Bitcoin Forum
January 20, 2019, 08:28:01 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 [469] 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 »
  Print  
Author Topic: [Mining OS] SimpleMining.net - Easy to use GPU MINING Operating System  (Read 736865 times)
xpulse
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 142
Merit: 0


View Profile
July 02, 2018, 04:21:00 AM
 #9361

Gents,

Did someone experienced issue with fan on 1080 ti.
Looks like after latest update, 2 cards during starting SMOS stops the fan, and never spin on it again.
Fan control in overclocking doesn't make any difference, and not making any changes to fan speed for any cards in rig.

On windows 10 everything is working fine.

Thanks.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1547972881
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1547972881

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1547972881
Reply with quote  #2

1547972881
Report to moderator
1547972881
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1547972881

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1547972881
Reply with quote  #2

1547972881
Report to moderator
1547972881
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1547972881

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1547972881
Reply with quote  #2

1547972881
Report to moderator
artix_1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
July 02, 2018, 06:59:21 AM
 #9362

with rx570 8gb nitro + modified microm memory,
xmrig-amd-v2.6.1 does not exceed 680 h / s per card, cryptonight-heavy protocol.

config used

-a cryptonight-heavy --opencl-platform = 0 --opencl-devices = 0,0,1,1,2,2,3,3,4,4,5,5 --opencl-launch = 1000x8,1000x8 , 1000x8,1000x8,1000x8,1000x8,1000x8,1000x8,1000x8,1000x8,1000x8,1000x8 -o stratum + tcp: loki.miner.rocks: 5555 -u wallet. $ RigName -px --donate-level = 1 --print-time = 5
with overclocking core 1100 memory 2100 undervolt 850
as a rule it should do at least 860 h / s
driodalpha
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
July 02, 2018, 07:00:21 AM
 #9363

what more can we do in shellinthebox
DIV333
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7
Merit: 0


View Profile
July 02, 2018, 07:14:24 AM
 #9364

Lyra2REv2 settings for 1070 Amor ?

No one is running 1070s in Lyra2REv2  ? I am looking for the overclock settings
Thanks 
nadeaup
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 93
Merit: 2


View Profile WWW
July 02, 2018, 10:42:12 AM
 #9365

Lyra2REv2 settings for 1070 Amor ?

No one is running 1070s in Lyra2REv2  ? I am looking for the overclock settings
Thanks 


All 1080ti's or AMD cards here.. Do some some experiments and post back to the group for others.
tytanick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1456
Merit: 1030


Simplemining.net Admin


View Profile WWW
July 02, 2018, 12:59:36 PM
 #9366

today some off my rigs are 0 MHS

i looked in the log and

ETH: Stratum - Connected (eth-eu1.nanopool.org:9999) (unsecure)
Socket was closed remotely (by pool)
ETH: Job timeout, disconnect, retry in 20 sec...

im not mining to NANOPOOL, i tried to change address on config to ethermine or ethermine using SSL, and this persist

ETH: Stratum - Connected (eth-eu1.nanopool.org:9999) (unsecure)
Socket was closed remotely (by pool)
ETH: Job timeout, disconnect, retry in 20 sec...

i changed to Cryptonight miner,


and this again, using monero miner it tries to connected to nanopool on ETH

ETH: Stratum - Connected (eth-eu1.nanopool.org:9999) (unsecure)
Socket was closed remotely (by pool)
ETH: Job timeout, disconnect, retry in 20 sec...

10 rigs are in this way

What da fock?

H4ck3d?
It just mean that your rig cannot connect nanopool for some reason.
So it could be cloudflare, it could be nanopool hositn, it could be your connection.
Anyway, cloudflare had problem yesterday so i guess half of the internet could not work properly.

I DONT REPLY to PRIVATE MESSAGES ON FORUM
Ask on forum or if you cant find answer then: admin@simplemining.net
Easy mining OS from Pendrive and SimpleRigResetter: simplemining.net
rx570
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
July 02, 2018, 01:26:36 PM
 #9367

Suggestions will be appreciated. Rig is running very stable with 8 x 570 cards.

https://i.imgur.com/k6qlwze.png

https://i.imgur.com/mMTlBJA.png

https://i.imgur.com/bZnfaaE.png

adore
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 43
Merit: 0


View Profile
July 02, 2018, 01:57:22 PM
 #9368

Suggestions will be appreciated. Rig is running very stable with 8 x 570 cards.

...


if you use the same core/mem clocks for all cards, why seperate them?
sassouqui1
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
July 02, 2018, 02:11:32 PM
 #9369

Hello,

i'm on SMOS for 6 month now, everything was great until this morning

my rig is running and mining like everyday except the fact that in simplemining platform it shows me that it's off
pool stats are OK too, rig still mining

any idea ?
tytanick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1456
Merit: 1030


Simplemining.net Admin


View Profile WWW
July 02, 2018, 02:49:26 PM
 #9370

what more can we do in shellinthebox

It is for advanced users who wants to log into rig via ssh
one of the most popular things is just to enter ssh
login: miner
password: your@email
and then just type command:
screen -x miner
You will be able to see miner console in real time and also interact with it ( for example in claymore pressing s key)

Anyway it is just to make it little bit easier for advanced users.
Instead of using putty SSH client, now they just can do all the "things" via ssh in browser.
Anyway if you did not used ssh, it is better not to mess with it Smiley
I am officially am not supporting any modifications is system as this could result in unstability and also in banning account in very extreme cases Smiley
But do not worry, i did not banned anyone so far Smiley

I DONT REPLY to PRIVATE MESSAGES ON FORUM
Ask on forum or if you cant find answer then: admin@simplemining.net
Easy mining OS from Pendrive and SimpleRigResetter: simplemining.net
joaocha
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 250
Merit: 100


View Profile
July 02, 2018, 02:49:43 PM
 #9371

today some off my rigs are 0 MHS

i looked in the log and

ETH: Stratum - Connected (eth-eu1.nanopool.org:9999) (unsecure)
Socket was closed remotely (by pool)
ETH: Job timeout, disconnect, retry in 20 sec...

im not mining to NANOPOOL, i tried to change address on config to ethermine or ethermine using SSL, and this persist

ETH: Stratum - Connected (eth-eu1.nanopool.org:9999) (unsecure)
Socket was closed remotely (by pool)
ETH: Job timeout, disconnect, retry in 20 sec...

i changed to Cryptonight miner,


and this again, using monero miner it tries to connected to nanopool on ETH

ETH: Stratum - Connected (eth-eu1.nanopool.org:9999) (unsecure)
Socket was closed remotely (by pool)
ETH: Job timeout, disconnect, retry in 20 sec...

10 rigs are in this way

What da fock?

H4ck3d?
It just mean that your rig cannot connect nanopool for some reason.
So it could be cloudflare, it could be nanopool hositn, it could be your connection.
Anyway, cloudflare had problem yesterday so i guess half of the internet could not work properly.

I did not mine NANOPOOL, my config it to mine on ETHERMINE, half of my rigs are working fine,on same config

i have to remake 10 pendrives, to everything works again, so somehow someone manage to hack my machines and change the script that grep the config from files and start the mienr
magicsys.nw
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 63
Merit: 0


View Profile
July 02, 2018, 03:06:38 PM
 #9372

Can I start OhGodAnETHlargementPill any way though SSH? Only for 1 rig.
SavageMine
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 55
Merit: 0


View Profile
July 02, 2018, 03:33:45 PM
 #9373

Is the Global Option | OhGodAnETHlargementPill not working in simplemining.net?
rx570
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
July 02, 2018, 07:48:45 PM
 #9374

Suggestions will be appreciated. Rig is running very stable with 8 x 570 cards.

...


if you use the same core/mem clocks for all cards, why seperate them?

If I find increase in the temperature of some cards then I pull the settings a bit lower, that's why I use separate settings.
dagarair
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 723
Merit: 338



View Profile WWW
July 02, 2018, 08:34:44 PM
 #9375

That ETH enlargment not working on my titan xp cards.  Would be nice if I can assign it to one machine.

4MW Data Center - I BUILT Tongue  - Full story below:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=4789787.msg43227027#msg43227027
ermis1975
Member
**
Offline Offline

Activity: 158
Merit: 10


View Profile
July 03, 2018, 09:00:29 AM
 #9376

I want to ask if I can adjust nvidia cards (undervolt etc) from simplemining.net. Thanks.
adore
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 43
Merit: 0


View Profile
July 03, 2018, 11:15:52 AM
 #9377

That ETH enlargment not working on my titan xp cards.  Would be nice if I can assign it to one machine.
tytanick assured me it will be fixed with next update  Smiley
nakan79
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22
Merit: 0


View Profile
July 03, 2018, 06:12:55 PM
 #9378

pls add
EWBF Cuda Equihash Miner v0.3
klondike_bar
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1848
Merit: 1001

ASIC Wannabe


View Profile
July 03, 2018, 09:06:47 PM
 #9379

Lyra2REv2 settings for 1070 Amor ?

No one is running 1070s in Lyra2REv2  ? I am looking for the overclock settings
Thanks 


you should be able to use +125/+200 as a starting point and work your way towards +200/+600 depending on your specific card

24" PCI-E cables with 16AWG wires and stripped ends - great for server PSU mods, best prices https://bitcointalk.org/index.php?topic=563461
No longer a wannabe - now an ASIC owner!
peteris-apse
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 86
Merit: 0


View Profile
July 03, 2018, 10:52:06 PM
 #9380

That ETH enlargment not working on my titan xp cards.  Would be nice if I can assign it to one machine.
ETH enlargment is wierd stuff. 1080ti mixed rig worked flawlessly, 1080 zotacs did not worked at all.
Pages: « 1 ... 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 [469] 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 »
  Print  
 
Jump to:  

Bitcointalk.org is not available or authorized for sale. Do not believe any fake listings.
Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!