Bitcoin Forum
December 11, 2017, 08:42:45 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Litecoin mining cgminer ati6900  (Read 1807 times)
dimaz
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 37



View Profile
March 20, 2013, 09:47:41 AM
 #1

Litecoin mining cgminer ati6900.
How to mine LTC on ATI 6900, I try and max 340 kh/s
1512981765
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1512981765

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1512981765
Reply with quote  #2

1512981765
Report to moderator
1512981765
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1512981765

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1512981765
Reply with quote  #2

1512981765
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1512981765
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1512981765

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1512981765
Reply with quote  #2

1512981765
Report to moderator
1512981765
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1512981765

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1512981765
Reply with quote  #2

1512981765
Report to moderator
1512981765
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1512981765

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1512981765
Reply with quote  #2

1512981765
Report to moderator
MaGNeT
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1260


Waves | 3PHMaGNeTJfqFfD4xuctgKdoxLX188QM8na


View Profile WWW
March 20, 2013, 06:34:45 PM
 #2

Litecoin mining cgminer ati6900.
How to mine LTC on ATI 6900, I try and max 340 kh/s

What parameters do you use? My glass ball couldn't tell me...

Unofficial Waves topic: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2142722   |   My Waves address alias = magnet
dimaz
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 37



View Profile
March 20, 2013, 06:48:43 PM
 #3

I use parameters from java script
I want new parameters for cgminer, maybe link whith ready script to download
mokahless
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 464



View Profile
March 20, 2013, 07:45:09 PM
 #4

I use parameters from java script
I want new parameters for cgminer, maybe link whith ready script to download

K. Use this in a batch file. Create a file in the directory of cgminer called start.bat. make sure you have it set in explorer so you can view file extensions or it won't work.
put the following in the file:

cgminer --url http://yourpool.com:9332/ --user your.username --pass yourpassword --scrypt --thread-concurrency 1536 -g 2 -w 256 -I 17 --vectors 4

This worked for me for a good 440+ KH/s on a 6950 that is unlocked. Expect less if you have not unlocked the card.

If the card is unlocked, try --thread-concurrency 6144 because if that works for you, it will be better than 1536. It caused errors for me though.

If the card is unlocked, try --thread-concurrency 5632 or --thread-concurrency 1408

If you do not know if your card is unlocked, then it is not unlocked.

I have found the -I 17 setting to be very important. It will make your desktop unusable but make hashing excellent. For me, this was the optimal setting. Yours may be slightly different so try different numbers but start at 17.

dimaz
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 37



View Profile
March 20, 2013, 08:27:17 PM
 #5

I will not it mine any more, hashrate anyway 350 kh/s
mokahless
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 464



View Profile
March 21, 2013, 02:27:11 AM
 #6

I will not it mine any more, hashrate anyway 350 kh/s
That sentence makes no sense. Please try again.

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!