Bitcoin Forum
February 25, 2020, 11:44:26 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.0.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 [461] 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 ... 547 »
  Print  
Author Topic: [Mining OS] SimpleMining.net - Easiest way to mine and manage all your rigs !!!  (Read 796011 times)
dobriydimka
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
June 08, 2018, 09:44:08 PM
 #9201

Does anyone know how to change the intensity in xmr-stak? Smiley
The same problem.
Ask for help to admin SMOS.
100% First Deposit Bonus Instant Withdrawals Best Odds 10+ Sports Since 2014 No KYC Asked Play Now
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1582631066
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1582631066

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1582631066
Reply with quote  #2

1582631066
Report to moderator
1582631066
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1582631066

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1582631066
Reply with quote  #2

1582631066
Report to moderator
nightfury626
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 75
Merit: 0


View Profile
June 08, 2018, 10:33:43 PM
 #9202

hello.
what is the dev-fees of the xmr-stak?
i want to use it to mine xmr

i think its still at 5% unless it was changed. thats why i use xmrig
tytanick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1848
Merit: 1068


Simplemining.net Admin


View Profile WWW
June 08, 2018, 10:53:57 PM
 #9203

UPDATE:
added z-enemy-v1.11

I DONT REPLY to PRIVATE MESSAGES ON FORUM
Ask on forum or if you cant find answer then: admin@simplemining.net
Easy mining OS from Pendrive and SimpleRigResetter: simplemining.net
citronick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1554
Merit: 1052


---- winter*juvia -----


View Profile
June 09, 2018, 01:03:00 AM
 #9204

UPDATE:
added z-enemy-v1.11

Hi Tytanick,

Any luck on getting VEGA working with SMOS?

Thanks

If I provided you good and useful info or just bring a smile to your day, consider sending me merit points to further validate this Bitcointalk account ~ useful for future account recovery...
BogdanCo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 660
Merit: 505


View Profile
June 09, 2018, 09:48:29 AM
 #9205

UPDATE:
added z-enemy-v1.11

Hi Tytanick,

Any luck on getting VEGA working with SMOS?

Thanks

Would be great to have Vega working with SMOS!
klondike_bar
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1918
Merit: 1001

ASIC Wannabe


View Profile
June 09, 2018, 11:44:21 AM
Last edit: June 09, 2018, 12:40:08 PM by klondike_bar
 #9206

whats the deal with this on my AMD rig? Claymore 11.8 (dcri 0, esm 3) shows 105MH in console for 4 rx4xx cards (good), but at nicehash the submitted hashrate jumps all over the place, and has averaged <50MH over 24hrs. console gives this:

Code:
Socket was closed remotely (by pool)
ETH: Connection lost, retry in 20 sec...
ETH: Stratum - connecting to 'daggerhashimoto.usa.nicehash.com' _169.62.79.71_ port 3353 (unsecure)
ETH: Stratum - Connected (daggerhashimoto.usa.nicehash.com:3353) (unsecure)
ETH: Authorized
ETH: 06/09/18-13:38:47 - SHARE FOUND - (GPU 2)
ETH: Share accepted (112 ms)!
GPU0 t=46C fan=27%, GPU1 t=48C fan=27%, GPU2 t=50C fan=27%, GPU3 t=47C fan=27%
ETH: 06/09/18-13:39:04 - SHARE FOUND - (GPU 2)
Socket was closed remotely (by pool)
ETH: Connection lost, retry in 20 sec...
GPU0 t=43C fan=27%, GPU1 t=45C fan=27%, GPU2 t=47C fan=27%, GPU3 t=43C fan=27%
ETH: Stratum - connecting to 'daggerhashimoto.usa.nicehash.com' _169.62.79.71_ port 3353 (unsecure)
ETH: Stratum - Connected (daggerhashimoto.usa.nicehash.com:3353) (unsecure)
ETH: Authorized

On further review, it appears that the cards are constantly changing epochs (8, 191, and 198 seem common) which must be a fault of nicehash profitability switching gone crazy?


meanwhile, my equihash rig reports about 10% hashrate at pool. Ive disabled GPU1 as it seems to cause a lot of reboots, and by doing so (-dev 0,2,3,4,5) it seems to compulsively spit out data for GPU2 and GPU4 dozens of times before an entry for GPU0, GPU3, or GPU5 is included:


Code:
GPU2 74C 25% | 271.2 Sol/s 269.0 Avg 147.1 I/s | 3.58 S/W 34 W | 0.00 . .
GPU4 58C 25% | 438.4 Sol/s 421.0 Avg 222.7 I/s | 4.61 S/W 37 W | 0.00 . .
============== | 1554.0 Sol/s 1534.4 Avg 821.8 I/s | 4.18 S/W 269 W | 0.00 . .
GPU4 58C 25% | 421.0 Sol/s 421.0 Avg 232.3 I/s | 4.61 S/W 37 W | 0.00 . .
============== | 1536.7 Sol/s 1534.4 Avg 831.4 I/s | 4.18 S/W 269 W | 0.00 . .
GPU2 74C 25% | 299.6 Sol/s 269.3 Avg 147.5 I/s | 3.58 S/W 34 W | 0.00 . .
GPU4 58C 25% | 487.6 Sol/s 421.3 Avg 229.5 I/s | 4.62 S/W 37 W | 0.00 . .
============== | 1631.7 Sol/s 1535.0 Avg 829.0 I/s | 4.18 S/W 269 W | 0.00 . .
GPU2 74C 25% | 283.8 Sol/s 269.4 Avg 146.5 I/s | 3.58 S/W 34 W | 0.00 . .
GPU4 58C 25% | 384.6 Sol/s 421.1 Avg 227.9 I/s | 4.62 S/W 37 W | 0.00 . .
============== | 1512.9 Sol/s 1534.9 Avg 826.5 I/s | 4.18 S/W 269 W | 0.00 . .
GPU2 74C 25% | 279.4 Sol/s 269.4 Avg 144.2 I/s | 3.58 S/W 77 W | 0.00 . .
recv: Connection reset by peer
# reconnecting
send: Broken pipe

24" PCI-E cables with 16AWG wires and stripped ends - great for server PSU mods, best prices https://bitcointalk.org/index.php?topic=563461
No longer a wannabe - now an ASIC owner!
PowerEleven
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 42
Merit: 0


View Profile
June 09, 2018, 04:59:25 PM
 #9207

is there anyway to use gtx1080-1080ti eth hash rate improvement without shh?
if not where can i find a guide for doing that with shh?
We are still doing this feature.
The current RODO stupid law is curently stopped this feature.
But it is next on the list so it shoudl be very soon.
waiting very much for Enlargement pill for 1080ti!!!
Pb67
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24
Merit: 0


View Profile
June 10, 2018, 01:57:12 PM
 #9208

Dear friends, from yesterday one of my rig report this error and don't start anymore.
Was overclocked from 8 months in the same way.
I've also try with no overclock (0 in Core and 0 in memory) but error is the same.
Any idea? anybody have experienced with this issue?
Thank you.

http://imgur.com/a/j282cFx
klondike_bar
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1918
Merit: 1001

ASIC Wannabe


View Profile
June 11, 2018, 12:51:48 PM
 #9209

Dear friends, from yesterday one of my rig report this error and don't start anymore.
Was overclocked from 8 months in the same way.
I've also try with no overclock (0 in Core and 0 in memory) but error is the same.
Any idea? anybody have experienced with this issue?
Thank you.

http://imgur.com/a/j282cFx

often thats a result of a bad riser or poor seating of the riser/usb

24" PCI-E cables with 16AWG wires and stripped ends - great for server PSU mods, best prices https://bitcointalk.org/index.php?topic=563461
No longer a wannabe - now an ASIC owner!
adore
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 44
Merit: 0


View Profile
June 11, 2018, 03:24:02 PM
 #9210

LUX did a hardfork and has a new algo: phi2
ccminer v2.2.6 is released here: https://github.com/tpruvot/ccminer/releases
tytanick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1848
Merit: 1068


Simplemining.net Admin


View Profile WWW
June 11, 2018, 04:48:00 PM
Last edit: June 11, 2018, 08:40:53 PM by tytanick
 #9211

UPDATE v1176:
- Nvidia start script starts faster and waits for xorg launch
- Fan script fix for R/RX/NV (had one bad condition case)
- If SSH password is default miner/miner or root/miner then it will be changed to your email

I DONT REPLY to PRIVATE MESSAGES ON FORUM
Ask on forum or if you cant find answer then: admin@simplemining.net
Easy mining OS from Pendrive and SimpleRigResetter: simplemining.net
EGEE
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
June 12, 2018, 07:39:45 AM
 #9212

I got this error message "miner ended/crashed" with Sapphire Nitro+ RX580 8 GB (bios not modded), 9 graphic cards

Motherboard is Asrock H110 pro btc+
4 GB RAM

https://ibb.co/fbfYtT

Here is my config

claymore-eth-v11.8

-wd 1 -r 1 -epool ssl://eu1.ethermine.org:5555 -ewal "my wallet address" -esm 0 -epsw x -mode 1 -platform 2 -ftime 10 -mport 127.0.0.1:3334 -mpsw "password"
moldov
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
June 12, 2018, 08:03:28 AM
 #9213

Hello

Im using SMOS since a while and im very happy with it.
now i would like to tune it a bit.

my rig:
6x XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB
bios modded

i get stable 184MH/s mining ETH on Nicehash

OC settings: 1360/2160/840

so far so good, BUT:

Power at the wall: 1150W (with MoBo)
=185W per Card!

How can i lower this?
2x 750W PSU

would the consumption be lower if i buy 1400w PSU? (efficiency)

the other thing:

how can i improve found shares?
it jumps around

every tip would be appreciated

thanks

may the hashes be high and the wattage low...
Wolverine_Na
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17
Merit: 0


View Profile
June 12, 2018, 09:18:09 AM
Last edit: June 13, 2018, 10:10:38 AM by Wolverine_Na
 #9214

- First of, Rigs' temperature is too high.
You need to do something to reduce them to < 70'C

- If your cards are 8G, memclock 2100 is okay. But if they are 4G, 2100 is too high.
Well, it depends on how you flash your card as well.

- Some rigs restarted but some not, because some cards can do 2100 but some cannot.

- My rigs restart 1 or 2  time per month.

Good luck.

hello everybody, anyone knows why my rigs shut down continuously?

https://ibb.co/ge0p58

I am using SMOS in my rigs. In some cases the rigs shut down up to 50 times in under 24 hours. The motherboard's bios is set up to restart the rig once it looses power to the last state, meaning the rigs loop in a shut down/restart cycle that can go on for a while, sometimes more, sometimes less.

Hardware=

GPU: 6 x "XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition"
CPU: intel i3 8100
Motherboard: "gigabyte Z370 HD"

It worth notice that upon a lot or rigs with the same exact hardware in the same room, as you can see in the picture, the shut-down/restart process occurs from 2 to 48 times in less than a day. From what I know the rigs shouldn't shut down at all in normal condition. So, something is wrong. I don't know which should be the average rate for 24 hours per rig, if any.

I am using claymore-eth-v11.0 whit the following options: -wd 1 -r 1 -epool stratum+tcp://eth-eu.dwarfpool.com:8008 -ewal $walletETH/$rigName -esm 0 -epsw x -allpools 1 -asm 1 -mport 127.0.0.1:3333

Considerations:
1- The temperature could somehow trigger the process. The heat sensor could shut down the machine, the bios reboot the machine, the sensor still over the temperature threshold and shuts down again and so on. Sometimes after the cool down the vicious cycle continues though and sometimes the temperature doesn't justify the process.
2- When I detach all the raiser cables from the motherboard and unplug all the power cables from the PSU to the raisers and to the GPUs, the problem immediately stops and the rig doesn't shut down anymore. But of course, this is not a solution. Anyway this make me think the problem does not rely on the motherboard, CPU or RAM.
3- It could be that the raisers are damaged in some ways that I don't know, but the extent of the problem is so huge that I suppose it just couldn't be the case. Besides, I purchased them from at least 4 different vendors in amazon with good overall reviews.
4- It happens with both NVIDIA and AMD graphic cards.
5- My bios settings:
_Vtd: Disabled
_4g encoding: enabled
_power restore: "memory"
_internal graphic: disabled

the rest is on bios default mode

Questions:
1- What the hell am I doing wrong? I know people here seems to know a lot so help me out brothers! Smiley
2- How much is a normal shut down rate per day per rig? 0? 1? 10? Huh

To all the brothers out there, I ask for help



alizali
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 177
Merit: 0


View Profile
June 12, 2018, 09:18:47 AM
 #9215

Hello

Im using SMOS since a while and im very happy with it.
now i would like to tune it a bit.

my rig:
6x XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB
bios modded

i get stable 184MH/s mining ETH on Nicehash

OC settings: 1360/2160/840

so far so good, BUT:

Power at the wall: 1150W (with MoBo)
=185W per Card!

How can i lower this?
2x 750W PSU

would the consumption be lower if i buy 1400w PSU? (efficiency)

the other thing:

how can i improve found shares?
it jumps around

every tip would be appreciated

thanks

may the hashes be high and the wattage low...

why core is 1360   very too much
and try 830 820 mV
this system should draw about 850 watt on the wall
playfast
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 131
Merit: 3


View Profile
June 12, 2018, 11:33:23 AM
 #9216

Longtime windows 10 user, decided to give smos a try, I think it was worth the switch, love the remote management and rock solid rig stability.
The only downside is that linux gpu drivers seem inferior to windows, my hashrate went down ~2%, power draw and temps went up slightly. I also had to add a tiny bit more voltage to some of my cards to prevent incorrect shares, windows 10 was more tolerant of aggressive undervolts.
EGEE
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
June 12, 2018, 11:56:51 AM
 #9217

I got this error message "miner ended/crashed" with Sapphire Nitro+ RX580 8 GB (bios not modded), 9 graphic cards

Motherboard is Asrock H110 pro btc+
4 GB RAM

https://ibb.co/fbfYtT

Here is my config

claymore-eth-v11.8

-wd 1 -r 1 -epool ssl://eu1.ethermine.org:5555 -ewal "my wallet address" -esm 0 -epsw x -mode 1 -platform 2 -ftime 10 -mport 127.0.0.1:3334 -mpsw "password"

Anyone know why this Sapphire rig chrashes at the beginning? My first rig with Nvidia gtx1070 works excelent.
tytanick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1848
Merit: 1068


Simplemining.net Admin


View Profile WWW
June 12, 2018, 02:29:15 PM
 #9218

Update dashboard v3035
- added miner ccminer-tpruvot-v2.2.6-cuda8.0
- added miner xmr-stak-v2.4.5
- you can now ENABLE OhGodAnETHlargementPill in global options in dashboard (will work only on GTX 1080 and 1080TI)
- added decimal xx.x % values in vote poll
- server optimization regarding session/cookies

I DONT REPLY to PRIVATE MESSAGES ON FORUM
Ask on forum or if you cant find answer then: admin@simplemining.net
Easy mining OS from Pendrive and SimpleRigResetter: simplemining.net
tytanick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1848
Merit: 1068


Simplemining.net Admin


View Profile WWW
June 12, 2018, 03:10:12 PM
 #9219

It seems I have troubles after the last update, rig starts and after few minutes goes down in the dashboard (SSH doesn't work too, but at the start, it work few minutes).
eth_miner 11.8, 8 x RX 580 4GB
But actually, it seems rig works now, as I see by power consumption. In dashboard it's down.
Dashboard was offline for 2 minutes Smiley
I did not received any other negative signals about updates. Accually seems to be fine everything.
So be sure to check your case.
Also the ssh password should be now:
miner / your@email.com
root / miner1324 .  <--- this will be changed to also email very soon.

I DONT REPLY to PRIVATE MESSAGES ON FORUM
Ask on forum or if you cant find answer then: admin@simplemining.net
Easy mining OS from Pendrive and SimpleRigResetter: simplemining.net
gegywko
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
June 12, 2018, 03:29:51 PM
Last edit: June 12, 2018, 03:49:13 PM by gegywko
 #9220

It seems I have troubles after the last update, rig starts and after few minutes goes down in the dashboard (SSH doesn't work too, but at the start, it work few minutes).
eth_miner 11.8, 8 x RX 580 4GB
But actually, it seems rig works now, as I see by power consumption. In dashboard it's down.
Dashboard was offline for 2 minutes Smiley
I did not received any other negative signals about updates. Accually seems to be fine everything.
So be sure to check your case.
Also the ssh password should be now:
miner / your@email.com
root / miner1324 .  <--- this will be changed to also email very soon.

It looks like a problem with ethernet connection, sorry for bothering you.
Pages: « 1 ... 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 [461] 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 ... 547 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!