chek2fire
Legendary
Activity: 3430
Merit: 1142
Ιntergalactic Conciliator
|
|
July 15, 2016, 08:09:04 PM |
|
|
|
|
|
chek2fire
Legendary
|
|
July 15, 2016, 08:30:15 PM |
|
O στρατός στην Τουρκία μόλις έβγαλε ανακοίνωση ότι η εξουσία πέρασε στα χέρια τους.
|
|
|
|
zoro1
|
|
July 15, 2016, 09:28:34 PM |
|
καλα η προπαγανδα τωρα θα ειναι στο φορτε της. το θεμα ειναι μη κανουν κανα εμφυλιο διοτι φαινεται οτι οι εχθροι του ερντογαν πανε να τον ριξουν αλλα οι υποστιρικτες του τι θα κανουν μετα?
|
|
|
|
theoulis (OP)
Legendary
Activity: 1064
Merit: 1003
|
|
July 16, 2016, 06:49:33 AM |
|
προσπαθω να παρω τον τραμπ στα σοβαρα. ομως οταν τουιταρει για το πραξικοπημα κατι σαν " οι τουρκοι προσπαθουν να παρουν τη χωρα στα χερια τους και παλι. το ιδιο θα γινει και εδω οταν εκλεγω προεδρος" ποσο καλη διαθεση να εχω? τωρα το εσβησε φυσικα! αλλα και ο ομπαμιας δεν πηγε πισω, περιμενε ωρες να ανακοινωσει οτι στηριζει την εκλεγμενη κυβερνηση (οταν ειδε οτι αποτυγχανε η "εξεγερση" ) εχουμε μπλεξει!
|
|
|
|
chek2fire
Legendary
|
|
July 16, 2016, 11:03:07 AM |
|
εδώ με το που έγινε το πραξικόπημα η πρώτη δήλωση που έγινε από αμερική ήταν ότι έχει γίνει εξέγερση χωρίς να το καταδικάσουν.
|
|
|
|
zoro1
|
|
July 19, 2016, 04:28:46 PM |
|
Περιμένω την μέρα που θα ξημερώσει και θα έχουμε Trump πρόεδρο Αμερικής, Σόιμπλε στην Γερμανία και Λεπεν στην Γαλλία και μιχαλολιακο εδω λογικα η ΧΑ δεν προκειται να ψηφισει τον εκλογικο νομο χωρις bonus διοτι ελπιζουν οτι εχουν καλες πιθανοτητες να βγουνε 1ο κομμα! στην αναμπουμπουλα ο λυκος χαιρεται γατακι τσιπρα, τον ηπιες απο τους ναζιστες! ετσι για να ευλογισω και λιγο τα γενια μου
|
|
|
|
chek2fire
Legendary
|
|
July 19, 2016, 04:45:16 PM |
|
και να μην ψηφιστεί ο νόμος με 200 θα είναι νόμος του κράτους για τις μεθεπόμενες εκλογές. Εγώ είμαι υπέρ της απλής αναλογικής που είναι ότι ποιο αντιπροσωπευτικό σύστημα υπάρχει σε μια τέτοιου τύπου δημοκρατία. Μην ξεχνάμε ότι τα 40 χρόνια που μας φτάσανε εδώ προήλθαν από τις κοινοβουλευτικές δικτατορίες που έκανε το πρώτο κόμμα ότι ήθελε χωρίς κανέα ουσιαστικό έλεγχο.
|
|
|
|
zoro1
|
|
July 19, 2016, 06:33:48 PM |
|
εσυ τωρα πιστευεις οτι αυτο ειναι που θα μας σωσει 40 χρονια που λες εχουν γινει και εκλογες με απλη και συνθετη αναλογικη και το αποτελεσμα ενα ολοστρογγυλο μηδεν! καθε φορα που βγαινει μια νεα πολλα υποσχολμενη (με λαικισμους και φαμφαρες) κυβερνηση κατεβαινουμε στο δρομο να πανυγηρισουμε και την επομενη πρακαλαμε να ξεκουμπιστει και να ερθει ο επομενος και ο φαυλος κυκλος συνεχιζεται! ( να θυμισω τις συνεργασιες ΝΔ-ΚΚΕ, ΝΔ-πασοκ,ζωλοτας,παπαδημου)
|
|
|
|
chek2fire
Legendary
|
|
July 19, 2016, 06:38:55 PM |
|
πάντως για μένα μόνο ότι κάτι λαμόγια που έφαγαν το καταπέτασμα πλέον καλούνται να πληρώνουν μου αρκεί. Σήμερα είχαμε άλλο ένα φυντάνι από την UBS που έχει κάτι λίστες και έχει κρύψει κάτι εκατομμύρια ευρώ. Ο ίδιος είναι υπεύθυνος του στρατηγικού επενδυτικού σχεδιασμού μεγάλου κόμματος εδώ στην Ελλάδα. Δεν θα γράψω ονόματα μήπως θεωρηθεί ότι κάνω πολιτική προπαγάνδα. Μπορείτε να τα φανταστείτε όμως.
|
|
|
|
chryspano
Legendary
Activity: 910
Merit: 1000
|
|
July 19, 2016, 07:19:21 PM |
|
πάντως για μένα μόνο ότι κάτι λαμόγια που έφαγαν το καταπέτασμα πλέον καλούνται να πληρώνουν μου αρκεί.
Θα υποθέσω αυθαίρετα ότι ενώ έφαγαν 100 τώρα ίσως να πληρώσουν to 20%-30% απο αυτά που έφαγαν και αν..... απο την άλλη όσοι δεν έφαγαν τίποτα ήδη πληρώνουν πάνω απο το 60% /rant
|
|
|
|
chek2fire
Legendary
|
|
July 19, 2016, 07:23:08 PM |
|
ναι όντος μπροστά σε αυτά που έφαγαν δεν θα πληρώνουν τίποτα αλλά κάπως πρέπει να σπάσει το απόστημα για να προχωρήσουμε μπροστά αν και η λαμογιά δεν βλέπω να φεύγει από την Ελλάδα. Υπάρχουν παντού τριγύρω μας. Εδώ βλέπει ακόμα και χαζούς με περικεφαλαία που κάνουν μικρολαμογίες. Είναι σαν να έχει περάσει μέσα σε κάθε έλληνα. Αλλο ένα πνευματικό επίτευγμα της μεταπολίτευσης αυτό.
|
|
|
|
theoulis (OP)
Legendary
|
|
July 20, 2016, 06:09:11 AM |
|
λαμογια θα υπαρχουν παντα και παντου. αυτο που πρεπει οπωσδηποτε να διαφυλαξουμε ειναι η ελευθερια λογου εκφρασης που εχουμε ακομα διοτι βλεπω κινησεις περιορισμου της. μακαρι να μην γινουμε τουρκια οπου τα λαμογια και οι κλεφτες ειναι το λιγοτερο που τους απασχολει τωρα!
|
|
|
|
chek2fire
Legendary
|
|
July 20, 2016, 10:47:15 AM |
|
πάντως και αυτό που είχαμε δεν ήταν ελευθερία λόγου αλλά προπαγάνδα από μεγάλη μερίδα διαπλεκόμενων επιχειρηματικών συμφερόντων .
|
|
|
|
zoro1
|
|
July 20, 2016, 11:22:58 AM |
|
παιδια μην μπερδευστε. που την ειδατε την ελευθερια λογου οταν η χρυση αυγη ειναι αποκλεισμενη απο ολα τα καναλια? επισης μην παμε και στο αλλο ακρο και ψαχνουμε δικαιολογιες για επιβολη λογοκρισιας! (η προπαγανδα, η πλυση εγκεφαλου, η ανοησια και η βλακεια ανηκουν στην ελευθερια λογου)
|
|
|
|
chek2fire
Legendary
|
|
July 20, 2016, 12:18:36 PM |
|
παιδια μην μπερδευστε. που την ειδατε την ελευθερια λογου οταν η χρυση αυγη ειναι αποκλεισμενη απο ολα τα καναλια? επισης μην παμε και στο αλλο ακρο και ψαχνουμε δικαιολογιες για επιβολη λογοκρισιας! (η προπαγανδα, η πλυση εγκεφαλου, η ανοησια και η βλακεια ανηκουν στην ελευθερια λογου)
αν και πιστεύω ότι και οι ίδιοι δεν πάνε για να συντηρούν τον μύθο τους του και καλά κυνηγημένου από το σύστημα νομίζω θα πρέπει να τους έβγαζαν σε κάθε ευκαιρεία για να καταλάβει και ο κόσμος πόσο ηλίθιοι είναι οι φασίστες. Αν έχετε παρακολουθήσει ομιλία του Μπαρμπαρούση δεν θα σας μείνει άντερο
|
|
|
|
|
chryspano
Legendary
Activity: 910
Merit: 1000
|
|
July 23, 2016, 08:14:42 PM |
|
@SBakey Ανάθεμα και αν καταλαβαίνει κανείς τι στον Π@%$# γράφεις, ψάχνω να βρώ το "Downvote" αλλά δεν το βρίσκω...
|
|
|
|
chek2fire
Legendary
|
|
July 23, 2016, 11:09:53 PM |
|
spam bot είναι γιαυτό γράφει έτσι Δεν τολμάω να ανοίξω το link που έχει.
|
|
|
|
SBakey
Newbie
Activity: 1
Merit: 0
|
|
July 23, 2016, 11:24:33 PM |
|
spam bot είναι γιαυτό γράφει έτσι Δεν τολμάω να ανοίξω το link που έχει. Lol δεν είμαι ένα bot spam που λέω απλά τι είναι στο μυαλό μου... Ευχαριστώ
|
|
|
|
theoulis (OP)
Legendary
|
|
July 24, 2016, 07:02:29 AM |
|
εχουν αγριεψει τα πραματα με τις εκλογες στο αμερικα. εχουν βγει καποια emails για την χιλαρι πολυ "βρωμικα" οπως κια για τον τραμπ που λενε οτι ειναι δαχτυλος του πουτιν!!!! εχω παρει τα ποπκορν εδω και μερες και παρακολουθω δεν υπαρχει κανας αλλος να κατεβει με αλλο κομμα? ανεξαρτητος?
|
|
|
|
|