Bitcoin Forum
September 26, 2018, 08:08:39 AM *
News: ♦♦ New info! Bitcoin Core users absolutely must upgrade to previously-announced 0.16.3 [Torrent]. All Bitcoin users should temporarily trust confirmations slightly less. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: S7 Hashing board problem  (Read 436 times)
vladimir84
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
September 05, 2016, 01:46:59 PM
 #1

One my hashing board stop working.
On that malifuncional boad in sistem tray of miner two board got normal temperature and are show 45 chips active. And hash rate is good.
On bad board show only 40 chips active and has always temperature 35c. (and got less ooooooo) -No hashing

I change cable and power supply from working boards and all is the same.
Did are bad chips on board? (But if is that why not showing xxxxx in system tray?)

Please help


1537949319
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537949319

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537949319
Reply with quote  #2

1537949319
Report to moderator
1537949319
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537949319

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537949319
Reply with quote  #2

1537949319
Report to moderator
1537949319
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537949319

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537949319
Reply with quote  #2

1537949319
Report to moderator
Make a difference with your Ether.
Donate Ether for the greater good.
SPRING.WETRUST.IO
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1537949319
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537949319

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537949319
Reply with quote  #2

1537949319
Report to moderator
1537949319
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537949319

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537949319
Reply with quote  #2

1537949319
Report to moderator
1537949319
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537949319

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537949319
Reply with quote  #2

1537949319
Report to moderator
Subw
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 677
Merit: 500


View Profile
September 06, 2016, 08:47:46 AM
 #2

It's dead bro. Bury it and let it go.

notlist3d
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 1000



View Profile
September 06, 2016, 03:50:29 PM
 #3

One my hashing board stop working.
On that malifuncional boad in sistem tray of miner two board got normal temperature and are show 45 chips active. And hash rate is good.
On bad board show only 40 chips active and has always temperature 35c. (and got less ooooooo) -No hashing

I change cable and power supply from working boards and all is the same.
Did are bad chips on board? (But if is that why not showing xxxxx in system tray?)

Please help



Are you able to take a screenshot of your status screen that is much easier to understand.   Also how long have you had the machine did you get it from official source or second hand? Just trying to guage what miner's life has been like, some have much easier then others.

Also what does it look like on poolside what kind of hashrate are you getting over on it?
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!