|
sezyumx
|
 |
October 03, 2016, 04:40:20 PM |
|
1CPnjkSNcsSHuUVMkyip4kc7JEdzMvJcdD
Bol kazançlar.
|
|
|
|
arancra
|
 |
October 03, 2016, 04:43:14 PM |
|
16DqAqX6Mm2arRtotww8TTHTeFkHFxTFXU
Bol kazançlar.
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1001
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
 |
October 03, 2016, 04:47:52 PM |
|
1FvCk1jTsy7AvmnpeKnrfHSJnfX7om7fNM edit: bu adres kimin bilmiyorum bile  edit2: bfx'i hacklediğini iddia edeni hackleyenin adresiymiş  yollama buna 
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
infoexchangetrade (OP)
Newbie
Activity: 42
Merit: 0
|
 |
October 03, 2016, 04:49:01 PM |
|
1FvCk1jTsy7AvmnpeKnrfHSJnfX7om7fNM edit: bu adres kimin bilmiyorum bile  teyyit ediyorsanız gönderiyorum 
|
|
|
|
cakir
Legendary
Activity: 1274
Merit: 1001
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
|
 |
October 03, 2016, 04:49:47 PM |
|
1FvCk1jTsy7AvmnpeKnrfHSJnfX7om7fNM edit: bu adres kimin bilmiyorum bile  teyyit ediyorsanız gönderiyorum  1CAKiR11GAohKeMVaVRAWHyPVkctHkbFNY buna yolla 
|
|
|
|
| ,'#██+: ,█████████████' +██████████████████ ;██████████████████████ ███████: .███████` ██████ ;█████' `█████ #████# ████+ `████+ ████: ████, ████: .# █ ████ ;███+ ██ ███ ████ ████ ███' ███. '███, +███ #████ ,████ ████ ████ █████ .+██████: █████+ `███. ,███ ███████████████████████ ████ ████ ███████████████████████' :███ ███: +████████████████████████ ███` ███ █████████████████████████` ███+ ,███ ██████████████████████████ #███ '███ '██████████████████████████ ;███ #███ ███████████████████████████ ,███ ████ ███████████████████████████. .███ ████ ███████████████████████████' .███ +███ ███████████████████████████+ :███ :███ ███████████████████████████' +███ ███ ███████████████████████████. ███# ███. #██████████████████████████ ███, ████ █████████████████████████+ `███ '███ '████████████████████████ ████ ███; ███████████████████████ ███; ████ #████████████████████ ████ ███# .██████████████████ `███+ ████` ;██████████████ ████ ████ '███████#. ████. .████ █████ '████ █████ #████' █████ +█████` ██████ ,██████: `███████ ████████#;,..:+████████. ,███████████████████+ .███████████████; `+███████#,
| |
|
|
|
sezyumx
|
 |
October 03, 2016, 04:52:35 PM |
|
Teyit ediyorum. Çok saolasın usta. Elleriniz dert görmesin.
|
|
|
|
|
sezyumx
|
 |
October 03, 2016, 05:43:08 PM |
|
bounty için çok saol btc ulaştı.
|
|
|
|
Defloration
|
 |
October 04, 2016, 11:05:53 AM |
|
Bu kadar komik miktar için yorum atmaya değmezdi o yüzden ilk ben gördüğüm halde yazmadım
|
|
|
|
Akboi
|
 |
October 04, 2016, 12:08:01 PM |
|
Mantıklı iş aslında, 3 mBTC ödül dağıtırken konuya atılan 3 mesajın imza kampanyasından getirisi 3 mBTC'den fazla oluyor. 
|
|
|
|
arancra
|
 |
October 04, 2016, 12:32:33 PM |
|
Mantıklı iş aslında, 3 mBTC ödül dağıtırken konuya atılan 3 mesajın imza kampanyasından getirisi 3 mBTC'den fazla oluyor.  Mesaj başına 1 mbtc den fazla veren kampanya varsa biz de katılalım =)
|
|
|
|
sammys
|
 |
October 04, 2016, 12:36:48 PM |
|
Mantıklı iş aslında, 3 mBTC ödül dağıtırken konuya atılan 3 mesajın imza kampanyasından getirisi 3 mBTC'den fazla oluyor.  Mantıklı iş aslında, 3 mBTC ödül dağıtırken konuya atılan 3 mesajın imza kampanyasından getirisi 3 mBTC'den fazla oluyor.  Mesaj başına 1 mbtc den fazla veren kampanya varsa biz de katılalım =) Birde jr iken  Kulağımıza söyle hocam sr ler herolar direk btcleri toplayıp bizi aç bırakırlar
|
|
|
|
TheCarm
|
 |
October 07, 2016, 01:01:15 PM |
|
Bu kadar komik miktar için yorum atmaya değmezdi o yüzden ilk ben gördüğüm halde yazmadım
zaten new sin daha alamazdın neyin artisliği bu
|
|
|
|
MesutCan
|
 |
October 07, 2016, 01:25:05 PM |
|
bounty yapan üyeye dikkat edin beyler
|
|
|
|
redhack
Legendary
Activity: 1880
Merit: 1025
|
 |
October 07, 2016, 01:25:47 PM |
|
bounty yapan üyeye dikkat edin beyler Hangi konuda dikkat edelim?
|
|
|
|
alpsea
|
 |
October 07, 2016, 09:35:02 PM |
|
Mantıklı iş aslında, 3 mBTC ödül dağıtırken konuya atılan 3 mesajın imza kampanyasından getirisi 3 mBTC'den fazla oluyor.  Cok sacma dusunce. 3 mesaj atmak icin 3mbtc dagitmak. Zaten konuya baskasinin mesaj stmadi imzadan getiriyi arttirmiyor. Konu disina girip 500 mesaj atar isterse. Dagitanin amaci bu degil kendini tanitmak olabilir. Dagitilan miktarda amacsiz bende gordum oralı olmadim bile cunku ihtiyacim yok 
|
|
|
|
Losely
Newbie
Activity: 43
Merit: 0
|
 |
October 08, 2016, 07:32:42 AM |
|