Bitcoin Forum
February 23, 2020, 08:46:35 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.19.0.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 ... 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 [469] 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 ... 546 »
  Print  
Author Topic: [Mining OS] SimpleMining.net - Easiest way to mine and manage all your rigs !!!  (Read 795835 times)
joaocha
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 255
Merit: 100


View Profile
July 02, 2018, 02:49:43 PM
 #9361

today some off my rigs are 0 MHS

i looked in the log and

ETH: Stratum - Connected (eth-eu1.nanopool.org:9999) (unsecure)
Socket was closed remotely (by pool)
ETH: Job timeout, disconnect, retry in 20 sec...

im not mining to NANOPOOL, i tried to change address on config to ethermine or ethermine using SSL, and this persist

ETH: Stratum - Connected (eth-eu1.nanopool.org:9999) (unsecure)
Socket was closed remotely (by pool)
ETH: Job timeout, disconnect, retry in 20 sec...

i changed to Cryptonight miner,


and this again, using monero miner it tries to connected to nanopool on ETH

ETH: Stratum - Connected (eth-eu1.nanopool.org:9999) (unsecure)
Socket was closed remotely (by pool)
ETH: Job timeout, disconnect, retry in 20 sec...

10 rigs are in this way

What da fock?

H4ck3d?
It just mean that your rig cannot connect nanopool for some reason.
So it could be cloudflare, it could be nanopool hositn, it could be your connection.
Anyway, cloudflare had problem yesterday so i guess half of the internet could not work properly.

I did not mine NANOPOOL, my config it to mine on ETHERMINE, half of my rigs are working fine,on same config

i have to remake 10 pendrives, to everything works again, so somehow someone manage to hack my machines and change the script that grep the config from files and start the mienr
Bitcoin Poker 3.0
The Largest Bitcoin Poker Site
Bad Beat Jackpot Available
No Limit Texas Hold'em Cash Games And Tournaments
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
magicsys.nw
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 66
Merit: 0


View Profile
July 02, 2018, 03:06:38 PM
 #9362

Can I start OhGodAnETHlargementPill any way though SSH? Only for 1 rig.
SavageMine
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 59
Merit: 11


View Profile
July 02, 2018, 03:33:45 PM
 #9363

Is the Global Option | OhGodAnETHlargementPill not working in simplemining.net?
rx570
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
July 02, 2018, 07:48:45 PM
 #9364

Suggestions will be appreciated. Rig is running very stable with 8 x 570 cards.

...


if you use the same core/mem clocks for all cards, why seperate them?

If I find increase in the temperature of some cards then I pull the settings a bit lower, that's why I use separate settings.
dagarair
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 814
Merit: 350



View Profile WWW
July 02, 2018, 08:34:44 PM
 #9365

That ETH enlargment not working on my titan xp cards.  Would be nice if I can assign it to one machine.

4MW Data Center - I BUILT Tongue  - Full story below:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=4789787.msg43227027#msg43227027
ermis1975
Member
**
Offline Offline

Activity: 158
Merit: 10


View Profile
July 03, 2018, 09:00:29 AM
 #9366

I want to ask if I can adjust nvidia cards (undervolt etc) from simplemining.net. Thanks.
adore
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 44
Merit: 0


View Profile
July 03, 2018, 11:15:52 AM
 #9367

That ETH enlargment not working on my titan xp cards.  Would be nice if I can assign it to one machine.
tytanick assured me it will be fixed with next update  Smiley
nakan79
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22
Merit: 0


View Profile
July 03, 2018, 06:12:55 PM
 #9368

pls add
EWBF Cuda Equihash Miner v0.3
klondike_bar
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1918
Merit: 1001

ASIC Wannabe


View Profile
July 03, 2018, 09:06:47 PM
 #9369

Lyra2REv2 settings for 1070 Amor ?

No one is running 1070s in Lyra2REv2  ? I am looking for the overclock settings
Thanks 


you should be able to use +125/+200 as a starting point and work your way towards +200/+600 depending on your specific card

24" PCI-E cables with 16AWG wires and stripped ends - great for server PSU mods, best prices https://bitcointalk.org/index.php?topic=563461
No longer a wannabe - now an ASIC owner!
peteris-apse
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 1


View Profile
July 03, 2018, 10:52:06 PM
 #9370

That ETH enlargment not working on my titan xp cards.  Would be nice if I can assign it to one machine.
ETH enlargment is wierd stuff. 1080ti mixed rig worked flawlessly, 1080 zotacs did not worked at all.
mytiburon
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 31
Merit: 0


View Profile
July 04, 2018, 02:52:47 AM
 #9371

pls add
EWBF Cuda Equihash Miner v0.3

Yes please
KonsolTurk
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 76
Merit: 0


View Profile
July 04, 2018, 04:30:50 AM
 #9372

adding lolMiner-144.5 v0.38 would be so great
tytanick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1848
Merit: 1068


Simplemining.net Admin


View Profile WWW
July 04, 2018, 12:47:45 PM
 #9373

UPDATE new miners
- added miner ewbf-v0.3-cuda8
- added miner ewbf-v0.3-cuda9.1
- added miner z-enemy-v1.12-cuda9.1

I DONT REPLY to PRIVATE MESSAGES ON FORUM
Ask on forum or if you cant find answer then: admin@simplemining.net
Easy mining OS from Pendrive and SimpleRigResetter: simplemining.net
tytanick
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1848
Merit: 1068


Simplemining.net Admin


View Profile WWW
July 04, 2018, 03:13:07 PM
 #9374

UPDATE v1180:
-fix: OhGodAnETHlargementPill now works also with Titan GPUs
-fix: fixed case when reloading miner after recent start/previous reload caused miner to stop
-info: when you are using old image and miner with Cuda9, you will get warning to upgrade OS image
-info: when miner reloads then it will clear console log and write some info in console

I DONT REPLY to PRIVATE MESSAGES ON FORUM
Ask on forum or if you cant find answer then: admin@simplemining.net
Easy mining OS from Pendrive and SimpleRigResetter: simplemining.net
LeonidSosnovskiy
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 105
Merit: 0


View Profile
July 04, 2018, 07:43:52 PM
 #9375

UPDATE new miners
- added miner ewbf-v0.3-cuda8
- added miner ewbf-v0.3-cuda9.1
- added miner z-enemy-v1.12-cuda9.1


Does not work any new miner with NVIDIA 1080ti!
Writes an error CUDA9!!!

Persistence mode is already Enabled for GPU 00000000:08:00.0.
Persistence mode is already Enabled for GPU 00000000:09:00.0.
All done.
Applying CoreOffset: 50 MemoryOffset: 50 for GPU 1 with GPU Type: 3
Applying PowerLimit: 220 watt for GPU 1
Applying CoreOffset: 50 MemoryOffset: 50 for GPU 2 with GPU Type: 3
Applying PowerLimit: 220 watt for GPU 2
Applying CoreOffset: 50 MemoryOffset: 50 for GPU 3 with GPU Type: 3
Applying PowerLimit: 220 watt for GPU 3
============ Starting Miner ===============
[ERROR ] 18/07/04 21:52:34 Unable to query number of CUDA devices!
Miner ended/crashed. Restarting miner in 10 seconds --------------
============ Starting Miner ===============
[ERROR ] 18/07/04 21:52:46 Unable to query number of CUDA devices!
Miner ended/crashed. Restarting miner in 10 seconds --------------
LeonidSosnovskiy
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 105
Merit: 0


View Profile
July 04, 2018, 07:48:28 PM
 #9376

UPDATE v1180:
-fix: OhGodAnETHlargementPill now works also with Titan GPUs
-fix: fixed case when reloading miner after recent start/previous reload caused miner to stop
-info: when you are using old image and miner with Cuda9, you will get warning to upgrade OS image
-info: when miner reloads then it will clear console log and write some info in console

Where can I get v1180? The site only v1176.
tokenZ
Member
**
Offline Offline

Activity: 167
Merit: 10


View Profile
July 04, 2018, 08:20:22 PM
 #9377

Alright old-timers, question for ya!   Grin

Just got my first rig, doing fine so far, trying to mine various algos, successful no real issues.
Rig is (so far) 4 x 1070, 1 x 1060(3g).

Most I have been able to figure out myself.
HOWEVER, I can't get crypto-night heavy to work!!

Anyone have a txt line (with respective miner...id assume ccminer?) I could try?

Coin doesnt matter, its the format I need to pinpoint.

Would really appreciate help from the more experienced.
PS I'm hooked. Just put 50% down on a z9. All I do is research this shit now. #addict
thanks!
tokenz
ekiller
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1456
Merit: 817


LLP Programming & Electronics


View Profile
July 05, 2018, 12:11:04 AM
Last edit: July 05, 2018, 12:31:20 AM by ekiller
 #9378

@tytanick

Why you remove amount of gpu  balloon in  "Console" column  ?  
I was checking GPU's on this column  as  

GPU0,
GPU1,
GPU2


There is no another place for check  how many GPU installed on  rig.
Now I must count one by one all GPU's
Johny101010
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 212
Merit: 100


View Profile
July 05, 2018, 01:13:20 AM
 #9379

So today one of my Riggs on smos went down.
This is what it says.
https://imgur.com/a/wQzao7l
Tried checking risers, reflashing image no luck. Put in a Windows disk everything works great. Any ideas, or just switch this one to Windows too?

moldov
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
July 05, 2018, 09:03:37 AM
 #9380

Feature Request / Idea

Core Volt and MHz depending on Temparature

like Fan control

but if the fan is allready 100% then the Core MHz/Volts should drop

I live in switzerland where temperature can swing between -20 to +30 Degree Celsius

My rig is located in a kind of "outside" Room

nice would be a little matrix eg:

LabelGPU Temp (Trigger)Core MHzCore Volt
Ambient20C60C1300840
Ambient22C60C1300830
Ambient24C60C1200820
Ambient26C65C1200810
Ambient28C65C1100800
Ambient30C65C1100800

it only have to work, if GPU temp is over target AND fan is allready 100%

 Smiley

Pages: « 1 ... 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 [469] 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 ... 546 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!