mh cards. Turns out 6 out of 8 gives me 30.1 Mh/s with zero mem errors dual-mining with dcr.

Now onto the interesting part - when I put them all in one rig, only one of them hashes 30.1 while the rest are only 29.5 up to 29.8 dual-mining. No matter how many times i've reset the clocks via Wattman or I do unlimited number of reboots and miner restarts, I just can't get the 30Mh hashrate that I did got last week during testing each cards.

In someway, I could get them do to 30.1 up to 30.3 but they throw millions of errors per second, so I don't want that.

Anyone who can shed light on these?

What is your OS?  Windows 8 & 10 seem to dislike more than 6 GPUs or so operating.  After #7 some rigs have problems, esp. memory issues.

To answer this, I use Win10 64bit Pro, Claymore v10 and Aug23 blockchain drivers.

As reported above, when two or three card are plugged in, they hash 30 up to 30.4. But when I plug in all eight of them, they even out to hash 29.4 to 29.6 per card.

It turns out I might not hit my 240Mh/s total hash rate for this rig Sad

I build and sell rigs! I also sell ssd clones of the most stable Windows+Claymore+AMD driver combo you'd ever used.
DONcoinDEV
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 37
Merit: 0


View Profile
October 01, 2017, 06:25:46 PM
 #16873

Asus 470 4GB
ETH 27Mhs
DCR 700Mhs
Is this ok results?
what setting u r using?
gsi5555
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 9
Merit: 0


View Profile
October 01, 2017, 08:46:16 PM
 #16874

Asus 470 4GB
ETH 27Mhs
DCR 700Mhs
Is this ok results?
what setting u r using?

-asm 2 -dcri 25

Mem 1950/ Cpu 1100
MoneroCrusher
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 73
Merit: 0


View Profile
October 02, 2017, 12:22:02 AM
 #16875

Claymore can you help me with this one?
Ubuntu 16.04 LTS with ROCm kernel
4.11.0-kfd-compute-rocm-rel-1.6-148

Vega 56 and 64 card in my system
Code:
����������������������������������������������������������������ͻ
�     Claymore's Dual ETH + DCR/SC/LBC/PASC GPU Miner v10.0      �
����������������������������������������������������������������ͼ

ETH: 1 pool is specified
Main Ethereum pool is us1.ethpool.org:3333
DCR: 1 pool is specified
Main Decred pool is dcr.suprnova.cc:3252
At least 16 GB of Virtual Memory is required for multi-GPU systems
Make sure you defined GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
Be careful with overclocking, use default clocks for first tests
Press "s" for current statistics, "0".."9" to turn on/off cards, "r" to reload pools, "e" or "d" to select current pool
OpenCL initializing...

AMD Cards available: 2
GPU #0: gfx900, 8176 MB available, 56 compute units
GPU #0 recognized as Vega
GPU #1: gfx900, 8176 MB available, 64 compute units
GPU #1 recognized as Vega
POOL/SOLO version
Cannot build OpenCL program for GPU 0
Cannot build OpenCL program for GPU 1
GPU #0: algorithm ASM
GPU #1: algorithm ASM
No NVIDIA CUDA GPUs detected.
Total cards: 2
AMD ADL library not found.
DUAL MINING MODE ENABLED: ETHEREUM+DECRED
ETH: eth-proxy stratum mode
Watchdog enabled
Remote management (READ-ONLY MODE) is enabled on port 3333

ETH: Stratum - connecting to 'us1.ethpool.org' <149.56.26.222> port 3333
 DCR: Stratum - connecting to 'dcr.suprnova.cc' <217.182.138.167> port 3252
 DCR: Stratum - Connected (dcr.suprnova.cc:3252)
ETH: Stratum - Connected (us1.ethpool.org:3333)
 DCR: Authorized
ETH: Authorized
Setting DAG epoch #144...
ETH: 10/02/17-02:16:03 - New job from us1.ethpool.org:3333
ETH - Total Speed: 0.000 Mh/s, Total Shares: 0, Rejected: 0, Time: 00:00
ETH: GPU0 0.000 Mh/s, GPU1 0.000 Mh/s
 DCR - Total Speed: 0.000 Mh/s, Total Shares: 0, Rejected: 0
 DCR: GPU0 0.000 Mh/s, GPU1 0.000 Mh/s
Setting DAG epoch #144 for GPU1
Setting DAG epoch #144 for GPU0
Create GPU buffer for GPU1
Create GPU buffer for GPU0
GPU1, OpenCL error -48 (0) - cannot create DAG on GPU
GPU0, OpenCL error -48 (0) - cannot create DAG on GPU
Setting DAG epoch #144 for GPU1
Setting DAG epoch #144 for GPU0
GPU 1 failed
GPU 0 failed
vezpit
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 350
Merit: 100



View Profile WWW
October 02, 2017, 12:30:49 AM
 #16876

Claymore can you help me with this one?
Ubuntu 16.04 LTS with ROCm kernel
4.11.0-kfd-compute-rocm-rel-1.6-148

Vega 56 and 64 card in my system
Code:
����������������������������������������������������������������ͻ
�     Claymore's Dual ETH + DCR/SC/LBC/PASC GPU Miner v10.0      �
����������������������������������������������������������������ͼ

ETH: 1 pool is specified
Main Ethereum pool is us1.ethpool.org:3333
DCR: 1 pool is specified
Main Decred pool is dcr.suprnova.cc:3252
At least 16 GB of Virtual Memory is required for multi-GPU systems
Make sure you defined GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
Be careful with overclocking, use default clocks for first tests
Press "s" for current statistics, "0".."9" to turn on/off cards, "r" to reload pools, "e" or "d" to select current pool
OpenCL initializing...

AMD Cards available: 2
GPU #0: gfx900, 8176 MB available, 56 compute units
GPU #0 recognized as Vega
GPU #1: gfx900, 8176 MB available, 64 compute units
GPU #1 recognized as Vega
POOL/SOLO version
Cannot build OpenCL program for GPU 0
Cannot build OpenCL program for GPU 1
GPU #0: algorithm ASM
GPU #1: algorithm ASM
No NVIDIA CUDA GPUs detected.
Total cards: 2
AMD ADL library not found.
DUAL MINING MODE ENABLED: ETHEREUM+DECRED
ETH: eth-proxy stratum mode
Watchdog enabled
Remote management (READ-ONLY MODE) is enabled on port 3333

ETH: Stratum - connecting to 'us1.ethpool.org' <149.56.26.222> port 3333
 DCR: Stratum - connecting to 'dcr.suprnova.cc' <217.182.138.167> port 3252
 DCR: Stratum - Connected (dcr.suprnova.cc:3252)
ETH: Stratum - Connected (us1.ethpool.org:3333)
 DCR: Authorized
ETH: Authorized
Setting DAG epoch #144...
ETH: 10/02/17-02:16:03 - New job from us1.ethpool.org:3333
ETH - Total Speed: 0.000 Mh/s, Total Shares: 0, Rejected: 0, Time: 00:00
ETH: GPU0 0.000 Mh/s, GPU1 0.000 Mh/s
 DCR - Total Speed: 0.000 Mh/s, Total Shares: 0, Rejected: 0
 DCR: GPU0 0.000 Mh/s, GPU1 0.000 Mh/s
Setting DAG epoch #144 for GPU1
Setting DAG epoch #144 for GPU0
Create GPU buffer for GPU1
Create GPU buffer for GPU0
GPU1, OpenCL error -48 (0) - cannot create DAG on GPU
GPU0, OpenCL error -48 (0) - cannot create DAG on GPU
Setting DAG epoch #144 for GPU1
Setting DAG epoch #144 for GPU0
GPU 1 failed
GPU 0 failed


Did you download the latest Blockchain Drivers?  V15.2 may not work with Vega unless latest drivers are installed.  Look on AMD site for latest drivers
MoneroCrusher
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 73
Merit: 0


View Profile
October 02, 2017, 02:26:22 AM
 #16877

Claymore can you help me with this one?
Ubuntu 16.04 LTS with ROCm kernel
4.11.0-kfd-compute-rocm-rel-1.6-148

Vega 56 and 64 card in my system
Code:
����������������������������������������������������������������ͻ
�     Claymore's Dual ETH + DCR/SC/LBC/PASC GPU Miner v10.0      �
����������������������������������������������������������������ͼ

ETH: 1 pool is specified
Main Ethereum pool is us1.ethpool.org:3333
DCR: 1 pool is specified
Main Decred pool is dcr.suprnova.cc:3252
At least 16 GB of Virtual Memory is required for multi-GPU systems
Make sure you defined GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
Be careful with overclocking, use default clocks for first tests
Press "s" for current statistics, "0".."9" to turn on/off cards, "r" to reload pools, "e" or "d" to select current pool
OpenCL initializing...

AMD Cards available: 2
GPU #0: gfx900, 8176 MB available, 56 compute units
GPU #0 recognized as Vega
GPU #1: gfx900, 8176 MB available, 64 compute units
GPU #1 recognized as Vega
POOL/SOLO version
Cannot build OpenCL program for GPU 0
Cannot build OpenCL program for GPU 1
GPU #0: algorithm ASM
GPU #1: algorithm ASM
No NVIDIA CUDA GPUs detected.
Total cards: 2
AMD ADL library not found.
DUAL MINING MODE ENABLED: ETHEREUM+DECRED
ETH: eth-proxy stratum mode
Watchdog enabled
Remote management (READ-ONLY MODE) is enabled on port 3333

ETH: Stratum - connecting to 'us1.ethpool.org' <149.56.26.222> port 3333
 DCR: Stratum - connecting to 'dcr.suprnova.cc' <217.182.138.167> port 3252
 DCR: Stratum - Connected (dcr.suprnova.cc:3252)
ETH: Stratum - Connected (us1.ethpool.org:3333)
 DCR: Authorized
ETH: Authorized
Setting DAG epoch #144...
ETH: 10/02/17-02:16:03 - New job from us1.ethpool.org:3333
ETH - Total Speed: 0.000 Mh/s, Total Shares: 0, Rejected: 0, Time: 00:00
ETH: GPU0 0.000 Mh/s, GPU1 0.000 Mh/s
 DCR - Total Speed: 0.000 Mh/s, Total Shares: 0, Rejected: 0
 DCR: GPU0 0.000 Mh/s, GPU1 0.000 Mh/s
Setting DAG epoch #144 for GPU1
Setting DAG epoch #144 for GPU0
Create GPU buffer for GPU1
Create GPU buffer for GPU0
GPU1, OpenCL error -48 (0) - cannot create DAG on GPU
GPU0, OpenCL error -48 (0) - cannot create DAG on GPU
Setting DAG epoch #144 for GPU1
Setting DAG epoch #144 for GPU0
GPU 1 failed
GPU 0 failed


Did you download the latest Blockchain Drivers?  V15.2 may not work with Vega unless latest drivers are installed.  Look on AMD site for latest drivers

I'm using the ROCm kernel. When I download & install the 17.30 driver it just says no opencl...
wow being a new member here really is a pain the ass, telling me i cant post for 360 seconds because I made a recent post, even when I didnt
MoneroCrusher
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 73
Merit: 0


View Profile
October 02, 2017, 03:12:25 AM
 #16878

Claymore can you help me with this one?
Ubuntu 16.04 LTS with ROCm kernel
4.11.0-kfd-compute-rocm-rel-1.6-148

Vega 56 and 64 card in my system
Code:
����������������������������������������������������������������ͻ
�     Claymore's Dual ETH + DCR/SC/LBC/PASC GPU Miner v10.0      �
����������������������������������������������������������������ͼ

ETH: 1 pool is specified
Main Ethereum pool is us1.ethpool.org:3333
DCR: 1 pool is specified
Main Decred pool is dcr.suprnova.cc:3252
At least 16 GB of Virtual Memory is required for multi-GPU systems
Make sure you defined GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
Be careful with overclocking, use default clocks for first tests
Press "s" for current statistics, "0".."9" to turn on/off cards, "r" to reload pools, "e" or "d" to select current pool
OpenCL initializing...

AMD Cards available: 2
GPU #0: gfx900, 8176 MB available, 56 compute units
GPU #0 recognized as Vega
GPU #1: gfx900, 8176 MB available, 64 compute units
GPU #1 recognized as Vega
POOL/SOLO version
Cannot build OpenCL program for GPU 0
Cannot build OpenCL program for GPU 1
GPU #0: algorithm ASM
GPU #1: algorithm ASM
No NVIDIA CUDA GPUs detected.
Total cards: 2
AMD ADL library not found.
DUAL MINING MODE ENABLED: ETHEREUM+DECRED
ETH: eth-proxy stratum mode
Watchdog enabled
Remote management (READ-ONLY MODE) is enabled on port 3333

ETH: Stratum - connecting to 'us1.ethpool.org' <149.56.26.222> port 3333
 DCR: Stratum - connecting to 'dcr.suprnova.cc' <217.182.138.167> port 3252
 DCR: Stratum - Connected (dcr.suprnova.cc:3252)
ETH: Stratum - Connected (us1.ethpool.org:3333)
 DCR: Authorized
ETH: Authorized
Setting DAG epoch #144...
ETH: 10/02/17-02:16:03 - New job from us1.ethpool.org:3333
ETH - Total Speed: 0.000 Mh/s, Total Shares: 0, Rejected: 0, Time: 00:00
ETH: GPU0 0.000 Mh/s, GPU1 0.000 Mh/s
 DCR - Total Speed: 0.000 Mh/s, Total Shares: 0, Rejected: 0
 DCR: GPU0 0.000 Mh/s, GPU1 0.000 Mh/s
Setting DAG epoch #144 for GPU1
Setting DAG epoch #144 for GPU0
Create GPU buffer for GPU1
Create GPU buffer for GPU0
GPU1, OpenCL error -48 (0) - cannot create DAG on GPU
GPU0, OpenCL error -48 (0) - cannot create DAG on GPU
Setting DAG epoch #144 for GPU1
Setting DAG epoch #144 for GPU0
GPU 1 failed
GPU 0 failed


Did you download the latest Blockchain Drivers?  V15.2 may not work with Vega unless latest drivers are installed.  Look on AMD site for latest drivers

I'm using the ROCm kernel. When I download & install the 17.30 driver it just says no opencl...
wow being a new member here really is a pain the ass, telling me i cant post for 360 seconds because I made a recent post, even when I didnt

Claymore does not support ROCm - therefore he doesn't support Vega on *nix.
Thanks for the info. Those Vegas really seem hard to be tamed on linux atm...if not i possible (AMD hurry up)
Yet to find a miner that works on Linux with ROCm and/or 17.30, too bad those Vegas are just getting dusty in the corner right now, not gonna bother trying to get 3 or max 4 cards running on windows blockchain driver
It is going to be like being a kid on christmas morning when I can finally plug in my vega rigs and just let them chug away leaning back and sipping on a margarita... Cheesy
Jcomp
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
October 02, 2017, 09:22:05 AM
 #16879

-cvddc and -mvddc works very strange with latest AMD Blockchain drivers.

Hi after a clean installation of Windows + drivers the very first run with -cvddc and -mvddc seems to be working well with three cards of RX 570. But when I restart Claymore, the -cvddc and -mvddc parameters applied to the first card only. Any idea why is it so?
WolfenToT
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
October 02, 2017, 10:11:02 AM
 #16880

17.9.3 seems to be the first stable version since 17.7.1. Can anybody confirm this ?

Kind regards
Wolfen
Pages: « 1 ... 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 [844] 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 ... 1311 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!