Bitcoin Forum
December 15, 2017, 01:03:49 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: My second card says it's mining but never get any share accepted  (Read 1755 times)
c0ikws
Member
**
Offline Offline

Activity: 79


View Profile
March 20, 2013, 12:39:55 AM
 #1

So I just got a 5770 really cheap, decided to install it to mine along my other card. Problem is it seem to mine (display Mhash per second) but it never gets any share accepted ! Sometimes it says connection problem. I created two different login on slush pool but it did not change anything :|. Any help is welcome!




I also tryed stopping mining with other card and only mining with the 5770 and I don't seem to get any share accepted either!
1513343029
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513343029

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513343029
Reply with quote  #2

1513343029
Report to moderator
1513343029
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513343029

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513343029
Reply with quote  #2

1513343029
Report to moderator
1513343029
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513343029

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513343029
Reply with quote  #2

1513343029
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513343029
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513343029

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513343029
Reply with quote  #2

1513343029
Report to moderator
1513343029
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513343029

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513343029
Reply with quote  #2

1513343029
Report to moderator
1513343029
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513343029

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513343029
Reply with quote  #2

1513343029
Report to moderator
c0ikws
Member
**
Offline Offline

Activity: 79


View Profile
March 20, 2013, 02:05:27 PM
 #2

bump
prezbo
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 430


View Profile
March 20, 2013, 02:37:53 PM
 #3

Save yourself the trouble and stop mining. It's not worth it.
zif33rs
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196



View Profile
March 20, 2013, 02:44:38 PM
 #4

Left click on view at the top of GUIMiner and then show console. Stop and restart both your miners. What is said in the console?

New to bitcoin? Want to mine? Not sure where to start out?
Check out www.hostedmining.com
Donations and Tips  btc - 1MkjKHpZbSaRepeYaAcmRMcqt8o3HKQCF   ltc  - LNz48TP8MZmke38qbZD5gXi53KrktbJG7V  ftc  - 6iDt92cyDvxXkrDhCzMh4zEmK1b9PqShs4
c0ikws
Member
**
Offline Offline

Activity: 79


View Profile
March 20, 2013, 04:06:27 PM
 #5

Left click on view at the top of GUIMiner and then show console. Stop and restart both your miners. What is said in the console?
2013-03-20 12:04:27: Running command: poclbm.exe c0ikws.joe:XXXX@api2.bitcoin.cz:8332 --device=1 --platform=0 --verbose -r1 -v 2 -w 128
2013-03-20 12:04:27: Listener for "5770" started
2013-03-20 12:04:28: Listener for "5770": 20/03/2013 12:04:28,  need more than 1 value to unpack
2013-03-20 12:04:29: Running command: poclbm.exe c0ikws.JoePc:XXXX@api2.bitcoin.cz:8332 --device=0 --platform=0 --verbose -r1 -v 1 -w 256
2013-03-20 12:04:29: Listener for "Card" started
2013-03-20 12:04:29: Listener for "Card": 20/03/2013 12:04:29,  need more than 1 value to unpack
2013-03-20 12:04:29: Listener for "5770": api2.bitcoin.cz:8332 20/03/2013 12:04:29, started OpenCL miner on platform 0, device 1 (Juniper)
2013-03-20 12:04:29: Listener for "5770": api2.bitcoin.cz:8332 20/03/2013 12:04:29, checking for stratum...
2013-03-20 12:04:30: Listener for "5770": api2.bitcoin.cz:8332 20/03/2013 12:04:30, diverted to stratum on stratum.bitcoin.cz:3333
2013-03-20 12:04:30: Listener for "Card": api2.bitcoin.cz:8332 20/03/2013 12:04:30, checking for stratum...
2013-03-20 12:04:31: Listener for "Card": api2.bitcoin.cz:8332 20/03/2013 12:04:31, started OpenCL miner on platform 0, device 0 (Tahiti)
2013-03-20 12:04:31: Listener for "Card": api2.bitcoin.cz:8332 20/03/2013 12:04:31, diverted to stratum on stratum.bitcoin.cz:3333
2013-03-20 12:06:26: Listener for "5770": api2.bitcoin.cz:8332 20/03/2013 12:06:26, checking for stratum...
2013-03-20 12:06:27: Listener for "5770": api2.bitcoin.cz:8332 20/03/2013 12:06:27, diverted to stratum on stratum.bitcoin.cz:3333
2013-03-20 12:06:30: Listener for "5770": api2.bitcoin.cz:8332 20/03/2013 12:06:30, Verification failed, check hardware! (0:1:Juniper, 76c88b29)
2013-03-20 12:06:37: Listener for "5770": api2.bitcoin.cz:8332 20/03/2013 12:06:37, Verification failed, check hardware! (0:1:Juniper, 76650588)
2013-03-20 12:07:01: Listener for "5770": api2.bitcoin.cz:8332 20/03/2013 12:07:01, Verification failed, check hardware! (0:1:Juniper, 7b843793)
2013-03-20 12:07:19: Listener for "5770": api2.bitcoin.cz:8332 20/03/2013 12:07:19, Verification failed, check hardware! (0:1:Juniper, f42fd40b)
2013-03-20 12:07:34: Listener for "5770": api2.bitcoin.cz:8332 20/03/2013 12:07:34, Verification failed, check hardware! (0:1:Juniper, 1ce8ebd9)
2013-03-20 12:07:46: Listener for "5770": api2.bitcoin.cz:8332 20/03/2013 12:07:46, Verification failed, check hardware! (0:1:Juniper, 54756c90)


I tryed lowering de clock rate of the card with no result.

I have latest drivers.
zif33rs
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196



View Profile
March 20, 2013, 04:49:20 PM
 #6

Left click on view at the top of GUIMiner and then show console. Stop and restart both your miners. What is said in the console?

2013-03-20 12:06:30: Listener for "5770": api2.bitcoin.cz:8332 20/03/2013 12:06:30, Verification failed, check hardware! (0:1:Juniper, 76c88b29)



I have this same problem running a 2nd card myself. Think its the driver. After some research found that maybe rolling back to 12.10 and SDK 2.4 or 2.5 might be the fix. I tried rolling back to 12.10 with win8 64x with no luck.

Have been told to use CGMiner but have had a heck of a time getting it to run so gave up and am just running my 7950+6670D onboard. Maybe try CGMiner?

This is my 2nd card(6670) in PCIe #2
 
2013-03-20 09:45:19: Listener for "2": btcguild.com:8332 20/03/2013 09:45:19, Verification failed, check hardware! (0:1:Turks, ce59e0e9)

I still have the same problem. Sorry I cant help more.

New to bitcoin? Want to mine? Not sure where to start out?
Check out www.hostedmining.com
Donations and Tips  btc - 1MkjKHpZbSaRepeYaAcmRMcqt8o3HKQCF   ltc  - LNz48TP8MZmke38qbZD5gXi53KrktbJG7V  ftc  - 6iDt92cyDvxXkrDhCzMh4zEmK1b9PqShs4
c0ikws
Member
**
Offline Offline

Activity: 79


View Profile
March 20, 2013, 05:12:03 PM
 #7

Left click on view at the top of GUIMiner and then show console. Stop and restart both your miners. What is said in the console?

2013-03-20 12:06:30: Listener for "5770": api2.bitcoin.cz:8332 20/03/2013 12:06:30, Verification failed, check hardware! (0:1:Juniper, 76c88b29)



I have this same problem running a 2nd card myself. Think its the driver. After some research found that maybe rolling back to 12.10 and SDK 2.4 or 2.5 might be the fix. I tried rolling back to 12.10 with win8 64x with no luck.

Have been told to use CGMiner but have had a heck of a time getting it to run so gave up and am just running my 7950+6670D onboard. Maybe try CGMiner?

This is my 2nd card(6670) in PCIe #2
 
2013-03-20 09:45:19: Listener for "2": btcguild.com:8332 20/03/2013 09:45:19, Verification failed, check hardware! (0:1:Turks, ce59e0e9)

I still have the same problem. Sorry I cant help more.


I  tryed rolling back drivers once. My windows 7 was all fucked up, I could ping DNS server but could not browse any  website lol. I KNOW it's totally retarded that I rollback driver and my internet fucks up but that's what happenned. Reinstalling latest driver fixed my internet somehow. But can't mine on second card :|
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!