Bitcoin Forum
June 16, 2019, 06:17:12 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.18.0 [Torrent] (New!)
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 1128 1129 1130 1131 1132 1133 1134 1135 1136 1137 1138 1139 1140 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 1151 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 1159 1160 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169 1170 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 [1178] 1179 1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 ... 1326 »
  Print  
Author Topic: Claymore's Dual Ethereum AMD+NVIDIA GPU Miner v14.6 (Windows/Linux)  (Read 6340894 times)
iSuX
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 8


View Profile
May 01, 2018, 12:15:02 PM

Hello, I cannot open the file .bat and do not either manage to execute him I am under windows10 64 bits

thanks

To help find out what your problem is let us know what graphic card(s) you are using and post your .bat file here so we can see what's wrong with it.

Here is an example .bat file configuration for use with miningpoolhub.com.

Code:
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

EthDcrMiner64.exe -epool us-east.ethash-hub.miningpoolhub.com:20535 -ewal ThumperDumbo.test001 -eworker ThumperDumbo.test001 -esm 2 -epsw x -nofee 1 -mode 1


For my config it is complicated 6XRX580 but the problem is that I do not arrive modified and execute the .bat file and I am under Windows 10

Thank you


Like Call_Me_Bambi said, POST your Batch file here! Or a screen shot of the actual error!

One thing to check though, after all these years Microsoft is STILL delivering windows explorer configured in VIRUS friendly mode.
By that I mean, it will hide extensions by default. It's therefore very common for users to THINK or ignore the fact they are not seeing the real file extension.

If your batch file started out as text file, and you renamed it, (with default set, windows explorer hiding extensions), then you will have a file that actually looks like this

startme.batch.txt    Essentially it's NOT a batch file, it's still just a text file.

Best advice for everyone, unhide extensions, ALWAYS, it's the first thing you should do after installing windows.

Otherwise, Iamnotavirus.txt.bat will appear as Iamnotavirus.txt

Anyway, general advice when asking for help, (A LOT OF POSTERS HERE NEED TO READ THIS!)
It's always good advice when asking for help, to be specific.!!

"I got an error" is a useless statement, as is "I'm using the latest drivers, or the new version..." (New to WHO? what version?")
While you might not understand what is wrong, if you're not specific, no one else will understand you either!

Worse still, the help you might get won't apply to your issue. Wastes your time, and those trying to help you.

OK, back to this batchfile issue.
Pictures, (screenshots) are a good method to illustrate your issues.

One other thing you could try, open a command window, (to the location (directory) of your batch file), and execute it from there. That way, the console will print out some clues for you. (Post a screenshot of that printout).

Equally, assuming you didn't set path as a system variable, make sure your batchfile, (is really a batch file), but is also residing in the same directory as EthDcrMiner64.exe.

Good luck./

KISS. Did you read the Readme.txt?
Summarise/Itemise your hardware/versions/expectations/batchfile & results. The more specific, detailed, the better
1560709032
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1560709032

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1560709032
Reply with quote  #2

1560709032
Report to moderator
1560709032
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1560709032

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1560709032
Reply with quote  #2

1560709032
Report to moderator
1560709032
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1560709032

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1560709032
Reply with quote  #2

1560709032
Report to moderator
"There should not be any signed int. If you've found a signed int somewhere, please tell me (within the next 25 years please) and I'll change it to unsigned int." -- Satoshi
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1560709032
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1560709032

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1560709032
Reply with quote  #2

1560709032
Report to moderator
iSuX
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 8


View Profile
May 01, 2018, 01:06:55 PM

Hi,
after switching to 11.7 I get following after mining approximately half an hour:

Miner cannot initialize for 5 minutes, need to restart miner!

����������������������������������������������������������������ͻ
�                Claymore's Dual GPU Miner - v11.7               �
�              ETH + DCR/SIA/LBC/PASC/BLAKE2S/KECCAK             �
����������������������������������������������������������������ͼ

ETH: 1 pool is specified
Main Ethereum pool is eth-eu1.nanopool.org:9999
At least 16 GB of Virtual Memory is required for multi-GPU systems
Make sure you defined GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
Be careful with overclocking, use default clocks for first tests
Press "s" for current statistics, "0".."9" to turn on/off cards, "r" to reload pools, "e" or "d" to select current pool, "x" to select GPU, "z" to find best -dcri values
OpenCL initializing...

AMD ADL library not found.


Any help would be highly appreciated.
Alex

same issue with 11.7 under ubuntu 16.04

Try adding:
#GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
export GPU_MAX_HEAP_SIZE=100
export GPU_USE_SYNC_OBJECTS=1
export GPU_MAX_ALLOC_PERCENT=100
export GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT=100

Even with this environment variables miner stops after approximately 20 h with the same message. I also have Ubuntu 16.04

What do the logs show? (Immediately before this event?)
How many GPU are you mining with?

I've had a few instances (win10) where something locked up, sometime with a BSOD, sometimes total system freeze, hard-reset required, and on next init, AMD drivers are "missing", (openCL) in my case.

(This is also mentioned in the readme)

I've also had a few cases, (after flashing BIOS), where cards were not stable, or rather not performing as well as I expected, and a FULL shutdown, bleed-down solved that.
Shutdown OS, wait until it's off, pull the power input cables from the PSUs, (leave the PSUs ON), then press the power on button, hold it in for 20sec.
Big PSUs will have a lot of power held in caps, this will keep circuits alive for some minutes after power cables are removed.
Holding the power button down, will try to enable power, and the hardware will rapidly bleed down all residual power, (if you have some BIOs LEDs on the mb, keep holding the power button depressed, until those are all out, wait 10 more sec, release).
Power OFF PSUs, attach power cables, switch on, and press the power button.

The above is good general advice prior to digging into instability issues, (make sure you have a clean start etc).

In my case, (openCL missing) After a lot of debugging, I think the cause was hardware related. One of the challenges as you add more GPUs, risers, cables, pcie cards etc, you're adding a lot of connections, only one needs to be suboptimal, and you're in trouble, and have a lot of things to check.

If you hit the wall, I'd suggest break it down, divide and conquer. Assuming you have 4 GPU, remove half of them, (power cable to riser, "usb" cable, power to GPU).

Run with that, if you don't have an issue about 1 hour, (3 times the previous event period (you mentioned 20min), then add 1 more GPU, etc.
If you still see the issue with only 2 GPU, remove all but 1, and try again.

It's also very easy with rigid "USB" cables to slightly tip, dislodge the PCIe card in the slot. *TIP* Get some nylon stand-offs, and string your PCIe cards together, I use these, and since doing this, my rigs have stabilised a LOT!

https://www.amazon.co.uk/Malayas-Stand-off-Assortment-Electronics-Computers/dp/B01M9AY5Z6/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1525179057&sr=8-2&keywords=nylon+standoffs

The above kit, has various lengths, so you can assemble the spacing to match the socket pitch on your motherboard. They are nylon, so soft, won't damage the tracks, or expand with heat, stress the boards etc.
Sure, it's not so easy to swap out a bad board, when it's chained up, but at least 2 boards I thought were bad, have been running fine for weeks, (now they are secure in the sockets).
Visually inspect them when using for the first time.

I should add, all the above assumes you are actually mining ok for the first 20min, that being so, probably your config is ok, and you're looking at a hardware related issue, (or have some other application starting around the 20min mark).

Good luck./






KISS. Did you read the Readme.txt?
Summarise/Itemise your hardware/versions/expectations/batchfile & results. The more specific, detailed, the better
Demise
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
May 01, 2018, 01:24:27 PM

Good morning.  I'm new at this so please bear with me.  I'm running two 1050's, Defender disabled, virtual mem set to 16384, getting a

socket was closed remotely (by pool)
ETH; Job timeout, disconnect, retry in 20 sec....

Batch file

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

EthDcrMiner64.exe -epool us1.ethermine.org:4444 -ewal 0xMyEtherWalletAddress.backroom -esm 2 -epsw x -dpool stratum+tcp://dcr.suprnova.cc:3252 -dwal Redhex.my -dpsw x -nofee 0 -mode 1

#-eworker 0xMyEtherWalletAddress.backroom

Lastly, what adjustments do I need to make to get paid as quickly as possible?

Thank you in advance and sorry if you already face palmed after reading this.
knohult
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
May 01, 2018, 01:25:50 PM

Anyone got issues after updating to Windows 1803?

Miner just stops without any errors
15:23:19:655   2624   Check and remove old log files...
15:23:19:655   2624   args: -epool eth-eu1.nanopool.org:9999 -ewal MYWALLET.MYRIG/MYEMAIL -epsw x -mode 1 -ftime 10
15:23:19:655   2624   
15:23:19:655   2624   浜様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様融
15:23:19:655   2624                   Claymore's Dual GPU Miner - v11.7               
15:23:19:655   2624                 ETH + DCR/SIA/LBC/PASC/BLAKE2S/KECCAK             
15:23:19:655   2624   藩様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様夕
15:23:19:655   2624   
15:23:19:655   2624   b583
15:23:19:874   2624   ETH: 3 pools are specified
15:23:19:874   2624   Main Ethereum pool is eth-eu1.nanopool.org:9999

Windows defender turned off.
iSuX
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 8


View Profile
May 01, 2018, 01:48:17 PM

Good morning.  I'm new at this so please bear with me.  I'm running two 1050's, Defender disabled, virtual mem set to 16384, getting a

socket was closed remotely (by pool)
ETH; Job timeout, disconnect, retry in 20 sec....

Batch file

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

EthDcrMiner64.exe -epool us1.ethermine.org:4444 -ewal 0xMyEtherWalletAddress.backroom -esm 2 -epsw x -dpool stratum+tcp://dcr.suprnova.cc:3252 -dwal Redhex.my -dpsw x -nofee 0 -mode 1

#-eworker 0xMyEtherWalletAddress.backroom

Lastly, what adjustments do I need to make to get paid as quickly as possible?

Thank you in advance and sorry if you already face palmed after reading this.

Hi there,
First off, there should be no line/break, CR, after last variable, and your exe string.

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
EthDcrMiner64.exe -epool us1.ethermine.org:4444 -ewal 0xMyEtherWalletAddress.backroom -esm 2 -epsw x -dpool stratum+tcp://dcr.suprnova.cc:3252 -dwal Redhex.my -dpsw x -nofee 0 -mode 1


Question: How is this computer connecting to the internet?
If you are using wifi, DON'T, connect via CAT6, ideally direct into the router/modem link to internet.

There are multiple postings with this issue, I also encountered it in my early days mining, where I was feeling my way in, working off my desk, in isolation, and wifi was convenient.

Also, try ETH only mining, (-mode 1), if you're PSUs are weak, not only will cards fail to init, but you can pull down other things, (like wifi).
I also had some funky system crashes, eventually traced that to openrig concept, zero shielding from microwaves, and the wifi as kicking it offline. This was very repeatable, if I placed myself between the rig and the antenna, it was ok, I'd get up from my desk, and 1~2 times every other day, it would crash.

Since I switched to cable connection, I've not had a single socket time out error.

How often are you seeing that?

If it's occasional, (1~2 times a day), that could be normal, depends on the quality of your internet connection.

You could also try this in the console

tracert us1.ethermine.org

Less is better, I just tried that from the UK, it's rubbish, I've hit 30 hops, and it's timing out on many.
You could also try

ping /t us1.ethermine.org

Keep that console open, and next time you see the socket closed, check you still have a connection, (not timing out).

There are basically 2 possibilities here, the socket is closed your end, (as us1.ethermine.org became unreachable), or ethermine closed it their end, (unlikely) but possible if under attack for example.


Saving the best to last,
Lastly, what adjustments do I need to make to get paid as quickly as possible?

I can certainly help you here, it's simple, mine faster :-)




KISS. Did you read the Readme.txt?
Summarise/Itemise your hardware/versions/expectations/batchfile & results. The more specific, detailed, the better
iSuX
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 8


View Profile
May 01, 2018, 02:01:05 PM

Anyone got issues after updating to Windows 1803?

Miner just stops without any errors
15:23:19:655   2624   Check and remove old log files...
15:23:19:655   2624   args: -epool eth-eu1.nanopool.org:9999 -ewal MYWALLET.MYRIG/MYEMAIL -epsw x -mode 1 -ftime 10
15:23:19:655   2624   
15:23:19:655   2624   浜様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様融
15:23:19:655   2624                   Claymore's Dual GPU Miner - v11.7              
15:23:19:655   2624                 ETH + DCR/SIA/LBC/PASC/BLAKE2S/KECCAK            
15:23:19:655   2624   藩様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様夕
15:23:19:655   2624   
15:23:19:655   2624   b583
15:23:19:874   2624   ETH: 3 pools are specified
15:23:19:874   2624   Main Ethereum pool is eth-eu1.nanopool.org:9999

Windows defender turned off.


Hi there.
Make sure you unblock EthDcrMiner64.exe
(right click, general tab, check unblock, /ok)
Turn defender ON, and set an exception for EthDcrMiner64.exe
It can be useful to relax security while debugging, but it's bad form to ignore it forthwith.

I'd suggest you take a look at your log file.
I'm assuming you mean, claymore 11.7 was working before you updated windows, and you changed NOTHING else, drivers etc, cmiiw.
That being so, look at a previous log, (from when it was working), that will show your full init, through to mining, and then compare with your current log.
At some point, your current log will halt, if you line old/new logs up, you will see what SHOULD be happening next, and that is where you need to investigate.

Good luck.

KISS. Did you read the Readme.txt?
Summarise/Itemise your hardware/versions/expectations/batchfile & results. The more specific, detailed, the better
Vann
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 588


View Profile
May 01, 2018, 02:17:06 PM

Good morning.  I'm new at this so please bear with me.  I'm running two 1050's, Defender disabled, virtual mem set to 16384, getting a

socket was closed remotely (by pool)
ETH; Job timeout, disconnect, retry in 20 sec....

Batch file

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

EthDcrMiner64.exe -epool us1.ethermine.org:4444 -ewal 0xMyEtherWalletAddress.backroom -esm 2 -epsw x -dpool stratum+tcp://dcr.suprnova.cc:3252 -dwal Redhex.my -dpsw x -nofee 0 -mode 1

#-eworker 0xMyEtherWalletAddress.backroom

Lastly, what adjustments do I need to make to get paid as quickly as possible?

Thank you in advance and sorry if you already face palmed after reading this.

I would suggest using the ethermine ssl port instead of the standard stratum port:

-epool ssl://us1.ethermine.org:5555

You will have MUCH less stale shares and it's a secure connection. Also make sure to setup backup pools in the epools.txt file in case the main pool goes down. If you want to get paid more frequently, you can adjust the minimum payout amount in the pool settings. Dual mining DCR, SIA, PASC or LBC is no longer a profitable option for GPU's since ASIC's were released for those algorithms.
knohult
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
May 01, 2018, 02:33:53 PM




Hi there.
Make sure you unblock EthDcrMiner64.exe
(right click, general tab, check unblock, /ok)
Turn defender ON, and set an exception for EthDcrMiner64.exe
It can be useful to relax security while debugging, but it's bad form to ignore it forthwith.

I'd suggest you take a look at your log file.
I'm assuming you mean, claymore 11.7 was working before you updated windows, and you changed NOTHING else, drivers etc, cmiiw.
That being so, look at a previous log, (from when it was working), that will show your full init, through to mining, and then compare with your current log.
At some point, your current log will halt, if you line old/new logs up, you will see what SHOULD be happening next, and that is where you need to investigate.

Good luck.

I run the same config on another computer with claymore 11.7 and windows 1803. It will start without any problems. The difference is windows 10 pro on the working and windows 10 pro n on the non working. I dont have any older logs left from the new rig. The config file is copied from the working computer.

Log from the working computer:
16:11:22:156   3504   
16:11:22:159   3504   浜様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様融
16:11:22:161   3504                   Claymore's Dual GPU Miner - v11.7              
16:11:22:165   3504                 ETH + DCR/SIA/LBC/PASC/BLAKE2S/KECCAK            
16:11:22:167   3504   藩様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様夕
16:11:22:169   3504   
16:11:22:171   3504   b583
16:11:22:378   3504   ETH: 3 pools are specified
16:11:22:380   3504   Main Ethereum pool is eu1.nanopool.org:9999
16:11:22:382   3504   DCR: 0 pool is specified
16:11:22:452   3504   OpenCL platform: NVIDIA CUDA
16:11:22:455   3504   AMD OpenCL platform not found
16:11:22:699   3504   CUDA initializing...

16:11:22:702   3504   NVIDIA Cards available: 1
16:11:22:704   3504   CUDA Driver Version/Runtime Version: 9.1/8.0
16:11:22:707   3504   GPU #0: GeForce GTX 1070, 8192 MB available, 15 compute units, capability: 6.1  (pci bus 3:0:0)
16:11:22:710   3504   Total cards: 1
16:11:26:724   3504   NVML version: 9.391.01
16:11:27:276   3504   SSL: Imported 54 certificates from local storage
16:11:27:320   2a04   ETH: Stratum - connecting to 'eu1.nanopool.org' <198.251.88.37> port 9999 (unsecure)



Log from the non working computer:
16:31:13:690   22a4   
16:31:13:690   22a4   浜様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様融
16:31:13:690   22a4                   Claymore's Dual GPU Miner - v11.7              
16:31:13:690   22a4                 ETH + DCR/SIA/LBC/PASC/BLAKE2S/KECCAK            
16:31:13:690   22a4   藩様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様夕
16:31:13:690   22a4   
16:31:13:690   22a4   b583
16:31:13:905   22a4   ETH: 3 pools are specified
16:31:13:906   22a4   Main Ethereum pool is eu1.nanopool.org:9999


And the config itself:
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
TIMEOUT 15
EthDcrMiner64.exe -epool eu1.nanopool.org:9999 -ewal wallet.rig/email
-epsw x -mode 1 -ftime 10 -wd 1 -logsmaxsize 5 -r 60 -minspeed 80 -mport 0
WhackOBill
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 44
Merit: 2


View Profile
May 01, 2018, 02:37:00 PM

Good morning.  I'm new at this so please bear with me.  I'm running two 1050's, Defender disabled, virtual mem set to 16384, getting a

These are 1050ti's right?  Not regular 1050's?
Bixbitecoin
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 124
Merit: 3


View Profile WWW
May 01, 2018, 02:38:41 PM

Good luck

BIXBITE COIN (https://bixbite.pro)
TELEGRAM (https://t.me/bixbitecoin)
circruiz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
May 01, 2018, 02:40:10 PM

Hello,

How do I set script auto change mining server when server is down.

Example...

Now mining US sever then US sever is down,Try Asia Sever.......,Aisia server is down....Try Europe server.

Can I do that?

Thank you






Vann
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 714
Merit: 588


View Profile
May 01, 2018, 02:44:32 PM

As explained in the README.txt, you need to add the ETH backup pools to epools.txt and secondary coin backup pools to dpools.txt. If the main pool goes down the miner will automatically cycle to the backup pools and return to the main pool once it's back online. You can also adjust the amount of time before the miner will switch back to the main pool with -ftime (default is 30 minutes).

Quote
FAILOVER

Use "epools.txt" and "dpools.txt" files to specify additional pools (you can use "-epoolsfile" and "-dpoolsfile" options to use different filenames).
These files have text format, one pool per line. Every pool has 3 connection attempts.
Miner disconnects automatically if pool does not send new jobs for a long time or if pool rejects too many shares.
If the first character of a line is ";" or "#", this line will be ignored.
Do not change spacing, spaces between parameters and values are required for parsing.
If you need to specify "," character in parameter value, use two commas - ,, will be treated as one comma.
You can reload "epools.txt" and "dpools.txt" files in runtime by pressing "r" key.
Pool specified in the command line is "main" pool, miner will try to return to it every 30 minutes if it has to use some different pool from the list.
If no pool was specified in the command line then first pool in the failover pools list is main pool.
You can change 30 minutes time period to some different value with "-ftime" option, or use "-ftime 0" to disable switching to main pool.
You can also use environment variables in "epools.txt", "dpools.txt" and "config.txt" files. For example, define "WORKER" environment variable and use it as "%WORKER%" in config.txt or in epools.txt.
You can also select current pool in runtime by pressing "e" or "d" key.
iSuX
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 8


View Profile
May 01, 2018, 02:57:34 PM




Hi there.
Make sure you unblock EthDcrMiner64.exe
(right click, general tab, check unblock, /ok)
Turn defender ON, and set an exception for EthDcrMiner64.exe
It can be useful to relax security while debugging, but it's bad form to ignore it forthwith.

I'd suggest you take a look at your log file.
I'm assuming you mean, claymore 11.7 was working before you updated windows, and you changed NOTHING else, drivers etc, cmiiw.
That being so, look at a previous log, (from when it was working), that will show your full init, through to mining, and then compare with your current log.
At some point, your current log will halt, if you line old/new logs up, you will see what SHOULD be happening next, and that is where you need to investigate.

Good luck.

I run the same config on another computer with claymore 11.7 and windows 1803. It will start without any problems. The difference is windows 10 pro on the working and windows 10 pro n on the non working. I dont have any older logs left from the new rig. The config file is copied from the working computer.

Log from the working computer:
16:11:22:156   3504   
16:11:22:159   3504   浜様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様融
16:11:22:161   3504                   Claymore's Dual GPU Miner - v11.7              
16:11:22:165   3504                 ETH + DCR/SIA/LBC/PASC/BLAKE2S/KECCAK            
16:11:22:167   3504   藩様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様夕
16:11:22:169   3504   
16:11:22:171   3504   b583
16:11:22:378   3504   ETH: 3 pools are specified
16:11:22:380   3504   Main Ethereum pool is eu1.nanopool.org:9999
16:11:22:382   3504   DCR: 0 pool is specified
16:11:22:452   3504   OpenCL platform: NVIDIA CUDA
16:11:22:455   3504   AMD OpenCL platform not found
16:11:22:699   3504   CUDA initializing...

16:11:22:702   3504   NVIDIA Cards available: 1
16:11:22:704   3504   CUDA Driver Version/Runtime Version: 9.1/8.0
16:11:22:707   3504   GPU #0: GeForce GTX 1070, 8192 MB available, 15 compute units, capability: 6.1  (pci bus 3:0:0)
16:11:22:710   3504   Total cards: 1
16:11:26:724   3504   NVML version: 9.391.01
16:11:27:276   3504   SSL: Imported 54 certificates from local storage
16:11:27:320   2a04   ETH: Stratum - connecting to 'eu1.nanopool.org' <198.251.88.37> port 9999 (unsecure)



Log from the non working computer:
16:31:13:690   22a4   
16:31:13:690   22a4   浜様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様融
16:31:13:690   22a4                   Claymore's Dual GPU Miner - v11.7              
16:31:13:690   22a4                 ETH + DCR/SIA/LBC/PASC/BLAKE2S/KECCAK            
16:31:13:690   22a4   藩様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様様夕
16:31:13:690   22a4   
16:31:13:690   22a4   b583
16:31:13:905   22a4   ETH: 3 pools are specified
16:31:13:906   22a4   Main Ethereum pool is eu1.nanopool.org:9999


And the config itself:
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
TIMEOUT 15
EthDcrMiner64.exe -epool eu1.nanopool.org:9999 -ewal wallet.rig/email
-epsw x -mode 1 -ftime 10 -wd 1 -logsmaxsize 5 -r 60 -minspeed 80 -mport 0



Interesting, why the timeout 15?
Note, the exe string needs to be single line, no c returns, or line breaks etc.
Also, 2 things you could try on the problem rig.
-mode 1
-dbg 1

I'd try stripping that to the minimum, (also make sure you set your virtual memory to at least 16GB!!!)

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 1
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
EthDcrMiner64.exe -epool eu1.nanopool.org:9999 -ewal wallet.rig/email -epsw x -mode 1


BUT.....I just checked, and it looks like nonopool servers are different to what you have above.

Should be

eth-eu1.nanopool.org

Are you 100% sure, the server you are using is correct?

Cheers


KISS. Did you read the Readme.txt?
Summarise/Itemise your hardware/versions/expectations/batchfile & results. The more specific, detailed, the better
Demise
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
May 01, 2018, 03:37:32 PM

Good morning.  I'm new at this so please bear with me.  I'm running two 1050's, Defender disabled, virtual mem set to 16384, getting a

These are 1050ti's right?  Not regular 1050's?

Correct, 1050ti's.
circruiz
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 11
Merit: 0


View Profile
May 01, 2018, 03:37:57 PM

As explained in the README.txt, you need to add the ETH backup pools to epools.txt and secondary coin backup pools to dpools.txt. If the main pool goes down the miner will automatically cycle to the backup pools and return to the main pool once it's back online. You can also adjust the amount of time before the miner will switch back to the main pool with -ftime (default is 30 minutes).

Quote
FAILOVER

Use "epools.txt" and "dpools.txt" files to specify additional pools (you can use "-epoolsfile" and "-dpoolsfile" options to use different filenames).
These files have text format, one pool per line. Every pool has 3 connection attempts.
Miner disconnects automatically if pool does not send new jobs for a long time or if pool rejects too many shares.
If the first character of a line is ";" or "#", this line will be ignored.
Do not change spacing, spaces between parameters and values are required for parsing.
If you need to specify "," character in parameter value, use two commas - ,, will be treated as one comma.
You can reload "epools.txt" and "dpools.txt" files in runtime by pressing "r" key.
Pool specified in the command line is "main" pool, miner will try to return to it every 30 minutes if it has to use some different pool from the list.
If no pool was specified in the command line then first pool in the failover pools list is main pool.
You can change 30 minutes time period to some different value with "-ftime" option, or use "-ftime 0" to disable switching to main pool.
You can also use environment variables in "epools.txt", "dpools.txt" and "config.txt" files. For example, define "WORKER" environment variable and use it as "%WORKER%" in config.txt or in epools.txt.
You can also select current pool in runtime by pressing "e" or "d" key.

I got it.

Thank you so much
MaryAngela_Fantocci
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 250



View Profile
May 01, 2018, 05:20:21 PM

Hi,
anyone knows how to run claymore miner in background through SSH?

For example, with bminer I can do
# ./mine.script.sh &

but this doesent work with claymore ethereum miner, hashrate goes to 0 if run in background.

Sorry, I have ubuntu server and ssh access
Thank you.
Try to use gnu screen.
Create screen session, then run miner and then detach from the screen.

            ▄▄████▄▄
        ▄▄██████████████▄▄
      ███████████████████████▄▄
      ▀▀█████████████████████████
██▄▄       ▀▀█████████████████████
██████▄▄        ▀█████████████████
███████████▄▄       ▀▀████████████
███████████████▄▄        ▀████████
████████████████████▄▄       ▀▀███
 ▀▀██████████████████████▄▄
     ▀▀██████████████████████▄▄
▄▄        ▀██████████████████████▄
████▄▄        ▀▀██████████████████
█████████▄▄        ▀▀█████████████
█████████████▄▄        ▀▀█████████
██████████████████▄▄        ▀▀████
▀██████████████████████▄▄
  ▀▀████████████████████████
      ▀▀█████████████████▀▀
           ▀▀███████▀▀



.SEMUX
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
  Semux uses 100% original codebase
  Superfast with 30 seconds instant finality
  Tested 5000 tx per block on open network
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
█ █
Demise
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
May 01, 2018, 05:46:26 PM

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
EthDcrMiner64.exe -epool us-east.ethash-hub.miningpoolhub.com:20535 -ewal walladdress.backroom -esm 2 -epsw x -dwal -dpsw x -nofee 1 -mode 1


Trying this pool as I'm getting a decent ping from it.  Would not work with the SSL option before the address.  Took that out and am getting:


ETH: Authorization failed
: {"id":2,"result":false,"error":null}
ETH: Connection lost, retry in 20 sec...
GRABNGO57
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
May 01, 2018, 06:04:49 PM

Hello, need some advice. Using V11.7 with AMD Blockchain drivers and getting 29.6 from my RX580 8Gb but when tried to use latest Adrenalin driver hash rate goes down to 19.9
This rig has 2 cards both RX 580s 8 Gb the one that gets to 32.2 has Hynix memory the one I have a problem with - Samsung.  Overclocking is the same with both drivers, I did not even touch it. Computing mode was turned on in new drivers. All patches installed in both cases.
Switched back to blockchain driver - the second card went back to 29.6 any advice what am I doing wrong?
GRABNGO57
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10
Merit: 0


View Profile
May 01, 2018, 06:13:19 PM

Hello, need some advice. Using V11.7 with AMD Blockchain drivers and getting 29.6 from my RX580 8Gb but when tried to use latest Adrenalin driver hash rate goes down to 19.9
This rig has 2 cards both RX 580s 8 Gb the one that gets to 32.2 has Hynix memory the one I have a problem with - Samsung.  Overclocking is the same with both drivers, I did not even touch it. Computing mode was turned on in new drivers. All patches installed in both cases.
Switched back to blockchain driver - the second card went back to 29.6 any advice what am I doing wrong?


I would check pool setting again, last time when I got this message it had to do with my worker name and password setup
iSuX
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 8


View Profile
May 01, 2018, 06:36:05 PM
Last edit: May 02, 2018, 07:51:26 AM by iSuX

Hello, need some advice. Using V11.7 with AMD Blockchain drivers and getting 29.6 from my RX580 8Gb but when tried to use latest Adrenalin driver hash rate goes down to 19.9
This rig has 2 cards both RX 580s 8 Gb the one that gets to 32.2 has Hynix memory the one I have a problem with - Samsung.  Overclocking is the same with both drivers, I did not even touch it. Computing mode was turned on in new drivers. All patches installed in both cases.
Switched back to blockchain driver - the second card went back to 29.6 any advice what am I doing wrong?


OK, here's the deal with blockchain drivers.
Beta release, driver specific for mining, but now kind of dated, and only support 8 GPU max.
Later drivers, (general release), include a new feature to switch between graphics and compute in the Radeon Settings gui.
(Check out the Radeon  release notes!)

Radeon Settings / gaming /Global settings, (select each GPU in turn, LAME AMD, utterly LAME!), select compute, confirm OK for restart.
After setting all GPU to compute, shutdown PC, reboot etc.
(I've seen on every radeon release, failures to mode change, and reboot will fix that).

Suggest you use 18.3.4

Been running that for some weeks, it's stable so far, and supports up to 13 GPU per rig.

Good luck.

KISS. Did you read the Readme.txt?
Summarise/Itemise your hardware/versions/expectations/batchfile & results. The more specific, detailed, the better
Pages: « 1 ... 1128 1129 1130 1131 1132 1133 1134 1135 1136 1137 1138 1139 1140 1141 1142 1143 1144 1145 1146 1147 1148 1149 1150 1151 1152 1153 1154 1155 1156 1157 1158 1159 1160 1161 1162 1163 1164 1165 1166 1167 1168 1169 1170 1171 1172 1173 1174 1175 1176 1177 [1178] 1179 1180 1181 1182 1183 1184 1185 1186 1187 1188 1189 1190 1191 1192 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 1201 1202 1203 1204 1205 1206 1207 1208 1209 1210 1211 1212 1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219 1220 1221 1222 1223 1224 1225 1226 1227 1228 ... 1326 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!