Bitcoin Forum
December 09, 2016, 02:09:11 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: mining question  (Read 457 times)
mattc
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
June 12, 2011, 02:01:36 PM
 #1

I have followed this site to get me started, http://www.newslobster.com/random/how-to-get-started-using-your-gpu-to-mine-for-bitcoins-on-windows

However im still confused about most things but for now - the miner, using python OpenCL bitcoin miner, as suggested in the link. and it goes between saying its downloading blocks and then sometimes has a number with hash/s.

What is it doing when "Bitcoin is downloading blocks..." and when there is the hash/s.
How much of the hash thing do you need to get the bitcoins?

If anything im saying dosnt make sence, please say...so i can explain better.

Thank you,
Matt
1481249351
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481249351

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481249351
Reply with quote  #2

1481249351
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481249351
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481249351

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481249351
Reply with quote  #2

1481249351
Report to moderator
mattc
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
June 12, 2011, 03:51:48 PM
 #2

There is also an option on the bitcoin.exe to 'Generate coins'?

If i have a miner program running, should i have this on?
rentcrate67
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
June 12, 2011, 03:54:20 PM
 #3

Yes, you should have it on.
mattc
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6


View Profile
June 12, 2011, 04:07:39 PM
 #4

Thank you,

know anything about whats its doing when its downloading blocks? and how much hash you need to get the bitcoins?
astroden
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 38



View Profile
April 11, 2013, 09:47:46 AM
 #5

How to mine RuCoin?

call me maybe
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!