mustang321
|
|
June 23, 2016, 11:35:25 PM |
|
Tr de elendiğine göre yeni favori takımları belirleme zamanı , ben kötü olmalrına rağmen portekizi destekleyeceğim , cr7 nerde ben orda
Türkiye'nin elenmesine neden olan italyanın rakibi kimse ben o takımı destekleyeceğim o takım benim favori takımım olacak sonrasında italyayı yenen takımı favori olarak tutmaya devam edeceğim :)tüm türk halkınında böyle düşüneceğini sanıyorum.
|
|
|
|
gorkem
|
|
June 24, 2016, 12:14:08 AM |
|
Tr de elendiğine göre yeni favori takımları belirleme zamanı , ben kötü olmalrına rağmen portekizi destekleyeceğim , cr7 nerde ben orda
Türkiye'nin elenmesine neden olan italyanın rakibi kimse ben o takımı destekleyeceğim o takım benim favori takımım olacak sonrasında italyayı yenen takımı favori olarak tutmaya devam edeceğim :)tüm türk halkınında böyle düşüneceğini sanıyorum. italya ıspanyayla oynıycak ıspanya bıze3 attı onuda desteklemem sahsen .bnm gonlumden gecen belcıka ..nuyuk ıhtımal belcıka fınale cıkacaktır yarı fınalde suprz olmazsa hırvatıstan belcıka oynar .orad bellı takılırlar
|
|
|
|
forbidden
|
|
June 24, 2016, 02:46:23 AM |
|
ben Terim'i sevemedim abi kanım ısınmıyor bu herife. Şenol Güneş 2002 de 3. yaptı dünya kupasında, Beşiktaşta da başarısı ortada, hala tutturmuşlar bir Terimdir gidiyor. Biz Türklerden bir halt olmaz, ne teknoloji, ne spor, ne bilim, ne ekonomi..
|
|
|
|
blackangel343
Member
Activity: 119
Merit: 100
|
|
June 25, 2016, 07:02:23 PM |
|
Türk milli takımımız elendi ama euro 2016 devam ediyor bugün oynanan maçlarda polonya penaltılara kaldı ve penaltılar sonunda isviçreyi eledi diğer maçta galler kuzey irlandayla oynadı oda bulduğu tek golle kuzey irlandayı eledi maçın çok bir zevki yoktu çünkü gol geç geldi şimdi hırvatistan - portekiz mücadelesi devam ediyor inşallah gol erken gelir ve güzel bir maç izleriz.
|
|
|
|
arancra
|
|
June 25, 2016, 08:20:57 PM |
|
Fatih Terim ve evlatlıkları olduğu sürece Milli Takımdan bir şeyler beklemek gereksiz. Tabi tüpçüyü de unutmamak lazım.
|
|
|
|
gorkem
|
|
June 25, 2016, 08:36:25 PM |
|
ne ıgrenc maclar oluyor ya galler macı ıgrenc portekız macında dakıka 80 kaleyı bulan sut yok pozısyon yok denecek kadar 1 2 tane ..futbol kalıtesı ıgrenc bu turnuvada
|
|
|
|
king1982
|
|
June 26, 2016, 12:20:40 AM |
|
ne ıgrenc maclar oluyor ya galler macı ıgrenc portekız macında dakıka 80 kaleyı bulan sut yok pozısyon yok denecek kadar 1 2 tane ..futbol kalıtesı ıgrenc bu turnuvada
Söylediğinde haklısın iki maçı izledim iki maçta da çok pozisyon olmadı çok defansif ve kontrollü maçlar oldu gerçekten sıkıcı maçlar oldu .
|
|
|
|
ridewithme
Sr. Member
Activity: 406
Merit: 250
Follow me to the Profitland.
|
|
June 26, 2016, 02:31:18 PM |
|
Fransa 1. dakikada yediği penaltı golüyle 1-0 geriye düşmüştü ama Griezzman 3 dakikada 2 gol atınca öne geçtiler. Dünkü maçlardan daha hareketli geçiyor.
|
I invested in ETH and made money, WAVES, made money, JEWELS made money, NXT made money, BTC made a lot of money! Follow me and profit.
|
|
|
andromeda876
|
|
June 26, 2016, 10:09:01 PM |
|
Fransa 1. dakikada yediği penaltı golüyle 1-0 geriye düşmüştü ama Griezzman 3 dakikada 2 gol atınca öne geçtiler. Dünkü maçlardan daha hareketli geçiyor.
kesinlikle katılıyorum sana dün ile bugünkü futbola bakınca çok farklı bir hava vardı birde bugünün özelliği favori gösterilen güçlü takımların maçlarını izledik benim favorim son maçtı belçika harika top oynadı 4 gol attı gerçekten maç heyecan vericiydi.
|
|
|
|
ridewithme
Sr. Member
Activity: 406
Merit: 250
Follow me to the Profitland.
|
|
June 30, 2016, 01:44:14 PM |
|
Bugün Polonya - Portekiz maçıyla çeyrek final heyecanı başlıyor. Gönlümüz Quaresma'dan yana.
|
I invested in ETH and made money, WAVES, made money, JEWELS made money, NXT made money, BTC made a lot of money! Follow me and profit.
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
June 30, 2016, 02:36:04 PM |
|
Bugün Polonya - Portekiz maçıyla çeyrek final heyecanı başlıyor. Gönlümüz Quaresma'dan yana.
polonya maçı elinde tuttuğu halde almanyaya gol atamadı portekizde uzatmalarda kıl payı kurtardı bu maçın da alt olacağını düşünüyorum.
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
|
|
June 30, 2016, 07:21:05 PM |
|
polonya 10 numara oynuyor vallahi, portekizin isi zor gibi, zaten polonya su an 1-0 onde, bakalim mac iyice heyecanlanacak.
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
Dammitt
|
|
June 30, 2016, 07:41:33 PM |
|
polonya 10 numara oynuyor vallahi, portekizin isi zor gibi, zaten polonya su an 1-0 onde, bakalim mac iyice heyecanlanacak.
Polonya ne yaparsa yapsın portekiz o maçı bırakmaz şu an skor 1-1e geldi bence iki takımdada gol atma durumu ve pozisyonlar sıklıkla olur eğer portekiz bulduğu pozisyonları iyi değerlendirirse büyük ihtimalle polonyayı eler.
|
|
|
|
ibrhmsny
|
|
June 30, 2016, 10:13:06 PM |
|
Portekiz penaltılarla eledi. Son gol Q7 den
|
|
|
|
gorkem
|
|
July 01, 2016, 12:44:41 PM |
|
EURO 2016’da final yönetmesi beklenen isimlerden olan Cüneyt Çakır, İtalya’nın 2-0 kazandığı İspanya maçını yönetmiş ve bu karşılaşma sonrası eve yollanmıştı. Cüneyt Çakır’ın eve dönüş nedeni İtalya – İspanya maçında geçer not alamaması oldu. Hug Dallas’ın gözlemcisi olduğu maçta Cüneyt Çakır bu karşılaşmadan 7.2 puanla geçer not alamadı. UEFA’nın resmen açıkladığı ve Çakır’ın yönettiği 3 maçtaki notları şöyle: İzlanda – Portekiz: 8.2 Belçika – İrlanda: 7.8 İtalya – İspanya: 7.2
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
July 01, 2016, 01:27:30 PM |
|
portekiz kadar bal bir takım görmedim. kadroları aslında cok iyi ama kullanamıyorlar. ve turları bence suan kadar sansa geçtiler. kurada da sanslı ilerliyorlar. finali görecekler sanki.
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
|
|
July 01, 2016, 03:45:28 PM |
|
yaw polonyaya yazik oldu, adamlar dun gece 10 numara oyun oynadilar, sonra sen git penaltilarin son penaltisinda elen olacak is degil, bizimkilere degil bunlara uzuldum.
|
Bitcoin is the path to lambo. Lambo leads to women. Women lead to marriage. Marriage leads to...suffering.
|
|
|
gorkem
|
|
July 01, 2016, 09:11:28 PM |
|
belcika gene beklenen yukselısı yapamadı ve gene ceyrek fınalde suprız sekılde elendı .turnuvanın surprızı Galler oldu bu gıdısle almanya fınalı cok rahat kazanıp kupanın saHıbı olacak bence buna suhpe yok kupa almanyanın hayırlı ugurlu olsun
|
|
|
|
petahashminer
Legendary
|
|
July 02, 2016, 06:57:49 AM |
|
efsane maç oldu. galler çok ama çok büyük bir iş başardı. bunu da her biri diğerinden güzel 3 ayrı gol atarak başardılar. şaşkınım . yolları açık olsun.
|
|
|
|
Dammitt
|
|
July 02, 2016, 12:58:21 PM |
|
Ben bu işi anlamıyorum hangi takım 1-0 öndeyken niye yatarsın be arkadaş.? Açıkcası favori takımım belçikaydı ama yanlış yaptı ayrıca çok fazla boş atakları değerlendiremedi sonucunda turnuvaya veda etti.
|
|
|
|
|