Bitcoin Forum
November 22, 2017, 09:51:08 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Not getting any work from pools?  (Read 687 times)
Craftyman
Member
**
Offline Offline

Activity: 75



View Profile
March 22, 2013, 07:46:25 AM
 #1

Hi, I am having a problem where I don't seem to be connecting to a pool or something. It's a bit tough to descibe. I am trying to connect to Deepbit or EclipseMC and my 2x HD6950's work at full speed for a bit but then drop down to ~340 Kilohashes after about 30 or so minutes and they never complete a single share. Is there something stupid I'm doing wrong? I am using the poclbm part of GUIminer and am selecting Deepbit from the dropdown menu.

Edit: My driver version is the Catalyst 13.3 beta 3

Edit tried mining on bitminter and I get nothing but miscalcs something is definitely wrong here...

YinCoin YangCoin ☯☯First Ever POS/POW Alternator! Multipool! ☯ ☯ http://yinyangpool.com/ 
Free Distribution! https://bitcointalk.org/index.php?topic=623937
Bwincoin - 100% Free POS. BAR2xMtD8jd6MfF52KXebz4PeTh9g5TvQx
1511344268
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511344268

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511344268
Reply with quote  #2

1511344268
Report to moderator
1511344268
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511344268

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511344268
Reply with quote  #2

1511344268
Report to moderator
Join ICO Now Coinlancer is Disrupting the Freelance marketplace!
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511344268
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511344268

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511344268
Reply with quote  #2

1511344268
Report to moderator
1511344268
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511344268

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511344268
Reply with quote  #2

1511344268
Report to moderator
Craftyman
Member
**
Offline Offline

Activity: 75



View Profile
March 22, 2013, 09:26:57 AM
 #2

Fixed the issue. Apparently poclbm does not like the catalyst beta opencl drivers, downgraded to 13.1 WHQL OpenCL driver.

YinCoin YangCoin ☯☯First Ever POS/POW Alternator! Multipool! ☯ ☯ http://yinyangpool.com/ 
Free Distribution! https://bitcointalk.org/index.php?topic=623937
Bwincoin - 100% Free POS. BAR2xMtD8jd6MfF52KXebz4PeTh9g5TvQx
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!