Bitcoin Forum
April 21, 2019, 01:31:41 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 [4]  All
  Print  
Author Topic: My Impression of Avalon Machine (cooling info updated)  (Read 15050 times)
techwtf
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100


View Profile
March 04, 2013, 10:54:23 AM
 #61

finally the problem reason is found.

in the first machine I got, the included USB A-to-B cable is < 35cm in length (including the connectors),
during shipping the connector is dropped and I opened the case, reconnected back (so you see that I wrote that trouble).
but it didn't get fastened as the cable is short.

in the recent batch of machines, the cable is much more longer,
there is also tape to make sure the connectors never get disconnected.
so yours should be safe from this issue.

but anyway, "no_matching_work" in stats api should be 0, or you may want to check the same issue.

---

simply, the current communication protocol / the controller? is not capable of doing error correction.
flip a bit may really cause big problem.
1555853501
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1555853501

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1555853501
Reply with quote  #2

1555853501
Report to moderator
1555853501
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1555853501

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1555853501
Reply with quote  #2

1555853501
Report to moderator
1555853501
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1555853501

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1555853501
Reply with quote  #2

1555853501
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1555853501
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1555853501

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1555853501
Reply with quote  #2

1555853501
Report to moderator
loshia
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610
Merit: 1000


View Profile
March 04, 2013, 11:44:40 AM
 #62



but anyway, "no_matching_work" in stats api should be 0, or you may want to check the same issue.

---

simply, the current communication protocol / the controller? is not capable of doing error correction.
flip a bit may really cause big problem.

Super! Can you be more specific about how big problem can be?

I guess that controller has own Firmware/Software and it can be upgraded some time in the feature is that correct?

Best

Please help the Led Boy aka Bicknellski to make us a nice Christmas led tree and pay WASP membership fee here:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=643999.msg7191563#msg7191563
And remember Bicknellski is not collecting money from community;D
techwtf
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140
Merit: 100


View Profile
March 04, 2013, 01:14:34 PM
Last edit: March 04, 2013, 01:29:51 PM by techwtf
 #63



but anyway, "no_matching_work" in stats api should be 0, or you may want to check the same issue.

---

simply, the current communication protocol / the controller? is not capable of doing error correction.
flip a bit may really cause big problem.

Super! Can you be more specific about how big problem can be?

I guess that controller has own Firmware/Software and it can be upgraded some time in the feature is that correct?

Best

1: run into a dead loop, or returned unknown bad response (since the command may be a bit flipped one)
2: yes, but I guess it wont be a easy thing... I dont think they will release it.
Aseras
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 658
Merit: 500


View Profile
March 04, 2013, 08:36:01 PM
 #64

Is there a way to configure a failover gateway in this build of openWRT?
cedivad
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1162
Merit: 1001



View Profile
March 04, 2013, 08:42:10 PM
 #65

Is there a way to configure a failover gateway in this build of openWRT?
You better use something like zeroshell as your gateway and configure multiple upstreams on a fail over setup.
It's the way my home network works (well, a bit harder than this, i load balance my upstream via some magic called VPN bounding, a layer 3 stuff if i recall correctly).

My anger against what is wrong in the Bitcoin community is productive:
Bitcointa.lk - Replace "Bitcointalk.org" with "Bitcointa.lk" in this url to see how this page looks like on a proper forum (Announcement Thread)
Hashfast.org - Wiki for screwed customers
loshia
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1610
Merit: 1000


View Profile
March 04, 2013, 08:43:04 PM
 #66

Is there a way to configure a failover gateway in this build of openWRT?
Yes via shell script as add on. You can do whatever you want:)
There is no buildin recipe to solve every problem but it is open source and you can take advantage of it and find a solution

Please help the Led Boy aka Bicknellski to make us a nice Christmas led tree and pay WASP membership fee here:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=643999.msg7191563#msg7191563
And remember Bicknellski is not collecting money from community;D
xiangfu
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 120
Merit: 100


View Profile
March 13, 2013, 04:29:22 AM
 #67

Hi

We have document the Avalon at this wiki page, please help us on that wiki page.
  http://en.qi-hardware.com/wiki/Avalon

You can find the firmwares here:
  http://downloads.qi-hardware.com/people/xiangfu/avalon/

ChangeLog:
  http://downloads.qi-hardware.com/people/xiangfu/avalon/ChangeLog

This link is always link to latest firmware:
  http://downloads.qi-hardware.com/people/xiangfu/avalon/openwrt-ar71xx-generic-tl-wr703n-v1-squashfs-factory.bin

Please report bug here:
  https://github.com/BitSyncom/cgminer-openwrt-packages

Xiangfu
Pages: « 1 2 3 [4]  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!