Bitcoin Forum
February 25, 2018, 04:03:46 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Trying to mine on AMD card whilst playing on nvidia card  (Read 960 times)
pindis
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 187
Merit: 100



View Profile
April 02, 2013, 09:43:58 AM
 #1

Hi guys!

I've been lurking around the forums for quite some days now. I have my 660ti in my main PCI-e slot. and a 6950 in another! Now the problem is I have no idea how to make the AMD card mine using whatever I should use. If anyone have some help or some pointers to what direction I should go i'd be thankful! Now I've been using reaper for mining before without the 660ti so if that is possible i'd be happy

Hope someone can help!

https://yobit.io/?bonus=YZlPH
Currently mining with 2x970 and 1x1060 hopefully more soon
1519574626
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519574626

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519574626
Reply with quote  #2

1519574626
Report to moderator
1519574626
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519574626

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519574626
Reply with quote  #2

1519574626
Report to moderator
Automated Bitcoin Fork Extraction Tool WE DO TOUGH WALLETS: BCH | BTG | BCD | SBTC | UBTC | B2X | BCX | BTF Electrum 2FA, Trezor, Ledger, SegWit, Bech32
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1519574626
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519574626

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519574626
Reply with quote  #2

1519574626
Report to moderator
pindis
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 187
Merit: 100



View Profile
April 02, 2013, 09:51:53 AM
 #2

I guess it's worth mentioning that I got the mining to work, however it mines on both cards. both at 99% load.

https://yobit.io/?bonus=YZlPH
Currently mining with 2x970 and 1x1060 hopefully more soon
pindis
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 187
Merit: 100



View Profile
April 02, 2013, 09:58:24 AM
 #3

Sorry for the spam, I got it to work!

https://yobit.io/?bonus=YZlPH
Currently mining with 2x970 and 1x1060 hopefully more soon
abdullahadam
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 285
Merit: 250


View Profile
August 03, 2013, 09:31:06 PM
 #4

Pindis, can you explain what you did? I want to do this but cgminer keeps trying to mine on the nvidia and giving me a hard time saying the number of OpenCL drivers dont match or something
abdullahadam
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 285
Merit: 250


View Profile
August 04, 2013, 08:28:53 AM
 #5

I figured out, it works if I have a monitor plugged into both cards, on boot.
nandika
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 134
Merit: 100


View Profile WWW
August 04, 2013, 09:02:27 AM
 #6

you can use a dummy plug, if you don't want to use a monitor.

Order your BitCoin funded VISA Plastic Debit Card at http://visacrypt.com
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!