Bitcoin Forum
September 20, 2018, 09:28:43 PM *
News: ♦♦ Bitcoin Core users must update to 0.16.3 [Torrent]. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [PRE-ANN] WAVES. Platforma definitiva de jetoane criptate blockchain  (Read 3800 times)
abonarea
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302
Merit: 1003View Profile
March 29, 2016, 02:12:03 PM
 #1

 Postarea Originala poate fi accesata aici: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1387944.0


                        
Introducem WAVES
Platforma criptata definitiva pentru vanzarea/cumpararea actiuni/jetoane pe Blockchain
  __________________________Introducem WAVES,platforma criptata definitiva pentru emisiune,transfer si comerti actiuni/jetoane personalizate pe blockchain.Cu numele inspirat de noua descoperire gravitationala a valurilor, WAVES reprezinta gravitatia ce aduna comunitatile la un loc.Echipa WAVES ,in mod explicit tinteste spre piata deschisa adoptata si usor de manevrat ,vrem sa devenim o platforma pentru a deschide calea spre proiecte comunitare.

Inspirat de  cripto-moneda NXT,WAVES este o noua platforma,fiind codata de la razuire si tintind sa devina pentru monezile colorate , ceea ce ETH este pentru encriptare. Suntem un grup de dezvoltatori si oameni de afaceri care ne-am implicat in platforma  NXT,folosindu-ne de experienta noastra si de evaluatori experti ,vrand sa oferim o platforma robusta si flexibila a monezilor colorate ,concentrandu-ne pe vanzare-publica , proiecte ale comunitatii,cai deschise de dezvoltare si conectare menite sa stabileasca o legatura intre retelele de plati. La lansare Waves va oferi o platforma la scara larga pentru o finantare a multimii,descentralizata,administrarea comunitatii, mesagerie criptata. Vom oferi  o usoara( platforma )chrome plugin pentru utilizatorii de final, un nod plin continand un intreg  blockchain,care va functiona pe un modul  separat de software. Experienta utilizatorului va fi foarte aproape de acea experienta folosita in tranzactiile bancare centralizate.Tinta noastra este adoptia unei comunitati si lejeritatea folosirii sistemului. Utilizatorii vor fi bucurosi la un click distanta de procedura instalarii ,si la un nivel mare descentralizat de platforma comertului/vanzarii - publice direct in browserul lor.


                                            

              
Optiunile pe care WAVES le va avea la lansare sunt:
__________________________

Emiterea jetoanelor personalizate,transferul si tranzactionare descentralizata
Abordarea monedelor colorate este reprezentarea intr un loc important pe blockchain. Jetoanele personalizate pot desemna o partitie in proiecte ale comunitatii  ,un jeton de joc, poate reprezenta monezile fiat in blockchain.
Scopul folosirii jetoanelor criptate,este limitat doar de imaginatia utilizatorilor,si foarte bine poate merge mai departe reprezentand instrumente financiare in blockchain.

Utilizatorii isi vor putea emite singuri propriul jeton, sa-l transfere la alti utilizatori,si sa-l comercializeze la schimburi descentralizate.  Cea mai importanta folosire pe piata este vanzarea publica catre proiecte deschise.  Consideram ca si cum ar fi la scara inalta inceputul sistemului crypto , unde utilizatorii pot nu numai salva un proiect care le place ,dar au o legatura cu donatia care au facut-o, prin urmare ,transferand beneficiile detinatorilor  unor jetoane ,catre alt utilizator.

O sa colaboram si lucram cu  autoritățile  reglementatoare pentru a oferi  mediul cel mai compatibil în cazul  jurisdicțiilor majore . Etapa urmatoare va fi stocarea si  alte instrumente financiare emise vor fi facute de companii stabilite  ,in complianta cu legile locale.Prin intermediul furnizarii  activelor de tranzacționare descentralizate ,vom oferi un schimb descentralizat care poate fi utilizat pentru instrumente financiare ,  compensand si comercializand.


Jetoanele FIAT pe WAVE blockchain
O sa finantam jetoanele tokens, legate de monezile internationale. Ei vor fi sprijiniti de institutii financiare existente ,care vor oferi piata de desfacere pentru actiuni,in complezanta cu KYC/AML.Structura este asemanatoare cu Ripple gateways,nu este o piata-peg,dar una acoperita de o a treia parte ,entitate.
Lansand jetoanele Fiat, noi ajungem la audienta de general incepator,ei nu trateaza cu rata de schimb crypto , fiind in comfortabilele medii EUR sau USD.

Сrypto-jetoane --de asemenea
Crypto monezile vor fi acceptate ca active WAVES blockchain . Se va admite comercializarea descentralizata impotriva jetoanelor BTC , care vor fi cel mai probabil folosite de monezile de schimb crypto  si vanzarea publica a lor, proiecte dornice de lansare a campaniilor lor pe platforma WAVES.Toate monezile crypto vor fi acceptate. Implementarea crypto monezilor -jetoane este bazata pe abordarea MGW de la proiectele SuperNET ,care este furnizata de mai multe servere independente ,iar adresele de depozite multisig folosite la moneda crypto sunt  sprijinite,și la fiecare depozit de succes ,fiecare utilizator va primi jetoane blockchain corespunzatoare, pe care ea sau el le pot tranzactiona sau retrage in conformitate cu moneda crypto.
Aceste specificatii fac actiunile posibile de tranzactionat si importante.  Daca tranzactionam un activ impotriva altui activ ,intr-un mod descentralizat,atunci noi efectiv vom obtine in acest mod ,prima platforma descentralizata de bursa de valori,legata de "stabilirea" monezilor reale  si monezilor crypto cu implicatii monetare foare rezistente.


Caracteristicile managementului ale comunitatii
Votul descentralizat si transmiterea mesajelor vor fi implementate. Vor fi ajutate proiectele lansate pe platforma WAVES sa fie comunicate celor din spatele acestora si sa decida la dezvoltarea comunitatii intr-un mod sigur si transparent.

Sistem de implementare
Ca sa deschida calea pentru o dezvoltare viitoare a sistemului,si pentru a putea simplifica un proces de rulare,se va actualiza un sistem de plug in care va fi foarte flexibil,si va fi pus astfel in aplicare. Aceasta va permite sa scapam de furci dure si sa implementam cele mai noi optiuni printr un sistem de plug in.
Sistemul de reputatii
Sistemul de reputatii va fi implementat folosind jetoane "karma".WAVES va oferi un mediu propice de afaceri, sistemul de reputatie fiind parte a acestuia.Va fi o incrucisare intre reputatia bazata pe mai multe tranzactii, active emise, alte activitati blockchain si feedback de la utilizatori.Va fi o campanie descentralizata KYCsi un sistem de verificari, predecesorul sistemelor care vor domina speram mediul de afaceri in viitorul apropiat.

Specificatii de securitate
Specificatiile de securitate incluzand active anonime tranzactionate vor fi implementate. Fara aceste specificatii de securitate ,va fi imposibil sa mimam  
experiența dobandita normala, bursa de valori ale cărților anonime comandate.

White Paper
________________________Specificatii Tehnice
__________________________

100 milioane de jetoane emise
Algoritm POS
Sistem al tranzacțiilor personalizate ce pot fi extinse
Pplicatii de sistem Plugin/Blockchain
Sistem descentralizat de reputatii

Agenda
________________
Martie 2016 pana in  Aprilie 2016 inceputul dezvoltarii codului modular  
Aprilie 2016 inceperea vanzarii publice
Vara lui 2016 Lansarea pe piata. Utilizarea simplificata si lejera pentru clientii de final[/size]


Structura de ICO-ul WAVES si Agenda
________________________________

Waves ICO se va lansa Aprilie 12,2016 si se va sfarsi Mai 31,2016.

Rezervele totale de jetoane sunt in numar de 100 milllioane.

15 milioane de jetoane sunt rezervate ca recompensesi echipa de dezvoltare ,dupa cum urmeaza :
- 1 milion de jetoane vor fi impartite suporterilor. Va rog verificati informatiile suplimentare de mai jos.
- 1 milion de jetoane sunt rezervate pentru recompense post-ICO.
- 4 milioane jetoane sunt rezervate partenerilor strategici si sustinatorilor.
- 9 milioane de jetoane  sunt pastrate de echipa de dezvoltare.
Cele 85 milioane de jetoane ramase vor fi distribuite in procedeul lCO a participarii utilizatorilor,bazata pe contributia acestorain strangerea finala de fonduri.Procedeul vanzarii va avea loc la o adunare generala a publicului cu vanzare pe website.

Va avea loc o dicutie despre reducerile oferite noilor participanti ,bazata pe urmatorul orar:
- Bonus in prima zi de ICO . Utilizatorii ce vor cumpara jetoanele WAVES in Aprilie,12 vor primi un bonus de  20%
- Participantii campaniei pana la sfarsitul lui Aprilie (Aprilie,13 - Aprilie, 30) vor primi 10% bonus.
- Mai, 1 -Mai, 15 primesc 5% bonus.

ICO se incheie la Mai, 31. Dupa finalizarea ICO,se organizeaza o tragere la sorti de pe platforma ICO

Serviciile de imputernicire
_________________________

Serviciile de imputernicire legala pentru  WAVES ICO sunt puse la dispozitie de :
Alexander Kuzmin, mycelium.com fondator.
Paul Klanschek, coinimal.com fondator.

Serviciul de 2 din 3 multisemnaturi , oferit de Coinbase.com ,este folosit .
Fondurile vor fi eliberate dupa o lansare de succes in prealabil a retelei WAVES si dupa  ce sume ale site-ului ICO vor fi retrase catre adresele voastre WAVES.

Perioada de dezvoltare si termenul limita al ICO ului.

O versiune simpla a clientului si testarea neta va fi lansata inaintea si la finalul campaniei de vanzari publice in Mai,2016.
- Cea mai importanta veriga va fi lansata in vara -toamna 2016.
- Jetoanele vanzarii publice pot fi tranzactionate la actiunile descentralizate NXT Exchange si la partenerii de schimb centralizati inainte de lansarile Mainnet.
Dupa lansarea lor, se vor converti la soldurile corespunzatoare ale WAVES.

Intrebari si Raspunsuri

____________________

https://blog.wavesplatform.com/faq-7664c1d1b1bf#.gzir629bh

Recompesari
____________________
Primii sustinatori vor fi recompensati pentru participarea in activitatile urmatoarele :
- 200000 jetoane sunt rezervate pentru urmarirea contului oficial al WAVES-ului pe Twitter.
- 200000 jetoane sunt rezervate pentru a face parte in pagina oficiala a WAVES -ului pe Facebook.
- 100000 jetoane sunt rezervate pentru traduceri si mentinerea subiectelor nationale WAVES.
- 200000 jetoane sunt rezervate pentru abonarea la buletinul informativ de WAVES pe wavesplatform.com.
- 300000 jetoane sunt rezervate pentru participantii  campaniei de semnaturi pe Bitcointalk.


Distributia jetoanelor la sustinatori va avea loc dupa finalizarea ICO,echipa de suport WAVES va contacta participantii si va tranfera recompensa.

Pentru clienti Internationali
____________________

Chinese (Author: allwelder)
Italian (Author: davide72)
French (Author: yassin54)
Russian (Author: Geo_log)
Portuguese (Author: neolinkhati)
German (Author: dadingsda)
Spanish (Author: bhokor)
Indonesian (Author: Dansus021)

_______________________________________________________________________________ __


Semnaturi
____________________


Members:

Code:
[center][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1387944.0]▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬[/url] WAVES [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1387944.0]▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬[/url]
[url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1387944.0]░▒▓▓▓▓[/url]    [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1387944.0]▐[/url] INTRODUCING WAVES [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1387944.0]▐[/url] ULTIMATE ASSET/CUSTOM TOKEN BLOCKCHAIN PLATFORM [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1387944.0]▐[/url]    [url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1387944.0]▓▓▓▓▒░[/url]
[url=http://wavesplatform.com/]▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬[/url][/center]

Full Members:

Code:
[center][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1387944.0][color=#e75c4e]▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬[/color] [b][color=#59c3d0]W[color=#8bcada]A[color=#30acd5]V[color=#47aad3]E[color=#0697d6]S [/b][color=#e75c4e]▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬[/color]
[font=arial][color=#59c3d0]░[color=#8bcada]▒[color=#30acd5]▓[color=#47aad3]▓[color=#0697d6]▓▓    [color=#3583b8]▐ INTRODUCING[/color] [b][color=#287cb4]WAVES ▐ [/color][/b] [color=#3583b8]ULTIMATE ASSET/CUSTOM TOKEN [/color][b][color=#287cb4]BLOCKCHAIN PLATFORM ▐[/color][/b][/font]    [color=#0697d6]▓▓[color=#47aad3]▓[color=#30acd5]▓[color=#8bcada]▒[color=#59c3d0]░[/url]
[url=http://wavesplatform.com/][color=#e75c4e]▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬[/color][/url][/center]

Senior Members:

Code:
[table]
[tr]
[td][center][url=http://wavesplatform.com/][size=2pt][color=#56c2cf]████
[color=#4dbed0]████████
[color=#45b9d1]████████████
[color=#3cb5d2]████████████████
[color=#34b1d3]████████████████████
[color=#d8d8d8][color=#2bacd3]██████████[/color][color=transparent]███[/color][color=#2bacd3]██████████
[color=#d8d8d8][color=transparent]██[/color][color=#23a8d4]███████[/color][color=transparent]██[/color]███[color=transparent]██[/color][color=#23a8d4]███████[/color][color=transparent]██[/color]
[color=#d8d8d8]███[color=transparent]██[/color][color=#1aa4d5]████[/color][color=transparent]██[/color]██████[color=transparent]██[/color][color=#1aa4d5]████[/color][color=transparent]██[/color]███
[color=#d8d8d8]████[color=transparent]█████[/color]█████████[color=transparent]█████[/color]████
[color=#d2d2d2]████████████████████████
[color=#cdcdcd]████████████████████
[color=#c8c8c8]████████████████
[color=#c3c3c3]████████████
[color=#bdbdbd]████████
[color=#b8b8b8]████
[/td]
[td][size=2pt][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1387944.0][color=transparent]
[color=#5ec4d0]███[/color]██████████████████[color=#59bfd2]████[/color]██████████████████[color=#4cb8d5]████[/color]██████████████████[color=#20a6d2]███████████████[/color]█████[color=#0899d5]█████████[/color]
██[color=#57c2cf]███[/color]██████████████[color=#48bccf]███[/color]██[color=#77cada]███[/color]██████████████[color=#64c1d9]███[/color]██[color=#22a7d4]███[/color]██████████████[color=#28a7d7]███[/color]█████████████████[color=#0c9cd6]███[/color]
████[color=#59c3ce]███[/color]██████████[color=#4dbdd0]███[/color]██████[color=#41b8d0]███[/color]██████████[color=#4bb9d4]███[/color]██████[color=#30acd3]███[/color]██████████[color=#23a8d3]███[/color]███████[color=#27a6d3]▄▄▄[/color]███████████[color=#0c9cd6]████████████[/color]
██████[color=#53c1cf]███[/color]██████[color=#4bbdcf]███[/color]██████████[color=#6cc5d8]███[/color]██████[color=#48b7d3]███[/color]██████████[color=#3fb2d5]███[/color]██████[color=#47b5d6]███[/color]█████████[color=#27a6d3]▀▀▀[/color]██████████████████████[color=#0597d6]██[/color]
████████[color=#53c1cf]███[/color]██[color=#4bbdcf]███[/color]██████████████[color=#6cc5d8]███[/color]██[color=#48b7d3]███[/color]██████████████[color=#3fb2d5]███[/color]██[color=#47b5d6]███[/color]████████████████████████████████████[color=#0597d6]██[/color]
██████████[color=#5dc3d2]████[/color]██████████████████[color=#5abcd6]████[/color]████████[color=#4bbad2]██[/color]████████[color=#40b4d6]████[/color]███████[color=#38afd7]███████████████[/color]███[color=#2fa9da]██████████████


[/td]
[td]
[color=#e75c4e]▐


[/td]
[td][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1387944.0][font=arial][size=14pt][color=#3583b8]INTRODUCING[/color] [b][color=#287cb4]WAVES[/color][/b]
[color=#3583b8]ULTIMATE ASSET/CUSTOM TOKEN [/color][b][color=#287cb4]BLOCKCHAIN PLATFORM[/color][/b][/size]
[/td]
[td]
[color=#e75c4e]▐


[/td]
[td]
[center][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1387944.0][color=#b02315][size=7px][b]▪▪▪PLUG-IN SYSTEM▪▪▪
[color=#287cb4]▪▪▪DECENTRALIZED TRADING▪▪▪[/color]
▪▪▪COMMUNITY MANAGEMENT FEATURES▪▪▪
[color=#287cb4]▪▪▪CRYPTOCURRENCY TOKENS▪▪▪[/color]
▪▪▪FIAT TOKENS▪▪▪
[/td]
[td]
[color=#e75c4e]▐


[/td]
[/tr]
[/table]

Hero/Legendary Members:

Code:
[table]
[tr]
[td][center][url=http://wavesplatform.com/][size=2pt][color=#56c2cf]████
[color=#4dbed0]████████
[color=#45b9d1]████████████
[color=#3cb5d2]████████████████
[color=#34b1d3]████████████████████
[color=#d8d8d8][color=#2bacd3]██████████[/color][color=transparent]███[/color][color=#2bacd3]██████████
[color=#d8d8d8][color=transparent]██[/color][color=#23a8d4]███████[/color][color=transparent]██[/color]███[color=transparent]██[/color][color=#23a8d4]███████[/color][color=transparent]██[/color]
[color=#d8d8d8]███[color=transparent]██[/color][color=#1aa4d5]████[/color][color=transparent]██[/color]██████[color=transparent]██[/color][color=#1aa4d5]████[/color][color=transparent]██[/color]███
[color=#d8d8d8]████[color=transparent]█████[/color]█████████[color=transparent]█████[/color]████
[color=#d2d2d2]████████████████████████
[color=#cdcdcd]████████████████████
[color=#c8c8c8]████████████████
[color=#c3c3c3]████████████
[color=#bdbdbd]████████
[color=#b8b8b8]████
[/td]
[td][size=2pt][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1387944.0][color=transparent]
[color=#5ec4d0]███[/color]██████████████████[color=#59bfd2]████[/color]██████████████████[color=#4cb8d5]████[/color]██████████████████[color=#20a6d2]███████████████[/color]█████[color=#0899d5]█████████[/color]
██[color=#57c2cf]███[/color]██████████████[color=#48bccf]███[/color]██[color=#77cada]███[/color]██████████████[color=#64c1d9]███[/color]██[color=#22a7d4]███[/color]██████████████[color=#28a7d7]███[/color]█████████████████[color=#0c9cd6]███[/color]
████[color=#59c3ce]███[/color]██████████[color=#4dbdd0]███[/color]██████[color=#41b8d0]███[/color]██████████[color=#4bb9d4]███[/color]██████[color=#30acd3]███[/color]██████████[color=#23a8d3]███[/color]███████[color=#27a6d3]▄▄▄[/color]███████████[color=#0c9cd6]████████████[/color]
██████[color=#53c1cf]███[/color]██████[color=#4bbdcf]███[/color]██████████[color=#6cc5d8]███[/color]██████[color=#48b7d3]███[/color]██████████[color=#3fb2d5]███[/color]██████[color=#47b5d6]███[/color]█████████[color=#27a6d3]▀▀▀[/color]██████████████████████[color=#0597d6]██[/color]
████████[color=#53c1cf]███[/color]██[color=#4bbdcf]███[/color]██████████████[color=#6cc5d8]███[/color]██[color=#48b7d3]███[/color]██████████████[color=#3fb2d5]███[/color]██[color=#47b5d6]███[/color]████████████████████████████████████[color=#0597d6]██[/color]
██████████[color=#5dc3d2]████[/color]██████████████████[color=#5abcd6]████[/color]████████[color=#4bbad2]██[/color]████████[color=#40b4d6]████[/color]███████[color=#38afd7]███████████████[/color]███[color=#2fa9da]██████████████


[/td]
[td]
[color=#e75c4e]▐


[/td]
[td][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1387944.0][font=arial][size=14pt][glow=#fdfdfd,1][color=transparent]...[color=#3583b8]INT[glow=#f8f8f8,1]ROD[glow=#f3f3f3,1]UCI[glow=#eeeeee,1]NG[/color][glow=#e9e9e9,1] [b][color=#287cb4]WAV[glow=#e4e4e4,1]ES[/b][color=transparent]........
[glow=#fdfdfd,1][color=transparent]...[color=#3583b8]ULT[glow=#f8f8f8,1]IMA[glow=#f3f3f3,1]TE [glow=#eeeeee,1]ASS[glow=#e9e9e9,1]ET/[glow=#e4e4e4,1]CUS[glow=#dfdfdf,1]TOM[glow=#dbdbdb,1] TO[glow=#d6d6d6,1]KEN [/color][b][color=#287cb4][glow=#d1d1d1,1]BL[glow=#cccccc,1]OCK[glow=#c7c7c7,1]CHAI[glow=#c2c2c2,1]N P[glow=#bdbdbd,1]LATF[glow=#b8b8b8,1]ORM[color=transparent]...
[/td]
[td]
[color=#e75c4e]▐


[/td]
[td]
[center][url=https://bitcointalk.org/index.php?topic=1387944.0][color=#b02315][size=7px][b]▪▪▪PLUG-IN SYSTEM▪▪▪
[color=#287cb4]▪▪▪DECENTRALIZED TRADING▪▪▪[/color]
▪▪▪COMMUNITY MANAGEMENT FEATURES▪▪▪
[color=#287cb4]▪▪▪CRYPTOCURRENCY TOKENS▪▪▪[/color]
▪▪▪FIAT TOKENS▪▪▪
[/td]
[td]
[color=#e75c4e]▐


[/td]
[/tr]
[/table]


Detalii pentru campanii de semnaturi :
___________________________________

https://blog.wavesplatform.com/signature-campaign-details-e66628f761bf#.23x618hn6

Media
____________ 
| 
♦ New Generation Financial Ecosystem ♦
Pre-sale Aug, 1  |  ANN THREAD  |  BOUNTY THREAD
  [    ]
1537478923
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537478923

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537478923
Reply with quote  #2

1537478923
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1537478923
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537478923

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537478923
Reply with quote  #2

1537478923
Report to moderator
1537478923
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537478923

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537478923
Reply with quote  #2

1537478923
Report to moderator
abonarea
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302
Merit: 1003View Profile
April 08, 2016, 06:57:42 PM
 #2

Un proiect superb si o oportunitate pentru cei care au pierdut sa paricipe in Lisk.WAVES va reusi sa atraga atentia investitorilor mari.In acest fel se va ajunge la mare succes.

 
| 
♦ New Generation Financial Ecosystem ♦
Pre-sale Aug, 1  |  ANN THREAD  |  BOUNTY THREAD
  [    ]
abonarea
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302
Merit: 1003View Profile
April 11, 2016, 06:05:59 PM
 #3

Pentru a beneficia de bonus de 20 % fii gata sa cumperi in prima zi de lansare a campaniei de vanzarea publica (ICO).Abia astept si eu sa prind oferta asta exceptionala.

 
| 
♦ New Generation Financial Ecosystem ♦
Pre-sale Aug, 1  |  ANN THREAD  |  BOUNTY THREAD
  [    ]
abonarea
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302
Merit: 1003View Profile
April 14, 2016, 08:21:06 PM
 #4

Ceva superb despre Waves ! Merita vazut un video cool ! https://www.youtube.com/watch?v=0Np-58p3OZQ

 
| 
♦ New Generation Financial Ecosystem ♦
Pre-sale Aug, 1  |  ANN THREAD  |  BOUNTY THREAD
  [    ]
abonarea
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302
Merit: 1003View Profile
May 03, 2016, 06:55:18 PM
 #5

https://twitter.com/wavesplatform/status/727413664358100992

Anuntul despre parteneriatul cu Mycelium.Au ramas numai 4 saptamani sa cumperi daca inca nu te-ai hotarat.Este un proiect intr-adevar foarte mare.

 
| 
♦ New Generation Financial Ecosystem ♦
Pre-sale Aug, 1  |  ANN THREAD  |  BOUNTY THREAD
  [    ]
abonarea
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302
Merit: 1003View Profile
May 18, 2016, 11:23:51 AM
 #6

Mai sunt 2 saptamanii pana la lansarea acestei platforme.Deja s-au strans peste 4.10 milioane de dolari prin vanzarea publica.Waves va fi un proiect de succes.Haideti sa le tinem pumnii !

 
| 
♦ New Generation Financial Ecosystem ♦
Pre-sale Aug, 1  |  ANN THREAD  |  BOUNTY THREAD
  [    ]
abonarea
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1302
Merit: 1003View Profile
May 29, 2016, 02:50:40 PM
 #7

Quote

ICO se incheie la 1 Iunie ,2016 la ora 12:00 GMT. Lansarea va avea loc pe 2 Iunie ,2016 .Planul lor poate fi vazut prin aceasta imagine.

 
| 
♦ New Generation Financial Ecosystem ♦
Pre-sale Aug, 1  |  ANN THREAD  |  BOUNTY THREAD
  [    ]
familiaverde
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434
Merit: 250


View Profile
July 03, 2016, 03:54:51 PM
 #8

Instructiuni de folosire a portofelului "Waves" - In limba Romana


https://docs.google.com/document/d/1tIKhOgG4sDhjTM6MRmuphQ_U4NW6ciBXPcLcSCb_lcU/edit?usp=sharing

Ultimele stiri :

https://wp.stakepool.com/2016/07/03/wavesplatform-will-do-for-stocks-as-bitcoin-did-for-money/

WAVES Weekly No. 1 - http://coremedia.info/index.php/blockchain-news/item/268-waves-weekly-no-1

CORE Magazine July 2016 https://joom.ag/ey4Q

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!