Bitcoin Forum
December 07, 2016, 02:42:06 PM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: is slush's pool down?  (Read 1481 times)
botnet
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 35


View Profile
June 13, 2011, 05:55:10 AM
 #1

can anyone connect to mining.bitcoin.cz?
1481121726
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481121726

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481121726
Reply with quote  #2

1481121726
Report to moderator
1481121726
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481121726

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481121726
Reply with quote  #2

1481121726
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481121726
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481121726

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481121726
Reply with quote  #2

1481121726
Report to moderator
1481121726
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481121726

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481121726
Reply with quote  #2

1481121726
Report to moderator
1481121726
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481121726

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481121726
Reply with quote  #2

1481121726
Report to moderator
Xaq
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 7


View Profile WWW
June 13, 2011, 05:57:20 AM
 #2

I'm having the same problem...

BitJAM.org -- Bitcoin Java Applet Miner

Your website traffic could be mining for you, is it?

If you like what we're doing, consider kicking us some coin!
1FyMZskjC9fXSYATVXP3TH3NNeD9E1Pynp
danw635
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 13


View Profile
June 13, 2011, 05:59:24 AM
 #3

I cannot connect either.   Undecided
Just switch to deepbit in the meantime.

Get 10% discount at Tradehill! Use the code  TH-R16791

Join Bitcoin7! https://www.bitcoin7.com/?ref=8032    Referral code: 8032

♥Donations♥ 1LygsUwVChagbCbMp9KTsyxfPGtHmPDWyS
slush
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1358



View Profile WWW
June 13, 2011, 06:00:39 AM
 #4

can anyone connect to mining.bitcoin.cz?

was hard to ask in pool's main thread?

Please don't open new topic for everything, it's a mess then. I'm not going to follow this thread, please continue there. Also, there is already a response to your question.

cointrepreneur
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23


View Profile
June 13, 2011, 06:13:18 AM
 #5


was hard to ask in pool's main thread?

Please don't open new topic for everything, it's a mess then. I'm not going to follow this thread, please continue there. Also, there is already a response to your question.

He is not welcome to post any other place than right here because he is a newbie. It was not his choice it is the policy of this forum.

slush
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1358



View Profile WWW
June 13, 2011, 09:13:42 AM
 #6


was hard to ask in pool's main thread?

Please don't open new topic for everything, it's a mess then. I'm not going to follow this thread, please continue there. Also, there is already a response to your question.

He is not welcome to post any other place than right here because he is a newbie. It was not his choice it is the policy of this forum.

Oh, sorry, didn't know about this rule.

OggerMC
Member
**
Offline Offline

Activity: 93


View Profile
June 13, 2011, 02:31:52 PM
 #7

I have the same problem, another user linked me http://forum.bitcoin.org/index.php?topic=1976.msg211977#msg211977 here, and i found out that i have to simply wait, since my ip is dynamic i cant just pm you my ip for the whitelist.
You can either try to send him a pm (if its unlocked already, rules state that you need 1 post...) with your ip, and if yours is dynamic too you will have to wait.
marvinmartian
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224



View Profile
June 13, 2011, 02:37:10 PM
 #8

I'm having the same problem.  The machine ran fine most of last night (until I went to sleep).  When I woke up I got the following:

I have two mining boxes, both running Ubuntu 10.10 and ATI cards.  I set one up last night (HD5870) and it ran fine all night.  Came down to check it this morning and I see nothing but the following:

...
[6/13/11 10:18:21 AM] ERROR: Can't connect to Bitcoin: connect timed out
...

So I downloaded a new Diablominer binary just to be sure.  Same problem.  Nothing has changed on the machine and I'm posting this from it (eg., network is connected).

Here's how I'm launching it (using -d to try and see more info).

topper@diamond1:~/bitcoin/DiabloMiner$ ./DiabloMiner-Linux.sh -d -v 2 -w 128 --url http://<myuser>:<mypass>@mining.bitcoin.cz:8332/
[6/13/11 10:22:07 AM] Started                                               
[6/13/11 10:22:07 AM] Connecting to: http://mining.bitcoin.cz:8332/         
[6/13/11 10:22:08 AM] Using ATI Stream OpenCL 1.0 ATI-Stream-v2.1 (145)     
[6/13/11 10:22:13 AM] BFI_INT patching enabled, disabling hardware checking
[6/13/11 10:22:13 AM] Added Cypress (#1) (20 CU, local work size of 128)     
[6/13/11 10:22:28 AM] ERROR: Can't connect to Bitcoin: connect timed out     
[6/13/11 10:22:43 AM] ERROR: Can't connect to Bitcoin: connect timed out     
[6/13/11 10:22:48 AM] ERROR: Can't connect to Bitcoin: connect timed out     
[6/13/11 10:22:59 AM] ERROR: Can't connect to Bitcoin: connect timed out     
[6/13/11 10:23:03 AM] ERROR: Can't connect to Bitcoin: connect timed out     
[6/13/11 10:23:08 AM] ERROR: Can't connect to Bitcoin: connect timed out

Help / information would be appreciated.  I don't see why my new mining box should no longer be able to connect.

I've seen in this and a couple of other threads the issue of a white list?  I'm not sure what I need to do to get on it.  The machine in question is configured as follows:

CableModem -> AirportExtreme -> AirportExpress -> ethernet -> computer

Like I said, it worked fine all day yesterday until I fell asleep.  Did something change on mining.bitcoin.cz?

Thanks,

N

"... and the geeks shall inherit the earth."
slush
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1358



View Profile WWW
June 13, 2011, 02:38:37 PM
 #9

I'm having the same problem.  The machine ran fine most of last night (until I went to sleep).  When I woke up I got the following:

PLease read pool's forum thread, everything explained here.

ttux
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2


View Profile
June 13, 2011, 02:55:09 PM
 #10

The link to the thread explaining what happened:
http://forum.bitcoin.org/?topic=1976.0

Basically the reason is a DDOS attack

You can access the site on https://mining2.bitcoin.cz/accounts/profile/

But you need to get your IP whitelisted to be able to start mining at the moment.
OggerMC
Member
**
Offline Offline

Activity: 93


View Profile
June 13, 2011, 03:11:36 PM
 #11

does whitelist apply to the normal website too?
Since i can visit my profil. http://mining.bitcoin.cz/accounts/profile/
but not mine there.
marvinmartian
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224



View Profile
June 13, 2011, 03:15:23 PM
 #12

I'm having the same problem.  The machine ran fine most of last night (until I went to sleep).  When I woke up I got the following:

PLease read pool's forum thread, everything explained here.

Got it.  Thanks.  Not clear on how I can get on the whitelist though.  Sent you email through info@bitcoin.cz

I get dynamic IPs that change without any observed regularity from my IP (Comcast).  I'm happy to send you refreshed ones as they come up.  I'm even willing to write a script for my mining boxes to do so automatically.

Good luck.

D

"... and the geeks shall inherit the earth."
ruskihitman
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 27


View Profile
June 13, 2011, 04:04:46 PM
 #13

i cant connect either, giving bitcoins.lc a try in the mean time.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!