Bitcoin Forum
October 18, 2018, 02:14:53 AM *
News: Make sure you are not using versions of Bitcoin Core other than 0.17.0 [Torrent], 0.16.3, 0.15.2, or 0.14.3. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Is it easy to get an alternate power supply for Bitmain Antminer S3?  (Read 715 times)
paramind22
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 784
Merit: 509


View Profile WWW
September 30, 2016, 11:39:59 PM
 #1

I'm not sure if the Bitmain Antminer S3+ is that different than the S3.  Does one have to buy the power supplies, which seem to be about twice as much as the going rate for the actual machine, or can one find a similar type used for other devices?  

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1539828893
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539828893

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539828893
Reply with quote  #2

1539828893
Report to moderator
paramind22
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 784
Merit: 509


View Profile WWW
October 01, 2016, 12:42:24 AM
 #2

I found some good threads about this topic, like:

https://bitcointalk.org/index.php?topic=715658.0


notlist3d
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1470
Merit: 1000



View Profile
October 01, 2016, 01:42:00 AM
 #3

I'm not sure if the Bitmain Antminer S3+ is that different than the B3.  Does one have to buy the power supplies, which seem to be about twice as much as the going rate for the actual machine, or can one find a similar type used for other devices? 

Do you mean S3 on highlighted?  Are you just trying to compare PSU needed for S3 vs S3+?   If I am understand right you will see suggested is very close:

S3: https://bitmaintech.com/productDetail.htm?pid=00020140630025130637RV8OhOwt06BC - 340 at wall
S3+: https://www.bitmaintech.com/productDetail.htm?pid=00020140813125800214NBU85kWt0672 355 at wall

So if I understand correct and those are two being compared most PSU's would work for either.  At the time then most still ran on ATX psu's but anymore server psu's have kinda taken over.
paramind22
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 784
Merit: 509


View Profile WWW
October 01, 2016, 01:57:41 AM
 #4

I'm not sure if the Bitmain Antminer S3+ is that different than the B3.  Does one have to buy the power supplies, which seem to be about twice as much as the going rate for the actual machine, or can one find a similar type used for other devices? 

Do you mean S3 on highlighted?  Are you just trying to compare PSU needed for S3 vs S3+?   If I am understand right you will see suggested is very close:

S3: https://bitmaintech.com/productDetail.htm?pid=00020140630025130637RV8OhOwt06BC - 340 at wall
S3+: https://www.bitmaintech.com/productDetail.htm?pid=00020140813125800214NBU85kWt0672 355 at wall

So if I understand correct and those are two being compared most PSU's would work for either.  At the time then most still ran on ATX psu's but anymore server psu's have kinda taken over.

Yes, I was thinking Hammond B3s for a second there.   Thanks for your advice.

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!