Bitcoin Forum
November 18, 2018, 05:15:50 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: stratum proxy cant keep up, raspberry pi  (Read 2561 times)
Kaffe
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
June 03, 2014, 09:51:42 PM
 #1

Hi!

Im useing a raspberry pi with 2 hex16a2 with cg miners , they work fine.

But i also have a block erupter cube, with stratum proxy on the pi i get like 25 gh/s, useing the stratum proxy on a windows i get around 35...

Is it that the pi is slow or is there some settings to solve this? the cube only use network cable , no software

pi is useing raspian Smiley


/// Kaffe
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1542518150
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542518150

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542518150
Reply with quote  #2

1542518150
Report to moderator
1542518150
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542518150

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542518150
Reply with quote  #2

1542518150
Report to moderator
silverthornne
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 148
Merit: 100


SelfPay - ICO PRE SALE - huge Profit !


View Profile
June 05, 2014, 06:13:06 PM
 #2

I'm having great success using the MinePeon distribution for the Raspberry Pi which uses bfgminer for the proxy.

Kaffe
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4
Merit: 0


View Profile
June 09, 2014, 07:24:32 PM
 #3

the problem with useing minepeon is that i have my 2 hex16a2, as far as i know the mine peon is a image file that can only use 1 type of miner Sad


am i right? any other ideas?
silverthornne
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 148
Merit: 100


SelfPay - ICO PRE SALE - huge Profit !


View Profile
June 09, 2014, 10:03:07 PM
 #4

I don't know what a hex16a2 is, but I currently have a MinePeon with 6 Antminer U1's via USB and serving as a proxy for one Cube. The Antminers are running at 2 GHs each and the Cube is running at around 33 GHs (I'm not overclocking it). Maybe that information can help.

HellDiverUK
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 994
Merit: 501



View Profile
June 10, 2014, 06:44:26 PM
 #5

the problem with useing minepeon is that i have my 2 hex16a2, as far as i know the mine peon is a image file that can only use 1 type of miner Sad


am i right? any other ideas?

Yeah, the HEX16A2 runs off cgminer, so you can't run bfgminer at the same time on minepeon without some commandline work and changes in config files.



  ██████████
 ████████▀▀██
 ████▀▀    ██
 █▀    ▄▀  ██
 █▄▄▄ █    ██
 ████  ▄█▄ ██
 ████████████
  ██████████


▄█████████████▄
██▀▀████▀  ▀▀██
██   ▀▀     ▀██
██▄         ███
███▄       ▄███
██▀▀      ▄████
███▄▄▄▄▄▄██████
▀█████████████▀
    |   
    eSPORTS   
ECOSYSTEM "Empowering Gamers!"
|       




▄█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█▄
█ ███████████████████████ █
█ █████     █ ▀██████████ █
█ █████     █   ▀████████ █
█ █████  ██ █     ▀██████ █

█ █████  ▀▀ █▄▄▄▄▄▄▄█████ █
█ █████  ▄▄▄▄▄▄▄▄▄  █████ █
█ █████  ▄▄▄▄▄▄▄▄▄  █████ █
█ █████  ▄▄▄▄▄▄▄▄▄  █████ █
█ █████  ▄▄▄▄▄▄▄▄▄  █████ █
█ █████             █████ █
█ ███████████████████████ █
▀█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▀
receptr
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 12
Merit: 0


View Profile
June 15, 2014, 08:44:19 PM
 #6

If you're running raspian why don't you just compile BFGminer on there and run it as a getwork proxy? I had no issues doing this on the pi . I also had no issues like this on the pi using the regular proxy from mining.bitcoin.CZ running my cube.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!